Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Ζωη απο την Μανδρα

Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
Κόστος συνάντησης 70
Πόλη συνάντησης        Αθήνα (στο πουθενα)
Συμπεριφορά        Καλή
Οι περιγραφες           Παραπλανητικες
Φιλί                χωρις γλώσσα
Πίπα                Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Όχι

Αφου λοιπόν δεν μπορω να γραψω κριτικη την ριχνω εδω προς το παρον και αν ποτε κανει προφιλ η λεγαμενη το αντιγραφουν οι μοντς.
Θα ξεκινησω απο τις περιγραφες και να εξηγησω γιατι εγραψα παραπλανητικες... Η κοπέλα εμφανισιακά ειναι σαν την Ελβιρα (οποιοι την εχουν συναντησει ξερουν) δηλαδη γυρω στα 45-46 με καλοσχηματισμενο σωμα ισως λογω γονιδιώματος ισως λογω γυμναστικης στο παρελθον δεν ξερω αλλα ο ορισμος τουμπανο και πανεμορφη ελληνιδα ειναι υπερβολή.
Υψος γυρω στο 1.72, ποδια καλοσχηματισμενα με περιποιημενα ακρα, ελαφρως αξυριστες γαμπες που στο μποντυ του μποντυ με το καλαμι ψιλογδερνουν, προσωπο θα ελεγα γλυκο που φερνει και στην προστυχοφατσα ,πλατη δυνατη αλλα αδυνατο σημειο ο κωλος ο οποιος μπορει να ειναι σκληρος στα τεσσερα αλλα ορθιος εχει θεμα τοπικου λιπους και κυτταρίτιδας (λογικο για γυναικα αυτης της ηλικιας)...
Αν ποτε καποιος αποφασισει να την επισκεφθει πρεπει να οπλιστει με υπομονη η να εχει μηχανη οπως εγω γιατι η περιοχη εχει σοβαρο θεμα παρκινγκ.
Η Μαντρα με υποδεχτηκε με χαμογελο στο ανήλιαγο υπόγειο καθοδηγώντας με δεξια στο δωματιο με το μασαζοκρεβατο τον μικρο καναπε και το cd player της προηγούμενης δεκαετιας...η ολη φαση μου θύμισε χρονοκαψουλα αφου τοσο ντεκαντανς περιβαλλον αλλα και συμπεριφορα ειχα να δω απο την εποχη του συγχωρεμενου του Αλεκου στο διαμερισμα της Δραπετσωνας...
Η τυπισα απο την αρχη ξεκαθαρισε πως οτι δω στην επομενη μια ωρα θα αποτελει μερος μιας παραστασης ,ενος ρολου οπως μου τονισε 2-3 φορες για να μην υπάρξουν παρεξηγησεις...προφανως καποιοι θα αισθανονται καποιου ειδους δεσμευση οταν τους παιζουν την κ@@λοτρυπιδα ποιος ξερει...
Αφου συναίνεσα να μην δωσω σημασια σε οτι και αν ακουσω απο αυτην αφου και αυτο θα αποτελουσε μερος της ταντρικης δοκιμασιας προχωρησα στο μπανιο ...
Επιστρεφωντας την βρηκα με αλλο outfit κατι σαν διχτυωτο κορμακι με καλτσες που ομολογω την κολάκευε αρκετα αφού το μαυρο γενικα κοβει τα περιττά ...  
Δεν καταλαβα παντως γιατι αλλαξε ενόσω εκανα ντους αφου μολις ξαπλωσα το εβγαλε, αλείφτηκε με λαδι σογιας και ανεβηκε απο πανω μου ... εγω αυτο το σκηνικο το ξερω για νουρου αλλα αποτι φαινεται η Μαντρα τοχει βαφτισει Ταντρα...
Τριψε τριψε και πανω και κατω και μεσα και εξω μετα απο κανενα μισαωρο η γιατρος αποφανθηκε πως δεν ανταποκρινεται το σωμα μου στα καλεσματα ,αντιστεκεται οπως μου ειπε συγκεκριμενα και μου ζητησε να γυρισω ανασκελα για κατι πιο πεζο που λεγεται σεξ!
Ξεκινησε μια αρκετα βαθια λαδωμενη πιπα ενω παραλληλα εκανε καποιες μαλάξεις με τα χερια κατω απο τις μπαλες για επιπλεον απολαυση...σε κανα δυο λεπτα σηκωθηκε χαμογελώντας και μουπε ελα δεν εισαι εσυ για αυτα ελα να με γαμησεις και γυρισε αυτη ανασκελα ανοιγωντας τα ποδια στον αερα αρχικα αλλα οχι για πολυ αφου το εμπειρο ματι της διεκρινε τον μικρο ποδολαγνο που κρυβω μεσα μου και μου ταδωσε στο στομα!
Ομολογω πως το να μου σερβιρουν κρυες λαδωμενες πατουσες δεν ειναι και το καλυτερο μου ιδιαιτερα αν δεν το εχω ζητησει κιολας ,αλλα ειπαμε το εμπειρο ματι της γιατρου...
Εντωμεταξυ σκεφτομουν πως τι διαολο ρολος ειναι αυτος αφου δεν εχω ακομα ακουσει κατι περα απο κατι ακαταλυπτα μουρμουρητα και εντολες εναλλαγων στάσεων...
Αφου ειδε και αποειδε σηκωθηκε και καθησε μπροστα μου ξαναπερνωνας με στο στομα παλι βαθια παροτρυνοντας με αυτη την φορα μεσω πουτσοσκαμπυλων να την ψιλο χαστουκισω λεγοντας μου χαρακτηριστικα αντε ντε αφου βλεπω τι θες καντο ειπαμε εδω ειναι ρολος εδω γινονται ολα ελα αφέσου!
Σηκωθηκα και κατευθυνθηκα προς τον καναπε αφου το σκηνικο ηταν τοσο προσποιητο που μονο ως πλακα μπορουσα να το εκλαβω αλλα η μετρεσα απτοητη ηρθε μπροστα μου γυρισε στα 4 και μουπε παρε με!
Ασε με της λεω θελω να καθισω αλλα αυτη εκει επιμονη να μου λεει ωστε θες να ερθω εγω πανω σου ? Οχι μανταμ δεν θελω ασε με να χυσω και να σηκωθω να φυγω αφου το εργο το εχω χιλιοδει...
Τεσπα βγαλαμε το προφυλακτικο και προς τιμην της τα πηρε κοντα στο στομα ...καπου εκει νομιζα θα τελειωνε το σοου αλλα δεν...μολις εχυσα πηρε το πουλι μου στα χερια της και αρχισε να παιζει με την βαλανο καιτο πετσκι τριβωντας τα και κανοντας με φυσικα να πεταγομαι απο την ευαισθησια ...προφανως η μανταμ το εξελαβε ως ταντρικη απολαυση και αυτο αφου χαμογελωντας μου ελεγε εεετσι αφεσου,νοιωσε την καβλα !
Ποια καβλα κυρα μου να νοιωσω έλεγα μεσα μου να τελεωσει το μονοπρακτο να παμε σπιτια μας...
Η συνεχεια δωθηκε στο μπανιο οπου και παλι η μετρεσα ειχε την συνταγη να μου καθαρισει τα λαδια απο την πλατη με σαπουνι αρχικα και με οινοπνευμα επειτα που φυσικα ευγενικα αρνηθηκα και εκεινη αποχωρησε απο την ντουζιερα για να μπει ακριβως στο διπλα καμαρακι να κανει την αναγκη της !

Βγαινοντας απο το μπανιο ακούμπησα τα χρηματα στο τραπεζακι και την ακουσα να μου λεει με κατι σαν παραπονο ξερω δεν θα ξαναρθεις...οχι θαρθω και θα σου φερω και μια κρυσταλλινη σφαιρα την επομενη φορα γιατι προβλεπεις το μελλον !

Ελπίζω να βοήθησα

eniote

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι απλός και περιεκτικός. Εύγε !!!!!!!!!

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.232
Πόντοι
1.666
Ζωη απο την Μανδρα
......
Ελπίζω να βοήθησα

Απολαυστικός, αυτό μόνο έχω να πω.
Κι ανεξάρτητα απ' αυτά που περιγράφεις θα προσθέσω ότι είναι η μόνη κοπέλα που ενώ, αν θέλει, μπορεί να σου κάνει παπάδες στο κρεβάτι (έτσι κατάλαβα από την 1η μου επίσκεψη, εξ ου και η κριτική που είχα γράψει τότε), στην 2η και τελευταία επίσκεψή μου προ 2+ ετών με έκανε να νιώσω φεύγοντας εξαιρετικά άσχημα, λέγοντας μου με αφοπλιστική ειλικρίνεια, το παραδέχομαι, αλλά και απόλυτη έλλειψη επαγγελματισμού, χωρίς όμως να έχουμε περάσει άσχημα αλλά όχι όπως στη 1η συνεδρία, "Δεν σου ταιριάζω, μη ξανάρθεις". Ο λόγος; επειδή μ' αρέσει πιο πολύ το σεξ 2 γύρων με μασάζ στο ανάμεσα από το μασάζ ως κύριο πιάτο με ολίγη από σεξ ως πακέτο. Και επίσης επειδή μου αρέσει πολύ να προσφέρω κι εγώ στοματικό σεξ στην παρταινέρ μου εκτός από εκείνην, πράγμα που αυτή δεν φάνηκε να το θέλει. Εγώ σ' αυτά το απέδωσα, αλλά δεν το έψαξα και παραπάνω, το κουβαδάκι μου και σ' άλλη παραλία, γιατί με το ζόρι δεν γίνεται τπτ σωστά. Το μοναστήρι να είναι καλά...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Nitro αυτή είναι η Ζωή... Την έχει την τρέλα της καταφανώς. Όντως προσφέρει μια παράσταση και θέλει να συντονιστείς μαζί της για να περάσεις καλά. Μάλλον αυτό δεν έγινε μαζί σου και για αυτό είχες αυτό το μέτριο αποτέλεσμα. Δεν τρέχει και τίποτα, πάμε παρακάτω...

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
599
Πόντοι
86
ετσι ακρηβως είναι τα πραγματα...
εμενα με χαλασε και λιγο το μαγκικο στυλ τυπου "με πιανεις" κτλ...
ενώ περασα ομορφα,δεν θα ξαναπηγενα...

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
παιδιά έχω στείλει πμ εδώ και καιρό αλλά δεν έχω το τηλέφωνό της..

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Ζωη απο την Μανδρα

Διάρκεια συνάντησης 1 ώρα
Κόστος συνάντησης 70
Πόλη συνάντησης         Αθήνα (στο πουθενα)
Συμπεριφορά         Καλή
Οι περιγραφες           Παραπλανητικες
Φιλί                 χωρις γλώσσα
Πίπα                 Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Όχι
  :respect:  :worship:

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπερα απο Θεσσαλονικη.κατεβαινω για 4 μερες αθηνα και εχω ψηθει με οτι διαβασα για τη Ζωη.Ειναι το πρωτο μυνημα που ποσταρω.Διαβασα κατι για πμ οτι πρπει να χεις ποσταρει για να μπορεσεις να στειλεις.Μπορω να εχω το τηλεφωνο της Ζωης?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αν οπως λες εχεις  διαβασει αυτο το  νήμα που αφορα τη Ζωή, τοτε ξερεις και την απάντησή μας περι τηλεφώνου. Οι κρτικες σου για τις επισκεψεις σου στη Φωτεινη και Μαρίνα που αναφερεις σε αλλο θεμα του φορουμ, που είναι;

Μόνο να παρουμε πληροφορίες και μετα αβαβα; Αν το ειχες κάνει, τωρα θα ειχες και τον απαραιτηυο αριθμο δημοαιεύσεων για να στείλεις p.m.

airtonsena1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ζωή καλημέρα! Μπορώ να έχω το τηλέφωνό σου;;

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Από τότε που ξεκίνησε στο Σ45 μέχρι σήμερα, έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα. Λογικό είναι η απόδοση της να έχει πέσει.
Έχω περάσει τότε επικές φάσεις, τρελά σκηνικά.
Τώρα, μόνο για την ιστορία.......

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
76
Πόντοι
0
Terry Meynolds δεν αντιλεγω.Εχει αρκετο καιρο που ειχα επισκεφθει τις εν λογω κυριες.Γυρνωντας Θεσσαλονικη δεν μπηκα στη διαδικασια να γραψω καποια κριτικη.λαθος μου απο την οπτικη σου,γιατι οντως το φορουμ βοηθαει να "επενδυσεις" καπου τα χρηματα σου και αυτο γινεται με την βοηθεια των συμμετοχοντων,και οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο.Απλα δεν μου εβγαινε να γραψω κατι.Οι συγκυριες θελεις?οτι μπηκα σε μια σχεση ξαφνικα θελεις?και το αφησα λιγο το σπορ.τελικα το μικροβιο δε φευγει και να μαι παλι.Απλα χθες που ποσταρα το θεωρησα περιττο να γραψω σε ποστ του 2018 για κατι μου εγινε το 2015.Απλα ανεφερα 2 πραγματα που μου ειχαν μεινει.Απο εδω και στο εξης αν αυτες τις μερες εχω καποια εμπειρια θα την μοιραστω.Αυτα παιχτη μου.
Υ.Γ Δεν ξερω αν αυτο που λεω βοηθαει.Επειδη δεν ειχα την επιλογη του pm,μπηκα στο προφιλ της Ζωης και γραφει το email της,οποτε της εστειλα μαιλ για το τηλεφωνο της  απο το μαιλ μου και μου απαντησε λιγες ωρες αργοτερα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Ζωη ειναι μια κοπέλλα ιδιαίτερη,με πολύ καλό χαρακτήρα,χιουμορ και πολύ φιλική προσέγγιση σε ολους.Κατά την γνωμη μου ειναι και εξαιρετική επαγγελματίας και πάντα προσπαθεί να περάσει καλά ο πελάτης για οσο χρονο ειναι μαζί της.Προσωπικά μου αρεσει πολύ και σαν γυναικα,και αισθανομαι ανετα μαζι της.Φυσικά τα γουστα διαφερουν,καθε αποψη ειναι σεβαστή,ομως κανεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι φερεται εντιμα και προσπαθει για το καλύτερο.......

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Η Ζωη ειναι μια κοπέλλα ιδιαίτερη,με πολύ καλό χαρακτήρα,χιουμορ και πολύ φιλική προσέγγιση σε ολους.Κατά την γνωμη μου ειναι και εξαιρετική επαγγελματίας και πάντα προσπαθεί να περάσει καλά ο πελάτης για οσο χρονο ειναι μαζί της.Προσωπικά μου αρεσει πολύ και σαν γυναικα,και αισθανομαι ανετα μαζι της.Φυσικά τα γουστα διαφερουν,καθε αποψη ειναι σεβαστή,ομως κανεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι φερεται εντιμα και προσπαθει για το καλύτερο.......
Συμφωνώ ότι η Ζωή είναι από τις καλές κοπέλες του χώρου. Έχω ιδίαν πείρα. Το πρόβλημα με μερικές, κατά τα άλλα καλές κοπέλες, είναι από τη μία η απληστία και από την άλλη οι αυλοκόλακες που μαζεύουν γύρω τους, και επιδεινώνουν μία κατάσταση γράφοντας υπερκριτικές και κανιβαλίζοντας όσους τολμούν διαφορετική άποψη. Όταν δημιουργείς φούσκα, αργά ή γρήγορα, θα ξεφουσκώσει.

gr777

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Υπερβολές  ΠΟΛΎ μέτρια κατάσταση <<το πιασες >>

Stories