Ευχαριστώ. Το ξέρω ότι το δίνει μόνο η ίδια και δεν το ζήτησα.1 2 μερες το πολυ ... ρε φιλε ειναι ιουλιος μηνας ισως να εχει παει διακοπες ... δεν θα στο δωσει κανενας το τηλεφωνο της εκτος απο την ιδια
Της έχω στείλει Pm 15 μέρες!!!!!!
Ευχαριστώ. Το ξέρω ότι το δίνει μόνο η ίδια και δεν το ζήτησα.1 2 μερες το πολυ ... ρε φιλε ειναι ιουλιος μηνας ισως να εχει παει διακοπες ... δεν θα στο δωσει κανενας το τηλεφωνο της εκτος απο την ιδια
φιλε υπομονη και θα λαβεις πμ απο την ζωη σιγουρα ειναι πολυ σωστη το μονο σιγουροΕυχαριστώ. Το ξέρω ότι το δίνει μόνο η ίδια και δεν το ζήτησα.
Ζωίτσα μου και πάλι συγγνώμη για χθες.Ηταν ατύχημα και άρχισαν οι ασφαλιστικές. Αλλά όπως είπες και εσύ ότι αφού δεν χτύπησα θα ειδοθουμε άλλη φορά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και πολλά φιλιά.
κι εγω συμφωνω οτι δε μας αφορα,αλλα χωρις παρεξηγηση φιλε υο δικο σου λιγο πιο πανω προφανως μας αφορα,οπως κι αλλα που γραφεις,οπως εριξα βιαστικα μια ματια...τα περισσοτερα που γραφονται εδω μεσα ειναι για καυλαντισμα ,δεν εχουν σχεση με το καθε θεμα..δεν το συνεχιζω γιατι ειμαστε εκτοε θεματος,αλλα μη τη λες κι εσυ στον αλλον ..ελεοςχωρίς παρεξήγηση ρε φίλε... αλλά εμάς τι μας αφορά αν δεν πήγες στο ραντεβού λόγω... ατυχήματος και μπλέξιμο με ασφαλιστικές ??.....
γιατί δεν στέλνεις ένα pm στην ζωή και spamάρεις?
κι εγω συμφωνω οτι δε μας αφορα,αλλα χωρις παρεξηγηση φιλε υο δικο σου λιγο πιο πανω προφανως μας αφορα,οπως κι αλλα που γραφεις,οπως εριξα βιαστικα μια ματια...τα περισσοτερα που γραφονται εδω μεσα ειναι για καυλαντισμα ,δεν εχουν σχεση με το καθε θεμα..δεν το συνεχιζω γιατι ειμαστε εκτοε θεματος,αλλα μη τη λες κι εσυ στον αλλον ..ελεος
σαββατο ναι κυριακη ξεκουραζει τα χερακια τηςΜήπως ξέρει κανείς εάν η Ζωη δουλεύει ΣΚ ?
αυτο εννοω ή ενδιαφερει καποιον αν θα ξαναπας στη βικυ στεφανια που γραφεις;...και τα γραφω δημοσια μπας και σωσω λιγο την κατασταση που δε σωζεται..τεσπα
Χρώματα δεν αλλαζε ρε φίλε οταν ήμουν εγώ αλλά πιθανόν να είναι έτσι.άντε πάλι....
ρε φίλε....τι να γράψεις δημόσια και τι να σώσεις?!?!.... αντί να κράξεις τους τύπους που ζητάνε με ένα ποστ ως άσχετοι το τηλ. της Ζωής την λες σε μένα????πλάκα μας κάνεις???
Και μια και το ανέφερες....
μου έγραψε ο kwstasxat (χθες στις 15:21)
Αδερφέ κάνει καταπληκτικό μασάζ η κοπέλα. Δύο φορές που πήγα πέρασα σούπερ. Το κατέχει το άθλημα του μασάζ.
και του απάντησα απλά πως :
έχω περάσει και έχω μείνει παααααααρα πολύ ικανοποιημένος....
πάνω απόλα με την συμπεριφορά της και δευτερευόντως με το μασαζ της που είναι αρκετά καλό και χαλαρωτικό....
θα την δω πάλι σύντομαάντε πάλι....
ρε φίλε....τι να γράψεις δημόσια και τι να σώσεις?!?!.... αντί να κράξεις τους τύπους που ζητάνε με ένα ποστ ως άσχετοι το τηλ. της Ζωής την λες σε μένα????πλάκα μας κάνεις???
Και μια και το ανέφερες....
μου έγραψε ο kwstasxat (χθες στις 15:21)
Αδερφέ κάνει καταπληκτικό μασάζ η κοπέλα. Δύο φορές που πήγα πέρασα σούπερ. Το κατέχει το άθλημα του μασάζ.
και του απάντησα απλά πως :
έχω περάσει και έχω μείνει παααααααρα πολύ ικανοποιημένος....
πάνω απόλα με την συμπεριφορά της και δευτερευόντως με το μασαζ της που είναι αρκετά καλό και χαλαρωτικό....
θα την δω πάλι σύντομα
έτσι λοιπόν επιβεβαίωσα τον kwstasxat για την εμπειρία του αλλά έτσι ενημερώθηκε και ο κόσμος για την δική μου γνώμη για την Βίκυ-Στεφανία ότι έχει και καλή συμπεριφορά και καλό μασάζ χαλαρωτικό τόσο που θα την επισκεφτώ σύντομα ξανά και δεν ήταν απλά και μόνο για 1 φορά...
άρα πιο είναι το σπαμάρισμα σε αυτή την περίπτωση μου λες? και στην τελική σε συνάδελφο συναγωνιστή απάντησα πάνω στον διάλογο και όχι στο ξεκάρφωτο....
επίσης σου έγραψα ότι άλλο θες σε pm για να μην βγαίνουμε off topik και εσύ συνεχίζεις να γράφεις εδώ... αρά θα πάρεις και την απάντησή σου....
έτσι λοιπόν επιβεβαίωσα τον kwstasxat για την εμπειρία του αλλά έτσι ενημερώθηκε και ο κόσμος για την δική μου γνώμη για την Βίκυ-Στεφανία ότι έχει και καλή συμπεριφορά και καλό μασάζ χαλαρωτικό τόσο που θα την επισκεφτώ σύντομα ξανά και δεν ήταν απλά και μόνο για 1 φορά...
άρα πιο είναι το σπαμάρισμα σε αυτή την περίπτωση μου λες? και στην τελική σε συνάδελφο συναγωνιστή απάντησα πάνω στον διάλογο και όχι στο ξεκάρφωτο....
επίσης σου έγραψα ότι άλλο θες σε pm για να μην βγαίνουμε off topik και εσύ συνεχίζεις να γράφεις εδώ... αρά θα πάρεις και την απάντησή σου....
Φιλε ξανακανε προσπαθειες και θα το παρειςΕυχαριστώ. Το ξέρω ότι το δίνει μόνο η ίδια και δεν το ζήτησα.
Χρώματα δεν αλλαζε ρε φίλε οταν ήμουν εγώ αλλά πιθανόν να είναι έτσι.
ειχα παει νωρίς το απογευμα οπότε δεν ειχε ουσία ο φωτισμός.
Η κοπέλα είναι όσο μπορεί αν διακρίνει κανείς όπως και στις φώτο αλλά τι να λέμε, το μαζάζ είναι ΤΟΠ.
μια χαρά..
έχω καιρό να περάσω απλά "εγκυκλοπαιδικά" ρωτάω πιο πολύ...
σύντομα θα την επισκεφτώ ξανά...
αυτο εννοω...ενδιαφερει κανεναν αν ρωτας εγκυκλοπαιδικα κι αν θα τη ξαναδεις;...η στο αλλο που βαζεις απαντηση μονο το emoji....γιάυτο αστο γραψε οτι θες,οπως κι ο καθενας και μη σε ενοχλει ο αλλος που ζηταει το τηλεφωνο...οιποις θελει το δινει ,οποιος οχι
Εχει καταντησει διαφημιση
εγω λεω βλακειες ,αλλα εσυ εισαι ουφο...έχεις δίκιο... σορρυ από την πλευρά μου δεν ξαναπαντάω στον τύπο....
αφου το πας ετσι,εγω λεω βλακειες ,αλλα εσυ εισαι ουφο βρε παπαρα..σου ειπα εγω για τα κιλα ..για το αλλο ποστ λεω που γραφεις αυτο ¨"μια χαρά..έχεις δίκιο... σορρυ από την πλευρά μου δεν ξαναπαντάω στον τύπο....
εγω λεω βλακειες ,αλλα εσυ εισαι ουφο...αφου το πας ετσι,εγω λεω βλακειες ,αλλα εσυ εισαι ουφο βρε παπαρα..σου ειπα εγω για τα κιλα ..για το αλλο ποστ λεω που γραφεις αυτο ¨"μια χαρά..
έχω καιρό να περάσω απλά "εγκυκλοπαιδικά" ρωτάω πιο πολύ...
σύντομα θα την επισκεφτώ ξανά.."..αντε ανοιξε τα γκαβα σου..τελος
σου μπηκε βαθια ε,καλοφαγωτο
στειλε πμ. Απαντάει...