You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tantrazoe
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
καλησπέρα σε ολους να ρωτησω κατι , σκευτομαι να παρω τη ζωη τωρα να κλεισω ραντευου για αυριο , η δεν δουλευει σκ , ξερει κανενας ???? είναι μονο πρωινα καθημερινες ??
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πάρτην τηλέφωνο και θα σου πει η ίδια.
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
καλησπέρα σε ολους να ρωτησω κατι , σκευτομαι να παρω τη ζωη τωρα να κλεισω ραντευου για αυριο , η δεν δουλευει σκ , ξερει κανενας ???? είναι μονο πρωινα καθημερινες ??
Κυριακές δεν δουλεύει .... Σάββατο ναι ... Έτσι έκανε μέχρι και το καλοκαίρι τουλάχιστον ...
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος στον μασαζοχωρο και εκτος απο την Ζωη που εχω παει 3 φορες ειναι ζητημα να εχω επισκεφτει αλλες τοσες συνολικα καποιο μαγαζι..Υπαρχει κατι που να πλησιαζει αυτο που προσφερει η Ζωη(καλο προγραμμα,σχετικα καλη η συνολικη εμφανιση της,φυσιολογικο κοστος)ειτε σε μαγαζι ειτε σε ανεξαρτητη κοπελα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
θα δυσκολευτεις πολυ....θελει αρκετο ψαξιμο(=χασιμο χρονου,και χρηματος)Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος στον μασαζοχωρο και εκτος απο την Ζωη που εχω παει 3 φορες ειναι ζητημα να εχω επισκεφτει αλλες τοσες συνολικα καποιο μαγαζι..Υπαρχει κατι που να πλησιαζει αυτο που προσφερει η Ζωη(καλο προγραμμα,σχετικα καλη η συνολικη εμφανιση της,φυσιολογικο κοστος)ειτε σε μαγαζι ειτε σε ανεξαρτητη κοπελα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
σιγουρα υπαρχουν.και στον χωρο των μασαζ,αλλα και στις ανεξαρτητες..απλα ειναι δυσκολο,να ερθεις σε επαφη.Ναι αυτο πιστευω κι εγω..
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Σε μαγαζί σίγουρα δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά το πρόγραμμα της Ζωής δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Είναι μοναδική η Ζωή. Πάντως κάπως αντίστοιχη φάση με την Ζωή είναι η Βίκυ-Στεφανία, αλλά και πάλι στο περίπου.Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος στον μασαζοχωρο και εκτος απο την Ζωη που εχω παει 3 φορες ειναι ζητημα να εχω επισκεφτει αλλες τοσες συνολικα καποιο μαγαζι..Υπαρχει κατι που να πλησιαζει αυτο που προσφερει η Ζωη(καλο προγραμμα,σχετικα καλη η συνολικη εμφανιση της,φυσιολογικο κοστος)ειτε σε μαγαζι ειτε σε ανεξαρτητη κοπελα?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Σε μαγαζί σίγουρα δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά το πρόγραμμα της Ζωής δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Είναι μοναδική η Ζωή. Πάντως κάπως αντίστοιχη φάση με την Ζωή είναι η Βίκυ-Στεφανία, αλλά και πάλι στο περίπου.
Αγαπητέ νομίζω υπερβάλεις. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά αρκετές κοπέλες που συνδιάζουν τα παραπάνω στοιχεία εμφάνιση-μασάζ-πρόγραμμα σε καλύτερο κατά γενική ομολογία επίπεδο από την Ζωή.
Ενδεικτικά αναφέρω Τζέσσικα Συγγρού 40-42, Ρίτα Εθνάχρου Μακαρίου, Αλίνα Μπακνανά 47, Βίκυ Στουρνάρη 29 ενώ αν αφήσουμε την εμφάνιση που είναι πιο υποκειμενική υπάρχουν και αρκετές άλλες. Τώρα σε ανεξάρτητες, φανερές και μη, υπάρχουν αρκετές ακόμη αλλά ας μην επεκταθούμε...
Δεν υπονοώ ότι δεν αξίζει η Ζωή, αντίθετα μια χαρά είναι αλλά όχι και τοπ!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Αγαπητέ νομίζω υπερβάλεις. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά αρκετές κοπέλες που συνδιάζουν τα παραπάνω στοιχεία εμφάνιση-μασάζ-πρόγραμμα σε καλύτερο κατά γενική ομολογία επίπεδο από την Ζωή.
Ενδεικτικά αναφέρω Τζέσσικα Συγγρού 40-42, Ρίτα Εθνάχρου Μακαρίου, Αλίνα Μπακνανά 47, Βίκυ Στουρνάρη 29 ενώ αν αφήσουμε την εμφάνιση που είναι πιο υποκειμενική υπάρχουν και αρκετές άλλες. Τώρα σε ανεξάρτητες, φανερές και μη, υπάρχουν αρκετές ακόμη αλλά ας μην επεκταθούμε...
Η Αλίνα από Μπακνανα είναι στο επίπεδο της Ζωής? Ενδιαφέρον για την επόμενη επίσκεψη για Αλίνα στην Μπακνανά.. ωραίο στυλακι στην παρουσίαση,αλλά άλλη ήταν στον στόχο την δεδομένη ημέρα.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Πολύ στο περίπου. Σαν να συγκρίνουμε Πόρσε (Ζωή) με φιατακιΣε μαγαζί σίγουρα δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο. Βασικά το πρόγραμμα της Ζωής δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού. Είναι μοναδική η Ζωή. Πάντως κάπως αντίστοιχη φάση με την Ζωή είναι η Βίκυ-Στεφανία, αλλά και πάλι στο περίπου.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
εκει ολα παιζουν 80+20. Μάλλον για κλεισιμο πανεΕλενα στη Δημοκρίτου πολύ καλή
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Αδερφέ με παρεξήγησες... Έγραψα πως η κοπέλα είναι μοναδική, με την έννοια ότι αυτό που προσφέρει είναι αρκετά διαφορετικό από το σύνηθες στην αγορά. Οι χαρακτηρισμοί "top", "καλύτερη" δεν είναι δικοί μου. Πάντως να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σχετικά με τις υπηρεσίες των ανεξάρτητων σε σχέση με αυτές των καταστημάτων. Εκτιμώ ότι οι ανεξάρτητες προσφέρουν -στο μέσο όρο πάντα- πληρέστερες υπηρεσίες και καλύτερο vfm. Επίσης με τις ανεξάρτητες είναι πιο ζεστά τα πράγματα γιατί η σχέση είναι 1 προς 1, και όχι όπως σαν σε πανηγύρι που συχνά γίνεται στους οίκους. Αυτό για πολλούς από εμάς μετράει. Περί ορέξεως φυσικά...Αγαπητέ νομίζω υπερβάλεις. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα και ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του αλλά υπάρχουν σε μαγαζιά αρκετές κοπέλες που συνδιάζουν τα παραπάνω στοιχεία εμφάνιση-μασάζ-πρόγραμμα σε καλύτερο κατά γενική ομολογία επίπεδο από την Ζωή.
εκει ολα παιζουν 80+20. Μάλλον για κλεισιμο πανε
Περίεργο, στο νήμα της Δημοκρίτου διάβασα τελευταία ότι οι χρεώσεις είναι €50 για μισή και €70 για 1 ώρα με 2 ημίχρονα ενδεχομένως (ενδεικτικά, απαντήσεις 491 & 533), και η Έλενα θα είναι η 1η μου επιλογή.
Περίεργο, στο νήμα της Δημοκρίτου διάβασα τελευταία ότι οι χρεώσεις είναι €50 για μισή και €70 για 1 ώρα με 2 ημίχρονα ενδεχομένως (ενδεικτικά, απαντήσεις 491 & 533), και η Έλενα θα είναι η 1η μου επιλογή.
Έλενα δε πρόλαβες !
Διάβασε στο Μπακνανά.
Έλενα δε πρόλαβες !
Διάβασε στο Μπακνανά.
Σωστός, δεν είχα πάρει χαμπάρι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 435
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 103