You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Τι ειπε τωρα ο elpotero?
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Xαμος μπηκε δυναμικα !.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι πειρατη τρελαθηκα με το συνεχωμενο σεναριο που μου ειπες.! Κανε υπομονη θα περασει και θα γινει χαμος μετα. Το λαχανο οντος που ειναι?Εχεις τρελαθει μαλακα και ακομα θελουμε κανα 3μηνο κοντα,φαντασου να θελουμε κανα 10ημερο τι εχει να γινει,φρικασε κανονικο.Αλλα εγω φταιω που σου ειπα για το "συνεχομενο σεναριο" αυτο σε τρελανε το ξερω!!
Το λαχανο που ειναι παρεπιμπτοντως?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κανονισε και συ μολις γυρισεις να αρχισεις τα κηρυγματα "τυπου λορδου".αλλα εμενα με ενδιαφερει πολυ και η θαλασσα!
δηλαδη "μην πατε κατω μονο να γαμησετε" και αλλες
αν θες τη γνωμη μου παντως οι θαλασσες ειναι μαπα,
οι ΜΟΥΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ομως αξιζουν .
διαλεγεις.
φιλικα
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα λεει ο KostasF16 ποια μπανια εκει θα κανεις αλλου μπανιο με κοντα ταιλανδακια!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
κανονισε και συ μολις γυρισεις να αρχισεις τα κηρυγματα "τυπου λορδου".
δηλαδη "μην πατε κατω μονο να γαμησετε" και αλλες
αν θες τη γνωμη μου παντως οι θαλασσες ειναι μαπα,
οι ΜΟΥΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ομως αξιζουν .
διαλεγεις.
φιλικα
ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες εγω θα παω το Μαιο για πειτε τον καταληλο ρουχισμο για το μηνα Αυτο για να μην κουβαλαω τιποτα μαλακιες τσαμπα.Εχει παει καπιος τον Μηνα Μαιο.Α ξεχασα επειδη ειμαι καπνιστης το σιγουρο ειναι οτι θα παρω απω εδω 3 με 4 κουτες εκει εχει ολες της μαρκες ,και τι ειναι πιο ακριβα εκει η ποιο φθηνα?. Τι ειναι καλο να παρουμε απω εκει εκτος απω την (ταιλανδεζα) γιατι εδω με της χοντροκολες που λεει και ο ΚΟSTASF16 αστα! Αντιο Ζωη κουρελιαστηκαν και αμα παρεις καμια ξενη σε ρωτανε γιατι πηρες ξενη! τα παλιο ΠΛ ειναι ΚΟΚ αυτο!.Ε μετα περνουν κανα βλημα και το παιζουν κυριες Α και την μυτη ψηλα περνα η Μεριλην Μονροε ,ουστ!!! ΠΛ .Παντως εχουμε κανει ολοι καλη παρεα εδω μεσα και ευτηχως που μας λετε που θα παμε και τετοια γιατι θα πιανωμασταν κοτσο σαν της τσιπουρες με τα μυαλα που εχουμε.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
DUO DUREX STOP MANIX κτλ.για πειτε τον καταληλο ρουχισμο
....Εχει παει καπιος τον Μηνα Μαιο.....
εγω περσυ Μάιο πηγα... :'( :'( :'(
Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο υπόλοιπος ρουχισμός από ταιλάνδη.DUO DUREX STOP MANIX κτλ.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα Λαχανο ελα σε περιμενο για κατσαρολα φρικασε!!! καλος μας ηρθες στο θρεντ! και παρεο και ντουο και γυαλια ηλιου και ολα τα κομφορ θα εχουμε!punter θα φαμε καλα δηλαδι απο τι σχετικα απο βροχη? τι καλο συναντησες το Μαιο?καλημερα φρικασε παρε μαζι σου παρεο!!!
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σοβαρα ευτηχως που το ειπες την επαθες εσει ετσι? Δεν λεει τα λεφτα δεν τα εχουμε για πεταμα τα θελουμε για boom boom!frikase αν σε τσιμπισουν(10%πιθανοτητες) και εχεις πανω απο 1 κουτα τσιγαρα ειναι γυρω στα 150-200ευρω προστιμο
για boom boom!
ρε, πολυ μορφωμενος πας κατω εσυ..!!
παιδιά μέ τό thread υπάρχει πρόβλημα,θέλει 1 βδομάδα νά διαβάζεις..μήπως πρέπει οι διαχειριστές παράληλα μέ ολόκληρο νά υπάρχουν μερικές σελίδες σάν περίληψη μέ τά ποιό βασικά ??ξενοδοχεία,περιγραφές κλπ δικηο δέν εχω?? καί είναι κρίμα διότι νομίζω ότι βρίσκεις ότι καλύτερο γίνετε γιά ταιλάνδη στήν ελλάδα.. καί όχι μόνο γιά σεξοτουρισμό,θά μπορούσε καί κάποιος πού θέλει νά πάειμέ τήν οικογενειά του νά βρεί πολύ σωστές πληροφορίες..Λοιπον παιδες αφου αποφασισα να παω Σαμουι και Πουκετ και αφου διαβασα ολοκληρο το thread...(ναι!ολοκληρο),μπορω να πω πως ειστε ολοι φοβεροι τουλαχιστον στις περιγραφες σας!αναχορω στις 14/2 και επιστρεφω καποια στιγμη τον μαρτιο...(χμ...)!αυτο που ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να με κατατοπισει και επειδη καλος ο σεξοτουρισμος,καλα τα γκομενακια,αλλα εμενα με ενδιαφερει πολυ και η θαλασσα!επειδη σκοπευω να κανω τα μπανακια μου εαν μπορει καποιος να με πληροφορισει τι λεει η θαλασσα σε αυτα τα μερη καθως και αν παιζει να κανουμε πουθενα scuba diving!κατα τα αλλα με καλυψατε πληρως με τις περιγραφες και τις συμβουλες σας...Ευχαριστω εκ των προτερων,και ευχομαι καλη διασκεδαση σε οσους ειναι,ή θα πανε καποια στιγμη...