Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Οντως νομίζω τη μεγαλυτερη πέραση έχουν οι μετριοι και οι μέτριες..Νοιωθουν ολοι και ολες μεγαλυτερη σιγουρια με κάτι μέτριο.. :think:
Το κακό είναι ότι εδώ το πολύ καλό γκομενάκι το βαριέσε..ένα μέτριο δε θα βαρεθεις?
Παντως τα μεγαλύτερα λάθη (σε σχέσεις) γίνονται επειδή δεν αντέχει κανείς τη μοναξιά...

Επισκέπτης
Κανεις Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο λαθος!
αυτο ξανατσεκαρε το ;)

μπορει να ετυχε σαυτες που ξερω εγω αν κ δεν νομιζω.Επιδη δουλευα κ βραδυ παλιοτερα με το που εσκαγε καλο μουνι σκαγανε 50 κερασματα σε σφηνακια κατευθειαν.Απλα τρωγαν ολοι η σχεδον ολοι πιτα κ λογικο...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να ένα ρεζίλι που χαλάει την πιάτσα!

leon212

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα,ειπα να γραψω κι εγω τη δικη μου ιστορια.πριν καμια δεκαρια χρονια(οταν ημουν 17)ειχα υπαρξει κι εγω ρεζιλι της κοινωνιας.την ειχα πεσει σε καποια ελλεηνιδα στο σχολειο κα εκεινη φιλοτιμηθηκε να μου δωσει (καταφατικη )απαντηση μετα απο 10 μηνες.σε αυτο το διαστημα εκανα οτι παπαρια μπορει να φανταστει κανεις για να την {{εντυπωσιασω}}.επεσα χαμηλα,εγινα απιστευτα φορτικος,ενοχλητικος.στο φιναλε τα καταφερα αλλα με τα μυαλα που εχω τωρα δε θα το επαναλαμβανα καθαρα για λογους αξιοπρεπειας.μπορω να δικαιολογηθω εξ'αιτιας του νεαρου της ηλικιας μου και μονο.
    Υ.Γ. με χωρισε υστερα απο 6 χρονια σχεσης και υστερα απο αμετρητα προβληματα,προσβολες και πολυ πληγωμενο εγωισμο.καλα το ειπε καποιος.παρακαλετο μουνι-ξινο γαμισι

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μήπως εδώ αναδεικνύεται η "αξία" των μπουρδέλων και των πορνιδίων? ή μήπως απλά πρέπει να μάθει ένα παιδί να μην κολλά και να ισορροπεί με άλλους τρόπους ως προς τις διαφυλικές σχέσεις?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
μήπως εδώ αναδεικνύεται η "αξία" των μπουρδέλων και των πορνιδίων? ή μήπως απλά πρέπει να μάθει ένα παιδί να μην κολλά και να ισορροπεί με άλλους τρόπους ως προς τις διαφυλικές σχέσεις?
:think: :think: :think:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
>:( >:( >:(

Εγώ τους τύπους που παρακαλάνε τους θεωρώ μ*****ς. Πάνε μόνο για το "κοκό". Ο καψούρης δεν παρακαλάει - επιμένει με όμορφο τρόπο. Το λιγούρι είναι εκείνο που επιμένει άκομψα και για αυτό τρώει χυλόπιτες. Πάντως οι λιγούρηδες δεν χαλάνε τη πιάτσα. Ίσα ίσα που τη φτιάχνουν για εκείνους που έχουν και λίγο εγωισμό. Δεν μας ακούτε που όλοι ψάχνουμε κανέναν καλό ΑΝΤΡΑ? ΑΝΤΡΑ όχι κλαψιάρικο λυγούρι!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μ....ς ,καψουρης, λιγουρι,

καλός...άνδρας.... :dancing:
μια ξεχασμενη κατηγοριοποιηση...απο ένα φίλο..... :headbang:

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι θεναρθει αλλοιως θα προσπερασει καλες επιτυχιες της γυναικας ηψυχη ειναι μια αβυσσος

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τι ειπε τώρα ο ποιητής ?                  :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ωραιο θεμα και παντα επικαιρο.

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
>:( >:( >:(

Εγώ τους τύπους που παρακαλάνε τους θεωρώ μ*****ς. Πάνε μόνο για το "κοκό". Ο καψούρης δεν παρακαλάει - επιμένει με όμορφο τρόπο. Το λιγούρι είναι εκείνο που επιμένει άκομψα και για αυτό τρώει χυλόπιτες. Πάντως οι λιγούρηδες δεν χαλάνε τη πιάτσα. Ίσα ίσα που τη φτιάχνουν για εκείνους που έχουν και λίγο εγωισμό. Δεν μας ακούτε που όλοι ψάχνουμε κανέναν καλό ΑΝΤΡΑ? ΑΝΤΡΑ όχι κλαψιάρικο λυγούρι!!

Αν ψάχνατε σωστό άντρα θα τον βρίσκατε αλλά αυτό προϋποθέτει λίγα δράμια μυαλό και σωστά κριτήρια στης επιλογές σας,βεβαια αυτό είναι μια έννοια που οι περισσότερες αγνοούν, χρειάζεται να περάσει κανας χρόνος η ακόμα και να παντρευτούν η να κάνουν παιδί και αφού καταστραφεί η ζωή τους τότε το καταλαβαίνουν και χωριζουν, αλλά τότε φυσικά είναι αργά…

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mην ασχολειστε με τις ελλεινίδες ρε παίδες χασιμο χρονου ειναι.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Οι ελεεινίδες είναι σαν τις μύγες. Τις ελκύουν μόνο τα σκατά...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Οι ελεεινίδες είναι σαν τις μύγες. Τις ελκύουν μόνο τα σκατά...

Πωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Έγραψες  :dancing: Οι ελλεηνίδες ελκύονται απ'τα σκατά για να νιώθουν σημαντικές και ανώτερες. Τώρα αυτά που λένε οτι θέλουν καλλιεργημένους και μορφωμένους άνδρες, ειναι  :jerking: :jerking: Τους ζηλεύουν και ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μαζί τους. Θέλουν να νιώθουν κυρίαρχες (σε μια στρατια τυφλών ηγείται ο μονόφθαλμος). :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom