You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Σε αυτό θα συμφωνήσω 100% ;)
Αλλά γιατί εξαφανίστηκες?
Ο Psaxnw έχει δίκιο. Καιρό πολύ έχουμε να διαβάσουμε post σου
Είμαι πλέον παντρεμένος , με παιδί , πολύ δουλειά και απαιτητική γκόμενα.
Και αποφάσισα να κοιμάμαι παραπάνω από 5ώρες/24ωρο που κοιμόμουν παλιά για να συνεχίσω να ενισχύω τις πουτάνες για πολλές δεκαετίες ακόμη, γιατί με την παλιά τακτική θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα σύντομα.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Απαιτητικη γκομενα ; Και γυναικα και γκομενα ρε θηριο ;Είμαι πλέον παντρεμένος , με παιδί , πολύ δουλειά και απαιτητική γκόμενα.
Και αποφάσισα να κοιμάμαι παραπάνω από 5ώρες/24ωρο που κοιμόμουν παλιά για να συνεχίσω να ενισχύω τις πουτάνες για πολλές δεκαετίες ακόμη, γιατί με την παλιά τακτική θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα σύντομα.
Φίλε, άσε το δοκίμασα... Στη δύση όπως λες και εσύ...Μάγκες υπάρχει απάντηση στο πως θα γινόταν καλύτερη η Ελλάδα, λιγότερο μαλακισμένες οι γκόμενες και πιο εύκολο το γαμήσι.
ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ 18 ΖΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ & ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ .
Υ.Γ. Με το "Εξωτερικό" δεν εννοώ χώρες του παραπετέσματος ή ισλαμικές, αλλά χώρες της Δύσεως.
Σκέτη αποτυχία...
Ξενέρωτα αγγούρια...
Έκτοτε έχω γίνει Ελλεεινιδικός.
Άλλο κόλπο?
Επισκέπτης
Φίλε, άσε το δοκίμασα... Στη δύση όπως λες και εσύ...
Σκέτη αποτυχία...
Ξενέρωτα αγγούρια...
Έκτοτε έχω γίνει Ελλεεινιδικός.
Άλλο κόλπο?
Μα δεν είπα να ασχολείσαι αποκλειστικώς με δυτικο-ευρωπαίες.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι είμαι ... δημοκράτης (στις γυναίκες αποκλειστικά).
Απλά πιστεύω ακράδαντα ότι θα έκανε καλό στον Ελληνάρα , στις Ελληνίδες και στην πιάτσα, αν ο μέσος Έλληνας αντιλαμβανόταν ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος με τις γυναίκες από το ...
πάω την παίρνω απο το σπίτι της, τα σκάω για να την ταίσω, τα σκάω να την κεράσω καφέ, τα σκάω για να την πάω στα μπουζούκια, τα σκάω για να της πετάω λουλούδια, την γυρίζω σπίτι, της πληρώνω διακοπές και της αγοράζω ό,τι γουστάρει ...
Αυτό το μοτίβο πίστευα πάντα ότι χαλάει την πιάτσα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Απαιτητικη γκομενα ; Και γυναικα και γκομενα ρε θηριο ;
ε ναι βρε
ο λακης ο γλυκουλης δεν θα χε ισα κ με 30 γκομενες?
οχι μονο 1 κ 1 γυναικα βεβαια μην ξεχνιομαστε..
**BettyBoop**
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το να προσπαθει ενας αντρας να κερδισει μια γυναικα με διαφορους τροπους, δηλωνει κατα την ταπεινη μου αποψη θεληση και ευρηματικότητα. Ομως υπαρχουν και ορια. Αυτο το στυλακι-σκυλακι που περιγραφετε ειναι αισχος. Ξενερωμα απιστευτο.
Τα παρακαλια ειναι ηττοπαθεια σκετη, οπως και το να τρεχει καποιος να καλυψει τις αναγκες μου πριν δημιουργηθουν. Λες και ειμαστε αναπηρες, η λες και οι αντρες δεν εχουν καμια αλλη απασχοληση στη ζωη τους. Αηδια. Ιου.
Τα παρακαλια ειναι ηττοπαθεια σκετη, οπως και το να τρεχει καποιος να καλυψει τις αναγκες μου πριν δημιουργηθουν. Λες και ειμαστε αναπηρες, η λες και οι αντρες δεν εχουν καμια αλλη απασχοληση στη ζωη τους. Αηδια. Ιου.
ολα γινονται με τη σειρα τους ,το κανεις με την πρωτη , δευτερη,τρίτη γκομενα καπου καταλαβαινεις οτι αυτο το στυλακι δωστα της όλα σε υποτιμαει σαν ανδρα.Πρέπει ομως να την πατησεις μια δυο τρεις φορές να το μαθεις το θέμα καλα..και μετά λειτουργεις οπως πρεπει...θεωρητικα δεν γινεσαι ανδρας με συμβουλες..
zafeirakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο κλάμπ.. Ζαφείρη με λένε! Κατ αρχήν φίλε lakis33, πολύ σωστή η άποψή σου και πραγματικά σε θαυμάζω αν καταφέρνεις αυτό που γράφεις στο αρχικό πόστ σου!! Είναι πολύ δύσκολο, ιδιέταιρα σήμερα, που οι γκόμενες παίζουν μαζί μας, και πολλές φορές μας δουλεύουνε ψιλό γαζί, μόνο και μόνο για να ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή τους. Εγώ συχνά απο πίσμα εξαντλώ αρκετά όρια, και μετά διαπιστώνω πως δεν άξιζε τον κόπο.. Επίσης, η Ελληνίδα γκόμενα δεν είναι ποτέ ειλικρινής απέναντι στον καμακαδώρο (..να δεν ξέρω, και εχω κανονίσει για το σαβ/κο.. κλπ που όλοι μας γνωρίζουμε), επειδή τον βλέπει υποτιμητικά.. πράγμα που δυσκολεύει αρκετά τη θέση μας! Τα συμπεράσματα δικά σας
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι ο μέσος μπουρναζιώτης φανοποιός που δουλεύει 15 ώρες την ημέρα για να πάρει bmw E36 cabrio 3o χέρι και τα χώνει χοντρά [size=12pt]στην κάθε πωλήτρια/νυχού/δασκάλα[/size] θα ήταν λιγότερο χουβαρντάς και "ιππότης" με τις γκόμενες αν είχε δει πως φέρεται ο Σουηδός , ο Γερμανός ή ο Άγγλος ...
Και οι γκόμενες θα ήταν πιο υγιείς στη συμπεριφορά τους αν δεν τις καλομάθαιναν τόσο.
Ενώ αν τα έχωνε σε δικηγορίνα, γιατρίνα, αρχιτεκτόνισσα θα πιάνανε τόπο;Δηλαδή αυτές αξίζουνε σίγουρα περισσότερο;
Άσε, τις είδαμε κι αυτές...Τα τελευταία 5-6 χρόνια τα φέρνει ο διάολος και πέφτω συνέχεια από τη μια κατηγορία στην άλλη...Τις γαμάω κιόλας ο μαλάκας!!!
Τίγκα στην κόμπλα και στην ανασφάλεια είναι
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
να πας στο "νυχι-νυχι" να βρεις την τυχη σου φλεσακο....
Κι αυτές, "τύχη" είναι με την επικρατούσα λογική...
Μετά από μερικούς μήνες μου το κοπανάνε κιόλας και ζητάνε...γάμο!!!
Κάπου εκεί παίρνουνε και τον πούλο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κι αυτές, "τύχη" είναι με την επικρατούσα λογική...
Μετά από μερικούς μήνες μου το κοπανάνε κιόλας και ζητάνε...γάμο!!!
Κάπου εκεί παίρνουνε και τον πούλο
βασικα μηπως να το γυρισεις? πολυ προβληματισμος πεφτει για ενα σεξ ρε παιδια....
Επισκέπτης
Ενώ αν τα έχωνε σε δικηγορίνα, γιατρίνα, αρχιτεκτόνισσα θα πιάνανε τόπο;Δηλαδή αυτές αξίζουνε σίγουρα περισσότερο;
Άσε, τις είδαμε κι αυτές...Τα τελευταία 5-6 χρόνια τα φέρνει ο διάολος και πέφτω συνέχεια από τη μια κατηγορία στην άλλη...Τις γαμάω κιόλας ο μαλάκας!!!
Τίγκα στην κόμπλα και στην ανασφάλεια είναι
ειδικα οι φοιτητριες γαμα τα κ βραστα.Μακρυα!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ειδικα οι φοιτητριες γαμα τα κ βραστα.Μακρυα!!!
Δε μιλάμε για φοιτήτριες...Μιλάμε για 30-35άρες, κάποιες με δική τους δουλειά...
Έλλειψη προσωπικότητας (αφού θεωρούν ότι το μόνο στοιχείο που τις προσδιορίζει είναι η εργασιακή τους ιδιότητα), αδικαιολόγητος ψωνισμός, και μέτριο, γενικά, σεξ...
΄Ηθελα νά 'ξερα, τί διάολο λένε στους πελάτες τους
Επισκέπτης
Δε μιλάμε για φοιτήτριες...Μιλάμε για 30-35άρες, κάποιες με δική τους δουλειά...
Έλλειψη προσωπικότητας (αφού θεωρούν ότι το μόνο στοιχείο που τις προσδιορίζει είναι η εργασιακή τους ιδιότητα), αδικαιολόγητος ψωνισμός, και μέτριο, γενικά, σεξ...
΄Ηθελα νά 'ξερα, τί διάολο λένε στους πελάτες τους
τα ιδια ισχυουν κ για φοιτητριες σαυτες τις σχολες αυτο εννοω
Επισκέπτης
flesh :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις