You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Εγω παντως ενα πραγμα που αντιπαθω ειναι οι μεγαλες ψωλοπαρεες που μαζευονται σε μια ταβερνα και μεθοκοπανε χωρις μουνια και λενε για το ποσο αντρες ειναι με την ζωη που κανουν (εχοντας και μια κοιλια τεραστια απο τις μπυρες) και σνομπαρουν οσους γαμανε ακομα και εκδιδομενες γυναικες και κανουν sextours.Εχω φιλο που καβλωνει με το να πινει 10 λιτρα μπιρα εξω και να να κτυπαει σουβλακια μετα και να μην θελει ουτε να περασει απεναντι απο μπουρδελο αλλα ουτε και να κανει παρεα με γκομενες και να ασχοληθει γενικα με αυτες.
Ακριβώς.Αυτά που τους κάνουν καλούς με τις γκόμενες τους καταστρέφουν στους άλλους τομείς.Ποιος θα θέλει να προσλάβει κάποιον απρόβλεπτο,επιθετικό,επικίνδυνο?Αντίθετα οι γκόμενες αυτούς γουστάρουν γιατί τους κάνουν να νιώθουν ωραία.Αυτούς βρίσκουν σεξουαλικούς και όσο πιο πολλές έχουν,τόσο περισσότερο κολλάνε μαζί τους.
Οι τύποι ξέρουν οτι οι γκόμενες βαριούνται γρήγορα στις σχέσεις(όλα προβλέψιμα) και γαμάνε τις γκόμενες των ''καλών παιδιών''.
Οι τύποι ξέρουν οτι οι γκόμενες βαριούνται γρήγορα στις σχέσεις(όλα προβλέψιμα) και γαμάνε τις γκόμενες των ''καλών παιδιών''.
εγω ρε παιδια εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα και δε θελω να το παιξω εξυπνακιας.πραγματικα πιστευω οτι ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει περισσοτερο.κατι που αρεσει σε εναν καποιος αλλος το σιχαινεται και αντιστροφα.γι αυτο θεωρω λιγο ασκοπο να σκαμε για το τι κανει ο διπλα μας εφοσον δε μας δημιουργει καποιο προβλημα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
fleshforfantasy σωστοοοος,με αυτη την περιγραφη μου έφερες αυτομάτως 2-3γνωστούς μου στο μυαλό!
Οι άνθρωποι είναι τζιμάνια στο καμάκι!!! Για καφέ ή ποτό δεν τους έχω δει ποτέ, σε παραλίες οργανωμένες δεν πάνε ποτέ, και πάντα γαμούν, μερικές φορές και 2-3 γκόμενες παράλληλα!!!
Όσα λέει ο Xartinos σε άλλα threads, δεν είναι αβάσιμα!!!
Ακριβώς.Αυτά που τους κάνουν καλούς με τις γκόμενες τους καταστρέφουν στους άλλους τομείς.Ποιος θα θέλει να προσλάβει κάποιον απρόβλεπτο,επιθετικό,επικίνδυνο?Αντίθετα οι γκόμενες αυτούς γουστάρουν γιατί τους κάνουν να νιώθουν ωραία.Αυτούς βρίσκουν σεξουαλικούς και όσο πιο πολλές έχουν,τόσο περισσότερο κολλάνε μαζί τους.
Αν αναφέρεσαι στους καμάκηδες, δεν είναι κατ' ανάγκην επιθετικοί και επικίνδυνοι...Οι δικοί μου γνωστοί, είναι απλοί τύποι που δεν τους πιάνει το μάτι σου, όμως ξέρουν και μπορούν να μιλούν τη γλώσσα του πεζοδρομίου και της πιάτσας, και φυσικά είναι ξεφτέρια στο να ανιχνεύουν "ευάλωτους" στόχους, σε πολύ κατάλληλο timing...Και επίσης, αδιαφορούν πλήρως για τη γνώμη που θα σχηματίσει ο περίγυρος και αν θα χαρακτηριστούν καμάκια ή αν θα χλευαστούν από γκόμενες...Οι τύποι είναι αστέρια στο μπλα μπλά, δεν κολώνουν ΠΟΥΘΕΝΑ, έχουν απίστευτο θράσος, και στοχεύουν κατευθείαν στα πιο ευάλωτα σημεία της γυναικείας ψυχολογίας
Επισκέπτης
εγω ρε παιδια εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα και δε θελω να το παιξω εξυπνακιας.πραγματικα πιστευω οτι ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει περισσοτερο.κατι που αρεσει σε εναν καποιος αλλος το σιχαινεται και αντιστροφα.γι αυτο θεωρω λιγο ασκοπο να σκαμε για το τι κανει ο διπλα μας εφοσον δε μας δημιουργει καποιο προβλημα
Σωστος.Το θεμα ειναι να κανεις οτι γουσταρεις και να περνας καλα απλα καμια φορα μερικες ακραιες περιπτωσεις ομαδας ατομων σηκωνουν συζητηση
DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Το "χειρότεροι" πως το εννοείς;
Ότι δεν είναι καλοί φίλαθλοι ας πούμε;
Ότι δεν είναι καλοί για να διοργανώνουν μπακουροπαρέες 30 ατόμως για στριπτιτζάδικο;
Ότι δεν οργανώνουν εκδρομές στη Φυλής με όλους τους συμμαθητές τους;
xaxaxxxax πέστο
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καθόμουν σε μια καφετέρια με την κοπελιά μου και μια φίλη της. Στο τραπέζι δίπλα μας κάθονταν 3 άνδρες μόνοι. Περνά μια παρέα γνωστή τους. Ένα ζευγάρι που ήταν ένα παληκάρι με ένα ... ψιλομπαζάκι και μια σχετικά καλή γκομενίτσα (με άριστα το 10 θα έπαιρνε 6) που ήταν μόνη. Ένας από τους τρείς γνώριζε προφανώς την καλή γκομενίτσα και τη φώναξε. Μετά το καλησπέρα της πρότεινε να κάτσει να την κεράσουν. Του είπε πρώτη φορά όχι, επειδή ήταν με παρέα! Της είπε να φέρει και την παρέα (το ζευγάρι) να ... τους κεράσει και εκείνους! Του είπε το δεύτερο όχι. Της είπε να κανονίσουν να .... βρεθούνε για να την ... κεράσει !!!!!Του είπε ότι ... δεν ευκαιρεί αυτόν τον καιρό !!!!! Προφανώς είχε να κρατήσει το φανάρι σε πολλά ακόμη ζευγάρια !!!!! Της είπε ο τύπος ότι ... θα την πάρει αυτός για να κανονίσουν να πάνε όπου αυτή γουστάρει για να ... την κεράσει !!!!!!!!!!!!!!!
Του είπε ότι ... δεν είναι εύκολο να την βρεί στο τηλέφωνο αυτόν τον καιρό !!
Τι έπρεπε να ακούσει το άτομο για να καταλάβει πως ό,τι κι αν κεράσει τη συγκεκριμένη γκόμενα, δεν πρόκειται να φάει ποτέ (από αυτή) και με τίποτε ;;;;;
Έπρεπε να τον πυροβολήσει με καραμπίνα; Να του βρίσει τη μάνα; Τι ;
Φαντάζεστε αν κάποιοι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη, πόσο ανεβασμένη ψυχολογία έχει αυτή η καργιόλα από κάτι τέτοια ληγούρια που την παρακαλάνε επί χρόνια, αυτή τους φτύνει κι εκείνοι νομίζουν ότι .... ψιχαλίζει ;
Δεν θέλω να το παίξω μάγκας. Κοντεύω τα 35, έχω περάσει από όλα τα στάδια , μπατήρης , μπάκουρος , σε μπουρδέλα βρωμερά, κωλόμπαρα , μόνος για βδομάδες ....
Ωστόσο ποτέ δεν παρακαλούσα τόσο ληγούρικα το κάθε τσόκαρο. Ζητούσα μια φορά από όσες γούσταρα να βρεθούμε και αν δεν έλεγαν "ΝΑΙ" δεν τους ξαναμίλαγα. Αργά ή γρήγορα όλο κάτι βρισκόταν και κρατούσα και τον τσαμπουκά μου !!!
Γιατί πέφτουν τόσο χαμηλά μερικοί και χαλάνε την πιάτσα;
πιστευω το καλυτερο ειναι αν γουσταρουμε καμμια γκομενα και μας το παιζει ζορικη..να την πικαρουμε με καμμια αλλη..π.χ. να μας δει με καμμια αλλη μποροστα της να χαμουρευομαστε!αν γουσταρει εστω και λιγο η γκομενα θα τρεχει μετα!!!!
Και οι περισσότεροι από αυτούς που περιγράφεις είναι κάτι λαικούρες σκατόφατσες με προφίλ φυλακόβιου.
Επισκέπτης
Και οι περισσότεροι από αυτούς που περιγράφεις είναι κάτι λαικούρες σκατόφατσες με προφίλ φυλακόβιου.
μπουζουξηδες σκυλαδες ε
Αυτοι που γαμανε ΜΙΑ γκομενα ναι...-ερωτευμενοι....αυτοι που γμαμνε πολεσ εοχι εξαλλου για να γαμησεισ πολλες πρεπει να εχεισ κυκλο...Ισα ίσα αυτοί που γαμάνε περισσότερο είναι οι λιγότερο κοινωνικοί γιατί έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο μουνί.Τους γράφουν όλους στα αρχίδια τους και ασχολούνται μόνο με γκόμενες.Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δυστηχως οι Ελληνες ειδηκα στο εξωτερικο χαλαμε τη πιατσα.καταστρεψαμε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια.ευτηχως που στο Σανκτ Πετερμπουργκ που ειμαι δεν εχει Ελληνες!!!οταν σκανε μυτη πληρωνουνε τα τριπλα απο τους αλλους για να γαμησουνε και ειναι και ευχαρηστιμενοι και λενε οτι πληρωσανε και λιγα!!!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Συνήθως ειναι κλειστοί χαρακτήρες με λιγες παρεες. Αν δεν εχεις γνωστους δε περνας καλα σαν εργενης τοτε παιζει να σε σερνει οποια και οτι να ναι.Δε γνωρισα ποτε μουνοδουλο που να ταν κοινωνικο ον με πολλες παρεες και φιλους
Φίλε iaswnas έχω μία λιγάκι διαφορετική άποψη. Πηγαίνω συχνά σε συγκεκριμένη καφετέρια με γνωστούς από 20 έως 35 χρονών. Η παρέα έχει ωραία παιδιά και όπως είναι φυσικό πλαισιώνεται συχνά από διάφορα νινάκια 18 - 30 χρονών (πρώην συμμαθήτριες, γνωστές, μακρυνές συγγενείς, πρώην γκόμενες κ.λ.π.). Τις περισσότερες τις "τρώει" ένας συγκεκριμένος τύπος, που δεν είναι μοναχικός αλλά έρχεται συχνά στην παρέα. Δεν μετέχει, όμως, τόσο ενεργά. Είναι κάπως κλειστός και "μουλωχτός"! Έτσι μουλωχτά την πέφτει και στις γκόμενες, την ώρα που οι υπόλοιποι μαλάκες παίζουν τάβλι ή κωλοχτυπιούνται με την Πανάθα και τον θρύλο! Αυτός εκεί, τη "δουλίτσα" του!
Ειδικά στην Ελλάδα αν δεν είσαι με κόσμο και σε παρέες έχεις ελάχιστες πιθανότητες να μαμήσεις. Δεν πρέπει απαραίτητα να είσαι κοινωνικός αλλά να υποκρίνεσαι ότι είσαι. Να χώνεσαι σε παρέες και ψιλο-μουλωχτά να τους τρως τις γκόμενες. Αυτός είναι ο πραγματικός (αρρωστημένος για μένα) νινάκιας. Και πάντως μην ψάχνεις ηθική! Ηθική δεν υπάρχει στα λεφτά, στο νινί και στο μαμήσι!
Επισκέπτης
μερικες φορες και εγω υπηρξα ρεζιλι που χαλαει τη πιατσα.ΒΕΒΑΙΑ,μαλακια εκανα και επεσα τοσο χαμηλα.οτι χειροτερο ειναι να σερνεσαι και να παρακαλας το καθε μαιμουνακι,που την ειδε σκλεναρικοβα.
Επισκέπτης
παλιος που ναι αλλιως.ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου 100%.αν δεν εισαι σε παρεα η προσποιησαι το κοινωνικο ,μουνακια δεν εχει,εκτος πια και αν εισαι μαγκας ,ωραιος με φραγκα που να βγαινει εξω και να φλερταρει καθε μερα(κατι πολυ πολυ σπανιο)
Ρε παιδιά κοντεύω να φρικάρω. Βλέπω κάτι γκομενάρες ζευγάρι με κάτι μαλακοπίτουρες που σου έρχεται να τρελαθείς και κάτι παίδαρους με ψόφιες. Γιατί; όμως ας κάνουμε κριτική και στην δική μας στάση όταν πάμε και δίνουμε 300 ευρώ την ώρα να γαμήσουμε, όταν την ίδια γκόμενα στη Βουδαπέστη ή στην Πράγα την γαμάς με τα μισά λεφτά αν δεν καταλάβει ότι είσαι Έλληνας. Μήπως και εμείς αυτοεξεφτιλιζόμαστε;
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Ρε παιδιά κοντεύω να φρικάρω. Βλέπω κάτι γκομενάρες ζευγάρι με κάτι μαλακοπίτουρες που σου έρχεται να τρελαθείς και κάτι παίδαρους με ψόφιες. Γιατί; όμως ας κάνουμε κριτική και στην δική μας στάση όταν πάμε και δίνουμε 300 ευρώ την ώρα να γαμήσουμε, όταν την ίδια γκόμενα στη Βουδαπέστη ή στην Πράγα την γαμάς με τα μισά λεφτά αν δεν καταλάβει ότι είσαι Έλληνας. Μήπως και εμείς αυτοεξεφτιλιζόμαστε;
O μαλακοπιτουρας που λες εσυ μπορει να ειναι πραγματικος ανδρας και μαγκας.
Μη κρινεις καποιον απο την εμφανιση.
Ξερεις ποσοι "παιδαροι" ειναι μαλακες, καραγκιοζηδες κτλ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις