Μπραβο φιλε frikasse εχεις γουστο αν και εγω προτιμω τις μικρες..παντως η κυρια ειναι παντρεμενη/χωρισμενη με Σουηδο φραγκατο και εχει αναγκη απο λιγη "συμπαρασταση" για τις μοναξιες της,οι δε κορες η μια ειναι και καλα με δεσμο(αρχιδια μπλε) καθε μερα W.S η αλλη ας πουμε οτι κραταμε καποια επαφη μετα τις στενες επαφες που ειχαμε περσυ το καλοκαιρι...καλα να περασεις οταν θαρθει η ωρα να πας και αν τις συναντησεις..με το μαλακο pleaseΕγω stefan00 θα ξεκηναγα με την Μαματους για να δω τι θα ξερουν η κορες! Το παλιο κρασι παντα ειναι καλυτερο,και μετα το γλυκο του κουταλιου.Και να ξερεις σαν μανατους κατι θα εχει κρατησει για τον εαυτοτης μυστικο στην τεχνη για να εχει την περαση ! ;)Εσει ιουνιο και εγω Μαιο και παω και πρωτη φορα! καταλαβες πως το περιμενω!!! πως θα περασει ρε φιλε εχουμε και το κολοχειμωνα χεστα! Λες και περιμενω να Απολυθω απο Στρατο ειναι!!!!.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οταν πας και γυρισεις τι θα λες ρε φρικασε,Λες και περιμενω να Απολυθω απο Στρατο ειναι!!!!.
το χεις φανταστει?
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚOSTASF16 Εχεις δικιο! τι θα λεμε μετα ? χεστα θα φαμε φρικη! ειναι που ειναι τρελοκομιο εκει που ειμαστε καταλαβες!!!!οταν πας και γυρισεις τι θα λες ρε φρικασε,
το χεις φανταστει?
Με εντυπωσιαζει πως μερικοι προσπαθουνε να αποδειξουνε οτι ειναι βλακες.
Μην το κουραζεις αστο να ερθει φυσικα.
Άντε πούλα καμιά καραμπίνα
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ρε μαγκες?κουβα η ταυλανδη τελικα?
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
γλυφοκολι παντως μονο κουβα μου εχουν κανει
....τι θα λεμε μετα ? χεστα θα φαμε φρικη...
εγω δεν μπορω να συνελθω ακομα μετα απο 9 μηνες που πηγα κατω κ ολο αυτο σκεφτομαι. Το ειχα γραψει κ στο μεγαλο ποστ μου οτι ειναι επικινδυνο να ξανα-προσαρμοστεις στην πικρη πραγματικοτητα. Πρεπει να βρεις το κουμπι που τα σβινει ολα. σαν στο εργο ΜΙΒ.
ρε μαγκες?κουβα η ταυλανδη τελικα?
Ρε φιλε μου, απο τοτε που μπηκες στο σιτε αυτην την απορια εχεις. Πηγαινε μια Τάι κ δες. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. στο ειχα πει κ παλαιοτερα ;)
γιατι σε γαργαλαει?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
να πας πρωτα κουβα να σου φυγει η περιεργεια γιατι μετα την ταιλανδη δεν θα θες να πας πουθενα αλλου.ρε μαγκες?κουβα η ταυλανδη τελικα?
σπυρο 1968 πρεπει να πας ενα hell or eden.
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές,ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μας παρείχαν και παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες μέσα από αυτό το site.Φέτος θα βρίσκομαι στην όμορφη Ταϊλάνδη από 5 Μάρτη έως 14 Απρίλη,ενδιάμεσα 2 με 5 Απριλίου θα πάω Μαλαισία για την φόρμουλα 1.Αν κάποιος συναγωνιστής ενδιαφέρεται να έρθει Μαλαισία να μου στείλει pm
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Κουβα και αλλου κανουνε απλα γλυφοκολια. στην Ταυλανδη απολαμβανεις κολογλυφαδες.
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
ενδιάμεσα 2 με 5 Απριλίου θα πάω Μαλαισία για την φόρμουλα 1.
Και εγω φορμουλα 1 θα κανω στην σοι 6. Σε καθε μπαρακι με τσουλιτσες θα κανω και box-stop για να μου αλλαζουνε τα λαδια...
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
τωρα καταλαβα γιατι χρειαζοσουν γαλοτσες τις προαλλεςστην σοι 6.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ας μεταφρασει καποιος.στην Ταυλανδη απολαμβανεις κολογλυφαδες.
ρε σολφεζ τι ειναι κολογλυφαδες, λιμανακι της Παρου μου θυμιζει.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Άντε πούλα καμιά καραμπίνα
Που στη Ταυλανδη;
Και εγω φορμουλα 1 θα κανω στην σοι 6. Σε καθε μπαρακι με τσουλιτσες θα κανω και box-stop για να μου αλλαζουνε τα λαδια...
εγω ειδα περσυ τον τελικο Cham League εκει ΓΑΜΩ τους αγωνες
Συμφωνώ για τη φόρμουλα 1 στην σόι 6. Το δοκίμασα πριν ένα χρόνο και με πιάνει κατάθλιψη από την βαθιά συγκίνησηΚαι εγω φορμουλα 1 θα κανω στην σοι 6. Σε καθε μπαρακι με τσουλιτσες θα κανω και box-stop για να μου αλλαζουνε τα λαδια...