Η καλομοίρα δεν ειναι ελληνίδα φίλε...
Αντίθετα η Βίκυ Καγιά , η Βάνα Μπάρμπα, η Έλλη Κοκκίνου, κλπ. ειναι Ελληνίδες.
Δε μου πέφτει λόγος αλλά ελπίζω με τη φράση σου "απίστευτα καυλιάρες Ελληνίδες" να μην εννοούσες τις προαναφερθείσες.
μα'σταΗ καλομοίρα δεν ειναι ελληνίδα φίλε...
Εγώ θεωρώ τις Ελληνίδες καυλιάρες και πολύ μάλιστα._
Αν εσείς δεν τις θεωρείτε δεν έχω καμία αντίρρηση δικαίωμα σας.
....Με λίγα λόγια δεν γουστάρω Αράχωβα έστω και για χίλιες πίπες.
Ακριβώς, για αυτό είμαι αισιόδοξος, ότι λόγω δυσάρεστων οικονομολογικών συγκυριών θα δούμε καλύτερες μέρες κοινωνικά.
Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια, φίλε leonoro, μέχρι να τελειώσουν τα έτοιμα, και να σφίξουν πραγματικά οι κώλοι...
....Το μάρκετινγκ ιδρύθηκε απο άνεργους προπαγανδιστές του α παγκοσμίου πολέμου.
Το μάρκετινγκ ιδρύθηκε απο άνεργους προπαγανδιστές του α παγκοσμίου πολέμου.
Μιλάς απο εμπειρία κρεβατική;
Μαλλον δεν φταιει ουτε το κλιμα ουτε η διατροφη...αλλα φταινε..... Ίσως φταίει ο μόλυνση της Αθήνας ( για Αθήνα) ίσως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το κλίμα δε ξέρω τι σκατά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δε γουστάρουνε ρε παιδί μου. Απορείται καμιά φορά με τη συμπεριφορά τους και λέτε " καλά αυτές δε θέλουν να περάσουν καλά?γιατί είναι έτσι κλπ?" ε όχι δε θέλουν. Απλό δεν είναι?
εγω παλι γι αυτο τα βλεπω με πιο απαισιοδοξο ματι, διοτι οσο πιο πολυ σφιγγει το χρημα (γιατι θα σφιγγει ολοενα και περισοτερο, δεν υπαρχει αμφιβολια νομιζω σ αυτο), τοσο ο κοσμος θα ψαχνει την αρπαχτη χωρις να βλεπει τιποτε αλλο μπροστα του.
mounitsa διαφωνώ με δύο πράγματα που έχεις αναφέρει.
Παιδιά άλλο το ΟΜΟΡΦΕΣ και άλλο το ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ. Δηλαδή να έχουν διάθεση. Οι Ελληνίδες φαίνονται όμορφες ( δεν είναι όμως, απλά έχουν χρήματα και φτιάχνονται) αλλά απλά δεν έχουν διάθεση για σεξουαλικά. Βιολογικά. Τελείωσε. Ίσως φταίει ο μόλυνση της Αθήνας ( για Αθήνα) ίσως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το κλίμα δε ξέρω τι σκατά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δε γουστάρουνε ρε παιδί μου. Απορείται καμιά φορά με τη συμπεριφορά τους και λέτε " καλά αυτές δε θέλουν να περάσουν καλά?γιατί είναι έτσι κλπ?" ε όχι δε θέλουν. Απλό δεν είναι?