Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι αδικο αυτο που λες φιλε, πολλοι απο εδω μεσα οπως και γω πιστευω , εχουμε σπαταλησει πολλες ωρες στο να γραφουμε σχετικα με την ταιλανδη και τα παρελκομενα της. μην ξεχνας και τα πμ που ανταλλασονται, ασε δε τις συναντησεις.
και φυσικα ειναι ανοητο να γραφονται τα ιδια και τα ιδια πολλες φορες.

εχεις δικιο σ'αυτα που λες αλλα ειναι λιγο δυσκολο να κατσει καποιος και να διαβασει τοσες σελιδες για να παρει 2-3 πληροφοριες. εγω εκανα 5λεπτακια για να τα γραψω αυτα.
καλο θα ηταν να γινει ενα thread μονο με πληροφοριες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οτι μιλουσα gia to arcadia
εκει εμενε ο ντοκτορ καποιες μερες, τοτε που ειχε διαμαχες με την πεθερα του, τον περασμενο ιουλιο, ημουν και γω κατω τοτε.
το αρκαντια ειναι καλο αλλα δεν...
εγω εχω πει που εμενα και θεωρω ειναι value for money.
h pattaya ειναι για old farangs σιγουρα, αλλα ο καθενας συγκρινει και διαλεγει τι τον βολευει και τι ζηταει.
το πουκετ ανωτερο σε ολα αλλα πολυ ζεστη και υγρασια που σε κουρελιαζει, και βροχες πολλες, οι θαλασσες μονο να τις βλεπεις, ηλιος ανελεητος, βραστο και ρηχο νερο, και χρονος πολυς και κουραση να κυνηγας την καθε παραλια στους μικρους γλυστερους δρομους.
το σεκρετσ χωμενο πολυ φιλε ντζαν, το ιδιο ειναι να εισαι στον 15ο οροφο και να βλεπεις τον κολπο της πατταγια?
εγω παντως εμενα στο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εκει εμενε ο ντοκτορ καποιες μερες, τοτε που ειχε διαμαχες με την πεθερα του, τον περασμενο ιουλιο, ημουν και γω κατω τοτε.
το αρκαντια ειναι καλο αλλα δεν...
εγω εχω πει που εμενα και θεωρω ειναι value for money.
h pattaya ειναι για old farangs σιγουρα, αλλα ο καθενας συγκρινει και διαλεγει τι τον βολευει και τι ζηταει.
το πουκετ ανωτερο σε ολα αλλα πολυ ζεστη και υγρασια που σε κουρελιαζει, και βροχες πολλες, οι θαλασσες μονο να τις βλεπεις, ηλιος ανελεητος, βραστο και ρηχο νερο, και χρονος πολυς και κουραση να κυνηγας την καθε παραλια στους μικρους γλυστερους δρομους.
το σεκρετσ χωμενο πολυ φιλε ντζαν, το ιδιο ειναι να εισαι στον 15ο οροφο και να βλεπεις τον κολπο της πατταγια?
εγω παντως εμενα στο

φαινετε καλο ξενοδοχειο αλλα ακριβο. 2400/βραδια ειναι πολλα. βασικα εχω προβληματιστει πολυ για το που να μεινω. διαβαζω πολυ καλα σχολια για το sandy spring αλλα δεν εχει safe στα απλα δωματια. αλλο ενα ειναι το pattaya bay resort.
καποιος αλλος να προτεινει καποιο καλο ξενοδοχειο οχι πανω απο 1500baht και να εχει τουλαχιστον room safe??? πλησιαζουν οι μερες και εχω κολησει στο που να μεινω. 22 και σημερα!!!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φαινετε καλο ξενοδοχειο αλλα ακριβο. 2400/βραδια ειναι πολλα. βασικα εχω προβληματιστει πολυ για το που να μεινω.
οταν πας επιτοπου δεν ειναι ιδιες οι τιμες, για τα μελη ειναι 1290 με πρωινο και για μη μελη 1590.  στο ελαχιστα υποδεεστερο royal palace ειναι 100 μπατ φθηνοτερα.
σιγα τον προβληματισμο, εκει ειναι γεματο ξενοδοχεια, και αν δεν πας απο 20/12  εως 10/1 θα βρεις ανετα οτι θες.
ομως θα σου ειμαστε υποχρεοι αν διαβασεις τις πρωτες 200 σελιδες, εκει θα βρεις  τα παντα, ειναι εως τον αυγουστο του 2007 οι πρωτες 200 σελιδες. απο το 2007 δεν εχει αλλαξει τιποτα.
αν θες κατι αλλο στειλε πμ.
η γνωμη μου ειναι να μεινεις σε ξεν. απο 1000 εως 1500 μπατ. οι διαφορες ειναι τεραστιες σε αυτα των 600 μπατ. εκτος και αν πηγαινεις κατω καθε μηνα/διμηνο. αν πηγαινεις αραια μεινε σε κατι καλο.
μεγαλο κοματι της καλοπερασης κατω και οπουδηποτε, ειναι και το ξενοδοχειο. επομενο ειναι, αν δε σε εμπνεει ο χωρος γαμησετα. εξαλλου στα μεγαλα εισαι και ασφαλης γιατι τσεκαρουν id και εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ειναι βασικο αυτο αν πας πρωτη φορα.

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλο ειναι και το boutiqe hotel το οποιο ειναι σεκοντ ροουντ αλλα στο κομματι που πας για jontiem εισαι σε λιγοτερο απο 5 λεπτα walking street με τα ποδια καθαροτατο με safe box  1000μπατ χαι σιζον με πρωινο ,πισινα μετρια και joiners free ειναι επομενο στενο απο το beverly plaza αλλα θελει παζαρι φιλε.....

arsoubanival

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΛΑΟΣ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΟΛΦΕΖ)ΚΑΛΑ ΤΑ-ΞΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

arsoubanival

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣΟΚΑΚΑ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μεγαλο κοματι της καλοπερασης κατω και οπουδηποτε, ειναι και το ξενοδοχειο. επομενο ειναι, αν δε σε εμπνεει ο χωρος γαμησετα.
Εγω παντως για κοκο δεν εμπνεομαι με safe box και δορυφορικη αλλα με καθρεφτες και ανατομικες καρεκλες  :2funny:
Τωρα για μπανια προτιμω χιλιες φορες τους παραδεισους του νοτου παρα την καλυτερη πισινα της Παταγιας.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη εχει πεσει πολλη φιλολογια τωρα τελευταια και απο οφθαλμολουτρο,τιποτα...Παρτε ενα ΤΗΑΙ μπιμπελο...Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι...

Συνημμένα

• mpimpelo.jpg
    mpimpelo.jpg
    207,4 KB · Εμφανίσεις: 51

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και μια πιο "αποκαλυπτικη" φωτο... :rockon:

Συνημμένα

• mpimpelo2.jpg
    mpimpelo2.jpg
    211,8 KB · Εμφανίσεις: 45

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΛΑΟΣ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΟΛΦΕΖ)ΚΑΛΑ ΤΑ-ΞΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Καλώς ήρθες στο Forum :)
Μαζί με τις προετοιμασίες του ταξιδιού σου κ τις πληροφορίες του thread... διάβασε κ τους Κανόνες Λειτουργίας, απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου pipin βαλε και αλλες φωτο να γουσταρουμε  :rockon:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Κιτυ ανηκει στην ανωτερη κατηγορια μωρων στην Ταυλάνδη,ειναι κουκλα, υπαρχει και η ανωτατη κατηγορια βεβαια αλλα πρεπει να εισαι λιγο ... μπρουκλης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom