Έχω την εντύπωση ότι το site έχει ξεφύγει λίγο από αυτό που θα έπρεπε, και τίνει προς προσωπικές κόντρες.
Κάτι ποιό επικοδομητικό και για εμάς τους νέους θα μπορούσε να συζητηθεί?
το σιτε λες ή το θερντ???
Έχω την εντύπωση ότι το site έχει ξεφύγει λίγο από αυτό που θα έπρεπε, και τίνει προς προσωπικές κόντρες.
Κάτι ποιό επικοδομητικό και για εμάς τους νέους θα μπορούσε να συζητηθεί?
στις 1000 σελιδες να κανουμε μια μεγαλη συγκεντρωση?...
Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?Zaichik πες μας ρε φίλε γιατι έγραψες σαν Soi7 πριν καμια τρακοσαριά σελίδες και έβριζες την Πατάγια???
σχετικα με πατταγια?Αν καποιος χρειαζεται βοηθεια ας στειλει πμ.
καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος στο σαιτ και απο χθες ....
παρντον?σχετικα με πατταγια?
Ετσι σαν φαντομας τα Γαλλικα σου πανε !παρντον?
frikase θα κανουμε μια συμφωνια. Οταν κατεβεις με τους Γιωργηδες κατω θα σας παω στα καλα στεκια της ΒΚΚ αλλα σαν ανταλλαγμα πρεπει να μου δειξεις πως γινεται ενα καλο φρικασε
Να εισαι σιγουρος θα γινει χαμος Σου δινω το λογομου !.ειδες τι εγραψε ο πειρατης !κανε κουραγιο ερχομαστε!frikase θα κανουμε μια συμφωνια. Οταν κατεβεις με τους Γιωργηδες κατω θα σας παω στα καλα στεκια της ΒΚΚ αλλα σαν ανταλλαγμα πρεπει να μου δειξεις πως γινεται ενα καλο φρικασε
καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος στο σαιτ και απο χθες το βραδυ που πρωτοδιαβασα για την ταιλανδη εχω παθει πλακα...σιγουρα ειναι ενα μερος που θα το επισκεφθω οπωσδηποτε...θα ηθελα βεβαια την βοηθεια ολων αυτων που εχοθν παει και εχουν περασει καλα...διαβαζοντας απο την πρωτη σελιδα μπορω να πω οτι πιο πολυ μπερδευτηκα...γι αυτο λοιπον θελω να ξεκηνισω με τα εξης:
1)ποια μερη ειναι καλυτερα να επισκεφ8εις???απ'οτι διαβασα ειναι καλυτερα για ενα ταξιδι 10-15 ημερων να πας σε ενα μερος...ποια μερη αξιζουν?παταγια?πουκετ?μπανγκογκ?κο σαμουι?ειμαι ασχετος με την ταιλανδη και το διευκρινιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων...
2)σε καποια ποστς διαβασα οτι υπαρχουν καποιοι ελληνες που εχουν ξενοδοχεια στην ταιλανδη και μπορουν να βοηθησουν,υπαρχουν τηλεφωνα η' καποια σαιτ που μπορουμε να επισκεφθουμε για να μαθουμε τιμες?
3)ποιες εταιριες αεροπορικες κανουν ταξιδια στη ταυλανδη?ποιες αξιζουν και αν εχουν διαφορες?ποσο κοστιζουν τα αεροπορικα και ποια ειναι η καλυτερη περιοδος για να πας?
4)οι τιμες στα ξενοδοχεια πως ειναι?ας πουμε για 15 μερες αεροπορικα-ξενοδοχειο(ενα μετριο προς καλο) και ζωη εκει(φαγητα-μετακινησεις-ποτα...χωρις το σεξ) ποσο περιπου βγαινει?
5)διαβασα και ακουσα απο γνωστους που εχουν παει για τισ γυναικες και το ποσο σε προσεχουν αρκει να τις κερασεις απλα ενα ποτακι(και ποσο μακρινο φαινεται για τις γυναικες τις ελλαδας) και πραγματικα εχω ενθουσιαστει,λατρης-στη θεωρια τουλαχιστον-μιας και δεν εχω παει ποτε με ασσιατισα...διαβασα και καποια tips απο ενα φιλο του σαιτ και γνωστη της εκει πραγματικοτητας για τον διαχωρισμο και τα μερη που μπορεισ να βρεις κοπελες για σεξ και απ'οτι καταλαβα προτιμωτερα και φθηνοτερα ειναι τα μπαρακια που μπορεισ να βρεις ερασιτρχνες κοπελες...ισχυει αυτο???
τελος θελω να σας ευχαριστησω εκ των προτερων και 8α περιμενω τισ συμβουλες-αποψεις σας...και θα ηθελα να προτεινω το εξης μιας και υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους ελληνες για την ταυλανδη να γινουν καποιοι οδηγοι απο τους ανθρωπους που εχουν επισκεφθει αρκετες φορες την περιοχη για καθε μερος ξεχωριστα...ας πουμε παταγια ενασ οδηγος,πουκετ αλλος οδηγος και ουτο καθε εξης με ξενοδοχεια,μπαρ,αεροπορικες εταιριες,μασατζιδικα,φωτογραφιες απο κοπελες με τις οποιες κανατε κατι και πιστευετε οτι αξιζουν και γενικα οτι πιστευετε οτι αξιζει και θα βοηθησει και εμας τους ασχετους αλλα ολα μαζι συγκεντρωμενα...
ευχαριστω και ελπιζω να μη σας κουρασα...
Να εισαι σιγουρος θα γινει χαμος Σου δινω το λογομου !.ειδες τι εγραψε ο πειρατης !κανε κουραγιο ερχομαστε!
δεν θα τα προτεινα, το σεκρετς ειναι χωμενο στη βαβουρα και δεν βλεπει πουθενα, διπλα στην w/s με το ομωνυμο κλαμπ με old farangs. θα ειναι σαν να μενεις σε γαμηστρωνα των δυτικων προαστειων της αττικης.
ειναι αδικο αυτο που λες φιλε, πολλοι απο εδω μεσα οπως και γω πιστευω , εχουμε σπαταλησει πολλες ωρες στο να γραφουμε σχετικα με την ταιλανδη και τα παρελκομενα της. μην ξεχνας και τα πμ που ανταλλασονται, ασε δε τις συναντησεις.γεια σου φιλε!!! επειδη οπως βλεπεις δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις
δεν θα τα προτεινα, το σεκρετς ειναι χωμενο στη βαβουρα και δεν βλεπει πουθενα, διπλα στην w/s με το ομωνυμο κλαμπ με old farangs. θα ειναι σαν να μενεις σε γαμηστρωνα των δυτικων προαστειων της αττικης.
το αλλο ειναι πολυ μακρια απο την πιατσα, και με 600 μπατ θα φοβασαι μηπως πεταχτουν τα ελατηρια απο το στρωμα και σε σουβλισουν οταν θα γαμας, ασε τις κατσαριδες που ελεγε ο γιαννακης ο 666.
αν δωσεις λιγο πανω απο 1000 μπατ τη βραδια θα ψιλοαγγιζεις τη χλιδα και θα εισαι ασφαλης απο καθε αποψη. μην πολυπιστευεις τις φωτο, και κυριως μην κλεισεις απο δω ποτε. ολα επιτοπου .