Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Wow, απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε πως δεν παρακαλατε, σε μενα γιατι πεφτουν καθε φορα τα λιγουρια που δεν ξεκολλανε με τιποτα? :uglystupid: :uglystupid:
Ατιμη μανα γιατι με γεννησες εμορφη?? :headbang:
Ως συνηθως πιτσιρικαδες ειναι τα λιγουρια,οι μεγαλυτεροι δεν παρακαλανε ευκολα,πιο πολυ ορμανε και περνουνε αυτο που θελουνε (μερικες φορες με το ετσι θελω)

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επαληθευεις τον Αινσταιν οταν ειχε μιλησει για απυθμενη βλακεια με το ποστ σου

Δε το ξηγας λιγο καλυτερα ρε μαστορα το συγκεκριμενο?
Επειδη ειπα ενα γεγονος σημαινει πως ειμαι ηλιθια?Δε φταιω εγω σε λεω αν δε σου τυχαινει κ σενα  :idiot: :idiot:

@Btw Γιωργο, ηλικιες απο 22-30, κει παιζουν  :think:
Δε ξερω αν εννοατε για μεγαλυτερους :think:

Επισκέπτης
Δε το ξηγας λιγο καλυτερα ρε μαστορα το συγκεκριμενο?
Επειδη ειπα ενα γεγονος σημαινει πως ειμαι ηλιθια?Δε φταιω εγω σε λεω αν δε σου τυχαινει κ σενα  :idiot: :idiot:

@Btw Γιωργο, ηλικιες απο 22-30, κει παιζουν  :think:
Δε ξερω αν εννοατε για μεγαλυτερους :think:

πρεπει να σε μπαναρουν απο τη ζωη σου

Επισκέπτης
Yeah, whatever, ελλειψει επιχειρηματων εχω κ εγω τετοιες κλασσικες απαντησεις του πωλου :p
How old r u ειπαμε?Γιατι σκιζεις απο ωριμοτητα  :headbang:

mix grill κωλου κ πολου? :2funny:  βορειου η νοτιου :2funny:

ειμαι 5 χρονων κ πηγαινω βρεφονηπιακο σταθμος :'(

Επισκέπτης
Φαινεται απο τη ποιοτητα των αστειων σου :p

καλα κατεβα απο το ροζ συννεφακι σου που σου την πεφτουν ολοι γιατι δεν τσιμπαμε λεμε ;)

αν ψαχνεις για επιβεβαιωση για να καλυψεις την κομπλα σου μαλακολιγουρες που σου την πεφτουν κανε αντ στο μσν κανα μαλακα που θα σου στειλει πμ γιατι σε μενα δεν περνανε αυτα μανταμ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα κατεβα απο το ροζ συννεφακι σου που σου την πεφτουν ολοι γιατι δεν τσιμπαμε λεμε ;)

αν ψαχνεις για επιβεβαιωση για να καλυψεις την κομπλα σου μαλακολιγουρες που σου την πεφτουν κανε αντ στο μσν κανα μαλακα που θα σου στειλει πμ γιατι σε μενα δεν περνανε αυτα μανταμ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny:
Επιβεβαιωση απο το νετ?Oh please, δε το κανα ποτε, για να το κανω τωρα..Κ σιγα παιδι μ, θα σ ανεβει η πιεση, εισαι που εισαι σα το παιδι του Michelin, ακουω πως τα εμφραγματα θεριζουν αυτη τη περιοδο..Αλλα δε καταλαβαινω γιατι κολλησες  :think:
Σου ειναι δυσκολο να το πιστεψεις?Ζηλευεις?Αμφιβαλλεις?What??Γιατι τοση κακια?Σου φαγαν το μπιφτεκι σου?
Σου ειπα πουλι μ να μου κατσεις? :huh: :huh: Τι στο καλο, πολυ ακραια αντιδραση, οταν δλδ λεμε μια αληθεια μας λετε ψωνια, οταν συμφωνουμε με εσας μας κραζετε, eh sorry κιολα, δε περιμενω κατι παραπανω απο το να πω τη γνωμη μ  :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Επιβεβαιωση απο το νετ?Oh please, δε το κανα ποτε, για να το κανω τωρα..Κ σιγα παιδι μ, θα σ ανεβει η πιεση, εισαι που εισαι σα το παιδι του Michelin, ακουω πως τα εμφραγματα θεριζουν αυτη τη περιοδο..Αλλα δε καταλαβαινω γιατι κολλησες  :think:
Σου ειναι δυσκολο να το πιστεψεις?Ζηλευεις?Αμφιβαλλεις?What??Γιατι τοση κακια?Σου φαγαν το μπιφτεκι σου?
Σου ειπα πουλι μ να μου κατσεις? :huh: :huh: Τι στο καλο, πολυ ακραια αντιδραση, οταν δλδ λεμε μια αληθεια μας λετε ψωνια, οταν συμφωνουμε με εσας μας κραζετε, eh sorry κιολα, δε περιμενω κατι παραπανω απο το να πω τη γνωμη μ  :grin:

ναι αυτο φαινεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κ ο δεικτης νοημοσυνης σου σπαει κοκαλα!αυτος στο αβαταρ ειμαι εγω αρα σου ειπα ψεμματα πριν δεν πηγαινω βρεφονηπιακο σταθμο ειμαι ακομη μικροτερος :2funny: :jerking: :jerking:

mp3mp@

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αχου το μωλε τι μπουλουκος?????????τι μαγουλο??????????? τι διπλα?????????????τι φαρδος????????

τα σημερινα μωρα απλά δεν παιζονται ειδικα οταν εν μπορεις να τα σηκωσεις....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Wow, απ οτι βλεπω οι περισσοτεροι λετε πως δεν παρακαλατε, σε μενα γιατι πεφτουν καθε φορα τα λιγουρια που δεν ξεκολλανε με τιποτα? :uglystupid: :uglystupid:
Ατιμη μανα γιατι με γεννησες εμορφη?? :headbang:

Κλασική, Ανόητη περιαυτολογούσα Ελεηνίδα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κλασική, Ανόητη περιαυτολογούσα Ελεηνίδα.

να συμπληρωσω αν μου επιτρεπεις : αγαμητη,βαζωδαχτυλοστομουνιμουκαθεβραδυ,με τριχες στον κωλο,κυτταριτιδα Ελεηνιδα.

Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας.
Ο Υπουργος σας.

Anda

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πςςς, ολα αυτα εγω? :o
Ουαου :P

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ξεκολλατε, στις πραγματικα ομορφες γυναικες την πεφτουν ελαχιστοι,πραγματικα ελαχιστοι αντρες..
Το ιδιο συμβαινει και στους ομορφους αντρες...

Τωρα αν απο κωλο σκιζεις αλλα απο μαπα εισαι σκατα η το αντιστροφο, παλι θα βρεθουν πολυ περισσοτεροι, αλλα σε ενα πραγματικα καλο συνολο λιγοι εχουν την ψευδαισθηση !

Θυμαμαι ποσο ξινο γελιο ειχε βγει στους συμμαθηττες μου, πως οσο πιο πολυ μετρας τοσο λιγοτερο θα σε κοιτουν απο δω κι απο κει οι κοπελες! Και τελικα ποσο επιβεβαιωθηκα αργοτερα.
Ο εγωισμος του ελληνα και της ελληνιδας δεν επιτρεπουν χυλοπιτα ουτε καν και στο κοιταχτο!

Και στην πραγματικη ζωη οι πιο πολυ την πεφτουν σε κοπελες πολυ κατω του μετριου! Καθενας ξερει μεχρι που φτανει !

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ξεκολλατε, στις πραγματικα ομορφες γυναικες την πεφτουν ελαχιστοι,πραγματικα ελαχιστοι αντρες..
Το ιδιο συμβαινει και στους ομορφους αντρες...

Τωρα αν απο κωλο σκιζεις αλλα απο μαπα εισαι σκατα η το αντιστροφο, παλι θα βρεθουν πολυ περισσοτεροι, αλλα σε ενα πραγματικα καλο συνολο λιγοι εχουν την ψευδαισθηση !

Θυμαμαι ποσο ξινο γελιο ειχε βγει στους συμμαθηττες μου, πως οσο πιο πολυ μετρας τοσο λιγοτερο θα σε κοιτουν απο δω κι απο κει οι κοπελες! Και τελικα ποσο επιβεβαιωθηκα αργοτερα.
Ο εγωισμος του ελληνα και της ελληνιδας δεν επιτρεπουν χυλοπιτα ουτε καν και στο κοιταχτο!

Και στην πραγματικη ζωη οι πιο πολυ την πεφτουν σε κοπελες πολυ κατω του μετριου! Καθενας ξερει μεχρι που φτανει !

Respect !!!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Στην ελλάδα το γαμήσι είναι η αυτοεπιβεβαίωση του άσχημου/ης..
Γι αυτό οι ωραίοι/ες δεν γαμάνε γιατί δεν έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση, οπότε μένουν αγάμητοι.
Οι λάτρεις του γΦλέρτ και του ερωτικού παιχνιδιού πρέπει να αναζητησουν την τυχη τους κάπου αλλού..

Επισκέπτης
Στην ελλάδα το γαμήσι είναι η αυτοεπιβεβαίωση του άσχημου/ης..
Γι αυτό οι ωραίοι/ες δεν γαμάνε γιατί δεν έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση, οπότε μένουν αγάμητοι.
Οι λάτρεις του γΦλέρτ και του ερωτικού παιχνιδιού πρέπει να αναζητησουν την τυχη τους κάπου αλλού..

εγω παντως δεν ξερω καμια ωραια αγαμητη.Ολες με γκομενο ειναι...

το ιδιο κ οι ωραιοι εκτος αν ειναι μαλακες αλλα η συζητηση παει αλλου

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
εγω παντως δεν ξερω καμια ωραια αγαμητη.Ολες με γκομενο ειναι...

το ιδιο κ οι ωραιοι εκτος αν ειναι μαλακες αλλα η συζητηση παει αλλου

Eγώ δεν είχα την τύχη ποτέ...να βρώ γκόμενα...όλες ήταν "κάπως"...

Λίγο το ένα λίγο το άλλο ξενέρωσα... :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom