Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μακαρι να εβρισκα κ εγω μια σαν εσενα να κανω αυτο το σεξ να δω πως ειναι αλλα ειμαι αγαμητος :(

εγω απο τοτε που το εκανα εκεινη τη φορα δεν ειμαι πια αγαμητη....δεν ειναι γαματο αυτο??? νιωθω πολυ κουλ.....μπορω να κανω τα γκομενακια ο,τι θελω τωρα πια....μπουχαχαχαχα
κριμα που εσυ εισαι αγαμητος.....πως νιωθεις γιαυτο???

παντα φτωχη και με παλιο αμαξι......

ψαχνω ενα θυμα μπας και εχεις τιποτα υποψην σου? να μου παρει κανα αμαξακι....να μου κανει και τα σερβις φυσικα....να με σπιτωσει και πουθενα....να παρουν σαρκα και οστα οι αξιωσεις μου και οσα μου ελεγε η μαμα μου τελος παντων......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κατι θα βρεθει ...

Επισκέπτης
κοιτα.............νταξει............δε λεει και πολλα..........νομιζω δηλαδη οτι για μια φορα καλα ητανε.....δεν ξερω αν θελω να ξανακανω ομως.......προτιμω να παιζω στο κομπιουτερ μου.......

:)

κ εγω το κανω αυτο :)  καμια φορα γραφω κ σεντονια που τα χρησιμοποιω για να σκεπαζομαι οταν κρυωνω :(.Ισως χτυπησω νομπελ λογοτεχνιας φετος :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
συνηθως οι αγαμητοι χτυπανε καμια μαλακια.......τωρα αν εσυ καταφερεις ΚΑΙ το νομπελ λογοτεχνιας εγω θα κατσω να γαμηθω μαζι σου για δευτερη φορα στη ζωη μου......στο ευχομαι παντως για να δεις και συ την αξια του σεξ....και να το υποτιμησεις οπως εγω......

τα σεντονακια καλα ειναι ειδικα οταν ειναι σατεν......

Επισκέπτης
συνηθως οι αγαμητοι χτυπανε καμια μαλακια.......τωρα αν εσυ καταφερεις ΚΑΙ το νομπελ λογοτεχνιας εγω θα κατσω να γαμηθω μαζι σου για δευτερη φορα στη ζωη μου......στο ευχομαι παντως για να δεις και συ την αξια του σεξ....και να το υποτιμησεις οπως εγω......

τα σεντονακια καλα ειναι ειδικα οταν ειναι σατεν......

τελικα εισαι καλη κοπελα σε ειχα παρεξηγησει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχα

τι λες καλε εγω παλια τετοια αβαταρ εβαζα... μην κοιτας τωρα που σοβαρεψα *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρηχαειναιμπιτε?

αυτη ρε ειναι πορνελα μην την βλεπεις ετσι που το παιζει συνεσταλμενη....δηθεν ειναι ολα.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ε για να το αναφερεις προφανως προβληματιζεσαι....ή απλα γκρινιαζεις....αν δεν σε προβληματιζε δε θα κρατουσες στατιτισκα και επιδημιολογικα στοιχεια για τις επιδοσεις τους στο σεξ και την υπαρξη ή μη προσωπικοτητας των κυριων που ανηκουν σε αυτους τους κλαδους.....

γιαυτο αναρωτιεμαι προς τι ο προβληματισμος....οχι ο δικος σου...ειναι γενικοτερος προβληματισμος........απο τη μια απαιτουμε απο τους συντροφους μας να ειναι ανετοι με το θεμα της σεξουαλικοτητας τους και απο την αλλη απο μονοι μας ασχολουμαστε τοσο ενδελεχως με αυτο το θεμα που κατανταει πλεον κομπλεξ....

Δε με απασχολεί...Τίποτα δε με απασχολεί...
Απλά, για τη γενίκευση του στυλ, "αμόρφωτες, φτωχές, Ελλεηνίδες που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα κι έχουν και απαιτήσεις" θέλω να απαντήσω...
Προσωπικά, έχοντας δει και μορφωμένες, αριστοκρατικές και με δυνατές δουλειές γυναίκες, που άλλα περίμενες και άλλα έδειξαν, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε... :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε με απασχολεί...Τίποτα δε με απασχολεί...
Απλά, για τη γενίκευση του στυλ, "αμόρφωτες, φτωχές, Ελλεηνίδες που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα κι έχουν και απαιτήσεις" θέλω να απαντήσω...
Προσωπικά, έχοντας δει και μορφωμένες, αριστοκρατικές και με δυνατές δουλειές γυναίκες, που άλλα περίμενες και άλλα έδειξαν, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε... :sunglasses:

α οκ παρανοησα τοτε συγγνωμη :) και συμφωνω απολυτα μαζι σου

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Wow, απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε πως δεν παρακαλατε, σε μενα γιατι πεφτουν καθε φορα τα λιγουρια που δεν ξεκολλανε με τιποτα? :uglystupid: :uglystupid:
Ατιμη μανα γιατι με γεννησες εμορφη?? :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Wow, απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε πως δεν παρακαλατε, σε μενα γιατι πεφτουν καθε φορα τα λιγουρια που δεν ξεκολλανε με τιποτα? :uglystupid: :uglystupid:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τι πουλιά έχουν μαζευτεί εδώ μέσα ήμαρτον!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :helpplea: :S

Επισκέπτης

επαληθευεις τον Αινσταιν οταν ειχε μιλησει για απυθμενη βλακεια με το ποστ σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom