Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν καταλαβαινω το νόημα της συζήτησης......ελεύθεροι ανθρωποι είμαστε,ελεύθερες επιλογές κάνουμε,προς τι η φασαρία?

Δεν ξερω αν και πότε θα σταματήσει η Ζωή......σας εχω ξαναπεί όμως,ότι αυτό θα γίνει όταν εκείνη θα πάψει πλέον να ευχαριστιέται και να διασκεδαζει με αυτό που κάνει......και προκειμένου να κοροιδευει τους πελάτες της,όπως κανουν αρκετές κοπέλλες του χώρου,θα αποσυρθεί ησύχως.........

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ναι και τι με αυτό; Όλοι τα ξέρουμε. Αλήθεια είναι. Η κοπέλα δεν έκρυψε σε κανέναν αυτά που προσφέρει ούτε παρουσιάζει κάτι  διαφορετικό από αυτό που είναι. Είναι ειλικρινής από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις το μασάζ σου λέει αυτή είμαι, αυτά έχω,αυτά προσφέρω και κοστίζουν τόσα χρήματα. Άμα δεν σου κάνει φεύγεις. Εξάλλου τα έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ μέσα οπότε ξέρεις από  πριν τι θα συναντήσεις, τι υπηρεσίες θα λάβεις και πόσα θα πληρώσεις.

Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι του στυλ σου αλλά παρόλα αυτά την επισκέφτηκες και μετά βγαίνεις και κατηγορείς. Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια. Το λάθος είναι δικό σου εξ'αρχής που πήγες σε κάποια που δεν γουστάρεις το στυλ της. Μου θυμίζεις τους νεοέλληνες που πάνε για καφέ και φαγητό στα ακριβότερα μαγαζιά και μετά βγαίνουν και κατηγορούν τον "κλέφτη" καταστηματάρχη που πουλάει το freddo καπουτσίνο 7€.

Αλλά οι υπηρεσίες είναι ανωτέρου επιπέδου. Οι 45 σελίδες γεμάτες θετικές κριτικές από νέα και παλιά έγκριτα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν.

Έχεις θέμα με το προσωπικό μου γούστο? Δεν σε έβαλα τσολιά στο τι μου αρέσει και τi όχι. Και κριτική έκανα αφού τη δοκίμασα. Όχι πριν. Και αφού την δοκίμασα κατέληξα ότι δεν γουστάρω. Μην εμφανίζεσαι υπερσπιστής της. Θα ήταν ποιό ειλικρινές να πεις ότι εσύ απλώς γουστάρεις τις υπηρεσίες της. Και τέλος να σου πω και το εξής: Δεν έχει σημασία τι σου λέει η γκόμενα για τις υπηρεσίες της. Θα τις μάθεις μόνο αν πας και αφού δοκιμάσεις. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν που εγώ δεν γουστάρω την συγκεκριμένη

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μα πως δεν έχει σημασία.. Θα μας τρελάνεις;;; Σου λέει δεν δίνω φιλιά, δεν θέλω δάχτυλα δεν δίνω κώλο. Δεν τα λέει μόνο αυτή, τα λέμε και όλοι εμείς.
Μας λες ότι δεν σου αρέσουν αυτού του  στυλ οι γυναίκες. Σου λέει όλα αυτα που δεν σου αρέσουν αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ τι λέει η γκόμενα;;

Και αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ τότε τι βγαίνεις και κατηγορείς για όλα αυτά που δεν κάνει;; Δηλαδή τι διαφορετικό περίμενες να μάθεις δοκιμάζοντας κάποια  που σου λέει απο την αρχή ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ?

Να σου έλεγε ότι τα κάνει και να μην τα έκανε, τότε θα είχες απόλυτο δίκιο γιατί θα είχες εξαπατηθεί.

Με το γουστο σου δεν εχω κανένα θέμα. Προσωπικά αδιαφορώ. Αλλά λύσε ΜΑΣ μια απορία. Γιατί πήγες σε κάποια που δεν είναι του γούστου σου και ερχεσαι μετά να πετάξεις χολή και μίσος;

Μην εμφανίζεσαι κατήγορος της. Θα ήταν πιο έντιμο να πεις ότι δεν σου αρέσουν οι υπηρεσίες της. Όχι ΄όμως να υποβαθμίζεις αυτά που κάνει

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Έχεις θέμα με το προσωπικό μου γούστο? Δεν σε έβαλα τσολιά στο τι μου αρέσει και τi όχι. Και κριτική έκανα αφού τη δοκίμασα. Όχι πριν. Και αφού την δοκίμασα κατέληξα ότι δεν γουστάρω. Μην εμφανίζεσαι υπερσπιστής της. Θα ήταν ποιό ειλικρινές να πεις ότι εσύ απλώς γουστάρεις τις υπηρεσίες της. Και τέλος να σου πω και το εξής: Δεν έχει σημασία τι σου λέει η γκόμενα για τις υπηρεσίες της. Θα τις μάθεις μόνο αν πας και αφού δοκιμάσεις. Μην τρελαίνεσαι λοιπόν που εγώ δεν γουστάρω την συγκεκριμένη
φιλε τα εχεις παιξει και ΒΛΑΚΙΖΕΙΣ !
εχει απολυτο δικαο ο TERRY.
κανεις δεν κανει κουμαντο στα "θελω" σου , πολυ περισσοτερο στο πορτοφολι σου.
ειναι εντελως αδικο ομως να κατηγορεις καποια η οποια απολυτως τιποτα δεν εκρυψε σου εκανε τιμια εξηγηση , οπως σε ολους εξ αλλου , ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ και μετα κατηγορεις !!!
συνεπως και απολυτα ευγενικα ΒΛΑΚΙΖΕΙΣ !

giorgospsd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μην αναλώνεσται. Make sex not war. Η Ζωή μας ενώνει

giorgospsd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχω συναντήσει τη Ζωή 2 φορές λόγω απόστασης (είμαι μακριά).Δεν θα σας κουράσω με περιγραφές. Αυτό που μου έμεινε είναι η αυτοπεποίθηση που μου έδωσε
Σε κάνει πιό άντρα πως να το κάνουμε ρε παιδί μου

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
φιλε τα εχεις παιξει και ΒΛΑΚΙΖΕΙΣ !
εχει απολυτο δικαο ο TERRY.
κανεις δεν κανει κουμαντο στα "θελω" σου , πολυ περισσοτερο στο πορτοφολι σου.
ειναι εντελως αδικο ομως να κατηγορεις καποια η οποια απολυτως τιποτα δεν εκρυψε σου εκανε τιμια εξηγηση , οπως σε ολους εξ αλλου , ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ και μετα κατηγορεις !!!
συνεπως και απολυτα ευγενικα ΒΛΑΚΙΖΕΙΣ !
Κούνια που σε κούναγε και δεν ήξερε τι κούναγε. Βρέξε τη γλώσσα στο μυαλό σου και μετά γράψε, διότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζες. Δεν κατηγόρησα καμία και κανένα. Έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει να ξανασυναντηθώ με κάποια που δεν με γεμίζει. Ηρεμήστε λοιπόν και αποδεχτείτε και την διαφορετική άποψη.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Κούνια που σε κούναγε και δεν ήξερε τι κούναγε. Βρέξε τη γλώσσα στο μυαλό σου και μετά γράψε, διότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζες. Δεν κατηγόρησα καμία και κανένα. Έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει να ξανασυναντηθώ με κάποια που δεν με γεμίζει. Ηρεμήστε λοιπόν και αποδεχτείτε και την διαφορετική άποψη.
Αστα φιλε δεν πειθεις.
διοτι υπαρχουν γραπτα το παραδεχτηκες !!!
απο εκει και περα σε ανουσιο καυγα και μαλιστα με ολιγομυαλο δεν θα εμπλακω.
τραγουδα μονος σου.
την καλημερα.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Αστα φιλε δεν πειθεις.
διοτι υπαρχουν γραπτα το παραδεχτηκες !!!
απο εκει και περα σε ανουσιο καυγα και μαλιστα με ολιγομυαλο δεν θα εμπλακω.
τραγουδα μονος σου.
την καλημερα.
καληνύχτα και καλή σου τύχη...Ο Τέρρυ παραδέχτηκε ότι αυτά που γράφω ισχύουν. Και εγώ συνέχισα ότι δεν με γεμίζουν αυτά που προσφέρει, αφού τα δοκίμασα. Να είσαι περισσότερο ανεκτικός με τη διαφορετικά άποψη.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
καληνύχτα και καλή σου τύχη...Ο Τέρρυ παραδέχτηκε ότι αυτά που γράφω ισχύουν. Και εγώ συνέχισα ότι δεν με γεμίζουν αυτά που προσφέρει, αφού τα δοκίμασα. Να είσαι περισσότερο ανεκτικός με τη διαφορετικά άποψη.
Ε... αμα σου λεω "βλακιζεις"....
τα θελει ο κ..... σου.
διαβαζεις τι γραφεις ???
διαβαζεις τι σου γραψασμε ???
αλλα πως να καταλαβεις ....
γι αυτο σου λεω ανουσιος ο καυγας με ολιγομυαλο !
αντε γεια τωρα !

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Ρε ξεκοληστε!
Εγω ενα ξερω, μολις επιστρεψω Αθηνα η Ζωη θα ειναι απο τις πρωτες επισκεψεις μου, αν με δεχτει βεβαια ;-)

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
τα θελει ο κ..... σου.
διαβαζεις τι γραφεις ???
αντε γεια τωρα !
τα θελει ο κ..... σου.
διαβαζεις τι γραφεις ???
αντε γεια τωρα !
Ο καυγάς να ξέρεις είναι πάντα ανούσιος. Δέξου το σαν φιλική συμβουλή, μπας και εξελιχθείς περαιτέρω. Τέλος για το θέμα που ανοίχθηκε αποχωρώ από την ακατάσχετη μπουρδολογία και το λήγω εδώ με τα εξής: Προφανώς έθιξα το ιερό τοτέμ ορισμένων και για αυτό μου την έχουν πέσει. Με τον ίδιο τρόπο μου την είχαν πέσει και παλιότερα άλλοι από εδώ μέσα όταν προέτρεπα όλα τα μέλη (και όλους) να παζαρεύουμε το δωράκι των ιερόδουλων ώστε να επιτύχουμε όλοι καλύτερες τιμές. Τώρα για τη συγκεκριμένη τάνα εξέφρασα προσωπική άποψη ότι δεν με γεμίζουν οι υπηρεσίες της, δεν απέκτησα χημεία δεν, δεν , δεν..Ουδόλως μου είπε τι κάνει και τι δεν κάνει στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. Ούτε ρώτησα ούτε μου έκρυψε κάτι,. Έμεινα σε όσα μου είπε περι αισθησιακού προγράμματος και έκανα το ραντεβού μαζί της. Δεν εξαπατήθηκα ούτε την κατηγορώ για κάτι. Απλά οι υπηρεσίες της είναι ανεπαρκείς για εμένα. Αυτά   

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Ο καυγάς να ξέρεις είναι πάντα ανούσιος. Δέξου το σαν φιλική συμβουλή, μπας και εξελιχθείς περαιτέρω. Τέλος για το θέμα που ανοίχθηκε αποχωρώ από την ακατάσχετη μπουρδολογία και το λήγω εδώ με τα εξής: Προφανώς έθιξα το ιερό τοτέμ ορισμένων και για αυτό μου την έχουν πέσει. Με τον ίδιο τρόπο μου την είχαν πέσει και παλιότερα άλλοι από εδώ μέσα όταν προέτρεπα όλα τα μέλη (και όλους) να παζαρεύουμε το δωράκι των ιερόδουλων ώστε να επιτύχουμε όλοι καλύτερες τιμές. Τώρα για τη συγκεκριμένη τάνα εξέφρασα προσωπική άποψη ότι δεν με γεμίζουν οι υπηρεσίες της, δεν απέκτησα χημεία δεν, δεν , δεν..Ουδόλως μου είπε τι κάνει και τι δεν κάνει στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. Ούτε ρώτησα ούτε μου έκρυψε κάτι,. Έμεινα σε όσα μου είπε περι αισθησιακού προγράμματος και έκανα το ραντεβού μαζί της. Δεν εξαπατήθηκα ούτε την κατηγορώ για κάτι. Απλά οι υπηρεσίες της είναι ανεπαρκείς για εμένα. Αυτά    
προσπαθησε να μην το παιζεις δασκαλος γιατι δεν εισαι ... Μου θυμιζεις εντονα Γαβρογλου και προκαλεις ταση εμετου .
καλο βραδυ.
Υ.Γ. και επειδη εισαι και παραξηγιαρης αναφερομαι σαφως στη προταση σου "Δέξου το σαν φιλική συμβουλή, μπας και εξελιχθείς περαιτέρω.".

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
προσπαθησε να μην το παιζεις δασκαλος γιατι δεν εισαι ... Μου θυμιζεις εντονα Γαβρογλου και προκαλεις ταση εμετου .
καλο βραδυ.
Υ.Γ. και επειδη εισαι και παραξηγιαρης αναφερομαι σαφως στη προταση σου "Δέξου το σαν φιλική συμβουλή, μπας και εξελιχθείς περαιτέρω.".

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Έχεις περιχαρακωθεί στο μικρόκοσμο της νόησής σου. Δεν πρόκειται να σε παρακολουθήσω. Σου έδωσα μία φιλική συμβουλή. Δεν χρειάζεται να την δεχτείς!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Έχεις περιχαρακωθεί στο μικρόκοσμο της νόησής σου. Δεν πρόκειται να σε παρακολουθήσω. Σου έδωσα μία φιλική συμβουλή. Δεν χρειάζεται να την δεχτείς!!!
συνεχιζεις σταθερα να μιμεισαι τον εμετικο Γαβρογλου.
ποτε θα καταλαβετε οτι ειστε ασχετοι με το δασκαλικι !

seeker1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
3.629
Πόντοι
736
Μάγκες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;; Είσαι ο δεύτερος που λέει να βιαστούμε να κλείσουμε ραντεβού..
Όχι φίλε. Το κορίτσι εξων γνωρίζω δε σκοπεύει να σταματήσει. Είναι σχήμα λόγου,  που μεταφράζεται ως γρηγορειτε είναι καιρός για διαφορετική προσέγγιση της σεξουαλικης ικανοποίησης και μαζι με το κατω κεφάλι να απολαύσει και το πάνω. Άλλωστε η Ζωή αυτό που κάνει το απολαμβάνει και η ίδια,  άρα όσο το ευχαριστιεται δεν έχει λόγο να σταματήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom