spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
δηλαδή μεγάλη βδομάδα δεν παίζεις μπαλίτσα;
Νηστεία προσευχή!
δηλαδή μεγάλη βδομάδα δεν παίζεις μπαλίτσα;
Πολλά τα 100€ στην εποχή μας
Βεβαίως είναι πολλά.......αλλά ειναι για 1 1/2 ωρα
Η Ζωή έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο γαμήσι και δεν θέλει εξαρχής να υπάρχει το άγχος για πόσα φυστίκια θα πέσουν..
Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα της μίας ώρας έχω φύγει με πατερίτσες. Με ξέκανε με την καλή έννοια η τύπισα λέμε.. Είναι δύναμη και θα τιμηθει ξανά
Βεβαίως είναι πολλά.......αλλά ειναι για 1 1/2 ωρα.......σε ενα περιβάλλον ησυχο,διακριτικό,όπου είσαι μόνος σου και δεν γίνεται παρέλαση απο κοπέλλες και πελάτες,που είναι πολύ ενοχλητικό.
Και οι υπηρεσίες,πίστεψε με,είναι ποιοτικές......και το μασαζ και τα αλλα......και όλα αυτά με ανεση χρόνου,με μεγάλη καθαριότητα,με χιουμορ και με καλή διάθεση.....
Σύγκρινε τωρα ολα αυτά,με τα συνηθη μαγαζια,όπου πληρώνεις 70-80 ευρω για 1 ωρα,που συνηθως ειναι 45 λεπτά το πολύ,με κοπέλλες ασχετες απο μασαζ που πήραν μεταγραφή απο στούντιο,και κοιτάνε να σε ξεπετάξουν με τα γνωστά κόλπα.....
Φυσικά ο καθενας κανει τις επιλογές του,συμφωνα με τα κριτηρια και την τσέπη του,αλλά να συγκρίνουμε όμοια πράγματα,όχι μήλα με πορτοκάλια......
καλησπερα μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο?
δεν το δινει τυπε :S
Αν της στείλεις ΡΜ θα σου το στείλει. Απλά δεν μπαινει καθημερινά οπότε μπορεί να περιμένεις λίγες μέρες αλλά θα στο δώσει.δεν το δινει τυπε :S
Τα 100 είναι για μιάμιση ώρα οπότε κατά τη γνώμη μου δεν είναι πολλά. Και έχει και με 70 και με 50 για μία και μισή ώρα αντίστοιχα.Πολλά τα 100€ στην εποχή μας
ποσο δικαιο εχεις !!!Χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλωστε γνωρίζω ότι είσαι υπερ του "ποιοτικού" και όχι του "ποσοτικού".......
Η Ζωή είναι φιλοσοφημένη κοπέλλα και διαθετει την μαγική ικανότητα να ερεθίζει πρώτα το μυαλό σου,πριν ερεθίσει το σώμα σου......ελάχιστες γυναίκες μπορουν να το καταφέρουν αυτό.......
Σάς ευχαριστώ ολους και για τά καλά και για τά υπόλοιπα υπονοούμενα σημασία στις μέρες είναι όσο μπορούμε να παιρναμε καλά ώστε να έχουμε δύναμη να ανταπεξελθουμε την κάθε δυσκολια σάς φιλώ γλυκά
Χαίρομαι που πέρασες καλά,αλλωστε γνωρίζω ότι είσαι υπερ του "ποιοτικού" και όχι του "ποσοτικού".......
Η Ζωή είναι φιλοσοφημένη κοπέλλα και διαθετει την μαγική ικανότητα να ερεθίζει πρώτα το μυαλό σου,πριν ερεθίσει το σώμα σου......ελάχιστες γυναίκες μπορουν να το καταφέρουν αυτό.......