Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Κριμα που ειναι ετσι οι συνθηκες και δε μπορεις να συνδιασεις ενα ταξιδι εκει..
Ειμαι σιγουρος οτι αν καποια στιγμη καταφερνες να πας,θα εντυπωσιαζοσουνα..
Γιατι οτι και να εχεις διαβασει,καμμια περιγραφη δε μπορει να αποδωσει τη πραγματικοτητα σε ολο της το μεγαλειο..
Και επειδη απο οσο εχω καταλαβει απο το τροπο γραφης σου,εισαι πανω απο ολα ΚΥΡΙΟΣ και εκλεκτικος που του αρεσει η καλη και ποιοτικη διασκεδαση,χωρις "τσιγκουνιες",αν ειχες και καποιον να σε καθοδηγησει εκει,θα ανακαλυπτες ενα νεο παραδεισο...
Γιατι η Ταυλανδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ μια χωρα με φτηνο σεξ...Και ΔΕΝ ειναι ολες οι Ταυλανδες ιδιες και ΦΤΗΝΕΣ...
Υπαρχουν κι εκει ωραια μωρα που ξεχωριζουν...Αλλα σε πολλαπλασιες τιμες...
Και ΥΠΕΡΟΧΑ μερη να επισκεφτεις...
Και κλεινοντας,γιατι δε να θελω να απασχολω το τοπικ της Πραγας με ασχετα πραγματα..Μπορει οι Ταυλανδες να ΥΣΤΕΡΟΥΝ σε ομορφια...να μην υπαρχουν (κατα κανονα),ψηλες και βυζαρουδες...Αλλα ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ που κανουν ειναι μοναδικο σε ολο το κοσμο,λογω κυριως σωματοτυπου...Και ΚΑΜΜΙΑ Yanna,Pavlina κλπ..δε προκειται ΠΟΤΕ στη ζωη της να το προσφερει...

Μεταφέρω το ποστ σου στο συγκεκριμένο θρεντ διότι δεν έχει σχέση με τη Πράγα η συζήτηση αλλά με τη Ταϊλάνδη.

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι τί ακριβώς εννοείς με αυτό το ιδιαίτερο πήδημα που κάνουν οι Ταϊλανδές.

Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχουν που δεν θα βρω στην Ευρώπη και στη Ρωσία, δε καταλαβαίνω ;

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα στη νεολαια

μολις γυρισα απο μια συντομη κουρσα και βλεπω οτι ολοι τωρα εχουμε μια αποψη για ταυλανδη και αυτο με κανει ιδιαιτερα χαρουμενο

συμφωνω με το λορδο στις παρατηρησεις του.

ταυτοχρονα εχω αμολησει ολα τα λαγωνικα να βρουν το σουπερ μπανγκαλοου με τα 3 ευρω ημερησιως.
τα ιδια λαγωνικα ψαχνουν να βρουν τα μωρα των 1,75 και πανω

αφου λυσω αυτα τα μικρα θεματα θα κατεβω κατω να περασω καλα

flynow χαιρομαι τις περιγραφικες αναλυσεις  ειλικρινα τις χαιρομαι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι τί ακριβώς εννοείς με αυτό το ιδιαίτερο πήδημα που κάνουν οι Ταϊλανδές.
Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχουν που δεν θα βρω στην Ευρώπη και στη Ρωσία, δε καταλαβαίνω;
Και όμως σύντροφε Νέαρχο , ο Πιπινό ξέρει τι λέει και έχει 100% δίκιο.
Καμιά, μα καμιά άλλη γυναίκα από οιαδήποτε χώρα ή φυλή ΔΕΝ μπορεί τα προσφέρει στον άνδρα καλύτερο σεξ από μια μικροκαμωμένη, ασχημούλα (αν τις θεωρείς έτσι) Ταϋλανδή.
Τόχουν στο αίμα τους. Πως να το κάνουμε.
:dancing:Μια δοκιμή επιβάλεται.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Με εστειλες τωρα..!!ΤΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ειναι αυτη που εχεις αγορι μου??Ξερεις και το ονομα??!!
Εισαι απιστευτος!! :2funny:

Αυτη δεν ειναι ρε παιδια η γκομενα που ειχε καποιος avatar εδω μεσα? Ο zaichik πρεπει να ητανε αν δεν κανω λαθος και ρωταγε αν την εχει δει καπου κανεις γιατι εψαχνε να την βρει για να την γαμ..ει. Συγγνωμη, παραφερθηκα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Δηλαδή τι το ιδιαίτερο έχουν που δεν θα βρω στην Ευρώπη και στη Ρωσία, δε καταλαβαίνω ;
Υπαρχει χαωδης διαφορα σε ολοκληρο το πακετο "Συμπεριφορα προς τον αντρα"..
Η διαφορετικη κουλτουρα και η κοσμοθεωρια που πρεσβευει ο βουδισμος,αντικατοπτριζεται στη συμπεριφορα τους,σε αλλες βεβαια περισσοτερο και σε αλλες λιγοτερο,αναλογα με την αλλωτριωση την οποια εχουν υποστει λογω της συναναστροφης τους με δυτικους...
Θα μπορουσα να γραψω σελιδες ολοκληρες για τη διαφορετικοτητα τους σε σχεση με τις δυτικες...θα επικεντρωθω ομως σε μερικα στοιχεια επιγραμματικα..
α)το GFE που προσφερουν ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.Περνεις μια κοπελα απο το δρομο για να τη πηδηξεις στο ξενοδοχειο σου,δε ξερεις πως τη λενε και ο τροπος που σου φερεται ειναι τρομερα οικειος..Σαν να την εχεις 2 χρονια γκομενα..
β)Στις βουδιστικες κοινωνιες,υπαρχει σαφης διαχωρισμος αντρα και γυναικας...Ο αντρας ειναι ανωτερος και η γυναικα υπαρχει για να τον υπηρετει..Με αναλογο τροπο λοιπον φερονται και στο κρεββατι..
γ)Η διατροφη που κανουν ειναι τετοια,που σε συνδιασμο με τον λεπτο και μικροσκοπικο σωματοτυπο,καταστα αδυνατο το να μαντεψεις την ηλικια τους...Μια Ταυλανδη 30 ετων,μοιαζει με 20χρονη δυτικη..Χωρια που κυταριτιδα και "περιφερεια" ειναι πραγματα που συναντας σπανια..
Και για να μη πολυλογω...ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA τους...
Εχουν ΤΑΛΕΝΤΟ ρε παιδακι μου και ειναι ΣΤΕΝΕΣ...ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ...
Οι δε επιδοσεις στο στοματικο,αγγιζουν τη τελειοτητα...
Αυτα..ΤΕΛΟΣ γιατι δε θα μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ..

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
παιδια χαιρομαι που ελληναραδες εχουν ξεχυθει στα ΠΕΡΑΤΑ του κοσμου για γυναικες
αυτο ειναι το πιο σημαντικο μυνημα που βγαινει
και πιστευω ο μονος λαος που μπορει να το κανει

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
α)το GFE που προσφερουν ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.Περνεις μια κοπελα απο το δρομο για να τη πηδηξεις στο ξενοδοχειο σου,δε ξερεις πως τη λενε και ο τροπος που σου φερεται ειναι τρομερα οικειος..Σαν να την εχεις 2 χρονια γκομενα..

γ)Η διατροφη που κανουν ειναι τετοια,που σε συνδιασμο με τον λεπτο και μικροσκοπικο σωματοτυπο,καταστα αδυνατο το να μαντεψεις την ηλικια τους...Μια Ταυλανδη 30 ετων,μοιαζει με 20χρονη δυτικη..Χωρια που κυταριτιδα και "περιφερεια" ειναι πραγματα που συναντας σπανια..
ρε πιπιν εχεις πλακα πρωτα ανεβαζεις την κιττυ και μετα καπακι ριχνεις και τον αναλογο σχολιασμο που θα νομιζουν μερικοι οτι θα βρισκουν πολλες κιττυς στο δρομο, θα τις παιρνουν στο ξενοδοχειο χωρις να ξερουν το ονομα της και θα τους δινει GFE σα να ηταν γκομενα 2 χρονια. Δε λεω οτι αυτο θελεις να κανεις αλλα τετοια εικονα περναει προς τα εξω ιδιαιτερα σε αυτους που πανε για πρωτη φορα.
Ισως επειδη το εχω συνηθισει να το θεωρω δεδομενο αλλα δε δινουν φυσικα ολες οι κοπελλες GFE. Ξερω πολλους φιλους που ειχαν ατυχεις εμπειριες με κοπελλες και φυσικα εχει συμβει και σε μενα αν και πλεον τις εχω μειωσει σε περιπου μηδενικο ποσοστο. Εγω θα πω μονο ενα πραγμα. Μην πηγαινετε με κοπελλες μονο και μονο επειδη ειναι ομορφες αλλα με κοπελλες που ΘΕΛΟΥΝ να πανε μαζι σας.
Επισης σε εμφανιση εγω δε συγκρινω τις δυτικες γυναικες με τις ασιατισσες αλλα τις ασιατισσες του σημερα με αυτες του χτες...και ναι υπαρχει σημαντικοτατη διαφορα. Οι σημερινες ειναι πιο ψηλες και δυστυχως πιο γεματες....και ειναι πλεον πολλες σε αριθμο. Τι να σου κανει η Ταυλανδικη διατροφη οταν βλεπεις τα KFC's, Dunkin Donuts, Mc Donalds κτλ τιγκα στον κοσμο. Αν δε με πιστευετε παρατηρηστε τι τελεια σωματα εχουν οι Ταυλανδες ανω των 40 σε συγκριση με τις 20-25αρες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω κατι. μπορω να εχω την φωτογραφικη μου μηχανη μεσα στο αεροπλανο η πρεπει να την εχω στην βαλιτσα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε πιπιν εχεις πλακα πρωτα ανεβαζεις την κιττυ και μετα καπακι ριχνεις και τον αναλογο σχολιασμο που θα νομιζουν μερικοι οτι θα βρισκουν πολλες κιττυς στο δρομο, θα τις παιρνουν στο ξενοδοχειο χωρις να ξερουν το ονομα της και θα τους δινει GFE σα να ηταν γκομενα 2 χρονια. Δε λεω οτι αυτο θελεις να κανεις αλλα τετοια εικονα περναει προς τα εξω ιδιαιτερα σε αυτους που πανε για πρωτη φορα.
Ισως επειδη το εχω συνηθισει να το θεωρω δεδομενο αλλα δε δινουν φυσικα ολες οι κοπελλες GFE. Ξερω πολλους φιλους που ειχαν ατυχεις εμπειριες με κοπελλες και φυσικα εχει συμβει και σε μενα αν και πλεον τις εχω μειωσει σε περιπου μηδενικο ποσοστο. Εγω θα πω μονο ενα πραγμα. Μην πηγαινετε με κοπελλες μονο και μονο επειδη ειναι ομορφες αλλα με κοπελλες που ΘΕΛΟΥΝ να πανε μαζι σας.
Επισης σε εμφανιση εγω δε συγκρινω τις δυτικες γυναικες με τις ασιατισσες αλλα τις ασιατισσες του σημερα με αυτες του χτες...και ναι υπαρχει σημαντικοτατη διαφορα. Οι σημερινες ειναι πιο ψηλες και δυστυχως πιο γεματες....και ειναι πλεον πολλες σε αριθμο. Τι να σου κανει η Ταυλανδικη διατροφη οταν βλεπεις τα KFC's, Dunkin Donuts, Mc Donalds κτλ τιγκα στον κοσμο. Αν δε με πιστευετε παρατηρηστε τι τελεια σωματα εχουν οι Ταυλανδες ανω των 40 σε συγκριση με τις 20-25αρες.
Πρωτον.Για τη διατροφη εχεις δικιο.Εχω δει και εδω στην Ελλαδα 100αδες περιπτωσεις Ρωσσιδων,που ηρθαν με κορμαρες,χωρις ιχνος λιπους και κυταριτιδας και απο τα πολλα σουβλακια εχουν κανει πατσες.Φανταζομαι οτι το ιδιο θα συμβει και τα επομενα χρονια στη Ταυλανδη με την υιοθετηση της Δυτικης διατροφης και του junk food.
Και δευτερον οσον αφορα τη συμπεριφορα,διευκρινησα οτι υπαρχουν κοπελες και κοπελες...εξαρταται το κατα ποσο εχουν αλλοτριωθει απο τη συναναστροφη τους με τους ξενους...
Γι αυτο εγω (οπως ξερεις),παντα φροντιζω να "χτυπαω" τις πιο "αβγαλτες",που να μην εχουν μεγαλη "προιστορια" στο επαγγελμα.Να εχουν μπει στο χωρο της βιομηχανιας του σεξ,το πολυ μερικους μηνες..
Και εχω πια την εμπειρια να ξεχωριζω ποια ειναι εμπειρη και ποια οχι..
Αν και τα πραγματα,χρονο με το χρονο γινονται χειροτερα γιατι απο τη πρωτη μερα που μπαινουν στο επαγγελμα,αρχιζει το "ψηστηρι" απο τις παλαιοτερες...
Πιστευω επισης,οτι παιζει ρολο και η δικη σου συμπεριφορα απεναντι τους...Εγω προσπαθω να τις αντιμετωπιζω με πιο "ντελικατο" τροπο και συνηθως στο τελος το "εισπρατω" πισω...
Και τελος,οσον αφορα τη Κιττυ,προσωπικα για εμενα,ειναι ενα κλασσικο παραδειγμα γυναικας "προς αποφυγην".Ειναι τρελλο μωρο,αλλα απο το τροπο και μονο που σε κοιταζει δειχνει ποσο εχει "πορωθει" απο το επαγγελμα και στα ματια της,οσο εμφανισιμος και καλος να εισαι,δε διαφερεις σχεδον σε τιποτα απο εναν 60χρονο,χοντρο και καραφλο.Λεφτα θα δωσεις κι εσυ...
Και ειναι ουτοπικο να περιμενεις αληθινο και οχι αληθοφανες GFE απο τετοιες γυναικες...Απλα θα σου προσφερει ενα "επαγγελματικο" πηδημα και τιποτα αλλο...Την επομενη μερα "πας για αλλα".. :rockon:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ειναι ΣΤΕΝΕΣ...ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ...
Οι δε επιδοσεις στο στοματικο,αγγιζουν τη τελειοτητα...
Μπράβο συνάδελφε για αυτές τις δύο παρατηρήσεις. Πολύ στενές λες και πρωτοπηδιούνται, όσο για το στοματικό τους σε στέλνουν στον "άλλο" κόσμο. Μόνο που το σκέπτομαι, με πιάνει ένα είδος κατάθλιψης :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΩΧΩΧ ΩΧ στηρητικα συνδρομα διακρινω. :grin: :grin: :grin:
Οσο για την κυταριτιδα ρωτηστε τον κωσταbmw να σας πει για τις Σιγκαπουριανες, τιγκα στην κυτταριτιδα εξαιτιας της δυτικης διατροφης.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα στη σιγκαπουρη εχουν γινει ολες αφρατουλες με κυτταριτιδα

ειπαμε
κινεζοταυλανδοβιετναμεζικα μωρα ψαχνουμε με μια μικρη δοσουλα ιαπωνοκορεατισας

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πολύ στενές λες και πρωτοπηδιούνται,
πρεπει επειγωντος να παω με δυτικη γυναικα για να καταλαβω αυτο που λετε γιατι να πεσει φωτια να με καψει δε βλεπω πλεον διαφορα...κακο πραγμα η συνηθεια τελικα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πρεπει επειγωντος να παω με δυτικη γυναικα για να καταλαβω αυτο που λετε γιατι να πεσει φωτια να με καψει δε βλεπω πλεον διαφορα...κακο πραγμα η συνηθεια τελικα
Παρε καλου-κακου και ενα φακο μαζι σου για να μη χαθεις... :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν δε με πιστευετε παρατηρηστε τι τελεια σωματα εχουν οι Ταυλανδες ανω των 40 σε συγκριση με τις 20-25αρες.
Σωστός όπως πάντα ο σύντροφος.
Γενικά τα ταϋλανδέζικα γλυκά δεν μ΄αρέσουν.
Αλλά τα ταϋλανδέζικα μιλφέιγ ειναι αξεπέραστα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γενικά τα ταϋλανδέζικα γλυκά δεν μ΄αρέσουν.
Ναι Φον η ζαχαροπλαστικη ειναι η αχιλλειος πτερνα της Ταυλανδικης κουζινας....και εγω δεν τρελλαινομαι ιδιαιτερα αλλα μερικα αξιζουν οπως κατι φρουτα με σαλτσα καρυδας η μανγκο με sticky rice και σαλτσα καρυδας. Ιδιαιτερα το τελευταιο το ειχα ταραξει στις αρχες, τωρα το εχω ψιλοβαρεθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom