Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neoMarkos0407

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
86
Πόντοι
1
Καλημέρα. Διαβαζω κριτικές και εχω μεινει. Μπραβο στον κοριτσαρο. Εννοείται οτι ειμαι ηδη στη λιστα αναμονής για συνάντηση. Για το τηλέφωνο δε ρωτω γιατι ισα που βλεπω να φεύγουν ντοματες και θα ειναι σαπιες, χαχα.
Οποτε μπορείς Ζωίτσα το τηλέφωνο φια συνεδρία.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλημέρα. Διαβαζω κριτικές και εχω μεινει. Μπραβο στον κοριτσαρο. Εννοείται οτι ειμαι ηδη στη λιστα αναμονής για συνάντηση. Για το τηλέφωνο δε ρωτω γιατι ισα που βλεπω να φεύγουν ντοματες και θα ειναι σαπιες, χαχα.
Οποτε μπορείς Ζωίτσα το τηλέφωνο φια συνεδρία.

Ρε φίλε σόρρυ κιόλας χωρίς παρεξήγηση αλλά.... αφού διαβάζεις λοιπόν κριτικές εδώ και έχεις μείνει (κάτι πολύ λογικό γιατί είναι πολύ καλή η Ζωή).... 2-3 σελίδες να διάβαζες όμως θα έβλεπες πως το τηλ. το ζητάς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από την ίδια σε pm και στο δίνει....
Όχι γενικά και αόριστα... Άρα και που το έγραψες εδώ λέγοντάς της "Οποτε μπορείς Ζωίτσα το τηλέφωνο για συνεδρία" περιμένεις να στο δώσει???
Στείλε pm και μόνο τότε θα το πάρεις...

Χωρίς παρεξήγηση ρε φίλε αλλά έχει παραγίνει αυτό με το τηλ. της Ζωής... Γενικά μιλάω μην το παίρνεις προσωπικά...

neoMarkos0407

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
86
Πόντοι
1
Καμία παρεξηγηση φιλε. Της εχω στείλει PM και περιμενω, απλα διαβασα παλαιότερα οτι διαβαζει καπου καπου και το νημα της, οποτε για αυτο το εγραψα.

ALEX_PEIRAIAS

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
12
Πόντοι
0
Μήπως μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής κανείς?

neoMarkos0407

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπέρα, και ασ ειμαστε οι μονοι με τον gol :heavymetalbig:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μήπως μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής κανείς?
[/quote

Φίλε διάβασε λίγο και θα δείς πώς βρόισκεις το τηλέφωνο της Ζωής!Στέλνεις μνμ στην ίδια στο προφίλ της και σου απαντάει εντός "ευλόγου χρονικού διαστήματος¨".Θέλει υπομονή και αυτήν την στιγμή ο στόχος σου είναι να φτάσεις τα 5 μηνύματα και έτσι να έχεις την δυνατότητα να στέλνεις προσωπικά...κοντά είσαι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
.."βρίσκεις...",αυτά τα δάκτυλα!χαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Υπάρχει και η διαγραφή (άμεσα) ,ευχαριστώ για την πληροφορία!Πάντα μαθαίνουμε...όπως είπαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας" γηρασκω αεί διδασκόμενος"!

laokm

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της Ζωής κανείς se PM?

neoMarkos0407

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
86
Πόντοι
1
Καλημέρα, μια γρήγορη κριτική για την Ζωη. Κουκλαρα, κορμάρα, χαρακτήρας διαμάντι και απο πρόγραμμα, το σκεφτομουν μερες μετά.
Θα τα ξαναπούμε μωρό, να δουμε τι εχει το μενου την επόμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom