Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παλια νεα

wςw.teakdoor.com/thailand-and-asia-news/36701-pattaya-greek-tourist-wanted-police-following.html

Mitsarovits

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ήρθε επιτέλους και μένα η ώρα μου για Ταϊλάνδη :rockon:

Το μόνο ανησυχητικό πράγμα είναι ότι φίλος γιατρός μου είπε ότι υπάρχει κίνδυνος για Ηπατίτιδα Α και Β και ότι καλό θα ήταν να κάνω τα απαραίτητα εμβόλια. Επίσης σε κάποιες περιοχές παίζει ακόμα Ελονοσία...

Για πείτε ρε παιδιά όσοι έχετε ξαναπάει τι παίζει? Με τρομάζουν χωρίς λόγο??? 

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξεκινησε απο εχτες το cobra gold μια διεθνες στρατιωτικη ασκηση που θα διαρκεσει 2 εβδομαδες και στη πατταυα τριβουν τα χερια τους μιας και η σαιζον ηταν πολυ χαλια.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Μην φοβασαι φιλε μου .
Εσυ σε ποιο μερος θα πας ?
Στα "τουριστικα" δεν εχει τιποτα τετοιο .

polaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλως τους κολομπαραδες ολου του κοσμου!!! phuket patong beach hotel c&n 20 μετρα απο την bangla road που ειναι ο δρομος με ολα τα μπαρακια!βγαινης στο μπαλκονι σφυριζης και σου ερχονται δυο κουκλακια!!!20 ευρω δινης για ολοκληρη μερα και νυχτα και αν σε γουσταρη επειδη γουσταρουν πολυ τους ελληνες μπορει να μη σε παιρνη και φραγκα!ελπιζω να ξανα παω το καλοκαιρακι!οσο για μασαζ το christina  ειναι φοβερο!εχει να διαλεξης απο βιτρινα ποια γουσταρης!

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχω ψηθεί άσχημα για Phuket αλλά δυστυχώς δεν ακολουθεί κανένας από την παρέα μου... Υπάρχει κανείς που να έχει πάει solo και αν ναι, αξίζει τον κόπο? Ενδέχεται να υπάρχει εναλλακτική του στυλ γκρουπάκια από πρακτορείο κλπ?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Έχω ψηθεί άσχημα για Phuket αλλά δυστυχώς δεν ακολουθεί κανένας από την παρέα μου... Υπάρχει κανείς που να έχει πάει solo και αν ναι, αξίζει τον κόπο? Ενδέχεται να υπάρχει εναλλακτική του στυλ γκρουπάκια από πρακτορείο κλπ?

Πατταγια πηγα μονος μου. Ναι αξιζει

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η απαντησή σου είναι πηγή έμπνευσης :P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
την παρεα δεν την θες εκει. Ναι μεν θα ηταν πιο ωραια γιατι ισως να γελουσες κ να μοιραζεσε στιγμες, αλλά στην Ταϊλανδη πας για να γαμησεις κ οχι να βγαλεις φωτογραφιες κ να φας σε ταβερνες.

Φορας ενα μπλουζακι, κατα προτημηση οποιο βρεις μπροστα σου, παιρνεις λεφτα μαζι κ κατεβαινεις στην πιατσα. Αμα πας κ πρωτη φορα θα δεις οτι θα κοιμασε στις 6 το πρωι κ το πρωινο σου θα το τρως στις 3 μ.μ. Μετα αφου εχει τρελλη ζεστη πισω στο aircon του Hotel, περιμενεις μεχρι το βραδυ να χαλαρωσεις κ να πεσει η ζεστη κ μετα ξανα-μανα τα ιδια. Μπαρακι για 2 η 3 ποτα να μπεις στο κλιμα, λες καμια μαλακια με την γκαρσονα, κ ετοιμαζεσε για νυχτα. 
Εμενα η παρεα δεν μου ελειψε. Θα γουσταρα να ητανε εκει, αλλα μια χαρα περασα κ μονος

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα πάω μόνος μου φαίνεται, και μετά θα το κάνω συνήθεια :cheesy:

Λες να γυρίσω και να μην μπορώ κι εγώ να προσαρμοστώ μετα??

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
την παρεα δεν την θες εκει. Ναι μεν θα ηταν πιο ωραια γιατι ισως να γελουσες κ να μοιραζεσε στιγμες, αλλά στην Ταϊλανδη πας για να γαμησεις κ οχι να βγαλεις φωτογραφιες κ να φας σε ταβερνες.

Φορας ενα μπλουζακι, κατα προτημηση οποιο βρεις μπροστα σου, παιρνεις λεφτα μαζι κ κατεβαινεις στην πιατσα. Αμα πας κ πρωτη φορα θα δεις οτι θα κοιμασε στις 6 το πρωι κ το πρωινο σου θα το τρως στις 3 μ.μ. Μετα αφου εχει τρελλη ζεστη πισω στο aircon του Hotel, περιμενεις μεχρι το βραδυ να χαλαρωσεις κ να πεσει η ζεστη κ μετα ξανα-μανα τα ιδια. Μπαρακι για 2 η 3 ποτα να μπεις στο κλιμα, λες καμια μαλακια με την γκαρσονα, κ ετοιμαζεσε για νυχτα. 
Εμενα η παρεα δεν μου ελειψε. Θα γουσταρα να ητανε εκει, αλλα μια χαρα περασα κ μονος
Πες τα συμπολεμιστη :rockon:αυτα ειναι τα ωραια της Ταυλανδης,υπνος μεχρι σκασμου και ξεσαλωμα μεχρι το πρωι.Οσο για παρεα...

Την μαθαμε την ηπατιτιδα Α,Β καλα εδω στην Ελλαδα απο τις ανατολικες που πλακωσαν, και αφου καηκαμε φυσαμε και στο γιαουρτι.
Ναι στο εμβολιο(1+1+1) της Β για καλο και για κακο μια που ζουμε στην Ελλαδα :huh:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ μην κανεις το λαθος να μην παρεις γκομενα που σου αρεσει. Θα το μετανιωσεις πολυ... Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν πηρα μια χορευτρια απο ενα στριπτιζαδικο μαζι μου.

Δεν υπαρχει ντροπη. Ολοι οι αντρες για να γαμησουν πανε, ολες οι γυναικες για να γαμηθουν

Κ κανονας νουμερο 1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΗ... δεν πρεπει να κολαμε

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για διάρκεια όσο περισσότερες μέρες τόσο καλύτερα?

Επίσης λέει να τα κλείσω όλα από το ίντερνετ?

Εδώ έχει μια λίστα από ξενοδοχεία και μπορείς να τα κλείσεις όλα από εδώ, εγκρίνετε?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

...with my money puket i go to pattaya....

sorry αλλά μονο για pattaya εγω

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εδώ έχει μια λίστα από ξενοδοχεία και μπορείς να τα κλείσεις όλα από εδώ, εγκρίνετε?
[size=10pt]ไม่[/size]
2) ΚΑΝΟΝΑΣ Νο2. Ολα τα κλείνεις από εκεί. (σε κάποιες από τις αρχικές σελίδες αναφέρεται το γιατί).
3) ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 3. Όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά (ρώτα τον Κυκλαδες γιατί ;)).

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21

Οσες μερες και να πας δεν φτανουν.. :grin:
Το ξενοδοχειο θα το κλεισεις επιτοπου γιατι με λιγα παζαρια θα βρεις πολυ καλυτερη τιμη και θα ξεκαθαρισεις οτι οσες γκομενες και να πας δεν θα πληρωσεις τιποτα παραπανω.
PHUKET FOR EVER IN MY HEART...

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Η Battaya είναι η πόλη της αμαρτίας , η πόλη με τα 1000000 bar οπότε καταλαβένεται πόσες "κοπελιές" διαθέσιμες υπάρχουν σε αυτή την πόλη και τώρα ώρα για συμβουλές .....
1) δεν πέρνεις γυναίκα από τον δρόμο και ειδικά από την παραλία θα ξυπνήσεται σε βρομερό ξενοδοχείο με άδιες τσέπες στην καλήτερη περίπτοση.
2) το σκουφάκι θα γίνει αχοριστος φίλος του "πιτσιρίκου" ακόμα και αν σας δίξουν χαρτιά από γιατρούς ότι είναι καθαρές (όλες έχουν).
3) προσοχή σε αυτή ή αυτές που θα διαλέξεται σας πλήροφορώ ότι οι ταϊλανδέζες transh  είναι από τις ομορφότερες και δεν τις ξεχωρίζεις από τις γυναίκες ως την στιγμή που θα κατεβεί η φούστα ή τοπαντελόνι εκτός και αν πάτε εκεί επί τούτου οπότε το πράγμα αλλάζει.
4) δεν πίνουμε από ποτίρια εκτός αν είναι πλαστικό μιάς χρίσεις , μόνο από μπουκάλι και το νερό πάντα εμφιαλομένο.
5) κανονίστε την τιμή της κοπέλας από την αρχή της γνωριμίας και μην διανοηθίτε να μην πληρόσεται γυναίκα ,η πορνεία στην ταϊλάνδη προστατεύεται δια νόμου , μην μπλέξεται με αστηνομία εκεί πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε.
6) να ντήνεσται απλά χωρίς επίδιξη πλούτου προσοχή !!!!!!!!!!
7) προσέχτε την ηλικία της ή των κοριτσιών κυκλοφορούν πολλές ανίλικες μην βρεθήτε και κανένα site για παιδεραστία
8) η ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι καταπλικτική αν σας αρέσου τα πικάντικα φαγιτά αλλά και τα περισότερα εστιατόρια έχουν και ευροπαϊκή κουζίνα και σε πολύ καλές τιμές.
τώρα σε όσους αποφασίσουν να πάνε τους λέω ότι θα είναι ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...........καλά να περάσεται!!!!!!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
η πορνεία στην ταϊλάνδη προστατεύεται δια νόμου
η πορνεια στην Ταυλανδη δεν προστατευεται αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια νομου...τυπικα βεβαια

αλλά στην Ταϊλανδη πας για να γαμησεις κ οχι να βγαλεις φωτογραφιες κ να φας σε ταβερνες.
κατα τη γνωμη μου τα ισοπεδωνεις λιγο τα πραγματα αλλα τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα

Χωρις σχολια

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
3) προσοχή σε αυτή ή αυτές που θα διαλέξεται σας πλήροφορώ ότι οι ταϊλανδέζες transh  είναι από τις ομορφότερες και δεν τις ξεχωρίζεις από τις γυναίκες ως την στιγμή που θα κατεβεί η φούστα ή τοπαντελόνι εκτός και αν πάτε εκεί επί τούτου οπότε το πράγμα αλλάζει.

Για του λογου το αληθες...

Συνημμένα

• 21.jpg
    21.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 25

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
4) δεν πίνουμε από ποτίρια εκτός αν είναι πλαστικό μιάς χρίσεις , μόνο από μπουκάλι και το νερό πάντα εμφιαλομένο.
5) κανονίστε την τιμή της κοπέλας από την αρχή της γνωριμίας και μην διανοηθίτε να μην πληρόσεται γυναίκα ,η πορνεία στην ταϊλάνδη προστατεύεται δια νόμου , μην μπλέξεται με αστηνομία εκεί πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε.
3)Και αμα κατεβει η φουστα...που ειναι το προβλημα :think:
4)Καλα και ποτα απο που θα πινουμε;
5)Δεν υπαρχει πορνεια στην Ταυλανδη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom