Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Η Ζωή είναι ίσως η μοναδική περίπτωση κοπέλλας που δεν εχει αρνητικές κριτικές η σχόλια και δικαίως......ημουν απο τους πρωτους που την επισκέφθηκαν όταν αρχισε να δουλευει μόνη της και διέκρινα αμεσως αυτό το "ιδιαίτερο" που έχει στην συμπεριφορά της.Κάτι που σε κερδιζει αμεσως και σε κανει να νοιώθεις άνετα......και χαίρομαι πολύ που βλέπω,μετά απο τόσο καιρό,ότι όλο και περισσότεροι συμφωνούν με όσα είχα γραψει τοτε....
Φυσικά,δεν σχολιάζω το μασαζ,την εμφάνιση και το πρόγραμμά της.Αυτά είναι απλώς κορυφαία.........εκείνο που θέλω να τονίσω,για μία ακόμα φορά,είναι η χαρούμενη διάθεση της,η εντιμότητά της και το γεγονός ότι σου "ερεθίζει" το μυαλό πριν απο οτιδήποτε άλλο.........

Είναι από τις καλύτερες....

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Καλημερα Ζωη εισαι εδω;;;

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Τόσο καιρό σκεφτόμουν πόσο χρόνο έχω χάσει σ' αυτό το site, χρόνο που θεωρούσα εκ προοιμίου χαμένο - έχω ειδικότητα σ' αυτό άλλωστε -, μέχρι που διάβασα τους διθυράμβους για την Ζωή και αποφάσισα να την τιμήσω. Ε, λοιπόν η Ζωή με αποζημίωσε για όλο αυτό το χασομέρι, και τολμώ να πω ότι οι κριτικές ίσως και να την αδικούν.

Επικοινωνία εύκολη, άνετη, διακριτική, χωρίς αγγελίες, χωρίς τελάληδες, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Στο τηλέφωνο αμέσως σε κερδίζει με την φυσική της ευγένεια και την αμεσότητα της. Κλείσαμε το ραντεβού για την επόμενη ώρα, και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω  από την πόρτα της πολυκατοικίας κάπου στο "ψηλά" του Κολωνακίου. Αναπάντητη και έφοδος στο ανήλιαγο υπόγειο όπου βρέθηκα να περνώ την μισάνοιχτη πόρτα της Ζωής. Το κοντράστ μεταξύ του εκτυφλωτικού θερινού ήλιου και του απόλυτου σκότους του διαμερίσματος μου προκάλεσε μία προσωρινή τεχνητή τύφλωση, όταν όμως άνοιξα πάλι τα μάτια μου, βρήκα κυριολεκτικά το φως μου. Μπροστά μου ήταν μία ξανθιά γυναικάρα, όπως ακριβώς έχω στο μυαλό μου το ιδανικό θηλυκό. Βραχύσωμη με καμπύλες, όχι πολύ κοντή, ούτε όμως και ψηλή, ούτε κοκαλιάρα, ούτε και χοντρή. Ομορφο γυμνασμένο σώμα, και ωραίο λαμπερό πρόσωπο. Ήταν ό,τι ακριβώς ήθελα.

Κάτσαμε στο μικρό καναπεδάκι, και ξεκινήσαμε μία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αλλά και έξυπνη, σε ψυχολογεί, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Η ίδια μου πρότεινε να πάρω το πρόγραμμα του ημιώρου, κάτι ως "δοκιμαστικό", και αφού της είχα προηγουμένως εξηγήσει ότι εσχάτως αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτησης. Ωραίο τυπάκι, τα είπαμε, κάναμε την πλάκα μας, έλα όμως που ήδη είχε περάσει εικοσάλεπτο και εγώ ήμουν ακόμα ντυμένος..  Η αλήθεια είναι ότι απολάμβανα την κουβέντα και μου άρεσε η παρέα της, όμως με δική μου πρωτοβουλία γδύθηκα και πήγα στο μπάνιο. Δεν είχε ακόμα αρχίσει να τρέχει το νερό, και την αισθάνομαι να κολλάει το σώμα της στο δικό μου. Ηλεκτρική δόνηση υψηλής τάσης, το γέρικο καβλί μου έγινε πέτρα και έμεινε έτσι μέχρι το γκράντ φινάλε... Χαμουρέματα, χάδια αγκαλιές και το σκοτεινό καταγώγι ήταν στα μάτια μου ο φωτεινότερος παράδεισος.

Η επόμενη πράξη του έργου, στον μάλλον άβολο πάγκο του μασάζ. Χάδια, φιλιά (όχι όμως στο στόμα προς μεγάλη μου απογοήτευση), εγκεφαλικό παιχνίδι στο φούλ, αλλά πλέον και εξ' ίσου ερεθιστικό σωματικό. Την φίλησα παντού και με φίλησε παντού. Το δέρμα της λευκό, στιλπνό, σφιχτό, δεν κουράστηκα ούτε στιγμή να το χαϊδεύω και να το γλύφω. Η πίπα της απλά απολαυστική και ακόμα πιό απολαυστικό το λάγνο βλέμμα της με το μισό καβλί μου στο στόμα της. Και μετά η διείσδυση στο θεϊκό ξυρισμένο μουνάκι της αρχικά σε cowgirl και αργότερα στο όρθιο ιεραποστολικό. Αισθάνομουν κάθε απόληξη των νεύρων του κόλπου της, το σφιχτό μουνάκι της εγκλώβιζε ηδονικά το καβλί μου, και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Αρχισα να την γαμάω με λύσσα, αυτή όμως με σταματούσε, ήθελε σιγά, να την νιώθω και να με νιώθει.. Εβαλε τις ποδάρες της στους ώμους μου και την γαμούσα, την γαμούσα σαν να μην υπάρχει αύριο, ήμουν πάλι είκοσι χρονών. Ο χρόνος είχε σταματήσει για μένα, όμως στ' αλήθεια περνούσε, και περνούσε γρήγορα. Φάνηκε να της αρέσει και μου άρεσε που της άρεσε. Εκεί που έφτανα στην κορύφωση με ρωτάει "θες να χύσεις δυνατά?" - λες και θα της έλεγα όχι...- Με ξαπλώνει ανάσκελα και μου αρχίζει μία θεϊκή πιπα μέχρι την έκρηξη που μου φάνηκε ατελείωτη. Σπασμοί επί σπασμών και αυτή να το απολαμβάνει.

Ντύσιμο και συνέχιση της κουβέντας, ενώ είχε ήδη υπερβεί κατά πολύ την ώρα.. Και όμως ρε παίδες, η Ζωή επέμενε να πάρει τα αρχικά συμφωνηθέν πενηντάρι, και αν εγώ δεν τις έβαζα τις φωνές δεν θα έπαιρνε παραπάνω. Η Ζωή είναι μία γυναίκα που μετά από πολύ καιρό με έκανε να αισθανθώ "καβάλα στο άλογο". Θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει το άντρα και τιμά αυτό που κάνει. Δεν έχει την χυδαιότητα και την φθήνια άλλων συναδέλφων της, αντιθέτως την διακρίνει μία φυσική ευγένεια που σε κάνει να αναρωτιέσαι τις διάολο θέλει αυτή η κοπέλα σ' αυτό το υπόγειο.. Θα μπορούσα άνετα να την φανταστώ παντρεμένη με παιδιά στο διπλανό από μένα διαμέρισμα, ή στο ίδιο με μένα διαμέρισμα. Εφυγα μ'ένα χαμόγελο αναλογιζόμενος την γκρίνια, τις απαιτήσεις, τα παράπονα, το ανικανοποίητο που έχω υποστεί από τις κατά καιρούς γκόμενες μου, και σκεφτόμενος πόσο ωραίο θα ήταν να την έβγαζα να τρώγαμε και μετά να την ξαναπηδούσα μέχρι το πρωί... Κατηφορίζοντας, άρχισα να αναρωτιέμαι ποιές συγκυρίες της τύχης, ποιές ατυχίες της ζωής έφεραν την Ζωή σ' αυτό το υπόγειο, για να καταλήξω στην μόνιμη επωδό μου πόσο μαλάκας είμαι...

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
:hi:
Τόσο καιρό σκεφτόμουν πόσο χρόνο έχω χάσει σ' αυτό το site, χρόνο που θεωρούσα εκ προοιμίου χαμένο - έχω ειδικότητα σ' αυτό άλλωστε -, μέχρι που διάβασα τους διθυράμβους για την Ζωή και αποφάσισα να την τιμήσω. Ε, λοιπόν η Ζωή με αποζημίωσε για όλο αυτό το χασομέρι, και τολμώ να πω ότι οι κριτικές ίσως και να την αδικούν.

Επικοινωνία εύκολη, άνετη, διακριτική, χωρίς αγγελίες, χωρίς τελάληδες, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Στο τηλέφωνο αμέσως σε κερδίζει με την φυσική της ευγένεια και την αμεσότητα της. Κλείσαμε το ραντεβού για την επόμενη ώρα, και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω  από την πόρτα της πολυκατοικίας κάπου στο "ψηλά" του Κολωνακίου. Αναπάντητη και έφοδος στο ανήλιαγο υπόγειο όπου βρέθηκα να περνώ την μισάνοιχτη πόρτα της Ζωής. Το κοντράστ μεταξύ του εκτυφλωτικού θερινού ήλιου και του απόλυτου σκότους του διαμερίσματος μου προκάλεσε μία προσωρινή τεχνητή τύφλωση, όταν όμως άνοιξα πάλι τα μάτια μου, βρήκα κυριολεκτικά το φως μου. Μπροστά μου ήταν μία ξανθιά γυναικάρα, όπως ακριβώς έχω στο μυαλό μου το ιδανικό θηλυκό. Βραχύσωμη με καμπύλες, όχι πολύ κοντή, ούτε όμως και ψηλή, ούτε κοκαλιάρα, ούτε και χοντρή. Ομορφο γυμνασμένο σώμα, και ωραίο λαμπερό πρόσωπο. Ήταν ό,τι ακριβώς ήθελα.

Κάτσαμε στο μικρό καναπεδάκι, και ξεκινήσαμε μία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή, αλλά και έξυπνη, σε ψυχολογεί, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Η ίδια μου πρότεινε να πάρω το πρόγραμμα του ημιώρου, κάτι ως "δοκιμαστικό", και αφού της είχα προηγουμένως εξηγήσει ότι εσχάτως αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτησης. Ωραίο τυπάκι, τα είπαμε, κάναμε την πλάκα μας, έλα όμως που ήδη είχε περάσει εικοσάλεπτο και εγώ ήμουν ακόμα ντυμένος..  Η αλήθεια είναι ότι απολάμβανα την κουβέντα και μου άρεσε η παρέα της, όμως με δική μου πρωτοβουλία γδύθηκα και πήγα στο μπάνιο. Δεν είχε ακόμα αρχίσει να τρέχει το νερό, και την αισθάνομαι να κολλάει το σώμα της στο δικό μου. Ηλεκτρική δόνηση υψηλής τάσης, το γέρικο καβλί μου έγινε πέτρα και έμεινε έτσι μέχρι το γκράντ φινάλε... Χαμουρέματα, χάδια αγκαλιές και το σκοτεινό καταγώγι ήταν στα μάτια μου ο φωτεινότερος παράδεισος.

Η επόμενη πράξη του έργου, στον μάλλον άβολο πάγκο του μασάζ. Χάδια, φιλιά (όχι όμως στο στόμα προς μεγάλη μου απογοήτευση), εγκεφαλικό παιχνίδι στο φούλ, αλλά πλέον και εξ' ίσου ερεθιστικό σωματικό. Την φίλησα παντού και με φίλησε παντού. Το δέρμα της λευκό, στιλπνό, σφιχτό, δεν κουράστηκα ούτε στιγμή να το χαϊδεύω και να το γλύφω. Η πίπα της απλά απολαυστική και ακόμα πιό απολαυστικό το λάγνο βλέμμα της με το μισό καβλί μου στο στόμα της. Και μετά η διείσδυση στο θεϊκό ξυρισμένο μουνάκι της αρχικά σε cowgirl και αργότερα στο όρθιο ιεραποστολικό. Αισθάνομουν κάθε απόληξη των νεύρων του κόλπου της, το σφιχτό μουνάκι της εγκλώβιζε ηδονικά το καβλί μου, και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Αρχισα να την γαμάω με λύσσα, αυτή όμως με σταματούσε, ήθελε σιγά, να την νιώθω και να με νιώθει.. Εβαλε τις ποδάρες της στους ώμους μου και την γαμούσα, την γαμούσα σαν να μην υπάρχει αύριο, ήμουν πάλι είκοσι χρονών. Ο χρόνος είχε σταματήσει για μένα, όμως στ' αλήθεια περνούσε, και περνούσε γρήγορα. Φάνηκε να της αρέσει και μου άρεσε που της άρεσε. Εκεί που έφτανα στην κορύφωση με ρωτάει "θες να χύσεις δυνατά?" - λες και θα της έλεγα όχι...- Με ξαπλώνει ανάσκελα και μου αρχίζει μία θεϊκή πιπα μέχρι την έκρηξη που μου φάνηκε ατελείωτη. Σπασμοί επί σπασμών και αυτή να το απολαμβάνει.

Ντύσιμο και συνέχιση της κουβέντας, ενώ είχε ήδη υπερβεί κατά πολύ την ώρα.. Και όμως ρε παίδες, η Ζωή επέμενε να πάρει τα αρχικά συμφωνηθέν πενηντάρι, και αν εγώ δεν τις έβαζα τις φωνές δεν θα έπαιρνε παραπάνω. Η Ζωή είναι μία γυναίκα που μετά από πολύ καιρό με έκανε να αισθανθώ "καβάλα στο άλογο". Θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει το άντρα και τιμά αυτό που κάνει. Δεν έχει την χυδαιότητα και την φθήνια άλλων συναδέλφων της, αντιθέτως την διακρίνει μία φυσική ευγένεια που σε κάνει να αναρωτιέσαι τις διάολο θέλει αυτή η κοπέλα σ' αυτό το υπόγειο.. Θα μπορούσα άνετα να την φανταστώ παντρεμένη με παιδιά στο διπλανό από μένα διαμέρισμα, ή στο ίδιο με μένα διαμέρισμα. Εφυγα μ'ένα χαμόγελο αναλογιζόμενος την γκρίνια, τις απαιτήσεις, τα παράπονα, το ανικανοποίητο που έχω υποστεί από τις κατά καιρούς γκόμενες μου, και σκεφτόμενος πόσο ωραίο θα ήταν να την έβγαζα να τρώγαμε και μετά να την ξαναπηδούσα μέχρι το πρωί... Κατηφορίζοντας, άρχισα να αναρωτιέμαι ποιές συγκυρίες της τύχης, ποιές ατυχίες της ζωής έφεραν την Ζωή σ' αυτό το υπόγειο, για να καταλήξω στην μόνιμη επωδό μου πόσο μαλάκας είμαι...
ωραια η περιγραφη σου ετσι ακριβως :hi:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διαβάζοντας την οντως καταπληκτική αφήγηση του ivispet,χαρηκα για 2 λόγους.......η μαλλόν για 3......πρωτα πρωτα,το εχω ξαναγραψει πολλές φορες,γιατι τα καλά λόγια που εχουμε πει κι εγω και αλλοι για τη Ζωίτσα αποδεικνυονται καθε φορά 100% αληθινά και δίκαια.......δεύτερον,γιατι βοήθησα κι εγω λίγο για την πραγματοποίηση του ραντεβού αυτού και χαίρομαι που ο συναγωνιστής πέρασε καλά........
Ο τρίτος λόγος είναι πιο προσωπικός και αφορμή για να τον πω ηταν η αφηγηση του ivispet.....φίλε μου,πέρασες καλά,το καταλάβαμε και το νοιώσαμε ολοι μας,εχεις μεγάλη ευχερεια στον γραπτό λόγο......ομως,δεν ξέρω αν κατάλαβες οτι πέρασες εσυ τόσο καλά γιατι και η Ζωή πέρασε καλά μαζί σου......η Ζωή κανει αυτη τη δουλειά,ασφαλώς και για τα χρήματα,κυρίως όμως γιατι της αρέσει να "μεταμορφώνεται" κάθε φορά σε αυτό ακριβώς το πρόσωπο που χρειάζεται ο καθενας απο μας για να νοιώσει όμορφα,να χαλαρώσει και να "ξεχάσει" για κάποιο χρονικό διάστημα την καθημερινότητά του......αυτός ο ρόλος την εξιτάρει,την ικανοποιεί,την κανει να αισθάνεται όμορφα......γι' αυτό γίνεται η προκαταρκτική συζήτηση,για να καταλαβει ποιος εισαι και τι ζητάς.....και εχει την ευφυια να το αντιληφθεί σε 4-5 λεπτά το πολύ......γι' αυτό και δεν είναι φραγκοφονιάς και ούτε θέλει να διαφημίζεται ιδιαίτερα εδω μέσα.......
Συνεπώς φίλε μου,καμμία συγκυρία και καμμία ατυχία δεν την εφεραν σε αυτό το χωρο.....ολα ειναι επιλογή της.Η Ζωή έχει δουλέψει σε κεντρα πολυτελείας και πιο πρόσφατα σε πολύ γνωστά μασατζίδικα,με μεγάλη επιτυχία.Και φυσικά μπορεί να το ξανακανει όποτε θελει......ουρά οι πελάτες.Προτιμά ομως να χειρίζεται αυτή τον εαυτό της και τον χρόνο της για να λειτουργεί με τον τρόπο που την ευχαριστεί εκείνη....
Συγγνώμη για το κάπως προσωπικό ύφος του ποστ αυτού,ήθελα όμως να τα γραψω αυτά κάποια στιγμή γιατι και την συμπαθώ πολύ και γιατι πιστευω ότι είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία........δεν την συναντώ συχνά,αλλά πάντοτε την εκτιμώ και την σεβομαι και σαν γυναίκα και σαν ανθρωπο.........

Καλό βραδυ σε όλους

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Φίλε Αντυ νομίζω δικαιούσαι να μου απευθύνεσαι σε προσωπικό ύφος αφού όντως συνέβαλες και εσύ σ' αυτή την μοναδική εμπειρία. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από γυναίκες του χώρου αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Ζωή είναι μοναδική. Τελικά η καλύτερη διαφήμιση δεν είναι τα στρατευμένα προμοτεράκια, αλλά η ίδια η ποιότητα που δημιουργεί αυτόκλητους, πλην ειλικρινείς 'fans". Τες πα, να'σαι καλά Αντυ, κάτι σου χρωστώ τελικά...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Διαβάζοντας την οντως καταπληκτική αφήγηση του ivispet,χαρηκα για 2 λόγους.......η μαλλόν για 3......πρωτα πρωτα,το εχω ξαναγραψει πολλές φορες,γιατι τα καλά λόγια που εχουμε πει κι εγω και αλλοι για τη Ζωίτσα αποδεικνυονται καθε φορά 100% αληθινά και δίκαια.......δεύτερον,γιατι βοήθησα κι εγω λίγο για την πραγματοποίηση του ραντεβού αυτού και χαίρομαι που ο συναγωνιστής πέρασε καλά........
Ο τρίτος λόγος είναι πιο προσωπικός και αφορμή για να τον πω ηταν η αφηγηση του ivispet.....φίλε μου,πέρασες καλά,το καταλάβαμε και το νοιώσαμε ολοι μας,εχεις μεγάλη ευχερεια στον γραπτό λόγο......ομως,δεν ξέρω αν κατάλαβες οτι πέρασες εσυ τόσο καλά γιατι και η Ζωή πέρασε καλά μαζί σου......η Ζωή κανει αυτη τη δουλειά,ασφαλώς και για τα χρήματα,κυρίως όμως γιατι της αρέσει να "μεταμορφώνεται" κάθε φορά σε αυτό ακριβώς το πρόσωπο που χρειάζεται ο καθενας απο μας για να νοιώσει όμορφα,να χαλαρώσει και να "ξεχάσει" για κάποιο χρονικό διάστημα την καθημερινότητά του......αυτός ο ρόλος την εξιτάρει,την ικανοποιεί,την κανει να αισθάνεται όμορφα......γι' αυτό γίνεται η προκαταρκτική συζήτηση,για να καταλαβει ποιος εισαι και τι ζητάς.....και εχει την ευφυια να το αντιληφθεί σε 4-5 λεπτά το πολύ......γι' αυτό και δεν είναι φραγκοφονιάς και ούτε θέλει να διαφημίζεται ιδιαίτερα εδω μέσα.......
Συνεπώς φίλε μου,καμμία συγκυρία και καμμία ατυχία δεν την εφεραν σε αυτό το χωρο.....ολα ειναι επιλογή της.Η Ζωή έχει δουλέψει σε κεντρα πολυτελείας και πιο πρόσφατα σε πολύ γνωστά μασατζίδικα,με μεγάλη επιτυχία.Και φυσικά μπορεί να το ξανακανει όποτε θελει......ουρά οι πελάτες.Προτιμά ομως να χειρίζεται αυτή τον εαυτό της και τον χρόνο της για να λειτουργεί με τον τρόπο που την ευχαριστεί εκείνη....
Συγγνώμη για το κάπως προσωπικό ύφος του ποστ αυτού,ήθελα όμως να τα γραψω αυτά κάποια στιγμή γιατι και την συμπαθώ πολύ και γιατι πιστευω ότι είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία........δεν την συναντώ συχνά,αλλά πάντοτε την εκτιμώ και την σεβομαι και σαν γυναίκα και σαν ανθρωπο.........

Καλό βραδυ σε όλους
ωραιος

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αναπάντητη και έφοδος στο ανήλιαγο υπόγειο όπου βρέθηκα να περνώ την μισάνοιχτη πόρτα της Ζωής. Το κοντράστ μεταξύ του εκτυφλωτικού θερινού ήλιου και του απόλυτου σκότους του διαμερίσματος μου προκάλεσε μία προσωρινή τεχνητή τύφλωση, όταν όμως άνοιξα πάλι τα μάτια μου, βρήκα κυριολεκτικά το φως μου.
Εγώ από την άλλη όταν την είδα γυμνή να με περιμενει να βγω από το ντους, το "έχασα το φως μου" :)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Η ζωή είναι μια κατηγορία μόνη της!...

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Σε pm απανταει; ξερει κανεις;;;;

Batman7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος το τηλέφωνο της ζωής σε pm καινούργιος παρακαλω

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Καλησπερες σε ολους και συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια στο σαιτ και στο φορουμ. Διαβαζω χρονια τα νεα και τις κριτικες αλλα λογω σπουδων και δουλειας τα τελευταια 13 χρονια λειπω απο ελλαδα. Γυρισα προ μηνος λοιπον και εχοντας εμπειρια tantra massage σε αγγλια αυστρια και ουγγαρια θα ηθελα να δοκιμασω τη Ζωη. Επειδη ειναι το πρωτο post που κανω αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μου στειλει το τηλ της σε π.μ. θα ημουν ευγνωμων. Σας ευχαριστω και παλι ολους για την επιμελη και ενδελεχη δουλεια και ενημερωση !!

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Αναφορικα με το παραπανω ποστ, τελικως διαβασα οπως προτεινετε καλυτερα τα λοιπα ποστ και βρηκα λυση στελνοντας μαιλ στην ιδια. Σας ευχαριστω παντως ουτως η αλλως θα προσπαθησω να μη ποσταρω ασκοπα πλεον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Να ποσταρεις λίγο άσκοπα για να περάσεις τον αριθμό των πέντε κιλά έτσι να αποκτήσεις δυνατότητα πρόσβασης και σε μυνήματα και σε ατομικά προφίλ..αυτό βοηθάει στις επαφές σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom