Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Επισυναπτω ποστ απο Ελλεεινιδα απο facebook σχετικο με αυτο το θεμα :

κ δυστυχως κατω απ τ καθεστως π ζουμε γινομαστε ατομιστριες κ παιζουμε τ δικη μας μπαλα..κ ολα αυτα για ν μας θαυμαζετε,ν μας εκτιματε..αλλα δεχομαι πλεον δν ειναι ολα για εσας!!στν εποχη μας ολα ειναι δεδομενα..η ζωη μας στηριζεται σε ενα φτηνο χαρτονομισμα.. χα!χα! καλη τυχη στ τραγουδι κ αορια μν αναλωνεστε ς τετοιου ειδους συζητησεις..δν θ βγαλετε ακρη κ δν θ εχετε τν απαντηση π θελετε..! φιλια!(ελπιζω ν βοηθησα)

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Επισυναπτω ποστ απο Ελλεεινιδα απο facebook σχετικο με αυτο το θεμα :

κ δυστυχως κατω απ τ καθεστως π ζουμε γινομαστε ατομιστριες κ παιζουμε τ δικη μας μπαλα..κ ολα αυτα για ν μας θαυμαζετε,ν μας εκτιματε..αλλα δεχομαι πλεον δν ειναι ολα για εσας!!στν εποχη μας ολα ειναι δεδομενα..η ζωη μας στηριζεται σε ενα φτηνο χαρτονομισμα.. χα!χα! καλη τυχη στ τραγουδι κ αορια μν αναλωνεστε ς τετοιου ειδους συζητησεις..δν θ βγαλετε ακρη κ δν θ εχετε τν απαντηση π θελετε..! φιλια!(ελπιζω ν βοηθησα)

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: αμε πως δεν βοηθησες? :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
βασικα μηπως να το γυρισεις? πολυ προβληματισμος πεφτει για ενα σεξ ρε παιδια.... :P :P

Ποιός προβληματισμός; Καταλαβαίνεις τί διαβάζεις;
Μόνες τους έρχονται, θα προβληματιστούμε κιόλας; :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μιλάμε για 30-35άρες, κάποιες με δική τους δουλειά...
Έλλειψη προσωπικότητας (αφού θεωρούν ότι το μόνο στοιχείο που τις προσδιορίζει είναι η εργασιακή τους ιδιότητα), αδικαιολόγητος ψωνισμός, και μέτριο, γενικά, σεξ...

:thumbsup::thumbsup: :thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ποιός προβληματισμός; Καταλαβαίνεις τί διαβάζεις;
Μόνες τους έρχονται, θα προβληματιστούμε κιόλας; :rockon:

ε για να το αναφερεις προφανως προβληματιζεσαι....ή απλα γκρινιαζεις....αν δεν σε προβληματιζε δε θα κρατουσες στατιτισκα και επιδημιολογικα στοιχεια για τις επιδοσεις τους στο σεξ και την υπαρξη ή μη προσωπικοτητας των κυριων που ανηκουν σε αυτους τους κλαδους.....

γιαυτο αναρωτιεμαι προς τι ο προβληματισμος....οχι ο δικος σου...ειναι γενικοτερος προβληματισμος........απο τη μια απαιτουμε απο τους συντροφους μας να ειναι ανετοι με το θεμα της σεξουαλικοτητας τους και απο την αλλη απο μονοι μας ασχολουμαστε τοσο ενδελεχως με αυτο το θεμα που κατανταει πλεον κομπλεξ....

πως εχει καποιος την απαιτηση να βρει γυναικα που να αισθανεται με τη σεξουαλικοτητα της και το σεξ γενικοτερα οταν ο ιδιος βγαζει παραρτημα καθε τρεις και μια για το οτι δεν του καθεται η μια κατηγορια γυναικων, οτι ξεσκιζει την αλλη κατηγορια γυναικων και θεωρει κομπλεξικη μια αλλη κατηγορια γυναικων?

το σεξ ειναι μια φυσιολογικη πραξη.....τα ατομα τα οποια το αντιμετωπιζουν με κομπλεξ πρεπει απλως να αγνοουνται.....η μεμψιμοιρια ομως και η διαρκης ενασχοληση με αυτο κατανταει εξισου κομπλεξικη συμπεριφορα κατα την αποψη μου....

κοινως οσο κομπλεξικο ειναι ενα ατομο που βλεπει το σεξ καχυποπτα και συντηρητικα αλλο τοσο κομπλεξικο ειναι και ενα αλλο ατομο που ασχολειται διαρκως με τα κακως κειμενα του θεματος και προσπαθει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι επι 2 χρονια....

δεμιλαω για σενα προσωπικα φλεσακι....απλα μου εδωσες την αφορμη για γενικοτερο προβληματισμο.... :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ε για να το αναφερεις προφανως προβληματιζεσαι....ή απλα γκρινιαζεις....αν δεν σε προβληματιζε δε θα κρατουσες στατιτισκα και επιδημιολογικα στοιχεια για τις επιδοσεις τους στο σεξ και την υπαρξη ή μη προσωπικοτητας των κυριων που ανηκουν σε αυτους τους κλαδους.....

γιαυτο αναρωτιεμαι προς τι ο προβληματισμος....οχι ο δικος σου...ειναι γενικοτερος προβληματισμος........απο τη μια απαιτουμε απο τους συντροφους μας να ειναι ανετοι με το θεμα της σεξουαλικοτητας τους και απο την αλλη απο μονοι μας ασχολουμαστε τοσο ενδελεχως με αυτο το θεμα που κατανταει πλεον κομπλεξ....

πως εχει καποιος την απαιτηση να βρει γυναικα που να αισθανεται με τη σεξουαλικοτητα της και το σεξ γενικοτερα οταν ο ιδιος βγαζει παραρτημα καθε τρεις και μια για το οτι δεν του καθεται η μια κατηγορια γυναικων, οτι ξεσκιζει την αλλη κατηγορια γυναικων και θεωρει κομπλεξικη μια αλλη κατηγορια γυναικων?

το σεξ ειναι μια φυσιολογικη πραξη.....τα ατομα τα οποια το αντιμετωπιζουν με κομπλεξ πρεπει απλως να αγνοουνται.....η μεμψιμοιρια ομως και η διαρκης ενασχοληση με αυτο κατανταει εξισου κομπλεξικη συμπεριφορα κατα την αποψη μου....

κοινως οσο κομπλεξικο ειναι ενα ατομο που βλεπει το σεξ καχυποπτα και συντηρητικα αλλο τοσο κομπλεξικο ειναι και ενα αλλο ατομο που ασχολειται διαρκως με τα κακως κειμενα του θεματος και προσπαθει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι επι 2 χρονια....

δεμιλαω για σενα προσωπικα φλεσακι....απλα μου εδωσες την αφορμη για γενικοτερο προβληματισμο.... :)

ενα ελαφακι για το φλεσακι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
αντε παλι αρχισαμε με τα σεντονια.Μουνιτσα chill

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ενα ελαφακι για το φλεσακι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχχαχαχααχαχχαχαχ ηλιθιαααααααααααααααα

και ηλιθιε γκαντυυυυυυυυυυυυυυ

εγω φταιω που με πιανουν και κρισεις σοβαροτητας καμια φορα πφφφφφφφφφ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:think: :think:

ξεκολλα ειπαμε δεν βγαινω μαζι σου ουτε σε πηδαω.U have to lose weight first  :boobies:

μπας και δε διαβαζεις καλα αυτα που γραφω??? ή απλα σου αρεσει να βαυκαλιζεσαι? :P :P

Με πηδαει αλλος μη σκας για το Sexual well being μου....ενας κτηνοβατης  :) :)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η νουνιτσα ειναι νουναρα !

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φυγε φυγε......

Επισκέπτης
μπας και δε διαβαζεις καλα αυτα που γραφω??? ή απλα σου αρεσει να βαυκαλιζεσαι? :P :P
:-* :-* :-*

Με πηδαει αλλος μη σκας για το Sexual well being μου....ενας κτηνοβατης  :) :)

ωστε κανεις κ αυτο το ''σεξ'' ε?αληθεια πως ειναι?καπου ειχα διαβασει γιαυτο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:-* :-* :-*

ωστε κανεις κ αυτο το ''σεξ'' ε?αληθεια πως ειναι?καπου ειχα διαβασει γιαυτο...

κοιτα.............νταξει............δε λεει και πολλα..........νομιζω δηλαδη οτι για μια φορα καλα ητανε.....δεν ξερω αν θελω να ξανακανω ομως.......προτιμω να παιζω στο κομπιουτερ μου.......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ακομα δεν εφυγες ?  :think:

Επισκέπτης
κοιτα.............νταξει............δε λεει και πολλα..........νομιζω δηλαδη οτι για μια φορα καλα ητανε.....δεν ξερω αν θελω να ξανακανω ομως.......προτιμω να παιζω στο κομπιουτερ μου.......

μακαρι να εβρισκα κ εγω μια σαν εσενα να κανω αυτο το σεξ να δω πως ειναι αλλα ειμαι αγαμητος :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom