Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νεα επίσκεψη στη Ζωή μετά από αρκετό καιρό,οι ίδιες θετικές εντυπώσεις........η κοπέλλα είναι ανεξαντλητη,δεν κανει ποτέ τα ίδια πράγματα,σε εκπλήσσει ευχάριστα.Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλο πειραχτήρι,κανει αστεία και.....δοκιμαζει τις αντοχές σου  :rockon: :rockon:

Προσωπικά ανταποκρίθηκα όσο μπορούσα,γιατί δεν είμαστε πλέον και πιτσιρίκια...... :zombie: :zombie: αλλοι συναγωνιστές ασφαλώς θα τα καταφέρουν καλύτερα......

Καλού κακου πάντως,πάρτε και 1-2 βιταμινούλες πριν πάτε......... :2funny: :2funny:

mic69

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
1
Επίσκεψη σημερα στη Ζωή.
Απο εμφάνιση ήταν πολύ καλή, ωραίο σώμα και γυμνασμένο... Βυζι 3αρι σιλικόνη αλλά πολύ ωραίο σαν αληθινό. Ευχάριστο πειραχτήρι και με πολύ χιούμορ... 
Πολύ καλό μασάζ με μπόλικο λαδι... Καποια στιγμή ανέβηκε πάνω μου και μου έκανε την πλάτη με γόνατο, με αγκώνες, με χέρια και φυσικά καθήμενη να τρίβει το μουνί της πάνω μου... η αίσθηση ήταν απίθανη!!!
Μετά από ένα μισάωρο με γύρισε ανάσκελα... Λάδωμα και μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή πιπούλα πολύ καλή... από την μεριά μου την αποζημίωσα με ενα παθιαρικο γλειφομούνι και μετά σεξ για κανενα μισάωρο σε 2-3 στάσεις. Για το τέλος ξάπλωσα ανάσκελα, λάδωμα της περιοχής, αργό και βασανιστικό μασάζ ανάμικτο με πίπα μέχρι που ήρθε το τέλος...
Μαζί μπανάκι τρίψιμο της πλάτης να φύγουν τα λάδια.
Σύνολο 100€ για μιάμιση ωρα.
Ήταν πρωτη μου φορά σε αισθισιακό μασάζ. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία...
Θα το ξανακάνω με την πρωτη ευκαιρία...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πολλά τα 100€ στην εποχή μας

Βεβαίως είναι πολλά.......αλλά ειναι για 1 1/2 ωρα.......σε ενα περιβάλλον ησυχο,διακριτικό,όπου είσαι μόνος σου και δεν γίνεται παρέλαση απο κοπέλλες και πελάτες,που είναι πολύ ενοχλητικό.
Και οι υπηρεσίες,πίστεψε με,είναι ποιοτικές......και το μασαζ και τα αλλα......και όλα αυτά με ανεση χρόνου,με μεγάλη καθαριότητα,με χιουμορ και με καλή διάθεση.....

Σύγκρινε τωρα ολα αυτά,με τα συνηθη μαγαζια,όπου πληρώνεις 70-80 ευρω για 1 ωρα,που συνηθως ειναι 45 λεπτά το πολύ,με κοπέλλες ασχετες απο μασαζ που πήραν μεταγραφή απο στούντιο,και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν με τα γνωστά κόλπα.....

Φυσικά ο καθενας κανει τις επιλογές του,συμφωνα με τα κριτηρια και την τσέπη του,αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα,όχι μήλα με πορτοκάλια...... :2funny: :2funny:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Η Ζωή έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο γαμήσι και δεν θέλει εξαρχής να υπάρχει το άγχος για πόσα φυστίκια θα πέσουν..

Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα της μίας ώρας έχω φύγει με πατερίτσες. Με ξέκανε με την καλή έννοια η τύπισα λέμε.. Είναι δύναμη και θα τιμηθει ξανά  :pipa1:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Ζωή έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο γαμήσι και δεν θέλει εξαρχής να υπάρχει το άγχος για πόσα φυστίκια θα πέσουν..

Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα της μίας ώρας έχω φύγει με πατερίτσες. Με ξέκανε με την καλή έννοια η τύπισα λέμε.. Είναι δύναμη και θα τιμηθει ξανά  :pipa1:

Χαίρομαι που συμφωνούμε.......για ορισμένους,η λέξη "ποιότητα" είναι αγνωστη........υπάρχει το γκουρμέ,υπάρχει και το fast food....ολα είναι θέμα επιλογων.......

dimitrispol2011

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
8
Πόντοι
0

καλησπερα μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Βεβαίως είναι πολλά.......αλλά ειναι για 1 1/2 ωρα.......σε ενα περιβάλλον ησυχο,διακριτικό,όπου είσαι μόνος σου και δεν γίνεται παρέλαση απο κοπέλλες και πελάτες,που είναι πολύ ενοχλητικό.
Και οι υπηρεσίες,πίστεψε με,είναι ποιοτικές......και το μασαζ και τα αλλα......και όλα αυτά με ανεση χρόνου,με μεγάλη καθαριότητα,με χιουμορ και με καλή διάθεση.....

Σύγκρινε τωρα ολα αυτά,με τα συνηθη μαγαζια,όπου πληρώνεις 70-80 ευρω για 1 ωρα,που συνηθως ειναι 45 λεπτά το πολύ,με κοπέλλες ασχετες απο μασαζ που πήραν μεταγραφή απο στούντιο,και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν με τα γνωστά κόλπα.....

Φυσικά ο καθενας κανει τις επιλογές του,συμφωνα με τα κριτηρια και την τσέπη του,αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα,όχι μήλα με πορτοκάλια...... :2funny: :2funny:

Σωστός!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δεν το δινει τυπε  :S

Ποιος δεν το δινει? η Ζωη εχει προφιλ εδώ.......ας στειλει ο συναγωνιστης ένα πριβε μηνυμα να συννενοηθεί....όλοι αυτό καναμε για να κλείσουμε ραντεβού την πρωτη φορά.....

OP
OP
taz7

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Πολλά τα 100€ στην εποχή μας
Τα 100 είναι για μιάμιση ώρα οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι πολλά. Και έχει και με 70 και με 50 για μία και μισή ώρα αντίστοιχα.
Και σε όλα τα προγράμματα υπάρχει άνεση χρόνου χωρίς πίεση, επειδή πάντα αφήνει αρκετό χρόνο ανάμεσα στα ραντεβού.
Όσο για την ποιότητα ισχύουν απόλυτα αυτά που είπαν οι andy και josex, δεν υπάρχουν τυποποιημένες υπηρεσίες ούτε στάνταρ μία ή δύο φορές. Ξεκινάτε και όπως βγεί κάθε φορά.

Papoglou

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Ζωή προ 20ημέρου περίπου στο χώρο της στο Κολωνάκι. Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι έχουν πει οι προλαλήσαντες. Μια ζωντανή κοπέλα με εξαιρετική διάθεση να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί. Σώμα για την ηλικία της πολύ καλό. Μασάζ καλό, με τρίψιμο σε όλο το σώμα, με τα χέρια της και το σώμα της και τα πόδια της. Στην συνέχεια έγινε πιο απαλό και επικεντρώθηκε στα ευαίσθητα σημεία. Γύρισμα και ξεκίνημα δεύτερου γύρου. Στοματικό καλό με βάθος (προσωπικά επέλεξα, επειδή ήταν η πρώτη φορά που την συνάντησα, να γίνει με προφυλακτικό). Σεξ σε δύο στάσεις μέχρι την κατάθεση. Μετά ντουσάκι μαζί, όπου μου έτριψε την πλάτη και το σώμα να φύγουν τα λάδια. Κόστος 80 ευρώ (+ 10 ευρώ tip διότι πέρασα ωραία). Διάρκεια λίγο περισσότερο από μια ώρα. Θα ξανατιμηθεί σίγουρα.  :grin:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Μια καινουργια γνωριμια για την οποια οφειλω να πω τα καλυτερα.
μια κουκλα , ευγενικη και με αψογο κορμι και στηθος.
χιουμορ , ευγενεια , μεγαλη διαθεση επικοινωνιας με τον συντροφο της στιγμης.
φευγεις απο την καθημερινοτητα και αποκτας την αισθηση οτι εισαι με την φιλη σου η οποια σε προχωρα σε αισθησιακα μονοπατια μεσα απο ενα αψογο συνδιασμο χεριων ποδων γονατων και του γλυστρηματος του κορμιου της πανω στο δικο της.
συνοδεια αισθησιακης απαλης μουσικης , και η εκπληξη Ελληνικη μουσικη !!!!
προσεγμενη επιλογη οχι η "γλιτσα" της Ασιατικης μουσικης ...
και εκει που πιστευεις οτι εχει εξαντλησει την προσφορα ενα καλωλαδωμενο βελουδινο χερι σε προσεγμενες επιμαχες περιοχες , ενα απιστευμα στομα και αισθανεσαι παλι να κατρακυλας....
ολες οι περιγραφες αν και συμφωνουν μεταξυ τους πιστευω ειναι "φτωχες" για να αποδωσουν την πραγματικοτητα.
γλυκια κουβεντουλα με χαδια αποχαιρετιστηρια.
μιαμισης ωρας τετοια προσφορα στην τιμη που εχει αναφερθει και με τον κοριτσαρο αυτο στην αγκαλια σου ειναι αναντιρητα VFM.
καποια "κοκκινα" σημεια οπως ακριβως εχουν ηδη περιγραφει ισχυουν , στα διευκρινιζει εξ αλλου και η ιδια προς τιμην της!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλωστε γνωρίζω ότι είσαι υπερ του "ποιοτικού" και όχι του "ποσοτικού".......
Η Ζωή είναι φιλοσοφημένη κοπέλλα και διαθετει την μαγική ικανότητα να ερεθίζει πρώτα το μυαλό σου,πριν ερεθίσει το σώμα σου......ελάχιστες γυναίκες μπορουν να το καταφέρουν αυτό.......

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλωστε γνωρίζω ότι είσαι υπερ του "ποιοτικού" και όχι του "ποσοτικού".......
Η Ζωή είναι φιλοσοφημένη κοπέλλα και διαθετει την μαγική ικανότητα να ερεθίζει πρώτα το μυαλό σου,πριν ερεθίσει το σώμα σου......ελάχιστες γυναίκες μπορουν να το καταφέρουν αυτό.......
ποσο δικαιο εχεις !!!

doricos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σάς ευχαριστώ ολους και για τά καλά και για τά υπόλοιπα υπονοούμενα σημασία στις μέρες είναι όσο μπορούμε να παιρναμε καλά ώστε να έχουμε δύναμη να ανταπεξελθουμε την κάθε δυσκολια σάς φιλώ γλυκά

θα ηθελα εαν σου ηταν ευκολο να μου στείλεις το τηλεφωνο σου ωστε να κανονισουμε ενα ρα ρντεβου.  doricos  Ευχαριστώ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom