Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
νυχτοβατη,  τι τον εχεις τον ντοκτορ ?

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
04fantoma05 αν διαβασεις καλητερα το αρθο θα δεις οτι δεν τους πιασανε για πορνεια αλλα για παρτουζες  :uglystupid: οχι οτι κανανε τιποτα κακο οι ανθρωποι τωρα οσο για τα ποτακια κια σχετικα διαβαστε τι γραφο βρε παιδια πλαστικα ποτιρακια ή στι χηροτερη τον περιπτοσεων παρε ενα απο το σπιτι :idiot: παντος αξιζει τον κοπο ρε παιδια ειναι φανταστικα :rockon: :rockon: :rockon:

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
:think: ρε παιδιά τον ντοκτορ δεν τον ξέρω  :think: :think: :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε νυχτοβάτη, δεν νομίζεις ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Από όλα όσα πόσταρες παραπάνω συμφωνώ μόνο με το Νο2.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι εγινε τωρα για αρωστιες θα λεμε με τρομαζουν αυτα! Ασε να παω και μετα λεμε και αυτα . Ενταξει συγουρα θα εχουμε το νουμας !!!! δεν θα παμε σαν μαλακες !!!! και γελανε μετα μαζιμας κατι παλιο ΠΛ ,ξερεις εσει 04fantomas05 τι λεω! αυτα περιμενουν να ακουσουν μετα για να σε κραξουν!!!Εγω παντος οπως και να εχει φευγω δεν με κραταει τιποτα!!!!

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πιαδια συμβουλες δινουμε δεν συμενει σονι και καλα οτι ετσι ειναι τα πραγματα απλα συμβουλες ειναι........παντος όσοι πατε θα περασεται ζαχαρι ειναι τρομερα μαγκες  :rockon: :rockon: :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ συμφωνώ και με το νο6.

Νυχτοβάτη , εννοούν ότι πάσχεις λίγο απο ορθογραφία.

Galletti 7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πειρατη κανονισε το κολοπλοιοσου να μας παει πιο γρηγορα εκει κατω !!!!ξερεις καλα εσει της θαλασσες εκει περα ετσι δεν ειναι? Ετοιμασε το κανονισου και το πληρωμα για χαμο τρελες και Σουαρε!!!!!!!

Nixtovatis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά έχετε δίκιο απο ορθογραφία είμαι γάματα με μεγάλα γράμματα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τι εγινε τωρα για αρωστιες θα λεμε με τρομαζουν αυτα! Ασε να παω και μετα λεμε και αυτα . Ενταξει συγουρα θα εχουμε το νουμας !!!! δεν θα παμε σαν μαλακες !!!! και γελανε μετα μαζιμας κατι παλιο ΠΛ ,ξερεις εσει 04fantomas05 τι λεω! αυτα περιμενουν να ακουσουν μετα για να σε κραξουν!!!Εγω παντος οπως και να εχει φευγω δεν με κραταει τιποτα!!!!
ρε φρικασε τι διαολο ειναι αυτο το ΠΛ που το λες συνεχεια?  :idiot:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
στο κατω κατω ρε γαμωτο και κομοδινο να ειναι στο κρεβατι, ειναι ντροπη να λυπηθει καποιος 20€ που εδω στο ελλαδισταν μας τα τρωνε για 2 καφεδες.
μην μας βγαινε η γυφτια (που δυστυχως σε καποιους βγαινει) για τετεια ασημαντα πραγματα. ας σκεφτουμε λιγο και απο την μερια των κοριτσιων που και που, δεν βλαπτει.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
+1000 φιλε μου
Λεφτα που εδω θα τα πεταγαμε για μαλακιες εκει ξαφνικα μας πιανει τΟ "syndromo scrutz"
Ειναι κριμα γιατι ολοι αυτοι που κανουν τετοια "χαλανε" το ονομα της χωρας.
Και εξηγουμε , πας μετα εσυ στο ιδιο bar πχ σε ρωτουν απο που εισαι και σε κοιταζουν με σιχασια .
Καλυτερα να μην ξερουν που ειναι το ελαντα παρα να το μαθουν με τετοιο τροπο.
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους πολυ large τυπους που ανεβαζουν τα κασε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στο κατω κατω ρε γαμωτο και κομοδινο να ειναι στο κρεβατι, ειναι ντροπη να λυπηθει καποιος 20€ που εδω στο ελλαδισταν μας τα τρωνε για 2 καφεδες.
μην μας βγαινε η γυφτια (που δυστυχως σε καποιους βγαινει) για τετεια ασημαντα πραγματα. ας σκεφτουμε λιγο και απο την μερια των κοριτσιων που και που, δεν βλαπτει.
Παρα πολυ σωστα γιατι εδω το 20ρικο το δινεις στη γκομενα εδω και αναβει τσιγαρο η σκουπιζει τον κολο της ενω εκει τη βγαζει και μια βδομαδα σχεδον (με τα δεδομενα και τις τιμες που υπαρχουν για τους ντοπιους) και γινεται και δικια σου για οσο θες...αρκει να μην παρασυρομαστε και φευγουμε απο τις στανταρ τιμες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ροκο δεν υπαρχουν κομοδινα εκει.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε ένα μαγαζί να αρέσεις σε μια και να την πηδάς free?Εξάλλου δεν είναι "πουτανακια" τον κάνουν λες και κάνουν όλο τον χρόνο διακοπές σαν είδος διασκέδασης!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
here we are again.. παμε απ την αρχη παλι.

Ποιος θα απανησει???

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
here we are again.. παμε απ την αρχη παλι.

Ποιος θα απανησει???
Εντάξει μην βαράτε ρε παιδιά έχω διαβάσει κάποια κείμενα απλά και εγώ δεν επικροτώ το γεγονός να μην δίνεις ένα χαρτζιλίκι αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε ένα ξένο κράτος να γουστάρεις μια να σε γουστάρει καϊά υτήν και να έχετε great time?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom