Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Απλά το cohones γράφεται cojones (= αρχίδια).
[/quote]

Δεν με νοιάζει να το μάθω, με νοιάζει να τα αποκτήσω.... :2funny: :2funny: :2funny:
Και όχι μόνο εγώ, δεν κοκορεύομαι οτι τα έχω 100%, αλλά όλοι μας, και ειδικά όταν έχει να κάνει με το αντίθετο φύλο( όχι το τρίτο, αυτό είναι άλλη ιστορία, και αυτά θέλουν να τα αποκτήσουν, αλλά όχι τα δικά τους, τα δικά μας!!!!Ουστ λουγκρα!!!) >:(

Επισκέπτης
Αυτο που δεν μπρω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ενω οι περισοτεροι εχουν καλη δουλεια και βγαζουν αρκετα φραγκα, απο την αλλη βριζουν τις γκομενες που πανε με "φραγκατους". Μα ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι "φραγκατοι" που χαλανε την πιατσα και μας τρωνε τις γυναικες? Μηπως θελετε ολοι να γαματε επωνυμες και μοντελες ? Ε δεν γινεται ρε μαγκες, δεν ειναι αλλωστε τοσες πολλες ωστε να βολευτουμε ολοι.

Το εχω γραψει και παλαιοτερο και το ξανα γραφω. Φραγκατος δεν ειμαι, κανω 2 δουλεις για να τα φερω βολτα. Κυριλε δεν ειμαι, εχω πολλα τατουαζ, πινω πολλες μπυρες, μαστουρωνω καθε μερα, εχω μερικα χαλασμενα δοντια, δεν εχω το super αμαξι, πρωτεραιοτητες μου ειναι η δουλεια μου, η μαστουρα και οι μπυρες, η γυμναστικη τα video games, οι φιλοι μου και μετα οι γκομενες, αλλα ποτε δεν μου ελειψε το μουνι. Παντα ειχα σχεση. Και δεν προσπαθησα ιδιατερα για να τις ριξω, εκτος απο κανα δυο περιπτωσεις. Καποιες ησαν θεομουνα καποιες αλλες λιγοτερο εμφανισημες, αλλα η καθεμια ξεχωριστα ειχε την ιδιαιτεροτητα της και τη γλυκα της. Ελληνιδες και αλλοδαπες. Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε οι αντρες ειναι να μην μας πιανει αγχος με το μουνι, να αγαπαμε τον εαυτο μας πρωτα απ' ολα και να μην προσπαθουμε να επιβεβαιωθουμε μεσω της γκομενας. μερικες φορες τα καλα ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενουμε.
δικος μας εισαι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αυτο που δεν μπρω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ενω οι περισοτεροι εχουν καλη δουλεια και βγαζουν αρκετα φραγκα, απο την αλλη βριζουν τις γκομενες που πανε με "φραγκατους". Μα ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι "φραγκατοι" που χαλανε την πιατσα και μας τρωνε τις γυναικες? Μηπως θελετε ολοι να γαματε επωνυμες και μοντελες ? Ε δεν γινεται ρε μαγκες, δεν ειναι αλλωστε τοσες πολλες ωστε να βολευτουμε ολοι.

Το εχω γραψει και παλαιοτερο και το ξανα γραφω. Φραγκατος δεν ειμαι, κανω 2 δουλεις για να τα φερω βολτα. Κυριλε δεν ειμαι, εχω πολλα τατουαζ, πινω πολλες μπυρες, μαστουρωνω καθε μερα, εχω μερικα χαλασμενα δοντια, δεν εχω το super αμαξι, πρωτεραιοτητες μου ειναι η δουλεια μου, η μαστουρα και οι μπυρες, η γυμναστικη τα video games, οι φιλοι μου και μετα οι γκομενες, αλλα ποτε δεν μου ελειψε το μουνι. Παντα ειχα σχεση. Και δεν προσπαθησα ιδιατερα για να τις ριξω, εκτος απο κανα δυο περιπτωσεις. Καποιες ησαν θεομουνα καποιες αλλες λιγοτερο εμφανισημες, αλλα η καθεμια ξεχωριστα ειχε την ιδιαιτεροτητα της και τη γλυκα της. Ελληνιδες και αλλοδαπες. Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε οι αντρες ειναι να μην μας πιανει αγχος με το μουνι, να αγαπαμε τον εαυτο μας πρωτα απ' ολα και να μην προσπαθουμε να επιβεβαιωθουμε μεσω της γκομενας. μερικες φορες τα καλα ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενουμε.

Respect.

StAFf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω είμαι32 χρονων κ ευτυχώς μέχρι τώρα δν μ εχει λειψει τ μουνι.Απλά τα βλεπω λιγο πιο σφαιρικά πια.Αν μ καθότανε μία γκόμενα που βλέπεται κ ηταν φραγκατη,μπορεί κ να τν παντρευόμουνα.Αυτό με κάνει πουτάνα?ΔΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ ισως είναι κ πολλές.Και μεχρι σήμερα ποτέ δεν εχω βάλει νταβατζή πάνω απο το κεφάλι μ!!!Αυτο που θέλω να πω είναι ότι ανάλογα μ τν ηλικία που χτυπάς,που το χτυπας και τι σου δειχνει αυτη που χτυπας, αλλάζουν κ τα κριτηρια.Κ απο τις 2 πλευρες.Η επιβεβαίωση του κανόνα είναι η εξαιρεση.Και η εξαιρεση είναι η χημεία.Οταν κοζάρεις 1 γκομενα και σε κοζαρει κ αυτη τ ιδιο.Οταν θελετε να γαμηθειτε εκεινη τν στιγμη για 3 μερες ασταμάτητα και μετα να μν σας νοιαζει αν θα ξαναβρεθειτε!Απλά να ζησετε τις στιγμές!Συνήθως ομως θα σου ζαλίσει κ λιγο τον ερωτα για να μν τν περασεις γ πουτανακι, αλλα χαλαλι της μερικες φορες!Αν δν εχεις γίνει τελιως μαλακας κ σου κοβει λίγο,τα σηματα αυτα τ πιανεις!Κ μαλάκες λίγο-πολυ γινομαστε ολοι καποιες φορες, μιας κ μας επιρρεαζει και μας απορροφαει αυτη η σαπιλα που μας προσφερει η μπουρδελοκοινωνια!Είτε λέγεται PRO,chat, μπουρδελο(σίγουρο κ φτηνο γαμησι) ή όπως αλλιως θες.Αλλα πρέπει να ξεκολάμε από μόνοι μας κ ν πηγαίνουμε μπροστα!Οσο πιο πολλα βλέπει τ μάτι τοσο μεγαλωνει κ η γνωση!Δεν το παιζω Ainstain αφου κ μενα εχει κατσει να μ γουσταρουν κ να μν τ εχω παρει χαμπαρι.Πρεπει να είμαστε χαλαρουιτα και cool αλλα παντα ξαγρυπνοι κ ετοιμοι να χτυπησουμε οταν μας δοθει η ευκαιρια!Για αυτο είμαστε και κυνηγοι!Νομιζω???Κ οτι κ να λένε μας εχουν αναγκη περισσοτερο απο εμας!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αν θα ξαναβρεθειτε!Απλά να ζησετε τις στιγμές!Συνήθως ομως θα σου ζαλίσει κ λιγο τον ερωτα για να μν τν περασεις γ πουτανακι, αλλα χαλαλι της μερικες φορες!Αν δν εχεις γίνει τελιως μαλακας κ σου κοβει λίγο,τα σηματα αυτα τ πιανεις!
Τι εννοεις εδω?

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ειμαι σε πολυσυχναστο δρομο και περιμενω ταξι το οποιο δε φαινεται ουτε με το κυαλι στεκονται διπλα μου μετα απο λιγο μια κοπελα και κατι που εμοιαζε με κοπελα και τις ρωταω ευγενικα θελω να πιστευω αν βολευει ο προορισμος τους να παρουμε μαζι το πρωτο που θα περασει και γυρναει το μπαζο και αγριοκοιτωντας με λεει ΟΧΙ..... ελεος ρε παιδια μια ερωτηση να κανεις και τους δινεις σε ορισμενες την ψευδαισθηση οτι εριξαν χυλοπιτα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
ειμαι σε πολυσυχναστο δρομο και περιμενω ταξι το οποιο δε φαινεται ουτε με το κυαλι στεκονται διπλα μου μετα απο λιγο μια κοπελα και κατι που εμοιαζε με κοπελα και τις ρωταω ευγενικα θελω να πιστευω αν βολευει ο προορισμος τους να παρουμε μαζι το πρωτο που θα περασει και γυρναει το μπαζο και αγριοκοιτωντας με λεει ΟΧΙ..... ελεος ρε παιδια μια ερωτηση να κανεις και τους δινεις σε ορισμενες την ψευδαισθηση οτι εριξαν χυλοπιτα
Πάλο καλά που δε φώναξε και κανένα αστυφύλακα να του πει ότι την παρενοχλείς σεξουαλικά....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο πεδια ειμε ρεζιλις που χαλο τι πιατσα ,τι να κανο????

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγο πεδια ειμε ρεζιλις που χαλο τι πιατσα ,τι να κανο????

Eννοειται οτι θα επρεπε να ντρεπεσαι...γιατι κατι μπαγλαμαδες μουνοδουλοι σαν και εσενα κανουν τις ελλεινηδες να την βλεπουνε zizel και μετα δε γαμαει κανεις μας...
Τι να κανεις?
Να φτυνεις τις ελλεινηδες και να τιμας τις πουτανες.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Eννοειται οτι θα επρεπε να ντρεπεσαι...γιατι κατι μπαγλαμαδες μουνοδουλοι σαν και εσενα κανουν τις ελλεινηδες να την βλεπουνε zizel και μετα δε γαμαει κανεις μας...
Τι να κανεις?
Να φτυνεις τις ελλεινηδες και να τιμας τις πουτανες.
Εχεις και εχετε δικιο οσοι υποστηριζετε αυτα τα πραγματα...η μονη παραφωνια που βρισκω ειναι πως ειναι αδιανοητο ο ενας να μεριμνησει για να γαμησουν κι υπολοιποι...Σου φαινεται νορμαλ το σκεπτικο:'Ας μη δειξω μουνοδουλος,γιατι ετσι χαλαω την πιατσα και οι κακομοιροι οι αλλοι πως θα γαμησουν αφου η κυρα μου θα τη δει ντιβα'?Εμενα δε μου φαινεται παντως!Κι αν ερωτευτω μια θα της το δειξω και στ αρχιδια μου για τους υπολοιπους...μη σωσουν να γαμησουν ποτε...αλλωστε την κυρα μου μονο εγω θελω να τη γαμαω :rockon: :rockon: :rockon:

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις και εχετε δικιο οσοι υποστηριζετε αυτα τα πραγματα...η μονη παραφωνια που βρισκω ειναι πως ειναι αδιανοητο ο ενας να μεριμνησει για να γαμησουν κι υπολοιποι...Σου φαινεται νορμαλ το σκεπτικο:'Ας μη δειξω μουνοδουλος,γιατι ετσι χαλαω την πιατσα και οι κακομοιροι οι αλλοι πως θα γαμησουν αφου η κυρα μου θα τη δει ντιβα'?Εμενα δε μου φαινεται παντως!Κι αν ερωτευτω μια θα της το δειξω και στ αρχιδια μου για τους υπολοιπους...μη σωσουν να γαμησουν ποτε...αλλωστε την κυρα μου μονο εγω θελω να τη γαμαω :rockon: :rockon: :rockon:

Το σκεπτικο ειναι ΟΛΟΙ πρεπει να τις φτυνουμε οπως κανουν οι λοιποι ευροπαιοι εταιροι μας..
Μετα απο χρονια και αν αλλαξουν οι ελλεινηδες τοτε θα γαμαμε ολοι μας...τις ελληνιδες πλεον

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
"... σε γκομενες που τους ριχνεις κερμα στο στομα(σαν τα φλιπερακια) κ σου καθονται.."
εγραψε ο τυπος :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλε μην πατε πολυ μακρυα στα ξενα μπλογκ.....σημερα λειπατε απο το φορουμ ή το παιζετε κινεζοι? :P :P

Επισκέπτης
Μάγκες υπάρχει απάντηση στο πως θα γινόταν καλύτερη η Ελλάδα, λιγότερο μαλακισμένες οι γκόμενες και πιο εύκολο το γαμήσι.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ 18 ΖΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ & ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ .

Υ.Γ. Με το "Εξωτερικό" δεν εννοώ χώρες του παραπετέσματος ή ισλαμικές, αλλά χώρες της Δύσεως.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μάγκες υπάρχει απάντηση στο πως θα γινόταν καλύτερη η Ελλάδα, λιγότερο μαλακισμένες οι γκόμενες και πιο εύκολο το γαμήσι.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ 18 ΖΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ & ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ .

Υ.Γ. Με το "Εξωτερικό" δεν εννοώ χώρες του παραπετέσματος ή ισλαμικές, αλλά χώρες της Δύσεως.
καιρο ειχα να διαβασω ποστ σου τρειςμεγιστε........

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Λάκη wellcome back.  ;)

Έχεις κάνει αισθητή την απουσία σου ΕΔΩ με το παραπάνω  :)

Aλλά το ..."παραπέτασμα" έχει πάψει να υπάρχει εδώ και 20 χρόνια σχεδόν  :sunglasses:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λάκη wellcome back.  ;)

Έχεις κάνει αισθητή την απουσία σου ΕΔΩ με το παραπάνω  :)

Aλλά το ..."παραπέτασμα" έχει πάψει να υπάρχει εδώ και 20 χρόνια σχεδόν  :sunglasses:
μας εκανε αισθηση και στους δυο παλιε γνωστε αλφα η αναγνωση ποστ απ τον λακη....

Επισκέπτης
Aλλά το ..."παραπέτασμα" έχει πάψει να υπάρχει εδώ και 20 χρόνια σχεδόν  :sunglasses:

Αυτό είναι γνωστό.
Απλά επειδή υπάρχει τρελή φτώχια στις χώρες του πρώην "υπαρκτού" υπάρχουν αρκετοί σπόνσορες εκεί που η συμπεριφορά τους στις γκόμενες θυμίζει τα δικά μας ληγούρια-σπόνσορες.Αν και οι περισσότεροι εκεί χώνουν μπουνιές στις γκόμενες πολύ πιο εύκολα.

Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι ο μέσος μπουρναζιώτης φανοποιός που δουλεύει 15 ώρες την ημέρα για να πάρει bmw E36 cabrio 3o χέρι και τα χώνει χοντρά στην κάθε πωλήτρια/νυχού/δασκάλα θα ήταν λιγότερο χουβαρντάς και "ιππότης" με τις γκόμενες αν είχε δει πως φέρεται ο Σουηδός , ο Γερμανός ή ο Άγγλος ...
Και οι γκόμενες θα ήταν πιο υγιείς στη συμπεριφορά τους αν δεν τις καλομάθαιναν τόσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom