KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
να σαι καλα ρε πιπι, ειχαμε ξεχασει...Για να θυμουνται οι παλιοι
στην κιττυ υποκλινομαι αλλα πολυ ψηλη ρε,
να σαι καλα ρε πιπι, ειχαμε ξεχασει...Για να θυμουνται οι παλιοι
Κριμα που ειναι ετσι οι συνθηκες και δε μπορεις να συνδιασεις ενα ταξιδι εκει..
Ειμαι σιγουρος οτι αν καποια στιγμη καταφερνες να πας,θα εντυπωσιαζοσουνα..
Γιατι οτι και να εχεις διαβασει,καμμια περιγραφη δε μπορει να αποδωσει τη πραγματικοτητα σε ολο της το μεγαλειο..
Και επειδη απο οσο εχω καταλαβει απο το τροπο γραφης σου,εισαι πανω απο ολα ΚΥΡΙΟΣ και εκλεκτικος που του αρεσει η καλη και ποιοτικη διασκεδαση,χωρις "τσιγκουνιες",αν ειχες και καποιον να σε καθοδηγησει εκει,θα ανακαλυπτες ενα νεο παραδεισο...
Γιατι η Ταυλανδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ μια χωρα με φτηνο σεξ...Και ΔΕΝ ειναι ολες οι Ταυλανδες ιδιες και ΦΤΗΝΕΣ...
Υπαρχουν κι εκει ωραια μωρα που ξεχωριζουν...Αλλα σε πολλαπλασιες τιμες...
Και ΥΠΕΡΟΧΑ μερη να επισκεφτεις...
Και κλεινοντας,γιατι δε να θελω να απασχολω το τοπικ της Πραγας με ασχετα πραγματα..Μπορει οι Ταυλανδες να ΥΣΤΕΡΟΥΝ σε ομορφια...να μην υπαρχουν (κατα κανονα),ψηλες και βυζαρουδες...Αλλα ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ που κανουν ειναι μοναδικο σε ολο το κοσμο,λογω κυριως σωματοτυπου...Και ΚΑΜΜΙΑ Yanna,Pavlina κλπ..δε προκειται ΠΟΤΕ στη ζωη της να το προσφερει...
Και όμως σύντροφε Νέαρχο , ο Πιπινό ξέρει τι λέει και έχει 100% δίκιο.Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι τί ακριβώς εννοείς με αυτό το ιδιαίτερο πήδημα που κάνουν οι Ταϊλανδές.
Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχουν που δεν θα βρω στην Ευρώπη και στη Ρωσία, δε καταλαβαίνω;
Με εστειλες τωρα..!!ΤΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ειναι αυτη που εχεις αγορι μου??Ξερεις και το ονομα??!!
Εισαι απιστευτος!!
Υπαρχει χαωδης διαφορα σε ολοκληρο το πακετο "Συμπεριφορα προς τον αντρα"..Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι τί ακριβώς εννοείς με αυτό το ιδιαίτερο πήδημα που κάνουν οι Ταϊλανδές.
Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχουν που δεν θα βρω στην Ευρώπη και στη Ρωσία, δε καταλαβαίνω ;
ρε πιπιν εχεις πλακα πρωτα ανεβαζεις την κιττυ και μετα καπακι ριχνεις και τον αναλογο σχολιασμο που θα νομιζουν μερικοι οτι θα βρισκουν πολλες κιττυς στο δρομο, θα τις παιρνουν στο ξενοδοχειο χωρις να ξερουν το ονομα της και θα τους δινει GFE σα να ηταν γκομενα 2 χρονια. Δε λεω οτι αυτο θελεις να κανεις αλλα τετοια εικονα περναει προς τα εξω ιδιαιτερα σε αυτους που πανε για πρωτη φορα.α)το GFE που προσφερουν ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.Περνεις μια κοπελα απο το δρομο για να τη πηδηξεις στο ξενοδοχειο σου,δε ξερεις πως τη λενε και ο τροπος που σου φερεται ειναι τρομερα οικειος..Σαν να την εχεις 2 χρονια γκομενα..
γ)Η διατροφη που κανουν ειναι τετοια,που σε συνδιασμο με τον λεπτο και μικροσκοπικο σωματοτυπο,καταστα αδυνατο το να μαντεψεις την ηλικια τους...Μια Ταυλανδη 30 ετων,μοιαζει με 20χρονη δυτικη..Χωρια που κυταριτιδα και "περιφερεια" ειναι πραγματα που συναντας σπανια..
αν υπαρχουν πολλες κιττες στην ταιλανδη, τοτε εγω πηγαινα σε αλλη χωρα.θα νομιζουν μερικοι οτι θα βρισκουν πολλες κιττυς στο δρομο,
Πρωτον.Για τη διατροφη εχεις δικιο.Εχω δει και εδω στην Ελλαδα 100αδες περιπτωσεις Ρωσσιδων,που ηρθαν με κορμαρες,χωρις ιχνος λιπους και κυταριτιδας και απο τα πολλα σουβλακια εχουν κανει πατσες.Φανταζομαι οτι το ιδιο θα συμβει και τα επομενα χρονια στη Ταυλανδη με την υιοθετηση της Δυτικης διατροφης και του junk food.ρε πιπιν εχεις πλακα πρωτα ανεβαζεις την κιττυ και μετα καπακι ριχνεις και τον αναλογο σχολιασμο που θα νομιζουν μερικοι οτι θα βρισκουν πολλες κιττυς στο δρομο, θα τις παιρνουν στο ξενοδοχειο χωρις να ξερουν το ονομα της και θα τους δινει GFE σα να ηταν γκομενα 2 χρονια. Δε λεω οτι αυτο θελεις να κανεις αλλα τετοια εικονα περναει προς τα εξω ιδιαιτερα σε αυτους που πανε για πρωτη φορα.
Ισως επειδη το εχω συνηθισει να το θεωρω δεδομενο αλλα δε δινουν φυσικα ολες οι κοπελλες GFE. Ξερω πολλους φιλους που ειχαν ατυχεις εμπειριες με κοπελλες και φυσικα εχει συμβει και σε μενα αν και πλεον τις εχω μειωσει σε περιπου μηδενικο ποσοστο. Εγω θα πω μονο ενα πραγμα. Μην πηγαινετε με κοπελλες μονο και μονο επειδη ειναι ομορφες αλλα με κοπελλες που ΘΕΛΟΥΝ να πανε μαζι σας.
Επισης σε εμφανιση εγω δε συγκρινω τις δυτικες γυναικες με τις ασιατισσες αλλα τις ασιατισσες του σημερα με αυτες του χτες...και ναι υπαρχει σημαντικοτατη διαφορα. Οι σημερινες ειναι πιο ψηλες και δυστυχως πιο γεματες....και ειναι πλεον πολλες σε αριθμο. Τι να σου κανει η Ταυλανδικη διατροφη οταν βλεπεις τα KFC's, Dunkin Donuts, Mc Donalds κτλ τιγκα στον κοσμο. Αν δε με πιστευετε παρατηρηστε τι τελεια σωματα εχουν οι Ταυλανδες ανω των 40 σε συγκριση με τις 20-25αρες.
Υπαρχουν...υπαρχουν...αν υπαρχουν πολλες κιττες στην ταιλανδη, τοτε εγω πηγαινα σε αλλη χωρα.
Μπράβο συνάδελφε για αυτές τις δύο παρατηρήσεις. Πολύ στενές λες και πρωτοπηδιούνται, όσο για το στοματικό τους σε στέλνουν στον "άλλο" κόσμο. Μόνο που το σκέπτομαι, με πιάνει ένα είδος κατάθλιψηςειναι ΣΤΕΝΕΣ...ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ...
Οι δε επιδοσεις στο στοματικο,αγγιζουν τη τελειοτητα...
πρεπει επειγωντος να παω με δυτικη γυναικα για να καταλαβω αυτο που λετε γιατι να πεσει φωτια να με καψει δε βλεπω πλεον διαφορα...κακο πραγμα η συνηθεια τελικαΠολύ στενές λες και πρωτοπηδιούνται,
Παρε καλου-κακου και ενα φακο μαζι σου για να μη χαθεις...πρεπει επειγωντος να παω με δυτικη γυναικα για να καταλαβω αυτο που λετε γιατι να πεσει φωτια να με καψει δε βλεπω πλεον διαφορα...κακο πραγμα η συνηθεια τελικα
Σωστός όπως πάντα ο σύντροφος.Αν δε με πιστευετε παρατηρηστε τι τελεια σωματα εχουν οι Ταυλανδες ανω των 40 σε συγκριση με τις 20-25αρες.
Ναι Φον η ζαχαροπλαστικη ειναι η αχιλλειος πτερνα της Ταυλανδικης κουζινας....και εγω δεν τρελλαινομαι ιδιαιτερα αλλα μερικα αξιζουν οπως κατι φρουτα με σαλτσα καρυδας η μανγκο με sticky rice και σαλτσα καρυδας. Ιδιαιτερα το τελευταιο το ειχα ταραξει στις αρχες, τωρα το εχω ψιλοβαρεθει.Γενικά τα ταϋλανδέζικα γλυκά δεν μ΄αρέσουν.