Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seeker1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
3.629
Πόντοι
736
Έχω κανονίσει ήδη να βρεθούμε. Και μόνο που ακούς τη φωνή της νιώθεις ότι κάτι όμορφο πρόκειται να συναντήσεις. Το κορίτσι βγάζει πολύ θετική ενέργεια και είναι πολύ συνεργασιμο. Παρόλα αυτά νομίζω ότι νήμα χωρίς φώτο είναι φτωχό.

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Να ενημερωσω τους συναγωνιστες που μου εχουν στειλει π.μ. ως τωρα για το τηλεφωνο της ζωης. 1ον διαβαστε προσεκτικα το site μας λεει το email της και σας το στελνει η ιδια. 2ον θα ηθελα να βοηθησω αλλα δε μπορω να στειλω π.μ. λογω νεοτητας στο site δεν εχω ακομα δικαιωμα.

Ευχαριστω για την κατανοηση.

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
Άντε και γρήγορα όσοι δεν … γιατί ενδέχεται να το χάσουμε το κορμί πατριώτες 

:( :( :(

Gregori83

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας! Μπορώ να έχω το τηλεφωνο p.m;! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

seeker1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
3.629
Πόντοι
736
Σήμερα είχα τη χαρά να γνωρίσω και εγώ τη Ζωή. Μπορώ να πω ότι ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες των τόσων  (και δεν είναι και λίγες ) συνεδριασιων με κοπέλες του χώρου. Η Ζωή είναι μια όμορφη κοπέλα με εξαιρετικό κορμί,  που θα ζήλευαν και 20αρες και διάθεση να σε απογειώση. Κάτι που το καταφέρνει εξαιρετικά. Παλικάρια συναγωνιστες νομίζω γρηγορειτε,  διότι ο καιρός γαρ εγγύς. Ζωιτσα σε ευχαριστώ για την όμορφη εμπειρία που μου
Έδωσες.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Άντε και γρήγορα όσοι δεν … γιατί ενδέχεται να το χάσουμε το κορμί πατριώτες 

:( :( :(
Παλικάρια συναγωνιστες νομίζω γρηγορειτε,  διότι ο καιρός γαρ εγγύς.
Μάγκες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;; Είσαι ο δεύτερος που λέει να βιαστούμε να κλείσουμε ραντεβού..

kardaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα zoi θα μπορουσα να εχω το τηλ σου σε pm?

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ας σταματήσει. Δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι. Πλαστικούρα το βυζί, όχι δαχτυλιάσματα, αερόπιπα, όχι φιλιά, ακριβές υπηρεσίες. Πολύ θεωρία, μεγάλες προσδωκίες και το αποτέλεσμα κάτω του μετρίου...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Ας σταματήσει. Δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι. Πλαστικούρα το βυζί, όχι δαχτυλιάσματα, αερόπιπα, όχι φιλιά, ακριβές υπηρεσίες. Πολύ θεωρία, μεγάλες προσδωκίες και το αποτέλεσμα κάτω του μετρίου...

Οκ, και τώρα που χάρηκες μάθε ότι δεν σταματάει. Και ευτυχώς για εμάς που γουστάρουμε

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι ναι να σταματήσει, γιατί είναι η μόνη που έχει κάνει πλαστική στο στήθος, είναι η μόνη που δεν δίνει φιλιά είναι η μόνη που έχει τόσο "εξωφρενικά" υψηλές τιμές. Μας έχει δέσει ένα λουρί στο λαιμό και μας τραβάει με το ζόρι να πάμε στο χώρο της για μασάζ.. Απαράδεκτα πράγματα..

Ο Αύγουστος μπορεί να πέρασε, αλλά τα κουσούρια από τη ζέστη έχουν μείνει ακόμα....

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ναι ναι να σταματήσει, γιατί είναι η μόνη που έχει κάνει πλαστική στο στήθος, είναι η μόνη που δεν δίνει φιλιά είναι η μόνη που έχει τόσο "εξωφρενικά" υψηλές τιμές. Μας έχει δέσει ένα λουρί στο λαιμό και μας τραβάει με το ζόρι να πάμε στο χώρο της για μασάζ.. Απαράδεκτα πράγματα..

Ο Αύγουστος μπορεί να πέρασε, αλλά τα κουσούρια από τη ζέστη έχουν μείνει ακόμα....

Πάντως επιβεβαιώνεις ότι αυτά που έγραψα είναι αλήθεια. Ότι δηλαδή δεν φιλάει, ότι έχει πλαστικό βυζί, ότι δεν δέχεται δαχτυλιάσματα, ότι έχει υψηλές τιμές. Δέξου και το γεγονός ότι εγώ δεν γουστάρω τις υπηρεσίες της... Και δεν γουστάρω και όσες είναι σε αυτό το στυλ.. Υπάρχει πρόβλημα???

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ναι και τι με αυτό; Όλοι τα ξέρουμε. Αλήθεια είναι. Η κοπέλα δεν έκρυψε σε κανέναν αυτά που προσφέρει ούτε παρουσιάζει κάτι  διαφορετικό από αυτό που είναι. Είναι ειλικρινής από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις το μασάζ σου λέει αυτή είμαι, αυτά έχω,αυτά προσφέρω και κοστίζουν τόσα χρήματα. Άμα δεν σου κάνει φεύγεις. Εξάλλου τα έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ μέσα οπότε ξέρεις από  πριν τι θα συναντήσεις, τι υπηρεσίες θα λάβεις και πόσα θα πληρώσεις.

Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι του στυλ σου αλλά παρόλα αυτά την επισκέφτηκες και μετά βγαίνεις και κατηγορείς. Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια. Το λάθος είναι δικό σου εξ'αρχής που πήγες σε κάποια που δεν γουστάρεις το στυλ της. Μου θυμίζεις τους νεοέλληνες που πάνε για καφέ και φαγητό στα ακριβότερα μαγαζιά και μετά βγαίνουν και κατηγορούν τον "κλέφτη" καταστηματάρχη που πουλάει το freddo καπουτσίνο 7€.

Αλλά οι υπηρεσίες είναι ανωτέρου επιπέδου. Οι 45 σελίδες γεμάτες θετικές κριτικές από νέα και παλιά έγκριτα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ναι και τι με αυτό; Όλοι τα ξέρουμε. Αλήθεια είναι. Η κοπέλα δεν έκρυψε σε κανέναν αυτά που προσφέρει ούτε παρουσιάζει κάτι  διαφορετικό από αυτό που είναι. Είναι ειλικρινής από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις το μασάζ σου λέει αυτή είμαι, αυτά έχω,αυτά προσφέρω και κοστίζουν τόσα χρήματα. Άμα δεν σου κάνει φεύγεις. Εξάλλου τα έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ μέσα οπότε ξέρεις από  πριν τι θα συναντήσεις, τι υπηρεσίες θα λάβεις και πόσα θα πληρώσεις.

Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι του στυλ σου αλλά παρόλα αυτά την επισκέφτηκες και μετά βγαίνεις και κατηγορείς. Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια. Το λάθος είναι δικό σου εξ'αρχής που πήγες σε κάποια που δεν γουστάρεις το στυλ της. Μου θυμίζεις τους νεοέλληνες που πάνε για καφέ και φαγητό στα ακριβότερα μαγαζιά και μετά βγαίνουν και κατηγορούν τον "κλέφτη" καταστηματάρχη που πουλάει το freddo καπουτσίνο 7€.

Αλλά οι υπηρεσίες είναι ανωτέρου επιπέδου. Οι 45 σελίδες γεμάτες θετικές κριτικές από νέα και παλιά έγκριτα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν.

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom