Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πήγαινε από εκεί να την δεις live, φίλε
Βεβαίως, είμαι σίγουρος ότι θα δει η Ζωή την ανάρτησή σου και θα σου το στείλει η ίδιαΚαλησπέρα σας! Μπορώ να έχω το τηλεφωνο p.m;! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Άντε και γρήγορα όσοι δεν … γιατί ενδέχεται να το χάσουμε το κορμί πατριώτες
Μάγκες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;; Είσαι ο δεύτερος που λέει να βιαστούμε να κλείσουμε ραντεβού..Παλικάρια συναγωνιστες νομίζω γρηγορειτε, διότι ο καιρός γαρ εγγύς.
Καλησπερα zoi θα μπορουσα να εχω το τηλ σου σε pm?
Μάγκες ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε;;; Είσαι ο δεύτερος που λέει να βιαστούμε να κλείσουμε ραντεβού..
Σου το είπε η ίδια αυτό;;
Ας σταματήσει. Δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι. Πλαστικούρα το βυζί, όχι δαχτυλιάσματα, αερόπιπα, όχι φιλιά, ακριβές υπηρεσίες. Πολύ θεωρία, μεγάλες προσδωκίες και το αποτέλεσμα κάτω του μετρίου...
Ούτε χάρηκα ούτε στενοχωρήθηκα. Μην κομπλεξάρεσαι.Οκ, και τώρα που χάρηκες μάθε ότι δεν σταματάει. Και ευτυχώς για εμάς που γουστάρουμε
Ναι ναι να σταματήσει, γιατί είναι η μόνη που έχει κάνει πλαστική στο στήθος, είναι η μόνη που δεν δίνει φιλιά είναι η μόνη που έχει τόσο "εξωφρενικά" υψηλές τιμές. Μας έχει δέσει ένα λουρί στο λαιμό και μας τραβάει με το ζόρι να πάμε στο χώρο της για μασάζ.. Απαράδεκτα πράγματα..
Ο Αύγουστος μπορεί να πέρασε, αλλά τα κουσούρια από τη ζέστη έχουν μείνει ακόμα....
Ναι και τι με αυτό; Όλοι τα ξέρουμε. Αλήθεια είναι. Η κοπέλα δεν έκρυψε σε κανέναν αυτά που προσφέρει ούτε παρουσιάζει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Είναι ειλικρινής από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις το μασάζ σου λέει αυτή είμαι, αυτά έχω,αυτά προσφέρω και κοστίζουν τόσα χρήματα. Άμα δεν σου κάνει φεύγεις. Εξάλλου τα έχουμε γράψει τόσες φορές εδώ μέσα οπότε ξέρεις από πριν τι θα συναντήσεις, τι υπηρεσίες θα λάβεις και πόσα θα πληρώσεις.
Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι του στυλ σου αλλά παρόλα αυτά την επισκέφτηκες και μετά βγαίνεις και κατηγορείς. Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια. Το λάθος είναι δικό σου εξ'αρχής που πήγες σε κάποια που δεν γουστάρεις το στυλ της. Μου θυμίζεις τους νεοέλληνες που πάνε για καφέ και φαγητό στα ακριβότερα μαγαζιά και μετά βγαίνουν και κατηγορούν τον "κλέφτη" καταστηματάρχη που πουλάει το freddo καπουτσίνο 7€.
Αλλά οι υπηρεσίες είναι ανωτέρου επιπέδου. Οι 45 σελίδες γεμάτες θετικές κριτικές από νέα και παλιά έγκριτα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν.