Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ενω στο Λαμάι δεν έχει γυναίκες αχαχαχαχαχαχα

α ρε .... παντογνώστες :headbang: :headbang: :headbang:

Με εντυπωσιαζει πως μερικοι προσπαθουνε να αποδειξουνε οτι ειναι βλακες. :uglystupid:
Μην το κουραζεις αστο να ερθει φυσικα. :grin:

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Εγώ ελπίζω να τη βολέψω μελετώντας προς το παρόν ARAKI.
Και που θα πάει κάποια στιγμή θα βγάλω τα απωθημένα μου εκδράμοντας στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Συνημμένα

• 1-ArakiGold.jpg
    1-ArakiGold.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 27

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Για την ώρα μιμούμαι τον φωτογράφο. Το δόσιμο όμως του bargirl από την soi cowboy είναι ανάλογο;

Συνημμένα

• hju99.jpg
    hju99.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 22

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
φιλε καραμπινατο ladyboy φαινεται εκ πρωτης οψεως εκτος κι αν πεφτω τελειως εξω...πες μου αν εχω δικιο

Εχεις... αδικο! Ομορφια που μοιαζει ψευτικη φαντομα  ;)

Και επειδη το αδικησατε το κοριτσι.. Ενημερωτικα, ουτε η αλλη ειναι ladyboy.

30ua0yg.jpg

Περνα καμμια βολτα απο το Bed Club κανα παρασκευοσαββατο. Μπορει να την πετυχεις, φιλε μου Γαλλε! :2funny:

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Ίσως δεν πρέπει να περιμένουμε και πάρα πολλά σ' ένα δωμάτιο ενός short-time ξενοδοχείου.
Γι' αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις επιλέγουμε πάντα δύο, από μία σε κάθε αγκαλιά. :grin:
Για να φαιδρύνουμε τουλάχιστον την ατμόσφαιρα αφού ενδεχομένως δεν θα μας τα προσφέρουν όλα.
Και μένει να ονειρευόμαστε τις γκέισες προσδοκώντας μια εξωτερίκευση της επιθυμίας που έχουμε απωθήσει στο βάθος του μυαλού.

Συνημμένα

• hju98.jpg
    hju98.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 21

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εχεις... αδικο! Ομορφια που μοιαζει ψευτικη φαντομα  ;)

Και επειδη το αδικησατε το κοριτσι.. Ενημερωτικα, ουτε η αλλη ειναι ladyboy.

30ua0yg.jpg

Περνα καμμια βολτα απο το Bed Club κανα παρασκευοσαββατο. Μπορει να την πετυχεις, φιλε μου Γαλλε! :2funny:
ok τωρα που ειδα και τον αγκωνα της σε πιστευω...αυτο το απιστευτο και "αφυσικο" σπασιμο του αγκωνα που κανουν οι Ταυλανδες δεν μπορουν να το κανουν τα ladyboys...ειναι ενας απο τους ασφαλεστερους τροπους για να τσεκαρουμε αν η κοπελλα ειναι ladyboy.
Φιλε Bed δεν πολυπηγαινω, δε λεω μαζευει καλο κοσμο αλλα 1ον) εχει εισοδο 700-800Β χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη γνωμη μου-->υπερτιμημενο, 2ον) εχει πολλους φαρανγκ και ειναι λογικο γιατι αν ανοιξεις το lonely planet εκει τους στελνει ολους.
Παντως για αλλαγη παραστασεων που και που καλα ειναι για κανα ποτακι.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν εχει ψωνηστηρι και "σεναριο" δεν γαμιεται το SUPERBED  λεω εγω.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιωργη εγω θα εκανα μια μικρη αλλαγη σε αυτο που ειπες και θα ελεγα "ασιατισα θα προτιμουσε εναν φραγκατο ασιατη για παραδειγμα παρα εναν ΨΩΛΑΡΑ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ευρωπαιο ΦΡΑΓΚΑΤΟ η ψιλοαφραγκο". Μιλαμε για το μεσο ορο παντα και συνηθως για ομορφη Ταυλανδεζα.

συμφωνω 100%

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ok τωρα που ειδα και τον αγκωνα της σε πιστευω...αυτο το απιστευτο και "αφυσικο" σπασιμο του αγκωνα που κανουν οι Ταυλανδες δεν μπορουν να το κανουν τα ladyboys...ειναι ενας απο τους ασφαλεστερους τροπους για να τσεκαρουμε αν η κοπελλα ειναι ladyboy.
Φιλε Bed δεν πολυπηγαινω, δε λεω μαζευει καλο κοσμο αλλα 1ον) εχει εισοδο 700-800Β χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη γνωμη μου-->υπερτιμημενο, 2ον) εχει πολλους φαρανγκ και ειναι λογικο γιατι αν ανοιξεις το lonely planet εκει τους στελνει ολους.
Παντως για αλλαγη παραστασεων που και που καλα ειναι για κανα ποτακι.

Ποιά club στην ΒΚΚ μαζέυουν λίγους φαρανγκ και πολλές ταϋλανδές φίλε φαντομά??

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φρικασε επειδη βλεπω οτι μαθαινεις γρηγορα μαθε λοιπον οτι εδω τους χορηγους τους λενε sponsors   :2funny:
Ναι αλλα εκει εισαι Αγνωστος sponsor και ανταμοιβεσαι! ενω εδω και θα στα τρωι και θα λεει κοιτα το μαλακα στης φιλεστης στα αλλα ΠΛ που κανουν και αυτες το ιδιο σε αλλους! ΠΛ δοφορους οποτε κουρελι ! 04fantomas05.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αμαν αμαν αμαν αμαν FRIKASE ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ
Oxι στο αμαν δεν παω στην ΤΑΙ πειρατη θα παμε για φρικασε και συνεχομενο σεναριο!!!! χαμος ετοιμασου πειρατη για κανονιες!!!! :rockon:

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλά δεν παίζεσαι με τίποτα... Αυτό είναι που λέμε σημασία στη λεπτομέρεια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Συνταξιδιωτες της ομορφης Πατταγια δωστε χαιρετισμους στις "φιλες" μου που συχναζουν στο ροκαδικο που ειναι απεναντι απο τη μαριν στο στενο μεσα με τα μπιλιαρδα..ειναι η παουλα και η μικυ..η κυρια με το ασπρο πουκαμισο ειναι η μητερα τους,αντε να διαλεξεις τωρα.......ατιμε Ιουνιε δεν θα ερθεις? ..θα ερθεις

Συνημμένα

• n741927929_1388474_7484.jpg
    n741927929_1388474_7484.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n1244548701_30025376_6159.jpg
    n1244548701_30025376_6159.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 20
  • n741927929_891504_2942.jpg
    n741927929_891504_2942.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • n1244548701_30108391_128.jpg
    n1244548701_30108391_128.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • n1244548701_30188187_1535.jpg
    n1244548701_30188187_1535.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 20

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γιωργο στο Bed παιζει ψωνιστηρι γιατι μαζευει αρκετες ελευθερας βοσκης...οπως επισης μαζευει και κοπελλες με κανονικες δουλειες που γουσταρουν ξενους...απλα ειναι κουραστικο να κανεις αγωνα δρομου με τοσους ξενους. Οπως ειπα ομως για ενα ποτακι μια φορα το μηνα ειναι μια χαρα γιατι παιζουν και τυχερα.

Φιλε axl κλαμπς με λιγους η και καθολου ξενους και πολλες Ταυλανδες υπαρχουν ενα τσουβαλι στην ΒΚΚ. Καθε γειτονια εχει και τα δικα της. Το ψωνιστηρι ομως δε γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στα farang-friendly κλαμπς. Το περιεργο με αυτα τα Ταυλανδικα κλαμπς ειναι οτι μπορει να μπεις σε ενα και να σε κοιττανε οι Ταυλανδες απο πανω μεχρι κατω με ναζι και παιξιμο ματιου  και με τρελη διαθεση για φλερτ και να μπεις σε ενα αλλο και να φοβουνται να σε κοιτταξουν ειτε επειδη ντρεπονται ειτε επειδη δεν ξερουν γρι αγγλικα κτλ. Δε θα τα συνιστουσα παντως σε κανεναν που πηγαινει ΒΚΚ για λιγες μονο μερες. Διαλεγεις και παιρνεις...εμενα παντως μου αρεσει η ποικιλια.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιωργο στο Bed παιζει ψωνιστηρι γιατι μαζευει αρκετες ελευθερας βοσκης...οπως επισης μαζευει και κοπελλες με κανονικες δουλειες που γουσταρουν ξενους...απλα ειναι κουραστικο να κανεις αγωνα δρομου με τοσους ξενους. Οπως ειπα ομως για ενα ποτακι μια φορα το μηνα ειναι μια χαρα γιατι παιζουν και τυχερα.

Φιλε axl κλαμπς με λιγους η και καθολου ξενους και πολλες Ταυλανδες υπαρχουν ενα τσουβαλι στην ΒΚΚ. Καθε γειτονια εχει και τα δικα της. Το ψωνιστηρι ομως δε γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στα farang-friendly κλαμπς. Το περιεργο με αυτα τα Ταυλανδικα κλαμπς ειναι οτι μπορει να μπεις σε ενα και να σε κοιττανε οι Ταυλανδες απο πανω μεχρι κατω με ναζι και παιξιμο ματιου  και με τρελη διαθεση για φλερτ και να μπεις σε ενα αλλο και να φοβουνται να σε κοιτταξουν ειτε επειδη ντρεπονται ειτε επειδη δεν ξερουν γρι αγγλικα κτλ. Δε θα τα συνιστουσα παντως σε κανεναν που πηγαινει ΒΚΚ για λιγες μονο μερες. Διαλεγεις και παιρνεις...εμενα παντως μου αρεσει η ποικιλια.

Συμφωνώ μαζί σου....Και εμένα μου αρέσει η ποικιλία
Αλλά τι να κάνω στην Βκκ όταν κάθομαι 3-4 μέρες.ΌΛο BED και Q-CLUB ...δεν ξέρω άλλα.....τα έχω βαρεθεί...
Γι'αυτό σε ρωτάω
Καμία περιοχή με ντόπιες και όχι φαράγκς
Αν σου είναι ευκολο

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συνταξιδιωτες της ομορφης Πατταγια δωστε χαιρετισμους στις "φιλες" μου που συχναζουν στο ροκαδικο που ειναι απεναντι απο τη μαριν στο στενο μεσα με τα μπιλιαρδα..ειναι η παουλα και η μικυ..η κυρια με το ασπρο πουκαμισο ειναι η μητερα τους,αντε να διαλεξεις τωρα.......ατιμε Ιουνιε δεν θα ερθεις? ..θα ερθεις
Εγω stefan00 θα ξεκηναγα με την Μαματους για να δω τι θα ξερουν η κορες! Το παλιο κρασι παντα ειναι καλυτερο,και μετα το γλυκο του κουταλιου.Και να ξερεις σαν μανατους κατι θα εχει κρατησει για τον εαυτοτης μυστικο στην τεχνη για να εχει την περαση ! ;)Εσει ιουνιο και εγω Μαιο και παω και πρωτη φορα! καταλαβες πως το περιμενω!!! πως θα περασει ρε φιλε εχουμε και το κολοχειμωνα χεστα! Λες και περιμενω να Απολυθω απο Στρατο ειναι!!!!. :headbang:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω stefan00 θα ξεκηναγα με την Μαματους για να δω τι θα ξερουν η κορες! Το παλιο κρασι παντα ειναι καλυτερο,και μετα το γλυκο του κουταλιου.Και να ξερεις σαν μανατους κατι θα εχει κρατησει για τον εαυτοτης μυστικο στην τεχνη για να εχει την περαση ! ;)

EKEI ΕΣΥ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom