Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 129 άτομα (0 μέλη και 129 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
παιδιά μέ τό thread υπάρχει πρόβλημα,θέλει 1 βδομάδα νά διαβάζεις..μήπως πρέπει οι διαχειριστές παράληλα μέ ολόκληρο νά υπάρχουν μερικές σελίδες σάν περίληψη μέ τά ποιό βασικά ??ξενοδοχεία,περιγραφές κλπ δικηο δέν εχω?? καί είναι κρίμα διότι νομίζω ότι βρίσκεις ότι καλύτερο γίνετε γιά ταιλάνδη στήν ελλάδα.. καί όχι μόνο γιά σεξοτουρισμό,θά μπορούσε καί κάποιος πού θέλει νά πάειμέ τήν οικογενειά του νά βρεί πολύ σωστές πληροφορίες..
Εαν θες πληροφοριες για κανονικες διακοπες με ή χωρις οικογενεια στειλε πμ.
Για τις υπολοιπες οι λοιποι ειδικοι.
Εγω δεν ξερω απο αυτα, παντρεμενος ανθρωπος ειμαι. :knuppel: :hmm:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Εαν θες πληροφοριες για κανονικες διακοπες με ή χωρις οικογενεια στειλε πμ.
Για τις υπολοιπες οι λοιποι ειδικοι.
Εγω δεν ξερω απο αυτα, παντρεμενος ανθρωπος ειμαι. :knuppel: :hmm:
φ'ιλε λοτζιμ ευχαριστώ νάσε καλά ,

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά διάβασα 25 σελίδες γιατί δεν ηθελα να κανω αυτά που κοροιδεύω

Αλλα δεν ξέρω που μπορω να βρω την πληροφορία που θέλω και είναι 902 σελίδες

Πόσες μέρες κανει για να βγει η βιζα;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σου σφραγιζουν το διαβατηριο κατευθειαν στο αεροδρομιο της bangkok και σου δινουν 28 ή 29 μερες, δε θυμαμαι. απλα, προσεχε το διαβατηριο σου να ληγει απο 6 μηνες και πανω.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
rokos ευχαριστώ πολύ για το άμεσο της απάντησης

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παιδια μια ερωτηση.
την φωτοφραφικη μηχανη σου την ελεχγουν οταν φευγεις απο ταυλανδη? ξερω οτι η πορνεια απαγορευετε εκει οποτε αν βγαλεις απλες φωτογραφιες απο γκομενες σου λενε τιποτα? αν θελω ομως να βγαλω κανα βιντεακι η καμια γυμνη? τι να κανω???

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ειπαμε
κινεζοταυλανδοβιετναμεζικα μωρα ψαχνουμε με μια μικρη δοσουλα ιαπωνοκορεατισας

Ενας τετοιος συνδιασμος .... :headbang: σαν overdose μου ακουγεται. Αν βρεθει κατι ενημερωσε αμεσως!  :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια μια ερωτηση.
την φωτοφραφικη μηχανη σου την ελεχγουν οταν φευγεις απο ταυλανδη? ξερω οτι η πορνεια απαγορευετε εκει οποτε αν βγαλεις απλες φωτογραφιες απο γκομενες σου λενε τιποτα? αν θελω ομως να βγαλω κανα βιντεακι η καμια γυμνη? τι να κανω???
εμενα δεν με εχουν ελεχξει οταν εφευγα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους Thai Lovers.
Έπειτα από συζητήσεις ήμερών και ανεπάλληλων ψηφοφοριών  με την παρέα μου μεταξύ Κούβας  Βραζιλίας και Φιλλιπίνων ως τον προορισμό που θα πάμε τον ερχόμενο Απρίλιο για 10 ημέρες  αποφασίσαμε να πάμε (ξανά για 3η φορά μέσα σε 1 χρόνο ) στην Ταυλάνδη.
Σε αυτές τις δημοκρατικές μεθόδους πάντα κερδίζει η Ταυλάνδη...
Αυτή τη φορά λέμε να πρωτοτυπήσουμε και να μην πάμε μόνο Phuket αλλά και στο Koh Samui.

Θα ήθελα παρακαλώ από τους βετεράνους και μη του site nα μου λύσουν τις εξής απορίες :

1)Koh Samui... θα βρούμε γυναίκες ή θα επαναληφθεί το σοφό γνωμικό
"αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς πήγαινε για ψάρεμα". Και αν ναι που να μείνουμε για να είμαστε κοντά στη night life?(στυλ Patong)
2)Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να βρούμε κανένα καλό γραφείο με γυναίκες συνοδούς (δώρο σε φίλο που παντρέυετε το καλοκαίρι μπας και αλλάξει γνώμη... και ας είναι και ακριβά μιας και θα τα πληρώσουμε οι υπόλοιποι ρεφενέ). Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

ΥΓ. Σας παρακαλώ μην μου γράψει κανείς να ξαναδιαβάσω το threat γιατί το είχα διαβάσει όλο μέχρι τον περασμένο Άυγουστο αλλά τώρα πέρα από Thai πληροφορίες έχει και συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος που δεν προλαβαίνω να διαβάσω... Χωρίς να θέλω να θίξω συνταγές μαγειρικής κλπ.
ΥΓ.1 Αν έχουν ξανααπαντηθεί τα παραπάνω παρακαλώ όπως με βοηθήσει κάποιος υπομονετικός με pm.
ΥΓ.2 Όποιος θέλει πληροφορίες για Phuket στην διάθεσή του μιας και θα είναι η 3η φορά που θα  το επισκεφτώ τον Απρίλιο.
ΥΓ.3 Άρχές Μαίου θα έχετε και από μένα πλήρη ενημέρωση περί του ταξιδίου μου.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους Thai Lovers.
Έπειτα από συζητήσεις ήμερών και ανεπάλληλων ψηφοφοριών  με την παρέα μου μεταξύ Κούβας και Βραζιλίας ως τον προορισμό που θα πάμε τον ερχόμενο Απρίλιο  αποφασίσαμε να πάμε ξανά για 3η φορά μέσα σε 1 χρόνο στην Ταυλάνδη. Αυτή τη φορά λέμε να πρωτοτυπήσουμε και να μην πάμε μόνο Phuket αλλά και στο Koh Samui.Θα ήθελα παρακαλώ τους βετεράνους και μη του site nα μου λύσουν τις εξής απορίες :
1)Koh Samui... θα βρούμε γυναίκες ή θα επαναληφθεί το σοφό γνωμικό
"αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς πήγαινε για ψάρεμα". Και αν ναι που να μείνουμε για να είμαστε κοντά στη night life?
2)Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να βρούμε κανένα καλό γραφείο με γυναίκες συνοδούς (δώρο σε φίλο που παντρέυετε το καλοκαίρι μπας και αλλάξει γνώμη... και ας είναι και ακριβά μιας και θα τα πληρώσουμε οι υπόλοιποι ρεφενέ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

ΥΓ. Σας παρακαλώ μην μου γράψει κανείς να ξαναδιαβάσω το threat γιατί το είχα διαβάσει όλο μέχρι τον περασμένο Άυγουστο αλλά τώρα πέρα από Thai πληροφορίες έχει και συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος που δεν προλαβαίνω να διαβάσω... Χωρίς να θέλω να θίξω συνταγές μαγειρικής κλπ.
ΥΓ.1 Αν έχουν ξανααπαντηθεί τα παραπάνω παρακαλώ όπως με βοηθήσει κάποιος υπομονετικός με pm.
ΥΓ.3 Όποιος θέλει πληροφορίες για Phuket στην διάθεσή του μιας και θα είναι η 3η φορά που θα  το επισκεφτώ τον Απρίλιο.

Γυναικες θα βρεις στο KOH SAMUI αλλα σε μικροτερες ποσοτητες απο το Πουκε.
Ολη η δραση και κατα συνεπεια η νυχτερινη ζωη ειναι στη CHAWENG οπου και θα φροντισετε να μεινετε.
Εχει αρκετα ξενοδοχεια φτηνα και ακριβα για να διαλεξετε αλλα επιμενω να μεινετε εκει για να μπορειτε να βγαινετε εξω περπατωντας και να μη σας τα φανε τα ταξι.

thailand

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γυναικες θα βρεις στο KOH SAMUI αλλα σε μικροτερες ποσοτητες απο το Πουκε.
Ολη η δραση και κατα συνεπεια η νυχτερινη ζωη ειναι στη CHAWENG οπου και θα φροντισετε να μεινετε.
Εχει αρκετα ξενοδοχεια φτηνα και ακριβα για να διαλεξετε αλλα επιμενω να μεινετε εκει για να μπορειτε να βγαινετε εξω περπατωντας και να μη σας τα φανε τα ταξι.

Ενω στο Λαμάι δεν έχει γυναίκες αχαχαχαχαχαχα

α ρε .... παντογνώστες :headbang: :headbang: :headbang:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη εχει πεσει πολλη φιλολογια τωρα τελευταια και απο οφθαλμολουτρο,τιποτα...Παρτε ενα ΤΗΑΙ μπιμπελο...Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι...

Θυμουνται.. θυμουνται..  :'(

160zn93.jpg

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φιλε καραμπινατο ladyboy φαινεται εκ πρωτης οψεως εκτος κι αν πεφτω τελειως εξω...πες μου αν εχω δικιο

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε καραμπινατο ladyboy φαινεται εκ πρωτης οψεως εκτος κι αν πεφτω τελειως εξω...πες μου αν εχω δικιο
04fantomas05 Επειδη ο Συγκεκριμενος ειναι (Μπλοφερ κατι σαν τον Τζοκερ) θελει προσοχη μην τον ακους! Το Αστραχαν που γραφει ειναι κοροιδια μπορει να παθεις Συμφορα με δαυτον!.Αντε να πας μαζιτου πρωτη φορα που θα εισαι σαν ψαρι εκει κατω και να σου πει σου κανω δωρο το πρωτο ΤΑΙ και να σου φερει κανα τετοιο και ξαφνικα να δεις το χειροφρενο απο κατω!

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
04fantomas05 Επειδη ο Συγκεκριμενος ειναι (Μπλοφερ κατι σαν τον Τζοκερ) θελει προσοχη μην τον ακους! Το Αστραχαν που γραφει ειναι κοροιδια μπορει να παθεις Συμφορα με δαυτον!.Αντε να πας μαζιτου πρωτη φορα που θα εισαι σαν ψαρι εκει κατω και να σου πει σου κανω δωρο το πρωτο ΤΑΙ και να σου φερει κανα τετοιο και ξαφνικα να δεις το χειροφρενο απο κατω!

επειδη εισαι λατρης της ΒΥΖΑΡΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οτι θα την παθεις κατω ειδικα με ενα δυο ποτακια αλλα για να ξερεις δεν θα σου πω τιποτα θα σαφησω να παρεις.
Καλα για το λαχανο τι να πω αυτος θα παιρνει μονο τραβελια...εις γνωση του :boobies:

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη εισαι λατρης της ΒΥΖΑΡΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οτι θα την παθεις κατω ειδικα με ενα δυο ποτακια αλλα για να ξερεις δεν θα σου πω τιποτα θα σαφησω να παρεις.
Καλα για το λαχανο τι να πω αυτος θα παιρνει μονο τραβελια...εις γνωση του :boobies:
Πειρατη Ασε τα κολπασου! Μη μου το κανεις αυτο θα παθω ζημια Θα ξενερωσο ,καλη κουφαλα εισαι και εσει στο φιλοσου ? Το λαχανο θα την κανει συγουρα ειναι οργιο αυτος !Εγω εχω καλους δασκαλους κατι εμαθα τα παρατηρω πλεων πειρατη!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τι εχει το προγραμμα σας αποψε φρικασο-γιωργηδες?  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom