Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε με εμας τους Ελληνες εσεις οι αριστοκρατες, δεν θυμαμαι κανεις να σας παρακαλεσε για την παρεα σας, δεν εχετε παρα να μας αποφευγετε οταν μας συναντατε, εαν εχετε την ατυχια να συμπεσουν οι προορισμοι μας. Απλα δωστε  μας το δημοκρατικο δικαιωμα εαν θελουμε να μπορουμε να πηγαινουμε στα κραμπι, κο σαμουι αλλα και στους αλλους παρθενους παραδεισους και εαν βεβαια δεν σας ενοχλει να μπορουμε να κανουμε, εμεις οι ελληνες, οσοι εξ ημων βεβαια το επιθυμουν, παρεα μεταξυ μας με φραπε, τσιγαρο και χρησιμοποιωντας την λεξη "..αλακας" κατα κορον. Λορδε δεν μεμφομαι απποκλειστικα εσενα, απλα δεν μου αρεσει (με εκνευριζει σφοδρα μπορω να πω) αυτος ο σνομπισμος στις ελληνικες παρεες, λες και κανεις σας υποχρεωσε να μας συναναστρεφεστε (ξερω οτι εσυ προσωπικα δεν το εννοεις σοβαρα, αλλα παρασυρεσαι απο τον ΚωσταΦ16).

Φιλε μου.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να φερεται οπως αυτος και η παιδεια του του επιτρεπει, δεν ειμαι αυτος που θα θεσει την οποιαδηποτε απαγορευση.
ΑΛΛΑ κυκλοφορωντας στα αεροδρομια και στις περιοχες της συγκεκριμενης περιοχης απο τη 10ετια του 80 εχω σιχαθει τους καθε μορφης ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ με τη μαγκια τους και τις φωνες τους.
Το ιδιο εχω παθει και στην Ελλαδα.
Και ΦΥΣΙΚΑ αποφευγω να μιλαω με Ελληνες στο εξωτερικο εκτος εαν οι ανθρωποι εχουν πραγματικα καποια αναγκη.
Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ εαν θα πας εσυ και ο ποιοσδηποτε αλλος μονος του ή με παρεα, εαν θα φωναζεις ή οχι, εαν θα κυκλοφορας με σαγιοναρες ή εαν θα ξυνεις τα αρχιδια σου δημοσιως.
Απλα ανεφερα τη γνωμη μου, φυσικα και εσυ μπορεις να αναφερεις τη δικη σου ειτε συμφωνεις ειτε οχι με εμενα.
Το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι οπου πηγαινεις να περνας καλα και να γυρνας πισω με ασφαλεια.
Οσο το να παρασυρθω απο τον Κωστα λογω ηλικιας (50) ειναι λιγο απιθανο.

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
o lordjim eχει δικιο για ενα απλο λογο Πιοι ελληνες πανε κατω?Μηπως ολοι οι βαχονησιωτες που αψου νοικιασανε τις τρωγλες τους για βιλες αφου εγδαραν τους τουριστες πανε κατω να νιωσουν απο δουλοι αψεντικα Και που πανε?Στα ευαγη ιδρυματα της παταγια και του πουκετ    αν ο πλανητης εχει βοθρο εκει καταληγει και μαρτυρας μου η βοθριλα που αναδυεται απτα φρεατια Πιοι ελληνες πανε κατω?Αυτοιπου λενε στο πρωτο ραντεβου -ελα δω μωρη να σεμ@2μησω και μετα απορουν που η γκομενα εφυγε?  Αυτους και γω δεν θελω να τους συναστρεφομαι Ομως φετο το νοεμβρη σε μια δυσκολη κατασταση συναντησα στη μπανγκοκ ενα ΕΛΛΗΝΑΚΙ που πραγματικα με εσωσε  Και επειδη ξερω οτι δεν γουσταρει τις κολακιες του λεω μεσ απαυτο το φορουμ ενα ευχαριστω κιας μη το μαθει ποτε    Τους υπολοιπους ελληνες τους ξερολες τα κουτσαβακια τους,ξερεις ποιος ειμαι γω ρε τους αφηνω καβα στο καταστημα    Υ,Γ    δεν εφταιγε αυτος,Τοσος ητανε[μ,α]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παραδιδονται μαθηματα ασφαλους επιβιωσης στην πατταγια, ειδικα σε ελληνες που πριν σνομπαρανε αυτη την πολη και τωρα ειναι φανατικοι.
πληροφοριες κος ΚΩΣΤΑΣ.
μονο πμ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Απολυτως συμφωνος με τους φιλους FRAS και KOSTASF16..ειδικα με τον πρωτο..πηξαμε στη βλαχομαγκια ας εχουμε και λιγες μερες χωρις φραπε και "ρε μαλακα"..αυτοι οι ομορφανδρες οι Ελληναραδες ας πανε μυκονο αφου ετσι κι αλλιως τις γαμανε ολες και ας αφησουν ταυλανδες και αλλα.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω τελικα επειδη ειμαι απο νησι, αρα βλαχονησιωτης, επειδη νοικιαζω διαμερισματα, αρα τρωγλες, επειδη πινω φραπε και χρησιμοποιω την λεξη μαλακας, δεν εχω το δικαιωμα να πηγαινω στην Ταυλανδη αλλα το εχετε εσεις και ολοι οι απλυτοι Αγγλοι με τα τατουαζ τους? Fras να εισαι καλα που μου εξηγησες γιατι με παραταγαν ολες οι γκομενες, το ειχα απορροια ξερεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να παρακαλατε να υπαρχουν ακομα (μετα την κριση) βρωμικοι αγγλοι με τατουαζ να τα σκανε σε νησια και χαλκιδικες,να τους πιανετε τον κωλο νοικιαζοντας τρυπες με 40-50 ευρω τη βραδυα και να πηγαινετε σε ολο τον κοσμο να δειχνετε το ποιον του στυλ αντε ρε μαλακα ναουμε,ποσα θες μωρη καριολα και να χτυπατε παλαμακια για παραγγελια,ειναι σαφως δικαιωμα του καθενως αλλωστε κυκλοφορουν εκει πακιστανοτουρκοι σε αφθονια με παρεμφερη συμπεριφορα

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλεZAICHIK μαλλον χαθηκαμε στη μεταφραση,  Και επειδη απο επιλογη μου ζω και εργαζομαισε νησι[μικρο]πρεπει να κλεισουμε τις μουσικες και να φυγουμε Τα υπολοιπα αυριο

FRAS

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ωρα να κλεινουμε αρα θα τα πουμε αυριο

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω τελικα επειδη ειμαι απο νησι, αρα βλαχονησιωτης, επειδη νοικιαζω διαμερισματα, αρα τρωγλες, επειδη πινω φραπε και χρησιμοποιω την λεξη μαλακας, δεν εχω το δικαιωμα να πηγαινω στην Ταυλανδη αλλα το εχετε εσεις και ολοι οι απλυτοι Αγγλοι με τα τατουαζ τους? Fras να εισαι καλα που μου εξηγησες γιατι με παραταγαν ολες οι γκομενες, το ειχα απορροια ξερεις.

ΟΧΙ
Ειναι ηλιθιος οποιος λεει καποιον βλαχο λογω καταγωγης ή οποιος μιλαει για απαγορευεται σε οποιονδηποτε ανθρωπο να παει καπου ή να κανει κατι.
Προσωπικα ποτε δεν θα ελεγα εσενα ή οποιονδηποτε βλαχο λογω καταγωγης, λογω συμπεριφορας ομως λεω πολλους αλλα μονο οταν τους ξερω.
Και ουτως ή αλλως σε Ελληνικα νησια δεν παω για τον απλουστατο λογο οτι δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κολο.

:grin:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
BBK

Συνημμένα

• 100_2156.JPG
    100_2156.JPG
    194,1 KB · Εμφανίσεις: 22

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
bbk

Συνημμένα

• BBK 2.JPG
    BBK 2.JPG
    203 KB · Εμφανίσεις: 21

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• bbk 3.JPG
    bbk 3.JPG
    266,9 KB · Εμφανίσεις: 22

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχω την  εντύπωση ότι το site έχει ξεφύγει λίγο από αυτό που θα έπρεπε, και τίνει προς προσωπικές κόντρες.

Κάτι ποιό επικοδομητικό και για εμάς τους νέους θα μπορούσε να συζητηθεί?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Α ρε Κωστα, αυτο το ποστ σου ηταν η αρχη του κακου κ τα χαλασε ολα....
στις 1000 σελιδες να κανουμε μια μεγαλη συγκεντρωση?
να μαζευτουμε στο πεδιον του αρεως και μετα πορεια στην ταιλανδεζικη πρεσβεια για διαμαρτυρια, για να σταματησει το κακο.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα ηθελα να συνοψισω τις προσωπικες αποψεις μου για να μην με παρεξηγουν και οι νέοι:
1. Η Ταυλανδη ειναι ο καλυτερος τοπος σεξο-τουρισμου για ατομα της μεσαιας τάξης όπως εγω. Ειδικά τωρα με τοσο χαμηλες αεροπορικές τιμές. Διαφωνω οτι ειναι το ομορφοτερο μερος του κοσμου και οτι πολλοι το θεωρουν τον απόλυτο τοπο προορισμου και παραθερισμου.
2. Πρεπει να πηγαινεις και σε αλλα μερη του κοσμου να μαζευεις εικονες και εμπειριες όταν βεβαια οικονομικα ευκαιρεις και να μην βολευεσαι με τα ευκολα (Ταυλανδη).
3. Παταγια πας 1 αντε 2 φορες να την δεις απο περιεργεια. Αν πας σε μια ομορφη χωρα και πηγαινεις συνεχεια εκει για σεξοτουρισμο θελεις.... ψυχολογικη υποστηριξη (εχω αυτην την απολυτη αποψη), αφου δε πας να απολαυσεις και λοιπες ομορφιες της χωρας (παραλληλα παντα με σεξοτουρισμο πχ Μπαγκογκ, Πουκετ, Κο Σαμουι κλπ).
4. Ο χαβαλες με γυναικες ειναι καλυτερο απο το γαμας σαν κοκορας απο το πρωι εως το βραδυ και χαβαλες γινεται πολυ καλυτερα με την σωστη ανδροπαρεα (ειτε την εχεις απο Ελλαδα ειτε την βρισκεις εκει).
5. Δεν απαξιωνω τους Ελληνες ως παρεα, εγω ως Ελληνας βρισκω μαζι τους να με συνδεουν πολυ περισσοτερα απο εναν Γάλλο ή Γερμανο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν προσπαθω να κανω παρεα και με αλλα ατομα γηγενεις ή αλλογενεις εκει που παω ωστε να ανταλλασω αποψεις και γεμιζω εμπειριες.
6. Οσοι πανε για φικι φικι Ταυλανδη δεν ειναι ουτε ανωμαλοι, ουτε δε βρισκουν γυναικα διοτι ειναι τερατα ασχημιας. Πανε διοτι περιστασεις δεν επιτρεπουν στην Ελλαδα να εχεις ωραιες γυναικες, ειτε χωρις να σε μαδανε (ειδικα εαν εισαι παντρεμενος και σχεση δεν εχει μελλον) είτε να σε κυνηγανε για γαμο ειτε διοτι ο κυκλος γνωριμιων σου δεν εχει ενδιαφερουσες γυναικιες παρουσιες. Οσοι πανε Ταυλανδη δεν πρεπει να εχουν καμμια ενοχή και ντροπη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
4. Ο χαβαλες με γυναικες ειναι καλυτερο απο το γαμας σαν κοκορας απο το πρωι εως το βραδυ
:jerking:
μην πιστευετε οσα λεει,
ειναι ο βασιλιας της παρτουζας :2funny: :2funny:
ζαιτσικ δεν σε πιστευει κανεις :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom