You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
04fantoma05 αν διαβασεις καλητερα το αρθο θα δεις οτι δεν τους πιασανε για πορνεια αλλα για παρτουζες οχι οτι κανανε τιποτα κακο οι ανθρωποι τωρα οσο για τα ποτακια κια σχετικα διαβαστε τι γραφο βρε παιδια πλαστικα ποτιρακια ή στι χηροτερη τον περιπτοσεων παρε ενα απο το σπιτι παντος αξιζει τον κοπο ρε παιδια ειναι φανταστικα
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά τον ντοκτορ δεν τον ξέρω
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε νυχτοβάτη, δεν νομίζεις ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Από όλα όσα πόσταρες παραπάνω συμφωνώ μόνο με το Νο2.
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι εγινε τωρα για αρωστιες θα λεμε με τρομαζουν αυτα! Ασε να παω και μετα λεμε και αυτα . Ενταξει συγουρα θα εχουμε το νουμας !!!! δεν θα παμε σαν μαλακες !!!! και γελανε μετα μαζιμας κατι παλιο ΠΛ ,ξερεις εσει 04fantomas05 τι λεω! αυτα περιμενουν να ακουσουν μετα για να σε κραξουν!!!Εγω παντος οπως και να εχει φευγω δεν με κραταει τιποτα!!!!
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιαδια συμβουλες δινουμε δεν συμενει σονι και καλα οτι ετσι ειναι τα πραγματα απλα συμβουλες ειναι........παντος όσοι πατε θα περασεται ζαχαρι ειναι τρομερα μαγκες
Δεν ξερω αν εχει ξαναδωθει βρηκα αυτο:
Μάλλον είναι ο δίδυμος αδελφός τουνυχτοβατη, τι τον εχεις τον ντοκτορ ?
Galletti 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πειρατη κανονισε το κολοπλοιοσου να μας παει πιο γρηγορα εκει κατω !!!!ξερεις καλα εσει της θαλασσες εκει περα ετσι δεν ειναι? Ετοιμασε το κανονισου και το πληρωμα για χαμο τρελες και Σουαρε!!!!!!!
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε παιδιά έχετε δίκιο απο ορθογραφία είμαι γάματα με μεγάλα γράμματα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ρε φρικασε τι διαολο ειναι αυτο το ΠΛ που το λες συνεχεια?Τι εγινε τωρα για αρωστιες θα λεμε με τρομαζουν αυτα! Ασε να παω και μετα λεμε και αυτα . Ενταξει συγουρα θα εχουμε το νουμας !!!! δεν θα παμε σαν μαλακες !!!! και γελανε μετα μαζιμας κατι παλιο ΠΛ ,ξερεις εσει 04fantomas05 τι λεω! αυτα περιμενουν να ακουσουν μετα για να σε κραξουν!!!Εγω παντος οπως και να εχει φευγω δεν με κραταει τιποτα!!!!
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εγω συμφωνω ιδιαιτερα με αυτο απο ολα οσα ειπε.5) μην διανοηθίτε να μην πληρόσεται γυναίκα ,
στο κατω κατω ρε γαμωτο και κομοδινο να ειναι στο κρεβατι, ειναι ντροπη να λυπηθει καποιος 20€ που εδω στο ελλαδισταν μας τα τρωνε για 2 καφεδες.
μην μας βγαινε η γυφτια (που δυστυχως σε καποιους βγαινει) για τετεια ασημαντα πραγματα. ας σκεφτουμε λιγο και απο την μερια των κοριτσιων που και που, δεν βλαπτει.
μην μας βγαινε η γυφτια (που δυστυχως σε καποιους βγαινει) για τετεια ασημαντα πραγματα. ας σκεφτουμε λιγο και απο την μερια των κοριτσιων που και που, δεν βλαπτει.
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
+1000 φιλε μου
Λεφτα που εδω θα τα πεταγαμε για μαλακιες εκει ξαφνικα μας πιανει τΟ "syndromo scrutz"
Ειναι κριμα γιατι ολοι αυτοι που κανουν τετοια "χαλανε" το ονομα της χωρας.
Και εξηγουμε , πας μετα εσυ στο ιδιο bar πχ σε ρωτουν απο που εισαι και σε κοιταζουν με σιχασια .
Καλυτερα να μην ξερουν που ειναι το ελαντα παρα να το μαθουν με τετοιο τροπο.
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους πολυ large τυπους που ανεβαζουν τα κασε
Λεφτα που εδω θα τα πεταγαμε για μαλακιες εκει ξαφνικα μας πιανει τΟ "syndromo scrutz"
Ειναι κριμα γιατι ολοι αυτοι που κανουν τετοια "χαλανε" το ονομα της χωρας.
Και εξηγουμε , πας μετα εσυ στο ιδιο bar πχ σε ρωτουν απο που εισαι και σε κοιταζουν με σιχασια .
Καλυτερα να μην ξερουν που ειναι το ελαντα παρα να το μαθουν με τετοιο τροπο.
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους πολυ large τυπους που ανεβαζουν τα κασε
Παρα πολυ σωστα γιατι εδω το 20ρικο το δινεις στη γκομενα εδω και αναβει τσιγαρο η σκουπιζει τον κολο της ενω εκει τη βγαζει και μια βδομαδα σχεδον (με τα δεδομενα και τις τιμες που υπαρχουν για τους ντοπιους) και γινεται και δικια σου για οσο θες...αρκει να μην παρασυρομαστε και φευγουμε απο τις στανταρ τιμεςστο κατω κατω ρε γαμωτο και κομοδινο να ειναι στο κρεβατι, ειναι ντροπη να λυπηθει καποιος 20€ που εδω στο ελλαδισταν μας τα τρωνε για 2 καφεδες.
Εντάξει μην βαράτε ρε παιδιά έχω διαβάσει κάποια κείμενα απλά και εγώ δεν επικροτώ το γεγονός να μην δίνεις ένα χαρτζιλίκι αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε ένα ξένο κράτος να γουστάρεις μια να σε γουστάρει καϊά υτήν και να έχετε great time?here we are again.. παμε απ την αρχη παλι.
Ποιος θα απανησει???