Αυτο που δεν μπρω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ενω οι περισοτεροι εχουν καλη δουλεια και βγαζουν αρκετα φραγκα, απο την αλλη βριζουν τις γκομενες που πανε με "φραγκατους". Μα ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι "φραγκατοι" που χαλανε την πιατσα και μας τρωνε τις γυναικες? Μηπως θελετε ολοι να γαματε επωνυμες και μοντελες ? Ε δεν γινεται ρε μαγκες, δεν ειναι αλλωστε τοσες πολλες ωστε να βολευτουμε ολοι.
Το εχω γραψει και παλαιοτερο και το ξανα γραφω. Φραγκατος δεν ειμαι, κανω 2 δουλεις για να τα φερω βολτα. Κυριλε δεν ειμαι, εχω πολλα τατουαζ, πινω πολλες μπυρες, μαστουρωνω καθε μερα, εχω μερικα χαλασμενα δοντια, δεν εχω το super αμαξι, πρωτεραιοτητες μου ειναι η δουλεια μου, η μαστουρα και οι μπυρες, η γυμναστικη τα video games, οι φιλοι μου και μετα οι γκομενες, αλλα ποτε δεν μου ελειψε το μουνι. Παντα ειχα σχεση. Και δεν προσπαθησα ιδιατερα για να τις ριξω, εκτος απο κανα δυο περιπτωσεις. Καποιες ησαν θεομουνα καποιες αλλες λιγοτερο εμφανισημες, αλλα η καθεμια ξεχωριστα ειχε την ιδιαιτεροτητα της και τη γλυκα της. Ελληνιδες και αλλοδαπες. Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε οι αντρες ειναι να μην μας πιανει αγχος με το μουνι, να αγαπαμε τον εαυτο μας πρωτα απ' ολα και να μην προσπαθουμε να επιβεβαιωθουμε μεσω της γκομενας. μερικες φορες τα καλα ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενουμε.