Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

verom

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
καλησπέρα, θα ήθελα το τηλέφωνο σου

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
καλησπέρα σε ολους να ρωτησω κατι , σκευτομαι να παρω τη ζωη τωρα να κλεισω ραντευου για αυριο , η δεν δουλευει σκ , ξερει κανενας ???? είναι μονο πρωινα καθημερινες ??

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
καλησπέρα σε ολους να ρωτησω κατι , σκευτομαι να παρω τη ζωη τωρα να κλεισω ραντευου για αυριο , η δεν δουλευει σκ , ξερει κανενας ???? είναι μονο πρωινα καθημερινες ??

Κυριακές δεν δουλεύει .... Σάββατο ναι ... Έτσι έκανε μέχρι και το καλοκαίρι τουλάχιστον ...

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Τί έγινε ρε παιδιά καιρό έχει να ζητήσει κάποιος το τηλέφωνο της ζωής για να του πούμε να το ζητήσει απο την ίδια!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος στον μασαζοχωρο και εκτος απο την Ζωη που εχω παει 3 φορες ειναι ζητημα να εχω επισκεφτει αλλες τοσες συνολικα καποιο μαγαζι..Υπαρχει κατι που να πλησιαζει αυτο που προσφερει η Ζωη(καλο προγραμμα,σχετικα καλη η συνολικη εμφανιση της,φυσιολογικο κοστος)ειτε σε μαγαζι ειτε σε ανεξαρτητη κοπελα?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος στον μασαζοχωρο και εκτος απο την Ζωη που εχω παει 3 φορες ειναι ζητημα να εχω επισκεφτει αλλες τοσες συνολικα καποιο μαγαζι..Υπαρχει κατι που να πλησιαζει αυτο που προσφερει η Ζωη(καλο προγραμμα,σχετικα καλη η συνολικη εμφανιση της,φυσιολογικο κοστος)ειτε σε μαγαζι ειτε σε ανεξαρτητη κοπελα?
θα δυσκολευτεις πολυ....θελει αρκετο ψαξιμο(=χασιμο χρονου,και χρηματος)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Ναι αυτο πιστευω κι εγω..

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σε μαγαζί σίγουρα δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά το πρόγραμμα της Ζωής δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Είναι μοναδική η Ζωή. Πάντως κάπως αντίστοιχη φάση με την Ζωή είναι η Βίκυ-Στεφανία, αλλά και πάλι στο περίπου.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Σε μαγαζί σίγουρα δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά το πρόγραμμα της Ζωής δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Είναι μοναδική η Ζωή. Πάντως κάπως αντίστοιχη φάση με την Ζωή είναι η Βίκυ-Στεφανία, αλλά και πάλι στο περίπου.

Αγαπητέ νομίζω υπερβάλεις. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά αρκετές κοπέλες που συνδιάζουν τα παραπάνω στοιχεία εμφάνιση-μασάζ-πρόγραμμα σε καλύτερο κατά γενική ομολογία επίπεδο από την Ζωή.
Ενδεικτικά αναφέρω Τζέσσικα Συγγρού 40-42, Ρίτα Εθνάχρου Μακαρίου, Αλίνα Μπακνανά 47, Βίκυ Στουρνάρη 29 ενώ αν αφήσουμε την εμφάνιση που είναι πιο υποκειμενική υπάρχουν και αρκετές άλλες. Τώρα σε ανεξάρτητες, φανερές και μη, υπάρχουν αρκετές ακόμη αλλά ας μην επεκταθούμε...
Δεν υπονοώ ότι δεν αξίζει η Ζωή, αντίθετα μια χαρά είναι αλλά όχι και τοπ!!
:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Αγαπητέ νομίζω υπερβάλεις. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά αρκετές κοπέλες που συνδιάζουν τα παραπάνω στοιχεία εμφάνιση-μασάζ-πρόγραμμα σε καλύτερο κατά γενική ομολογία επίπεδο από την Ζωή.
Ενδεικτικά αναφέρω Τζέσσικα Συγγρού 40-42, Ρίτα Εθνάχρου Μακαρίου, Αλίνα Μπακνανά 47, Βίκυ Στουρνάρη 29 ενώ αν αφήσουμε την εμφάνιση που είναι πιο υποκειμενική υπάρχουν και αρκετές άλλες. Τώρα σε ανεξάρτητες, φανερές και μη, υπάρχουν αρκετές ακόμη αλλά ας μην επεκταθούμε...

Η Αλίνα από Μπακνανα είναι στο επίπεδο της Ζωής? Ενδιαφέρον για την επόμενη επίσκεψη για Αλίνα στην Μπακνανά.. ωραίο στυλακι στην παρουσίαση,αλλά άλλη ήταν στον στόχο την δεδομένη ημέρα.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Πολύ στο περίπου. Σαν να συγκρίνουμε Πόρσε (Ζωή) με φιατακι

gr777

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Ελενα στη Δημοκρίτου πολύ καλή

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αδερφέ με παρεξήγησες... Έγραψα πως η κοπέλα είναι μοναδική, με την έννοια ότι αυτό που προσφέρει είναι αρκετά διαφορετικό από το σύνηθες στην αγορά. Οι χαρακτηρισμοί "top", "καλύτερη" δεν είναι δικοί μου. Πάντως να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις υπηρεσίες των ανεξάρτητων σε σχέση με αυτές των καταστημάτων. Εκτιμώ ότι οι ανεξάρτητες προσφέρουν -στο μέσο όρο πάντα- πληρέστερες υπηρεσίες και καλύτερο vfm. Επίσης με τις ανεξάρτητες είναι πιο ζεστά τα πράγματα γιατί η σχέση είναι 1 προς 1, και όχι όπως σαν σε πανηγύρι που συχνά γίνεται στους οίκους. Αυτό για πολλούς από εμάς μετράει. Περί ορέξεως φυσικά...

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.124
Πόντοι
1.666
εκει ολα παιζουν 80+20. Μάλλον για κλεισιμο πανε

Περίεργο, στο νήμα της Δημοκρίτου διάβασα τελευταία ότι οι χρεώσεις είναι €50 για μισή και €70 για 1 ώρα με 2 ημίχρονα ενδεχομένως (ενδεικτικά, απαντήσεις 491 & 533), και η Έλενα θα είναι η 1η μου επιλογή.

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Περίεργο, στο νήμα της Δημοκρίτου διάβασα τελευταία ότι οι χρεώσεις είναι €50 για μισή και €70 για 1 ώρα με 2 ημίχρονα ενδεχομένως (ενδεικτικά, απαντήσεις 491 & 533), και η Έλενα θα είναι η 1η μου επιλογή.

Έλενα δε πρόλαβες !

Διάβασε στο Μπακνανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom