Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
το προγραμμα που διαλεξα ηταν της μιας ωρας και κοστιζει 70 σωστα  αλλα με μια κολα που με κερασε στην αρχη μεχρι να πουμε δυο πραγματα για το τι γουσταρω εγω  και τι κανει αυτη και δυο κουβεντες γνωριμιας,  μολις τελειωσαμε μεχρι να κανω μπανακι- α παρενθεση μηκαμε μαζι στο μπανιο να με ξεβγαλει οσο μπορουσε απο το λαδι και μετα με αφησε μονο μου-  μεχρι να ντυθω εκατσα και μετα και ειπαμε αλλες δυο κουβεντες γιατι την ενδιαφερει η γνωμη του πελατη οπως καταλαβα περασε η μιαμισυ ωρα.
προφανως οταν λεει 1 ωρα εννοει μια ωρα καθαρου μασαζ ή μαχης  οποτε μπορει στο προγραμμα της 1.5ωρας να το αγγιζεις το 2ωρο.., οταν θα ξαναεπισκευθω θα το διαπιστωσω και θα επανελθω.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
το προγραμμα που διαλεξα ηταν της μιας ωρας και κοστιζει 70 σωστα  αλλα με μια κολα που με κερασε στην αρχη μεχρι να πουμε δυο πραγματα για το τι γουσταρω εγω  και τι κανει αυτη και δυο κουβεντες γνωριμιας,  μολις τελειωσαμε μεχρι να κανω μπανακι- α παρενθεση μηκαμε μαζι στο μπανιο να με ξεβγαλει οσο μπορουσε απο το λαδι και μετα με αφησε μονο μου-  μεχρι να ντυθω εκατσα και μετα και ειπαμε αλλες δυο κουβεντες γιατι την ενδιαφερει η γνωμη του πελατη οπως καταλαβα περασε η μιαμισυ ωρα.
προφανως οταν λεει 1 ωρα εννοει μια ωρα καθαρου μασαζ ή μαχης  οποτε μπορει στο προγραμμα της 1.5ωρας να το αγγιζεις το 2ωρο.., οταν θα ξαναεπισκευθω θα το διαπιστωσω και θα επανελθω.

θενκς!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καμία σχέση. Σεβασμός στην επιθυμία της Ζωής να μην δίνουμε το τηλέφωνο δημόσια και να το ζητάμε από την ίδια. Αν δεν είχες εσύ το κόμπλεξ της νοοτροπιας: " τα θελω όλα στο πιάτο" και καθόσουν να διαβάσεις μερικές σελίδες πάρα πίσω θα το γνώριζες. Άϊντε από κει νεουδια, πρώτο ποσταροσμα και ζητάτε τηλεφωνα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καμία σχέση. Σεβασμός στην επιθυμία της Ζωής να μην δίνουμε το τηλέφωνο δημόσια και να το ζητάμε από την ίδια. Αν δεν είχες εσύ το κόμπλεξ της νοοτροπιας: " τα θελω όλα στο πιάτο" και καθόσουν να διαβάσεις μερικές σελίδες πάρα πίσω θα το γνώριζες. Άϊντε από κει νεουδια, πρώτο ποσταροσμα και ζητάτε τηλεφωνα

ε μα.... καλά τα λες Terry...

ήρθε ο άλλο με ένα ποστ να ζητήσει και τηλ. Ζωής... και μας πουλάει και ειρωνεία από πάνω...

Ουστ

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Φιλε στειλε πμ στην Ζωη και μολις το δει θα σου απαντησει

Νικ... μη δίνεις οδηγίες.... 2-3 σελίδες απλά να διάβαζε θα έβλεπε την λύση...αν είναι δυνατόν να πουλάει και ειρωνεία από πάνω

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.635
Πόντοι
29.667

Τι λες ρε καραγκιόζη!!!
Ακόμα δεν γραφτηκες στο site και άρχισες να ζητάς τα ρέστα και να μιλάς όπως θες.
Πάνε και κάνε καμία συνάντηση με κάποιο κορίτσι και ανέβασε μία κριτική και μετά μετά ίσως σου δωθεί το δικαίωμα να μας κάνεις ερωτήσεις με πολύ ευγενικό τρόπο!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Τι λες ρε καραγκιόζη!!!
Ακόμα δεν γραφτηκες στο site και άρχισες να ζητάς τα ρέστα και να μιλάς όπως θες.
Πάνε και κάνε καμία συνάντηση με κάποιο κορίτσι και ανέβασε μία κριτική και μετά μετά ίσως σου δωθεί το δικαίωμα να μας κάνεις ερωτήσεις με πολύ ευγενικό τρόπο!!!

:heavymetalbig:

vlingam

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς εάν η Ζωη δουλεύει ΣΚ ?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.635
Πόντοι
29.667
Ζωίτσα μου και πάλι συγγνώμη για χθες.Ηταν ατύχημα και άρχισαν οι ασφαλιστικές. Αλλά όπως είπες και εσύ ότι αφού δεν χτύπησα θα ειδοθουμε άλλη φορά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και πολλά φιλιά. 

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ζωίτσα μου και πάλι συγγνώμη για χθες.Ηταν ατύχημα και άρχισαν οι ασφαλιστικές. Αλλά όπως είπες και εσύ ότι αφού δεν χτύπησα θα ειδοθουμε άλλη φορά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και πολλά φιλιά. 

χωρίς παρεξήγηση ρε φίλε... αλλά εμάς τι μας αφορά αν δεν πήγες στο ραντεβού λόγω... ατυχήματος και μπλέξιμο με ασφαλιστικές ??.....
γιατί δεν στέλνεις ένα pm στην ζωή και spamάρεις?

azamanana

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
1
Της έχω στείλει Pm αλλά δεν απαντάει....
Πόσο καιρό κάνει συνήθως??? Αργεί ή να το ξεχάσω?????????

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Της έχω στείλει Pm αλλά δεν απαντάει....
Πόσο καιρό κάνει συνήθως??? Αργεί ή να το ξεχάσω?????????

1 2 μερες το πολυ ... ρε φιλε ειναι ιουλιος μηνας ισως να εχει παει διακοπες ... δεν θα στο δωσει κανενας το τηλεφωνο της εκτος απο την ιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom