Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι εχει το προγραμμα σας αποψε φρικασο-γιωργηδες?  ;)
rokos Μεχρι στιγμης τιποτα αλλα επειδη τα μυαλαμας ειναι φρικασε δεν ξερεις! Σε βλεπω εισαι ετοιμος να μας ερθεις .Εσυ τι εχεις στο μυαλοσου?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

1001186ar0.jpg

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
BAGLLA UNIVERSITY φιλε, ΧΑΜΟΣ  :boobies:
Χαιρετισματα στον μπαμπη και σε ολη την παρεα αν μας διαβαζουν.
Θυμαμαι που του ελεγα οτι βαρεθηκα που ειναι πολυ στημενη η φαση και δεν εχει ενδιαφερον  ετσι,και μου λεγε καλα αμα γυρισεις ελλαδα θα σου πω εγω.Καλα και γω το ξερα αλλα τωρα το βιωνει και το πετσι μου :headbang: :headbang:

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
BAGLLA UNIVERSITY φιλε, ΧΑΜΟΣ  :boobies:
Χαιρετισματα στον μπαμπη και σε ολη την παρεα αν μας διαβαζουν.
Θυμαμαι που του ελεγα οτι βαρεθηκα που ειναι πολυ στημενη η φαση και δεν εχει ενδιαφερον  ετσι,και μου λεγε καλα αμα γυρισεις ελλαδα θα σου πω εγω.Καλα και γω το ξερα αλλα τωρα το βιωνει και το πετσι μου :headbang: :headbang:
Kαλα σου ελεγε πειρατη τι περιμενες να βρεις καμια αλλαγη εδω! Μια απο τα ιδια και χειροτερα το σεναριο εδω ειναι μουφα και χωρις νοημα .Δεν ειχες μυαλο Αγορακιμου !!! Εδω σε θελουν μονο για χοριγο!!

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχεις την εντυπωση οτι εκει θα σε θελουν για την ομορφια σου? :uglystupid:

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις την εντυπωση οτι εκει θα σε θελουν για την ομορφια σου? :uglystupid:
Οχι αλλα εκει τα ΠΛ εχουν την φροντιδα ! Ενω εδω ξερεις οτι τα παλιο ΠΛ κακο θα σου κανουν τι προτιμας λοιπον πειρατη ψεμα και αφραγκος? :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
γιατι ρε γιωργο, αμφιβαλλεις? εξαλλου ειναι γνωστο, στην ΝΑ ασια ειμαστε ολοι handsome και ψωλ@ρ@δες.
καμμια σχεση με ΑΤΜ'Σ με ποδια οπως λενε μερικοι κακοπροαιρετοι..!!  :grin: :uglystupid:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπορω να παρω την βοηθεια του κοινου? :helpplea:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε γιωργο, αμφιβαλλεις? εξαλλου ειναι γνωστο, στην ΝΑ ασια ειμαστε ολοι handsome και ψωλ@ρ@δες.
καμμια σχεση με ΑΤΜ'Σ με ποδια οπως λενε μερικοι κακοπροαιρετοι..!!  :grin: :uglystupid:

συμφωνω μαζι σου εν μερη roko αλλα η γνωμη μου ειναι ακομα και ασιατισα θα προτιμουσε εναν φραγκατο ασιατη για παραδειγμα παρα εναν ΨΩΛΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ευρωπαιο ψιλοαφραγκο.
Παρε παραδειγμα γιαπωνεζες(απωθημενο) στο μουνι της να παρουν λευκο αντρα αφου οι γιαπωνεζοι βγαζουν ποιο πολλα απο μας.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω μαζι σου εν μερη roko αλλα η γνωμη μου ειναι ακομα και ασιατισα θα προτιμουσε εναν φραγκατο ασιατη για παραδειγμα παρα εναν ΨΩΛΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ευρωπαιο ψιλοαφραγκο.
Παρε παραδειγμα γιαπωνεζες(απωθημενο) στο μουνι της να παρουν λευκο αντρα αφου οι γιαπωνεζοι βγαζουν ποιο πολλα απο μας.
Ναι αλλα πεστου rokos οτι εμεις ειμαστε πιο φραγκατι μεσα στο φερμουαρ!Η νομιζεις οτι η δικεσμας θα σε παρουν για την ομορφιασου Δον ζουαν !!!!

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα πεστου rokos οτι εμεις ειμαστε πιο φραγκατι μεσα στο φερμουαρ!Η νομιζεις οτι η δικεσμας θα σε παρουν για την ομορφιασου Δον ζουαν !!!!

Οι"δικες μας" εχουν παψει να με απασχολουν εδω και καιρο

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι Ναι μια μαλακια να κανεις σε αυτες σε βλεπω χωρις κεφαλι μετα θα τρεχεις σε καμια Ινδια μετα στον δοκτορ θανατο να σου βαλει κανα κεφαλι!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γιωργη εγω θα εκανα μια μικρη αλλαγη σε αυτο που ειπες και θα ελεγα "ασιατισα θα προτιμουσε εναν φραγκατο ασιατη για παραδειγμα παρα εναν ΨΩΛΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ευρωπαιο ΦΡΑΓΚΑΤΟ η ψιλοαφραγκο". Μιλαμε για το μεσο ορο παντα και συνηθως για ομορφη Ταυλανδεζα.

Εδω σε θελουν μονο για χοριγο!!
Φρικασε επειδη βλεπω οτι μαθαινεις γρηγορα μαθε λοιπον οτι εδω τους χορηγους τους λενε sponsors   :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom