KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
στην μπανγκοκ ειναι δυσκολο να τις ξετρυπωσεις. ασε που τα τραβελια ειναι υπεροχα και μπορει να γινει μπερδεμα.Οι κοπέλες πως ήταν?
στην μπανγκοκ ειναι δυσκολο να τις ξετρυπωσεις. ασε που τα τραβελια ειναι υπεροχα και μπορει να γινει μπερδεμα.Οι κοπέλες πως ήταν?
Από μέτριες μέχρι καλές. Στη "δουλειά" τους όμως ήταν άριστες χωρίς ενδοιασμούς.Οι κοπέλες πως ήταν?
Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε με εμας τους Ελληνες εσεις οι αριστοκρατες, δεν θυμαμαι κανεις να σας παρακαλεσε για την παρεα σας, δεν εχετε παρα να μας αποφευγετε οταν μας συναντατε, εαν εχετε την ατυχια να συμπεσουν οι προορισμοι μας. Απλα δωστε μας το δημοκρατικο δικαιωμα εαν θελουμε να μπορουμε να πηγαινουμε στα κραμπι, κο σαμουι αλλα και στους αλλους παρθενους παραδεισους και εαν βεβαια δεν σας ενοχλει να μπορουμε να κανουμε, εμεις οι ελληνες, οσοι εξ ημων βεβαια το επιθυμουν, παρεα μεταξυ μας με φραπε, τσιγαρο και χρησιμοποιωντας την λεξη "..αλακας" κατα κορον. Λορδε δεν μεμφομαι απποκλειστικα εσενα, απλα δεν μου αρεσει (με εκνευριζει σφοδρα μπορω να πω) αυτος ο σνομπισμος στις ελληνικες παρεες, λες και κανεις σας υποχρεωσε να μας συναναστρεφεστε (ξερω οτι εσυ προσωπικα δεν το εννοεις σοβαρα, αλλα παρασυρεσαι απο τον ΚωσταΦ16).
Εγω τελικα επειδη ειμαι απο νησι, αρα βλαχονησιωτης, επειδη νοικιαζω διαμερισματα, αρα τρωγλες, επειδη πινω φραπε και χρησιμοποιω την λεξη μαλακας, δεν εχω το δικαιωμα να πηγαινω στην Ταυλανδη αλλα το εχετε εσεις και ολοι οι απλυτοι Αγγλοι με τα τατουαζ τους? Fras να εισαι καλα που μου εξηγησες γιατι με παραταγαν ολες οι γκομενες, το ειχα απορροια ξερεις.
οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum
στις 1000 σελιδες να κανουμε μια μεγαλη συγκεντρωση?Α ρε Κωστα, αυτο το ποστ σου ηταν η αρχη του κακου κ τα χαλασε ολα....
4. Ο χαβαλες με γυναικες ειναι καλυτερο απο το γαμας σαν κοκορας απο το πρωι εως το βραδυ