Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (0 μέλη και 96 επισκέπτες)

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε φαντομα μ’ εκανες και γελασα με τη καρδια μου
αν είναι ετσι να μπαινω πιο συχνα για γελωτοθεραπεια
προσεξε δεν γελαω εις βαρος σου για να μη παρεξηγηθουμε κιολας
υπαρχει καμμια βιτρινα στην μπανγΚΟΚΑ που να φαινεται απο το δρομο?
στο αμστελοδαμον βρισκομαστε? :2funny:
ευτυχως που τα γραπτα μενουν
για το μασατζιδικο μιλησα ως κτιριο
το chavala θα μπορουσε να ηταν αν δεν ειχε λιλιπουτεια βιτρινα
το J-one οχι γιατι δεν φαινεται απο την κορυφη του ουρανοξυστη η προσοψη του καθως βρισκεται στη νοτια πλευρα της sri ayuthaya
αρα τι μας μενει?
ο θρυλος
λιγα πραγματα ειναι ζωντανοι θρυλοι
οι θαυμαστες επιδοσεις δυστυχως δεν κρατανε για παντα
η βιτρινα ομως εχει παραμεινει στις θρυλικες της διαστασεις
και σ' αυτην αναφερθηκα και οχι στη ποιοτητα
τωρα οταν οδηγεις απο phaya thai προς ανατολας μια χαρα φαινεται το CP2 απο τον δρομο
αν πηγαινεις αντιθετα τοτε ναι εχεις εμποδια στο οπτικο σου πεδιο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πιο ειναι το μασατζιδικο με την μεγαλυτερη βιτρινα που για να δεις τα "ορεινα" θελεις κυαλια?
ενω απο την ταρατσα του bayoke 2 το βλεπεις δια γυμνου οφθαλμου?
οκ τωρα καταλαβα τι εννοουσες με τη λεξη "ορεινα"  :2funny:
ok τουλαχιστον σε εκανα και γελασες αλλα βρε αδερφε διαβασε τι εγραψες αμεσως μετα...γραφεις λοιπον οτι φαινεται απο την ταρατσα του bayoke 2 και εφωσον μιλουσες για τη βιτρινα αμεσως πριν, που να φανταστω οτι εννουσες το κτιριο και οχι τη βιτρινα
εχεις δικιο βεβαια δεν υπαρχει βιτρινα που να φαινεται απο το δρομο αλλα ισως να υπηρχε βιτρινα που να φαινεται απο το bayoke 2    :2funny:  ολα ειναι πιθανα σε αυτην την πολη!!
εδω υπαρχουν εστιατορια που σε ταιζουν οι κοπελλες λες και εισαι βρεφος, στη βιτρινα θα κολλησουμε  :2funny:

σειρα μου τωρα να εξετασω τις επιδοσεις σου...πως λενε το πιο προσφατο μασαζαδικο που ανοιξε στην πολη που μας ενδιαφερει?
Hint: ειναι κοντα στη σταση πετμπουρι και γαλλοφερνει στο ονομα

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
το πιο προσφατο μασαζαδικο
ακομα δεν εχω τιμησει δια της παρουσιας μου το la belle :grin:
θα το κανω ομως πολυ συντομα
ενα πραγμα με προβληματιζει
το set up ειναι παρομοιο με αυτο της utopia (καθοτι ιδιοι ιδιοκτητες)?
στην ουτοπια αυτο που δεν μ' αρεσει ειναι οτι δεν παζαρευονται στο "καπελο" του φαρανγκ
4000 μπαατ για τις μοντελες ακατεβατα
ενω σε αλλα μαγαζια το παζαρι με μια σειρα επιχειρηματων πιανει ;)
επισης αυτο που με χαλαει στην ουτοπια ειναι ο χαμηλος φωτισμος και η εξ αποστασεως επιλογη
παντως απο looks and performance o βαθμος ειναι καλος
εχω ομως να προτεινω μια καλη λυση για αυτους που αποφασιζουν να κατεβουν στη σταση πετσαμπουλι :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ακη
αλλο εδω και αλλο εκει

οταν παω κατω τρελλαινομαι τελειως

και τωρα το μαρτιο ειναι ευκαιρια ετσι οπως πεφτουν και τα εισητηρια

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες Ταυλανδέζικα μιλάτε???
Εξηγήστε και σε εμάς στα Ελληνικά να καταλάβουμε.........
Ποιά μασατζάδικα? που?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε μάγκες Ταυλανδέζικα μιλάτε???
Εξηγήστε και σε εμάς στα Ελληνικά να καταλάβουμε.........
Ποιά μασατζάδικα? που?
ποια? που? πιασε φιλε απο την αρχη και θα γινεις ξεφτερι ,900 σελιδες ειναι αυτες η βιβλος των απανταχου Ελληνων σεξοτουριστων με ειδικοτιτα στην Ταυλανδη

Sport62

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
παιδια διαβαζω τωρα ενα μηνα μπορει να μου ξεφυγαν 10-20 σελιδες και εχω παραμορφωθει νομιζω  :think:
μιλαμε πολυ διαβασμα αν διαβαζα τοσο στο σχολειο θα ειχα γινει πρυτανης  :rockon: :rockon:
ειστε ολοι οι συναγωνιστες φανταστικοι και στις περιγραφες και στις ατακες  :grin: :grin: :grin: :grin:
πως ομως καποιος σαν εμενα με ελινιδα και παιδια παει στον παραδεισο με τοσες  :headbang: :headbang: αμαρτιες  :headbang: :headbang:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παιδια διαβαζω τωρα ενα μηνα μπορει να μου ξεφυγαν 10-20 σελιδες και εχω παραμορφωθει νομιζω   :think:
μιλαμε πολυ διαβασμα αν διαβαζα τοσο στο σχολειο θα ειχα γινει πρυτανης  :rockon: :rockon:
ειστε ολοι οι συναγωνιστες φανταστικοι και στις περιγραφες και στις ατακες  :grin: :grin: :grin: :grin:
πως ομως καποιος σαν εμενα με ελινιδα και παιδια παει στον παραδεισο με τοσες  :headbang: :headbang: αμαρτιες  :headbang: :headbang:

χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε που καταφερες να διαβασεις ολο αυτο το κατεβατο, εισαι αξιος θαυμασμου.

τις προαλλες γνωρισα εναν τυπο, που πηγε ταξιδι του μελιτος στην ταυλανδη.
εκει, μεσα στα μελια μετα το γαμο, πηρε μια ιδεα για το τι συμβαινει εκει κατω.

θα την βρεις την ακρη, που θα παει..

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα μηνα του μελητος πηγε εκει με την Γυναικατου! Μη χειροτερα !!!! και με δικιαμας ελληνιδα καλα κρασια!. 04fantomas05 Ετοιμασου για τρελλες περναει ο καιρος σιγα σιγα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλα μηνα του μελητος πηγε εκει με την Γυναικατου! Μη χειροτερα !!!! και με δικιαμας ελληνιδα καλα κρασια!. 04fantomas05 Ετοιμασου για τρελλες περναει ο καιρος σιγα σιγα.
Χαλαρωσε!!!
Εισαι μικρος ακομα. :grin: :grin:
Εγω πηγαινα μονος μου, πηγα μηνα του μελητος με τη γυναικα μου, πηγαινα μετα διακοπες καθε καλοκαιρι με τη γυναικα μου και τωρα παω μονος μου εχοντας ακομη τη γυναικα μου.
Αχχ αυτα τα επαγγελματικα, με ΦΑΓΑΝΕΕΕΕΕ. ;) ;)
Πουσε ρε mgreek να μιλησεις!!! :dancing: :dancing:

client

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδες αφου αποφασισα να παω Σαμουι και Πουκετ και αφου διαβασα ολοκληρο το thread...(ναι!ολοκληρο),μπορω να πω πως ειστε ολοι φοβεροι τουλαχιστον στις περιγραφες σας!αναχορω στις 14/2 και επιστρεφω καποια στιγμη τον μαρτιο...(χμ...)!αυτο που ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να με κατατοπισει και επειδη καλος ο σεξοτουρισμος,καλα τα γκομενακια,αλλα εμενα με ενδιαφερει πολυ και η θαλασσα!επειδη σκοπευω να κανω τα μπανακια μου εαν μπορει καποιος να με πληροφορισει τι λεει η θαλασσα σε αυτα τα μερη καθως και αν παιζει να κανουμε πουθενα scuba diving!κατα τα αλλα με καλυψατε πληρως με τις περιγραφες και τις συμβουλες σας...Ευχαριστω εκ των προτερων,και ευχομαι καλη διασκεδαση σε οσους ειναι,ή θα πανε καποια στιγμη...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον παιδες αφου αποφασισα να παω Σαμουι και Πουκετ και αφου διαβασα ολοκληρο το thread...(ναι!ολοκληρο),μπορω να πω πως ειστε ολοι φοβεροι τουλαχιστον στις περιγραφες σας!αναχορω στις 14/2 και επιστρεφω καποια στιγμη τον μαρτιο...(χμ...)!αυτο που ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να με κατατοπισει και επειδη καλος ο σεξοτουρισμος,καλα τα γκομενακια,αλλα εμενα με ενδιαφερει πολυ και η θαλασσα!επειδη σκοπευω να κανω τα μπανακια μου εαν μπορει καποιος να με πληροφορισει τι λεει η θαλασσα σε αυτα τα μερη καθως και αν παιζει να κανουμε πουθενα scuba diving!κατα τα αλλα με καλυψατε πληρως με τις περιγραφες και τις συμβουλες σας...Ευχαριστω εκ των προτερων,και ευχομαι καλη διασκεδαση σε οσους ειναι,ή θα πανε καποια στιγμη...
καλη θαλασσα φιλε αλλα οχι Ελληνικες παραλιες θα βρεις και στα δυο..καταδυσεις σιγουρα στο πουκετ ,που εχει αμετρητα μαγαζακια που διοργανωνουν εκδρομες σε διαφορα νησια (πι πι,james bond,και αλλα) που ειναι must
σαυτα πας μονος με το υπολοιπο γκρουπ η με ιδιαιτερη ξεναγο νεαρης ηλικιας θαμωνα της μπανγκλα και των γυρω soi...καλα να περασεις

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πειρατη ετοιμασου για σουαρε ! και τραλαλα!. 

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις τρελαθει μαλακα και ακομα θελουμε κανα 3μηνο κοντα,φαντασου να θελουμε κανα 10ημερο τι εχει να γινει,φρικασε κανονικο.Αλλα εγω φταιω που σου ειπα για το "συνεχομενο σεναριο" αυτο σε τρελανε το ξερω!!
Το λαχανο που ειναι παρεπιμπτοντως?

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ελα φιλε σπυρο σε περιμενει και η μνηστη σου η δικια μου με πουλησε στα ειπα? παντρευτηκε τον .....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αντε μωρη σαλονικααααααα,κελεπουρι πηρε ο τυπος.
α δεν στα ειπα, και η μνηστη μου βρηκε boyfriend οπως μου ειπε πριν λιγες μερες και τωρα εγινε πρωτευουσιανα,μενει BKK :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom