Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
γαμησε τα ρε φιλε,δεν τους ξερεις?
δεν τους ξερεις οτι καποιοι 'ανδρες΄θα σκοτωναν για να τους τον παικει μια γκομενα-σαπακι?

Επισκέπτης
Τα λιγούρια που κάνουν τα κέφια στην κάθε μπαζόλα έχουν χαλάσει τις γκόμενες για όλους  >:( >:( >:(

"τόσοι υπάρχουν που,όχι μόνο θα είναι τζαμπέ,αλλά θα σου πληρώσουν ποτό-φαγητό-χοτέλ για να σε πηδήξουν!"

Χεχεχε καλά... αν μπορούσες να πάρεις ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απάντηση από την εν λόγω κοπελιά στην ερώτηση "πότε γαμήθηκες τελευταία φορά και, το κυριότερο, πότε είχες οργασμό???", θα καταλάβαινες!!! :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι όμως, υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι. Μέχρι και εορτοδάνεια παίρνουν για να τους τα φάνε οι γκόμενες, που μόλις τελειώνουν τα γκαφρά την κάνουν.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θα σκασω αν δεν το πω!εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ και ενας απο αυτους ρε ΒΑΓΓΕΛΗ!ο ξαδελφος μου ειναι,τα εχει 8 χρονια με μια ΧΟΝΤΡΕΛΟ,110 την κανω, και πηγαμε καφε κ μου εκλαιγε επειδη τον αφησε και ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..Μεχρι κ αμαξακι της εχει αγοράσει..
ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ..Ενταξει,να τα καναμε αυτα για την Σακιρα,αλλα για την Γεωργία απο τον Βύρωνα ρε πουστη μου?Του τα ειπα για τα καλα..Μου το επαιζε και αντρας στον χωρισμο μου κ μου εδινε κ συμβουλες :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: Ότι υπάρχουν ένα σωρό "άντρες" που θα κάνουν όλα τα κέφια μιάς γκόμενας για να έχουν έστω την εύνοιά της, και οι γκόμενες το έχουν καταλάβει και οι απαιτήσεις τους έχουν γίνει απίστευτες.

Όταν βλέπεις κάτι φάλαινες και το παίζουν χαριτωμένες, κάτι γριές χαμούρες και το παίζουν κοριτσάκια, κάτι χωρισμένες και περπατημένες και το παίζουν παρθένες, κι όμως υπάρχουν "άντρες" που θα κάνουν τα πάντα για να γλύψουν το μουνί τους, καταλαβαίνεις που έχουμε φτάσει πλέον.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τα πραγματα τελικα ειναι πιο δυσκολα απο οτι φανταζόμαστε..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σακίρα είπες;

shakira06290701.jpg

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"τόσοι υπάρχουν που,όχι μόνο θα είναι τζαμπέ,αλλά θα σου πληρώσουν ποτό-φαγητό-χοτέλ για να σε πηδήξουν!"

Τώρα που το καλοσκέφτομαι  :think: "ξενοδοχείο", φαγητό και έξοδα της γκόμενας μου στοιχίζει 50 ευρώ καθ' εκάστην, σε ... στούντιο :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θαυμάστε, απαιτήσεις και αυτοεκτίμηση:

"Ειδικά για τις γυναίκες είναι πολύ πιο εύκολο, φτάνει να δείξουν ότι είναι διαθέσιμες και είτε κουτσές είτε στραβές [size=11pt]όλο και κάποιος πικραμένος θα βρεθεί[/size]."

:uglystupid:

Εδώ, τα έχει χάσει ΕΝΤΕΛΩΣ...πλήρης σύγχισις

"νομιζω οτι, μετα τους male strippers, αυτη ειναι μια ακομα αποδειξη κοινωνικης ανοδου της γυναικας..."

:2funny:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Είναι η δεν είναι νοοτροπία αληθινής πουτάνας αυτή??!(Βιζιτού κιόλας.. μια που αναφέρει και το.. "χοτέλ" η βλαχογκόμενα)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:tickedoff:αυτοι οι ''αντρες''λεγονται και σκυλακια.ρε...δεν εχετε αυτοεκτιμηση?εξαιτιας σας την πληρωνουμε ολοι μας :headbang:οταν οι γυναικες λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πια δεν εννοουν τα ''παιδια που δε γινονται αντρες''αλλα τα σκυλακια που τα κανουν οτι θελουν.....σε λιγο θα τους αγοραζουν και τις σερβιετες :2funny:

Antimounodoulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Πεσ τα ρε φίλε και επειδή υπάρχουν τετοιοι μουνοδουλοι κατι μαλακισμενα μπαζα το παιζουν μουναρες!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Todok πραγματικά με τον ρεζίλα..Αλλα ειναι γιος του πρωην προεδρου της αμερικης οποτε 'λογική'(βαση κοσμο) η επιλογής της

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια!την προηγουμενη  εβδομαδα ημουν σε ενα παρτι!ηταν ενα παιδι το οποιο ηταν ομορφο και μια κοπελα επισης(μοντελο)!η κοπελια τα ειχε με καπιον και το ηξερε το παιδι!τεσπα της την επεφτε και τα λοιπα και σε καποια στιγμη αυτη του φωναζει και του λεει 'ρε μαλακα'!εγω περιμενα τα μπουκετα που θα ετρωγε αυτη και αυτος της λεει ενα απλο'εεεεε''οχι και μαλακα!εμεινα εκει!τρελαθηκα!σκευτηκα οτι για να σε πει ηγκομενα μαλακα πρεπει να της εχεις δωσει τρελα δικαιοματα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έλα τώρα τον είπε μλκα..... εεεεε''οχι και μαλακα κρίμα το παιδί...

γαμώ μουνί που τον ξεσβούρναγε έπρεπε να του πει. αυτός δεν την χαλάει την πιάτσια.... πάει την χάλασε εδώ και καιρό. θα πάει μετά αυτο στον φίλο της και θα τρίβεται και θα του ζητάει πράγματα και θάματα. άμα δεν της τα κάνει ο μλκας αυτός θα του πει. κρίμα και εγώ χαραμίστηκα με σένα τόσο καιρό, με τον ταδε από το πάρτι έπρεπε να ήμουν και θα μου τα έκανε όλα. τώρα άπειρες λύσεις υπάρχουν:

1) να γίνει και ο νυν μλκας και να κάνει όλα τα χατήρια επειδή νομίζει ότι θα τον αφήσει

2)αυτή θα φύγει απο τον νυν και θα πάει στον άλλον και θα δώσει αξία στον μλκα κατ' επάγγελμα και θα αφήσει τον άλλον που καλά την έκανε και δεν την πίεσε να γυρήσει αλλά θεωρείται πιο μλκας και από τον 1ο μλκα καθώς εάν σου φάει την γκόμενα ένας μλκας εσύ τι είσαι?... 2 φορές μλκας

οι άλλες περιπτώσεις αποκλείονται γτ η γυναίκα είτε εκβιάζει είτε εκδικείται.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συνίθως ειναι κλειστοί χαρακτήρες με λιγες παρεες. Αν δεν εχιε γνωστους δε περνασ καλα σαν εργενησ τοτε παιζει να σε σερνει οποια και οτι να ναι.Δε γνωρισα ποτε μουνοδουλο που να ταν κοινωνικο ον με πολλες παρεες και φιλους-

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ισα ίσα αυτοί που γαμάνε περισσότερο είναι οι λιγότερο κοινωνικοί γιατί έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο μουνί.Τους γράφουν όλους στα αρχίδια τους και ασχολούνται μόνο με γκόμενες.Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το μουνι θελει να σε εξουσιάζει..να σε κόψει απο φίλους,χόμπυ,παρεες,συγγενεις..
Συνήθως οταν βλεπετε μοναχικό ή ειναι καμμενος απο μουνί(του τα εκοψε ολα κ τον αφησε)ή ειναι εν δυνάμει μουνοδουλάκιας..

Επισκέπτης
Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε.

Το "χειρότεροι" πως το εννοείς;
Ότι δεν είναι καλοί φίλαθλοι ας πούμε;
Ότι δεν είναι καλοί για να διοργανώνουν μπακουροπαρέες 30 ατόμως για στριπτιτζάδικο;
Ότι δεν οργανώνουν εκδρομές στη Φυλής με όλους τους συμμαθητές τους;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ισα ίσα αυτοί που γαμάνε περισσότερο είναι οι λιγότερο κοινωνικοί γιατί έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο μουνί.Τους γράφουν όλους στα αρχίδια τους και ασχολούνται μόνο με γκόμενες.Οι χειρότεροι τύποι είναι αυτοί που γαμάνε.

Αυτοί που αναφέρεις, είναι δυνατοί στο καμάκι...

Πραγματικά, δεν έχω γνωρίσει "καμάκι"  που να έχει τη σπουδαία κοινωνική ζωή...Τα 2-3 σοβαρά καμάκια που γνωρίζω, άτομα της γειτονιάς μου και μεγάλα αλάνια, δεν έχουν δουλειές με λεφτά και κοινωνική συναναστροφή, ούτε καμιά γαμάτη εμφάνιση, τα δε "στέκια" που και καλά γίνεται παιχνίδι, δεν τα ξέρουν...γαμούν όμως συνέχεια, γκόμενες που έχουν "σχέσεις" και συχνάζουν στα in στέκια, ενώ είναι ικανοί να κάνουν καμάκι [size=11pt]οπουδήποτε, οποτεδήποτε σε οποιαδήποτε...[/size]Σε αυτούς θα ήθελα να μοιάσω (στον τομέα του καμακιού βέβαια), αλλά είμαι πολύ πίσω ακόμα :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom