Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Έχω την  εντύπωση ότι το site έχει ξεφύγει λίγο από αυτό που θα έπρεπε, και τίνει προς προσωπικές κόντρες.

Κάτι ποιό επικοδομητικό και για εμάς τους νέους θα μπορούσε να συζητηθεί?

το σιτε λες ή το θερντ???

thailand

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=ZAICHIK link=action=profile;u=25338 date=1231941778]
Και βεβαια πηγα ΚΟλομββια, αλλα κοστος ηταν 5 πλασιο. Κολομβια επιστρεφω τον Ιουνιο
[/quote]

Zaichik πες μας ρε φίλε γιατι έγραψες σαν Soi7 πριν καμια τρακοσαριά σελίδες και έβριζες την Πατάγια???

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Zaichik πες μας ρε φίλε γιατι έγραψες σαν Soi7 πριν καμια τρακοσαριά σελίδες και έβριζες την Πατάγια???
Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?
Το λεω αυτο γιατι και εμενα μου εχουν καταλογισει στο παρελθον οτι γραφω με διπλους λογαριασμους και φυσικα εχουν πεσει θλιβερα εξω. Μερικοι ισως και να το κανουν αλλα καλο ειναι πριν κανουμε την Πυθεια να ειμαστε σιγουροι για αυτα που λεμε για τα αλλα μελη.

Επισης να πω οτι δινω δυωρια στο θρεντ μεχρι τις 1000 σελιδες για να δω καποιον να ματακομιζει μονιμα. Το θρεντ ωριμασε πλεον, εφτασε ο καιρος μερικοι να περασουν απο τα πολλα λογια στις πραξεις! Αν καποιος χρειαζεται βοηθεια ας στειλει πμ.

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος στο σαιτ και απο χθες το βραδυ που πρωτοδιαβασα για την ταιλανδη εχω παθει πλακα...σιγουρα ειναι ενα μερος που θα το επισκεφθω οπωσδηποτε...θα ηθελα βεβαια την βοηθεια ολων αυτων που εχοθν παει και εχουν περασει καλα...διαβαζοντας απο την πρωτη σελιδα μπορω να πω οτι πιο πολυ μπερδευτηκα...γι αυτο λοιπον θελω να ξεκηνισω με τα εξης:
1)ποια μερη ειναι καλυτερα να επισκεφ8εις???απ'οτι διαβασα ειναι καλυτερα για ενα ταξιδι 10-15 ημερων να πας σε ενα μερος...ποια μερη αξιζουν?παταγια?πουκετ?μπανγκογκ?κο σαμουι?ειμαι ασχετος με την ταιλανδη και το διευκρινιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων...
2)σε καποια ποστς διαβασα οτι υπαρχουν καποιοι ελληνες που εχουν ξενοδοχεια στην ταιλανδη και μπορουν να βοηθησουν,υπαρχουν τηλεφωνα η' καποια σαιτ που μπορουμε να επισκεφθουμε για να μαθουμε τιμες?
3)ποιες εταιριες αεροπορικες κανουν ταξιδια στη ταυλανδη?ποιες αξιζουν και αν εχουν διαφορες?ποσο κοστιζουν τα αεροπορικα και ποια ειναι η καλυτερη περιοδος για να πας?
4)οι τιμες στα ξενοδοχεια πως ειναι?ας πουμε για 15 μερες αεροπορικα-ξενοδοχειο(ενα μετριο προς καλο) και ζωη εκει(φαγητα-μετακινησεις-ποτα...χωρις το σεξ) ποσο περιπου βγαινει?
5)διαβασα και ακουσα απο γνωστους  που εχουν παει για τισ γυναικες και το ποσο σε προσεχουν αρκει να τις κερασεις απλα ενα ποτακι(και ποσο μακρινο φαινεται για τις γυναικες τις ελλαδας) και πραγματικα εχω ενθουσιαστει,λατρης-στη θεωρια τουλαχιστον-μιας και δεν εχω παει ποτε με ασσιατισα...διαβασα και καποια tips απο ενα φιλο του σαιτ και γνωστη της εκει πραγματικοτητας για τον διαχωρισμο και τα μερη που μπορεισ να βρεις κοπελες για σεξ και απ'οτι καταλαβα προτιμωτερα και φθηνοτερα ειναι τα μπαρακια που μπορεισ να βρεις ερασιτρχνες κοπελες...ισχυει αυτο???
  τελος θελω να σας ευχαριστησω εκ των προτερων και 8α περιμενω τισ συμβουλες-αποψεις σας...και θα ηθελα να προτεινω το εξης μιας και υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους ελληνες για την ταυλανδη να γινουν καποιοι οδηγοι απο τους ανθρωπους που εχουν επισκεφθει αρκετες φορες την περιοχη για καθε μερος ξεχωριστα...ας πουμε παταγια ενασ οδηγος,πουκετ αλλος οδηγος και ουτο καθε εξης με ξενοδοχεια,μπαρ,αεροπορικες εταιριες,μασατζιδικα,φωτογραφιες απο κοπελες με τις οποιες κανατε κατι και πιστευετε οτι αξιζουν και γενικα οτι πιστευετε οτι αξιζει και θα βοηθησει και εμας τους ασχετους αλλα ολα μαζι συγκεντρωμενα...
    ευχαριστω και ελπιζω να μη σας κουρασα...

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλως μας ηρθες εδω θα βρεις τα παντα απο τα παιδια ! Να διαβαζεις τα ποστ απο την αρχη . Και εγω καινουργιος του κουτιου που λεμε και ξεστραβωθηκα!Θα παω το Μαιο να τα δω και απο κοντα ! Γιατι εδω με της χαμενες δεν βγαζεις νοημα! :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
frikase θα κανουμε μια συμφωνια. Οταν κατεβεις με τους Γιωργηδες κατω θα σας παω στα καλα στεκια της ΒΚΚ αλλα σαν ανταλλαγμα πρεπει να μου δειξεις πως γινεται ενα καλο φρικασε  :2funny:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
frikase θα κανουμε μια συμφωνια. Οταν κατεβεις με τους Γιωργηδες κατω θα σας παω στα καλα στεκια της ΒΚΚ αλλα σαν ανταλλαγμα πρεπει να μου δειξεις πως γινεται ενα καλο φρικασε   :2funny:

μονο κεφαλια κανει φρικασε αυτος.Ο αλλος γιωργος λεει οτι δεν θα ερθει(και γω ετσι ελεγα)
Οταν ομως πλησιαζει ο καιρος τον βλεπω να ερχεται τρεχοντας

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
frikase θα κανουμε μια συμφωνια. Οταν κατεβεις με τους Γιωργηδες κατω θα σας παω στα καλα στεκια της ΒΚΚ αλλα σαν ανταλλαγμα πρεπει να μου δειξεις πως γινεται ενα καλο φρικασε   :2funny:
Να εισαι σιγουρος θα γινει χαμος Σου δινω το λογομου !.ειδες τι εγραψε ο πειρατης !κανε κουραγιο ερχομαστε!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος στο σαιτ και απο χθες το βραδυ που πρωτοδιαβασα για την ταιλανδη εχω παθει πλακα...σιγουρα ειναι ενα μερος που θα το επισκεφθω οπωσδηποτε...θα ηθελα βεβαια την βοηθεια ολων αυτων που εχοθν παει και εχουν περασει καλα...διαβαζοντας απο την πρωτη σελιδα μπορω να πω οτι πιο πολυ μπερδευτηκα...γι αυτο λοιπον θελω να ξεκηνισω με τα εξης:
1)ποια μερη ειναι καλυτερα να επισκεφ8εις???απ'οτι διαβασα ειναι καλυτερα για ενα ταξιδι 10-15 ημερων να πας σε ενα μερος...ποια μερη αξιζουν?παταγια?πουκετ?μπανγκογκ?κο σαμουι?ειμαι ασχετος με την ταιλανδη και το διευκρινιζω προς αποφυγη παρεξηγησεων...
2)σε καποια ποστς διαβασα οτι υπαρχουν καποιοι ελληνες που εχουν ξενοδοχεια στην ταιλανδη και μπορουν να βοηθησουν,υπαρχουν τηλεφωνα η' καποια σαιτ που μπορουμε να επισκεφθουμε για να μαθουμε τιμες?
3)ποιες εταιριες αεροπορικες κανουν ταξιδια στη ταυλανδη?ποιες αξιζουν και αν εχουν διαφορες?ποσο κοστιζουν τα αεροπορικα και ποια ειναι η καλυτερη περιοδος για να πας?
4)οι τιμες στα ξενοδοχεια πως ειναι?ας πουμε για 15 μερες αεροπορικα-ξενοδοχειο(ενα μετριο προς καλο) και ζωη εκει(φαγητα-μετακινησεις-ποτα...χωρις το σεξ) ποσο περιπου βγαινει?
5)διαβασα και ακουσα απο γνωστους  που εχουν παει για τισ γυναικες και το ποσο σε προσεχουν αρκει να τις κερασεις απλα ενα ποτακι(και ποσο μακρινο φαινεται για τις γυναικες τις ελλαδας) και πραγματικα εχω ενθουσιαστει,λατρης-στη θεωρια τουλαχιστον-μιας και δεν εχω παει ποτε με ασσιατισα...διαβασα και καποια tips απο ενα φιλο του σαιτ και γνωστη της εκει πραγματικοτητας για τον διαχωρισμο και τα μερη που μπορεισ να βρεις κοπελες για σεξ και απ'οτι καταλαβα προτιμωτερα και φθηνοτερα ειναι τα μπαρακια που μπορεισ να βρεις ερασιτρχνες κοπελες...ισχυει αυτο???
   τελος θελω να σας ευχαριστησω εκ των προτερων και 8α περιμενω τισ συμβουλες-αποψεις σας...και θα ηθελα να προτεινω το εξης μιας και υπαρχει ενδιαφερον απο πολλους ελληνες για την ταυλανδη να γινουν καποιοι οδηγοι απο τους ανθρωπους που εχουν επισκεφθει αρκετες φορες την περιοχη για καθε μερος ξεχωριστα...ας πουμε παταγια ενασ οδηγος,πουκετ αλλος οδηγος και ουτο καθε εξης με ξενοδοχεια,μπαρ,αεροπορικες εταιριες,μασατζιδικα,φωτογραφιες απο κοπελες με τις οποιες κανατε κατι και πιστευετε οτι αξιζουν και γενικα οτι πιστευετε οτι αξιζει και θα βοηθησει και εμας τους ασχετους αλλα ολα μαζι συγκεντρωμενα...
     ευχαριστω και ελπιζω να μη σας κουρασα...

γεια σου φιλε!!! επειδη οπως βλεπεις δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις θα σε βοηθησω λιγο εγω απ'αυτα που εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο απο πολλα forums:

01. αν κανεις ενα ταξιδι 10ημερων καλυτερα να πας σ'ενα μερος γιατι θα φας τις μερες σου στα ταξιδια, η μπορεις να μεινεις 1-2 μερες bangkok και μετα να πας σε καποιο αλλο μερος οπως pattaya που ειναι 1¨30 ωρα περιπου με ταξι.
για αποκλειστικα σεξοτουρισμο καλυτερα ειναι η pattaya. για παραλιες, ομορφιες και σεξ phuket - ko samoui.
02. εχω διαβασει οτι υπαρχουν 2 ξενοδοχεια στο phuket που τα'χουν ελληνες. αν πας 2-3 σελιδες πισω θα βρεις καποιες πληροφοριες.
03. εγω εχω κλεισει με την thai airways 12 -23 φεβρουαριου 471ευρω. εχει τωρα προσφορα αλλα ληγει στις 23 ιανουαριου. οποτε αν ειναι να κανεις το ταξιδι σου τωρα κλυτερα να το κλεισεις μεχρι τοτε. ειναι μεγαλη ευκαιρια. για αλλες εταιριες και τιμες μπες στο και κανε μια αναζητηση απο αθηνα για bangkok και θα δεις εταιριες και τιμες. να ξερεις μονο η thai παει απευθειας!!!
04. εδω φιλε αναλογα το τι θες και τι ζητας. εχει ξενοδοχεια με 10, 15, 20ευρω αλλα και με παραπανω... εγω ειμαι αναμεσα σε 2. και . μπορεις να δεις και τις τιμες. τα ποτα ειναι πολυ φθηνα και κανουν και προσφορες σε πολλα bar,discos,clubs. οσο για φαγητο δεν εχω διαβασει ακομα τπτ εκτος το οτι η ταυλανδεζικη κουζινα ειναι πολυ φθηνη. για το ποσο θα τρως την ημερα εξαρτατε απο σενα. αλλοι τρωνε 100ευρω, 150, 200+++!!!
05. οι γυναικες εκει σε βλεπουν σαν κινουμενο atm. οποτε αν εχεις φραγκα και τις φερεσαι σωστα θα σε προσεχουν πολυ. στα μπαρακια ειναι πιο φθηνα απ'οτι στα gogo's. ειναι και οι freelancers που ειναι ακομα πιο φθηνες. αυτες θα τις βρεις στους δρομους, παραλιες, discos, clubs. επισης ενα tip που εχω διαβασει σε αλλο forum: οι γυναικες προσεχουν πιο πολυ τους καλοντυμενους και αυτους που μυριζουν ωραια!

για περισσοτερες πληροφοριες σου προτεινω ενα ξενο fοrum που εχει απαντησεις για ολα!!!
αυτα απο μενα κα ελπιζω να μην με φανε οι παλιοτεροι εδω επειδη δεν εχω παει ακομα και σου δινω καποιες πληροφοριες οπου να ξαναυπενθιμισω οτι ολα αυτα τα'χω διαβασει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν θα τα προτεινα, το σεκρετς ειναι χωμενο στη βαβουρα και δεν βλεπει πουθενα, διπλα στην w/s με το ομωνυμο κλαμπ με old farangs. θα ειναι σαν να μενεις σε γαμηστρωνα των δυτικων προαστειων της αττικης.
το αλλο ειναι πολυ μακρια απο την πιατσα, και με 600 μπατ θα φοβασαι μηπως πεταχτουν τα ελατηρια απο το στρωμα και σε σουβλισουν οταν θα γαμας, ασε τις κατσαριδες που ελεγε ο γιαννακης ο 666.
αν δωσεις λιγο πανω απο 1000 μπατ τη βραδια θα ψιλοαγγιζεις τη χλιδα και θα εισαι ασφαλης απο καθε αποψη. μην πολυπιστευεις τις φωτο, και κυριως μην κλεισεις απο δω ποτε. ολα επιτοπου .

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είναι καιρός πια και για μένα μετά από 3 περίπου χρόνια αναμονής να κάνω τελικά το ταξίδι στην LOS. Δεν γράφω ακριβή ημερομηνία γιατί όποτε την έχω γράψει εδώ δημοσίως έχει χαλάσει το ταξίδι... :headbang: :headbang: :headbang:
Θα σας ενημερώσω μόλις ανοίξει η πόρτα το 777/200 ER της Thai στην Bangkok!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γεια σου φιλε!!! επειδη οπως βλεπεις δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις
ειναι αδικο αυτο που λες φιλε, πολλοι απο εδω μεσα οπως και γω πιστευω , εχουμε σπαταλησει πολλες ωρες στο να γραφουμε σχετικα με την ταιλανδη και τα παρελκομενα της. μην ξεχνας και τα πμ που ανταλλασονται, ασε δε τις συναντησεις.
και φυσικα ειναι ανοητο να γραφονται τα ιδια και τα ιδια πολλες φορες.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=15pt]H σύλληψη του Xάρρυ Νικολαίδη στην Bang-cock[/size]
(δεν είναι καλός μήνας για τους φέροντες το εν λόγω επίθετο)

harry200200x0ht7.jpg

Farang προσοχή!!!Ένας Ελληνo-αυστραλός συγγραφέας συνελλήφθη στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Σεπτέμβριο και αντιμετωπίζει την κατηγορία του lese-majeste (what the fuck???) για τη δημοσίευση ενός μυθιστορήματος που κρίνεται δυσφημιστικό για τη χώρα της βασιλικής οικογένειας δήλωσαν η αστυνομία και η αυστραλιανή πρεσβεία την περασμένη Τετάρτη όταν και εκδικάστηκε η 3η και τελευταία αίτηση του για αποφυλάκιση.

Η πρεσβεία της Αυστραλίας στην Ταιλάνδη προσδιόρισε την ταυτότητα του 41 ετών συγγραφέα από την Μελβούρνη όταν ο τελευταίος πέταξε από την χώρα του στην Μπανγκόγκ χωρίς να γνωρίζει πως υπήρχε ένταλμα σύλληψης για αυτόν.Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε το Μάρτιο για ένα βιβλίο που έγραψε το 2005 κρίνεται δυσφημιστικό προς το στέμμα. Έχει κατηγορήθεί με lese-majeste (έγκλημα κατά της Μοναρχίας), ένα έγκλημα που μπορεί να επισύρει ποινή φυλάκισης 15 ετών στην Ταϊλάνδη.Στο βιβλίο του VERISIMILITUDE (Αληθοφάνεια) περιγράφει τις εμπειρίες που αποκόμισε από την παραμονή του στην Χώρα του Γέλιου (not anymore) από την αρχική του εγκατάσταση το 2003.

Μία πρόχειρη μετάφραση του επίμαχου εδαφίου:

"Από τον βασιλιά Ράμα μέχρι σήμερα, η αριστοκρατία ήταν γνωστή για τους ρομαντισμούς και τις ίντριγκες τους. Ο εστεμμένος διάδοχος είχε πολλές εταίρες "μείζονες και ελάσσονες" για διασκέδαση. Μία από τις πρόσφατες κονκουμπίνες εξορίστηκε μαζί με ένα γιο τον οποίον είχαν αποκτήσει λόγω μη εχέμυθους στάσης της τελευταίας.
Στη συνέχεια ο πρίγκηψ ξαναπαντρεύτηκε με άλλη γυναίκα και έκανε κι άλλο παιδί. Φημολογείται ότι αν ο πρίγκιπας ερωτευόταν μία από τις "ελάσσονες" συζύγους του κι αυτή τον πρόδιδε, η ίδια και η οικογένεια της θα εξαφανιστούν μαζί με το όνομά τους και όλη την οικογενή γενεαλογία τους για πάντα".

Το βιβλίο πάντως δεν το βρήκα πουθενά. Κακεντρεχείς μιλάνε για αποτυχημένη προσπάθεια ενός συγγραφέα να προωθήσει το βιβλίο του. ¨Ομως ενώ συνήθως όταν farangs κατηγορούνται με lese-majeste στην Ταιλάνδη απαλλάσσονται με βασιλικό διάταγμα, αυτήν την φορά κάτι πήγε στραβά...¨Οποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω...

harrynicolaidesxr1.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα τα προτεινα, το σεκρετς ειναι χωμενο στη βαβουρα και δεν βλεπει πουθενα, διπλα στην w/s με το ομωνυμο κλαμπ με old farangs. θα ειναι σαν να μενεις σε γαμηστρωνα των δυτικων προαστειων της αττικης.
το αλλο ειναι πολυ μακρια απο την πιατσα, και με 600 μπατ θα φοβασαι μηπως πεταχτουν τα ελατηρια απο το στρωμα και σε σουβλισουν οταν θα γαμας, ασε τις κατσαριδες που ελεγε ο γιαννακης ο 666.
αν δωσεις λιγο πανω απο 1000 μπατ τη βραδια θα ψιλοαγγιζεις τη χλιδα και θα εισαι ασφαλης απο καθε αποψη. μην πολυπιστευεις τις φωτο, και κυριως μην κλεισεις απο δω ποτε. ολα επιτοπου .

εγω εχω διαβασει καλα σχολια και για τα 2. να διευκρινησω για το 2ο site οτι μιλουσα gia to arcadia το οποιο ανηκει στο carlton. για κατσαριδες εχω διαβασει οτι το welcome plaza εχει. εγω πιστευω οτι μπορεις να εισαι ακομα πιο ασφαλης αν μενεις σε καποιο ξενοδοχειο κοντα στην ws. δεν θα'θελα με τιποτα να ειμαι μεχρι αργα το βραδυ στην ws και να αναγκαστω να παρω motorbike ταξι η bahtbus οπου μπορει να ειναι κανενας σουρωμενος η να θελει να σου κανει κακο η να σε κλεψει. εχω διαβασει πολλες τετοιες ιστοριες. επισης θελω κατι πιο οικονομικο ωστε να μου φτασουν τα λεφτα. μονο το secrets εχει old farangs??? δεν νομιζω. εσυ ποια ξενοδοχεια προτεινεις που να ειναι ομως κοντα στην ws? και γιατι να μην κλεισω απο εδω την στιγμη που ειναι high season και ισως να μην βρω δωματιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom