spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
καλα εσυ σταματα!!!
καλα εσυ σταματα!!!
μην ξεχασεις τα φονταν, εσυ!
εκτιμω andy οτι αξιζει τον κοπο!Εχω μιλήσει πολλές φορές για τη "δυναμη" που εχει το site και την πολύτιμη βοήθεια που μπορεί να πάρει κάποιος απο τους έγκυρους και σοβαρούς συναγωνιστές.......λοιπόν,παρακινούμενος απο τα θετικά σχόλια ανθρωπων που γνωρίζω καλά και εκτιμώ τη γνωμη τους,επικοινώνησα με τη Ζωή.Απάντηση άμεση,φιλική διάθεση,φαίνεται ανθρωπος ευχάριστος και διαχυτικός.Θα την συναντήσω σύντομα,αλλά απο τωρα μπορώ να πω ότι θα πάω με απολύτως θετική προδιάθεση.......φυσικά θα ενημερώσω το πλήθος.........
ξερω γω...οπου θες....σε σένα να τα φέρω η στη Ζωή?
ξερω γω...οπου θες....
Επισκεψη στην Ζωη πριν απο ενα μηνα περιπου. Ο χωρος μικρος, το μπανιο μικροτερο.
Εμφανιση αρκετα καλη, πανω απο 45 νομιζω, γυμνασμενη, ωραια φτιαγμενα βυζια, μικρο γυμνασμενο κωλαρακι.
Μασαζ. Τριψιμο με αξυριστες γαμπες αλλα και με την μουναρα της. Μετριο προς καλο.
Μερος δευτερο. Αγωνιστικη συμπεριφορα πολυ καλη. Μαλλον για σεξομανη προκειται που το εκανε επαγγελμα για τις αναγκες του μποτοξ ρε γαμωτο. Ρωταει πριν κανει κατι, ακα εγω δεν δινω, σε χαλαρη διαθεση, κωλο προσπαθησα αλλα δεν μπηκα.
Τελειωμα στις βυζαρες, 70 το δωρακι.
Γενικα υπηρεσιες ανω του μεσου ορου απο διαθεση και προσπαθεια αλλα τελικα Φαιδρα ειναι μονο μια ...
Κατι απορίες που έχετε μερικοί ρε παιδιά...!!!
...αν ειναι σαν την αλλη,παναγια μου...μην ξαναπατησει... ....δεν μπορω και τα μπλαζε,καταλαβες...καλά τότε........θα πάω τα φοντανάκια στη Ζωή και σε σένα θα φέρω καμμιά.....πίτσα........την θες νηστήσιμη η απ' όλα?
Η περιγραφή σου είναι σα να την έκανα εγώ, όταν είχα περάσει μαζί της πριν καιρό Σ29
φιλε, φοβασαι να πεις "μουνι"?για τον...κώλο που λες... δεν μπήκες γιατί δεν σε άφησε και έφαγες πόρτα...ή γιατί δεν έμπαινε το εργαλείο στην τρύπα και...το γύρισες σε νιμού πάλι?
Γύρωποσο χρονων περιπου ειναι η κοπελα ρεμαλια??
ποσο χρονων περιπου ειναι η κοπελα ρεμαλια??
ποσο χρονων περιπου ειναι η κοπελα ρεμαλια??
Επισκεψη στην Ζωη πριν απο ενα μηνα περιπου. Ο χωρος μικρος, το μπανιο μικροτερο.
Εμφανιση αρκετα καλη,πανω απο 45 νομιζω, γυμνασμενη, ωραια φτιαγμενα βυζια, μικρο γυμνασμενο κωλαρακι.
Μασαζ. Τριψιμο με αξυριστες γαμπες αλλα και με την μουναρα της. Μετριο προς καλο.
Μερος δευτερο. Αγωνιστικη συμπεριφορα πολυ καλη. Μαλλον για σεξομανη προκειται που το εκανε επαγγελμα για τις αναγκες του μποτοξ ρε γαμωτο. Ρωταει πριν κανει κατι, ακα εγω δεν δινω, σε χαλαρη διαθεση, κωλο προσπαθησα αλλα δεν μπηκα.
Τελειωμα στις βυζαρες, 70 το δωρακι.
Γενικα υπηρεσιες ανω του μεσου ορου απο διαθεση και προσπαθεια αλλα τελικα Φαιδρα ειναι μονο μια ...
ναι...εχεις δικιο...βαρεθηκα ομως να το διαβασω...ινφο για την γυναικα εχω...αλλα δεν ειχα την ηλικια...αυτο εγραψε ο φιλος εδω
ναι...εχεις δικιο...βαρεθηκα ομως να το διαβασω...