KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Ενω στο Λαμάι δεν έχει γυναίκες αχαχαχαχαχαχα
α ρε .... παντογνώστες
φιλε καραμπινατο ladyboy φαινεται εκ πρωτης οψεως εκτος κι αν πεφτω τελειως εξω...πες μου αν εχω δικιο
Ίσως δεν πρέπει να περιμένουμε και πάρα πολλά σ' ένα δωμάτιο ενός short-time ξενοδοχείου.δόσιμο ανάλογο;
ok τωρα που ειδα και τον αγκωνα της σε πιστευω...αυτο το απιστευτο και "αφυσικο" σπασιμο του αγκωνα που κανουν οι Ταυλανδες δεν μπορουν να το κανουν τα ladyboys...ειναι ενας απο τους ασφαλεστερους τροπους για να τσεκαρουμε αν η κοπελλα ειναι ladyboy.Εχεις... αδικο! Ομορφια που μοιαζει ψευτικη φαντομα ;)
Και επειδη το αδικησατε το κοριτσι.. Ενημερωτικα, ουτε η αλλη ειναι ladyboy.
Περνα καμμια βολτα απο το Bed Club κανα παρασκευοσαββατο. Μπορει να την πετυχεις, φιλε μου Γαλλε!
Γιωργη εγω θα εκανα μια μικρη αλλαγη σε αυτο που ειπες και θα ελεγα "ασιατισα θα προτιμουσε εναν φραγκατο ασιατη για παραδειγμα παρα εναν ΨΩΛΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ευρωπαιο ΦΡΑΓΚΑΤΟ η ψιλοαφραγκο". Μιλαμε για το μεσο ορο παντα και συνηθως για ομορφη Ταυλανδεζα.
ok τωρα που ειδα και τον αγκωνα της σε πιστευω...αυτο το απιστευτο και "αφυσικο" σπασιμο του αγκωνα που κανουν οι Ταυλανδες δεν μπορουν να το κανουν τα ladyboys...ειναι ενας απο τους ασφαλεστερους τροπους για να τσεκαρουμε αν η κοπελλα ειναι ladyboy.
Φιλε Bed δεν πολυπηγαινω, δε λεω μαζευει καλο κοσμο αλλα 1ον) εχει εισοδο 700-800Β χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη γνωμη μου-->υπερτιμημενο, 2ον) εχει πολλους φαρανγκ και ειναι λογικο γιατι αν ανοιξεις το lonely planet εκει τους στελνει ολους.
Παντως για αλλαγη παραστασεων που και που καλα ειναι για κανα ποτακι.
Ναι αλλα εκει εισαι Αγνωστος sponsor και ανταμοιβεσαι! ενω εδω και θα στα τρωι και θα λεει κοιτα το μαλακα στης φιλεστης στα αλλα ΠΛ που κανουν και αυτες το ιδιο σε αλλους! ΠΛ δοφορους οποτε κουρελι ! 04fantomas05.Φρικασε επειδη βλεπω οτι μαθαινεις γρηγορα μαθε λοιπον οτι εδω τους χορηγους τους λενε sponsors
Oxι στο αμαν δεν παω στην ΤΑΙ πειρατη θα παμε για φρικασε και συνεχομενο σεναριο!!!! χαμος ετοιμασου πειρατη για κανονιες!!!!αμαν αμαν αμαν αμαν FRIKASE ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ
ok τωρα που ειδα και τον αγκωνα της σε πιστευω...αυτο το απιστευτο και "αφυσικο" σπασιμο του αγκωνα που κανουν οι Ταυλανδες δεν μπορουν να το κανουν τα ladyboys...ειναι ενας απο τους ασφαλεστερους τροπους για να τσεκαρουμε αν η κοπελλα ειναι ladyboy.
Γιωργο στο Bed παιζει ψωνιστηρι γιατι μαζευει αρκετες ελευθερας βοσκης...οπως επισης μαζευει και κοπελλες με κανονικες δουλειες που γουσταρουν ξενους...απλα ειναι κουραστικο να κανεις αγωνα δρομου με τοσους ξενους. Οπως ειπα ομως για ενα ποτακι μια φορα το μηνα ειναι μια χαρα γιατι παιζουν και τυχερα.
Φιλε axl κλαμπς με λιγους η και καθολου ξενους και πολλες Ταυλανδες υπαρχουν ενα τσουβαλι στην ΒΚΚ. Καθε γειτονια εχει και τα δικα της. Το ψωνιστηρι ομως δε γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στα farang-friendly κλαμπς. Το περιεργο με αυτα τα Ταυλανδικα κλαμπς ειναι οτι μπορει να μπεις σε ενα και να σε κοιττανε οι Ταυλανδες απο πανω μεχρι κατω με ναζι και παιξιμο ματιου και με τρελη διαθεση για φλερτ και να μπεις σε ενα αλλο και να φοβουνται να σε κοιτταξουν ειτε επειδη ντρεπονται ειτε επειδη δεν ξερουν γρι αγγλικα κτλ. Δε θα τα συνιστουσα παντως σε κανεναν που πηγαινει ΒΚΚ για λιγες μονο μερες. Διαλεγεις και παιρνεις...εμενα παντως μου αρεσει η ποικιλια.
Εγω stefan00 θα ξεκηναγα με την Μαματους για να δω τι θα ξερουν η κορες! Το παλιο κρασι παντα ειναι καλυτερο,και μετα το γλυκο του κουταλιου.Και να ξερεις σαν μανατους κατι θα εχει κρατησει για τον εαυτοτης μυστικο στην τεχνη για να εχει την περαση ! ;)Εσει ιουνιο και εγω Μαιο και παω και πρωτη φορα! καταλαβες πως το περιμενω!!! πως θα περασει ρε φιλε εχουμε και το κολοχειμωνα χεστα! Λες και περιμενω να Απολυθω απο Στρατο ειναι!!!!.Συνταξιδιωτες της ομορφης Πατταγια δωστε χαιρετισμους στις "φιλες" μου που συχναζουν στο ροκαδικο που ειναι απεναντι απο τη μαριν στο στενο μεσα με τα μπιλιαρδα..ειναι η παουλα και η μικυ..η κυρια με το ασπρο πουκαμισο ειναι η μητερα τους,αντε να διαλεξεις τωρα.......ατιμε Ιουνιε δεν θα ερθεις? ..θα ερθεις
Εγω stefan00 θα ξεκηναγα με την Μαματους για να δω τι θα ξερουν η κορες! Το παλιο κρασι παντα ειναι καλυτερο,και μετα το γλυκο του κουταλιου.Και να ξερεις σαν μανατους κατι θα εχει κρατησει για τον εαυτοτης μυστικο στην τεχνη για να εχει την περαση ! ;)
Τι Νταλκα Εχω Ε! χα χα χα χα χα χα Το Ξερα!!!!!!!EKEI ΕΣΥ!!!!!!