Dimitrismag
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορώ να έχω το τηλ. Της ζωης; Ευχαριστώ
Μπορώ να έχω το τηλ. Της ζωης; Ευχαριστώ
το προγραμμα που διαλεξα ηταν της μιας ωρας και κοστιζει 70 σωστα αλλα με μια κολα που με κερασε στην αρχη μεχρι να πουμε δυο πραγματα για το τι γουσταρω εγω και τι κανει αυτη και δυο κουβεντες γνωριμιας, μολις τελειωσαμε μεχρι να κανω μπανακι- α παρενθεση μηκαμε μαζι στο μπανιο να με ξεβγαλει οσο μπορουσε απο το λαδι και μετα με αφησε μονο μου- μεχρι να ντυθω εκατσα και μετα και ειπαμε αλλες δυο κουβεντες γιατι την ενδιαφερει η γνωμη του πελατη οπως καταλαβα περασε η μιαμισυ ωρα.
προφανως οταν λεει 1 ωρα εννοει μια ωρα καθαρου μασαζ ή μαχης οποτε μπορει στο προγραμμα της 1.5ωρας να το αγγιζεις το 2ωρο.., οταν θα ξαναεπισκευθω θα το διαπιστωσω και θα επανελθω.
Κόμπλεξ;
Καμία σχέση. Σεβασμός στην επιθυμία της Ζωής να μην δίνουμε το τηλέφωνο δημόσια και να το ζητάμε από την ίδια. Αν δεν είχες εσύ το κόμπλεξ της νοοτροπιας: " τα θελω όλα στο πιάτο" και καθόσουν να διαβάσεις μερικές σελίδες πάρα πίσω θα το γνώριζες. Άϊντε από κει νεουδια, πρώτο ποσταροσμα και ζητάτε τηλεφωναΚόμπλεξ;
Καμία σχέση. Σεβασμός στην επιθυμία της Ζωής να μην δίνουμε το τηλέφωνο δημόσια και να το ζητάμε από την ίδια. Αν δεν είχες εσύ το κόμπλεξ της νοοτροπιας: " τα θελω όλα στο πιάτο" και καθόσουν να διαβάσεις μερικές σελίδες πάρα πίσω θα το γνώριζες. Άϊντε από κει νεουδια, πρώτο ποσταροσμα και ζητάτε τηλεφωνα
Φιλε στειλε πμ στην Ζωη και μολις το δει θα σου απαντησειΚόμπλεξ;
Φιλε στειλε πμ στην Ζωη και μολις το δει θα σου απαντησει
Φιλε στειλε πμ στην Ζωη και μολις το δει θα σου απαντησει
Κόμπλεξ;
Τι λες ρε καραγκιόζη!!!
Ακόμα δεν γραφτηκες στο site και άρχισες να ζητάς τα ρέστα και να μιλάς όπως θες.
Πάνε και κάνε καμία συνάντηση με κάποιο κορίτσι και ανέβασε μία κριτική και μετά μετά ίσως σου δωθεί το δικαίωμα να μας κάνεις ερωτήσεις με πολύ ευγενικό τρόπο!!!
Μήπως ξέρει κανείς εάν η Ζωη δουλεύει ΣΚ ?
Ζωίτσα μου και πάλι συγγνώμη για χθες.Ηταν ατύχημα και άρχισαν οι ασφαλιστικές. Αλλά όπως είπες και εσύ ότι αφού δεν χτύπησα θα ειδοθουμε άλλη φορά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και πολλά φιλιά.
Ευχαριστώ, όταν θα παρώ το τηλέφωνο θα της στείλω, δεν μπορω να στειλω pm ακόμα.Δεν έχω κάνει Σ/Κ ραντεβού μαζί της αλλά... πάρτην ένα τηλ. ή ένα sms θα σου απαντήσει σίγουρα
Της έχω στείλει Pm αλλά δεν απαντάει....
Πόσο καιρό κάνει συνήθως??? Αργεί ή να το ξεχάσω?????????