Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Η καλομοίρα δεν ειναι ελληνίδα φίλε...
Αντίθετα η Βίκυ Καγιά , η Βάνα Μπάρμπα, η Έλλη Κοκκίνου, κλπ. ειναι Ελληνίδες.  

Δε μου πέφτει λόγος αλλά ελπίζω με τη φράση σου "απίστευτα καυλιάρες Ελληνίδες" να μην εννοούσες τις προαναφερθείσες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η καλομοίρα δεν ειναι ελληνίδα φίλε...
Αντίθετα η Βίκυ Καγιά , η Βάνα Μπάρμπα, η Έλλη Κοκκίνου, κλπ. ειναι Ελληνίδες. 

Και λοιπόν;Τις βλέπεις κάθε μέρα; Και γιατί να τις χαρακτηρίσω καυλιάρες; Επειδή μου το υπαγορεύει η τηλεόραση;

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Μην τα περιορίζετε, και η Έλλη Πασπαλά Ελληνοαμερικάνα απο Νέα Υόρκη είναι. ʼλλη γενιά, άλλοι άνθρωποι. Γενικά τα πολύ νέα άτομα είναι δυσκολότερο να φτιάξουν προσωπικότητα παντού στον κόσμο σήμερα. Είναι στόχος πλύσης εγκεφάλου της μαζικής ψυχολογίας του μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ ιδρύθηκε απο άνεργους προπαγανδιστές του α παγκοσμίου πολέμου.

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ θεωρώ τις Ελληνίδες καυλιάρες και πολύ μάλιστα._

Αν εσείς δεν τις θεωρείτε δεν έχω καμία αντίρρηση δικαίωμα σας.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θα σας μιλησω για μια προσωπικη μου εμπειρια.συνεβηκε το 1985.και απο τοτε αρχισα να αναρωτιεμαι οτι κατι παει στραβα με τις γυναικες αυτης της χωρας.παραθεριζα για χρονια σε περιοχη της αττικης.εκει ειχα γινει φιλος με τον ιδιοκτητη μιας μικρης καφετεριας.καναμε παρεα,παροτι καποια χρονια μεγαλυτερος μου.ηταν πολυ καλο παιδι.εκεινη τη χρονια γνωρισε μια κοπελα απο τη Δανια.ρε παιδια σας μιλω για εναν αγγελο.ενα παιδι γυρωστο 185 υψος,ξανθο μαλλι,θεικα πρασινα ματια και ενα φανταστικο στηθος.με το που εσκασε μυτη λοιπον στην περιοχη μας,η καθε κυρα πιτσα-κιτσα αρχισε σχολια του στυλ''κοιτα την πουτανα που μας εφερε''η κλασσικη ελληνικη μαγκια του να πετροβολαμε οτι δε μπορουμε να φτασουμε.ο φιλος μου ειχε και εναν αδερφο τον οποιο αγαπουσε πολυ,ο οποιος ηταν διανοητικα καθυστερημενος.η διμετρη λοιπον θεα επαιρνε αγκαζε καθε μερα το δυστυχο παιδι και το πηγαινε βολτα στην παραλια.και εκει που τρελλαθηκα ηταν που ολες οι προηγουμενες πιτσεςκιτσες χλαυαζαν την κοπελα για αυτο που εκανε.και η κοπελα δε το εκανε προσποιητα.συμπεριφεροταν στο αρρωστο παιδι με τετοια καλωσυνη που σπανια βλεπεις.
για πειτε μου ρε παιδια με το χερι στην καρδια,αν μια δικια μας ειχε την ομορφια αυτης της θεας,αλλα και να μην την ειχε,ποια δικη μας θα εβγαζε αγκαζε βολτα τον αρρωστο αδερφο του εραστη της?για αυτο και αυτοι οι λαοι σαν κοινωνιες συνεχως ανεβαινουν.πιστευουν σε κατι που οι ελληνιδες ξεχασαν απο καιρο.στις ανθρωπινες σχεσεις.
και μη βιαστει κανεις να πει''ενταξει μωρε η δανεζα το εκανε για μια σεζον,και τι εγινε'' γιατι η δανεζα παντρευτηκε το φιλο μου,και πηρε ολη την οικογενεια στην κοπεγχαγη.εκει βλεπετε το να χλευαζεις τον ανημπορο δεν ειναι και τοσο μαγκια

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ θεωρώ τις Ελληνίδες καυλιάρες και πολύ μάλιστα._

Αν εσείς δεν τις θεωρείτε δεν έχω καμία αντίρρηση δικαίωμα σας.

Είναι πολύ καυλιάρες. Γεγονός. Φανερά υπάρχει απέχθεια αρκετών στο στυλ που απαιτούν για να γουστάρουν και δεν τις πλησιάζουν. Έτερον εκάτερον. ʼν και δεν με αντιπροσωπεύουν ούτε εμένα. Με λίγα λόγια δεν γουστάρω Αράχωβα έστω και για χίλιες πίπες.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς, για αυτό είμαι αισιόδοξος, ότι λόγω δυσάρεστων οικονομολογικών συγκυριών θα δούμε καλύτερες μέρες κοινωνικά.

εγω παλι γι αυτο τα βλεπω με πιο απαισιοδοξο ματι, διοτι οσο πιο πολυ σφιγγει το χρημα (γιατι θα σφιγγει ολοενα και περισοτερο, δεν υπαρχει αμφιβολια νομιζω σ αυτο), τοσο ο κοσμος θα ψαχνει την αρπαχτη χωρις να βλεπει τιποτε αλλο μπροστα του.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια, φίλε leonoro, μέχρι να τελειώσουν τα έτοιμα, και να σφίξουν πραγματικά οι κώλοι...

αυτο νομιζω οτι ειναι το παραδοξο στον ελληνα. οσο τελειωνουν τα ετοιμα, τοσο πιο πολυ την αρπαχτη (αντι την προκοπη) ψαχνει.
ο ελληνας δεν εχει να φαει παξιμαδι και στο εστιατοριο πηγαινοντας παραγγελνει χαβιαρι !! και το ακομη πιο εξωφρενικο ειναι οτι θα πληρωσει με δανεικα τα οποια ΟΥΤΕ ΚΑΝ εχει παρει απο πριν, τα παιρνει εκεινη τη στιγμη !!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για ολα φταινει οι αμερικανοι!!!  :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το μάρκετινγκ ιδρύθηκε απο άνεργους προπαγανδιστές του α παγκοσμίου πολέμου.

Και έφτασε στο απόγειό του από μετανοημένα παιδιά των λουλουδιών και του Μάη του 1968...

Όσο για το αν οι Ελληνίδες είναι "καυλιάρες" ένα έχω να πω: Μια κοπέλα που φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί καυλιάρα ή έστω ερωτική..Και η μέση ελληνίδα έχει εμμονή στο να μην τσαλακώνει την εικόνα της.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
mounitsa διαφωνώ με δύο πράγματα που έχεις αναφέρει.

Πρώτον που λες ότι φταίνε οι μαμάδες κλπ και ότι οι ίδιες που έκαναν τις "ανοργασμικές" έκαναν και τα "φλωράκια".

Πιστεύω ότι δε φταίνε ούτε μαμάδες ούτε τίποτα. Ίσως φταίνε άλλοι παράγοντες που η ελληνίδα είναι ανοργασμική. Δε φταίει καμία κοινωνία. Μόνο εκεί είναι συντηριτική η κοινωνία δηλαδή? Και δεύτερον έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες στην ελλάδα σε άλλους τομείς κάθε άλλο παρά κομπλεξικές είναι. Ίσα ίσα σε ότι δεν έχει να κάνει με σεξ μια χαρά είναι- καλές , φιλικές, βοηθάνε. Πως ξαφνικά γίνονται "κακές" και "κομπλεξικές"?
Και το ξαναλέω διαφωνώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική. Τρίχες κατσαρές. Ίσα ίσα είναι άκρως ανεκτική και φιλελεύθερη. Εδώ είναι η κατεξοχήν χώρα που δεν ισχύουον σχεδόν καθόλου κοινωνικοί περιορισμοί και θεσμοί και ο έλληνας αυτά τα έχει γραμμένα. Μόνο δηλαδή στο θέμα σεξ υπάρχει συντηριτισμός? Μήπως δεν είναι συντηριτισμός αλλά είναι κάτι άλλο?

Επίσης για τα παιδιά που μέχρι μεγάλη ηλικία μένουν με τους γονείς. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συγκρίνεις κοινωνίες ανόμοιες. Εδώ δεν υπάρχει κοινωνικό κράτος που να σε διασφαλίζει, υπάρχει πολύ υψηλή ανεργία και οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες. Δεν είναι θέμα ατομικής επιλογής λοιπόν όλα αυτά ούτε "νοοτροπίας". Αν ο άλλος δε μπορεί να βρει δουλιά ή βρίσκει για 500 ευρώ χωρίς ασφάλιση κλπ τότε μάλλον αντικειμενικά δε μπορεί να ζήσει μόνος του. Οπότε αρκετά και με αυτή την καραμέλα.

Για εσάς που λέτε τις ελληνίες καυλιάρες . Έχετε δει τις λατίνες? Έχουν καμία σχέση? Ή τις σκανδιναβές? Πλάκα κάνετε τώρα? ʼμα η ανέραστη ελληνίδα είναι καυλιάρα τότε η λατίνα τι είναι?  :grin:

Παιδιά άλλο το ΟΜΟΡΦΕΣ και άλλο το ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ. Δηλαδή να έχουν διάθεση. Οι Ελληνίδες φαίνονται όμορφες ( δεν είναι όμως, απλά έχουν χρήματα και φτιάχνονται) αλλά απλά δεν έχουν διάθεση για σεξουαλικά. Βιολογικά. Τελείωσε. Ίσως φταίει ο μόλυνση της Αθήνας ( για Αθήνα) ίσως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το κλίμα δε ξέρω τι σκατά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δε γουστάρουνε ρε παιδί μου. Απορείται καμιά φορά με τη συμπεριφορά τους και λέτε " καλά αυτές δε θέλουν να περάσουν καλά?γιατί είναι έτσι κλπ?" ε όχι δε θέλουν. Απλό δεν είναι?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
.... Ίσως φταίει ο μόλυνση της Αθήνας ( για Αθήνα) ίσως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το κλίμα δε ξέρω τι σκατά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δε γουστάρουνε ρε παιδί μου. Απορείται καμιά φορά με τη συμπεριφορά τους και λέτε " καλά αυτές δε θέλουν να περάσουν καλά?γιατί είναι έτσι κλπ?" ε όχι δε θέλουν. Απλό δεν είναι?
Μαλλον δεν φταιει ουτε το κλιμα ουτε η διατροφη...αλλα φταινε.
Ενα αποσπασμα απο προηγουμενο post μου,ισως δινει μια διαφορετικη αποψη...

.....Με το πέρασμα των χρόνων οι κοινωνικοπο λιτικές συνθήκες άλλαξαν. Με τη σεξουαλική επανάσταση οι ρόλοι ανδρών και γυναικών διαφοροποιή θηκαν. Οι ισορροπίες των σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών διαταράχθηκαν σε μεγάλο βαθμό και η ιστορία ουσιαστικά άλλαξε τροπή. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκ ε σε ολόκληρο το Δυτικό κόσμο, στην Ελλάδα όμως έγινε ιδιαίτερα αισθητό, αφού εκτός από τη σεξουαλική επανάσταση οι Ελληνίδες άρχισαν να ανακαλύπτου ν απότομα, από τα μέσα τις δεκαετίας του ?80 και μετέπειτα, τον δυναμικό ρόλο που μπορεί να παίξει η ιδιωτική περιουσία και τα δικαιώματα χρήσης αυτής, χωρίς όμως καμιά προετοιμασί α και όχι μέσα από μια σταδιακή κοινωνική διαδικασία και ψυχολογική διεργασία οι οποίες θα τους επέτρεπαν να υιοθετήσουν μια μετριοπαθή στάση απέναντι στα καταναλωτικ ά αγαθά. Η «ανώμαλη» αυτή επαφή με τον καταναλωτισ μό και τον αθέμιτο πλουτισμό επηρέασε ΜΑΖΙΚΑ την ελληνική γυναικεία σκέψη (και πρακτική). Και εδώ, επιτρέψτε μου να θεωρώ, βρίσκεται η ουσία του προβλήματος . Πάντοτε υπήρχαν οι γυναίκες που θα θυσίαζαν τα πάντα στο βωμό του χρήματος η οποιασδήποτ ε άλλης μορφής εξουσίας ή πρόσβασης σε αυτήν. Όμως υπήρχε πάντοτε και μια ισχυρή κοινωνική βάση (η πλειοψηφία δηλαδή των γυναικών) που αποτελούσε το προπύργιο ηθικής και αξιοπρεπούς συμπεριφορά ς. Σήμερα δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Οι γυναίκες μαζικά γίνονται κοινωνοί της πορνείας και τη μετατρέπουν από επάγγελμα σε τρόπο ζωής και δη αποδεκτό από την κοινωνικές και την πολιτειακές δομές.

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Υπάρχουν πράγματα όπου οι προλαλίσαντες ορθά εμίλησαν. Καταρχήν το lifestyle που πολλά "trendy" (του πρωκτού) περιοδικά και εκπομπές ευαγγελίζονται.  Ένα ατσαλάκωτο αμφίβοληε ποιότητας image, προσκύνημα στη μόδα, στο χρήμα, στις διασημότητες με ρηχό περιεχόμενο.  Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί τρώμε στη μάπα κάθε τραγουδιάρα και ηθοποιό των reality επί μονίμου βάσεως σαν να μας κάνουν ένεση μαλακίας? Γιατί δεν βλέπουμε κανένα άνθρωπο του πνεύματος στην ΤV, συγγραφέα, ερευνητή, μηχανικό, επιστήμονα, γλύπτη, γιατί δεν προβάλλονται τέτοια πρότυπα? Για τον ίδιο λόγο που έσκασε η φούσκα του χρηματίστηρίου.  Επειδή η ελληνική αγορά είναι 1) αρκετά μικρή για να χειραγωγείται από λίγους επιτήδιους με συμφέροντα (καναλάρχες, μόδιστρους, παραγωγούς, απατεώνες) 2) ΄το θεσμικό πλαίσιο και οι νόμοι είναι ασαφείς ή παραμένουν επιμελημένα ανενεργοί.  Έτσι και στο lifestyle εδώ και χρόνια κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την νεολαία που έχουν δεν έχουν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν κάτι παραπάνω ότι πρέπει να συχνάζουν σε συγκεκριμένα μαγαζιά, να ντύνονται, να φέρονται και να μιλούν με συγκεκριμένο τρόπο΄. Έτσι με αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες φαντάζονται ότι θα είναι αρεστές και θα έρθει ο καπετάν γαμάω να τις παντρευτεί, και οι άνδρες ότι θα έχουν ελπίδες να βγάλουν ευπρεπή γκόμενα εάν έχουν μάρκα ρολόι, πουκάμισο και φυσικά ακούν όλοι Βανδή γιατί έτσι επιτάσει το Σταρ Τσανελ. Μετά τι γίνεται όταν κανείς πίσω από τη μάσκα δει ανθρώπους κενούς περιεχομένου? Οχι, οι άνθρωποι που είναι αξιόλογοι και αξίζει να συνδέσεις τη ζωή σου μαζί τους σπανίως θα τους γνωρίσεις στο Romeo (προσωπική μου αμαρτία: σιχαίνομαι τον Τσαλίκη) ή στο Βιο Βιο. Πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ποιότητα της παιδείας ώστε οι νέοι να αναπτύσουν πολυποίκιλα ενδιαφέροντα, ιστορία, αρχαιολογία, τέχνη, μουσική (κανονική, όχι Φοίβο), αστρονομία, γαστρονομία, γεωγραφία, ξένες κουλτούρες και γλώσσες , φιλοσοφία, λογοτεχνία, κ.α.  Παράλληλα βέβαια να φροντίσει κανείς τον εαυτό του, να ντύνεται με γούστο (δηλαδή ταιριαστά) και όχι απαραίτητα ακριβά, να περιποιείται τονν εαυτό του, όλα σε σωστή ισσοροπία.  Για εμένα μια γυναίκα με ενδιαφέροντα είναι πολύ πιο ελκυστική από όποια χαζοχαρούμενη στολίζει τις ανόητες εκπομπές της τηλεόρασης. Και ναι τον ωραίο κόλο θα τον κοιτάξω (ίσως και παραπάνω) αλλά θα ντραπώ να έχω ένα ζωντόβολο (και ας είναι ωραίο) να με συνοδεύει στις κοινωνικές μου συναναστροφές.  Είναι επίσης αλήθεια ότι στην Ελλάδα έχουμε αρκετή κοινωνική ανοχή, ότι σε δυτικοευρωπαικές χώρες στους αδικημένους από τη φύση δείχνουν περισσότερο σεβασμό και συμπάθεια, ότι είναι ξεφτίλα να μένει κανείς με τους δικούς του σε προχωρημένη ηλικία, ότι στην Ελλάδα είναι με μικρό μισθό δύσκολο να ζήσεις μόνος σου ενώ π.χ. στην Ολλανδία ξεκινούν οι νέοι τη ζωή τους με επιδότηση, κλπ. Για πολλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άμεσα.  Μπορούμε όμως να διεκδικούμε την διαφορετικότητα και την εξατομίκευση στη σκέψη, στη συμπεριφορά, στα ενδιαφέροντα, συα γούστα. Και εγώ καυλώνω με την Μαστροκώστα(τυχαίο παράδειγμα), δεν γουστάρω όμως να την βλέπω 20 φόρες την μέρα σε κανάλια και περιοδικά λες και είναι η περσόνα ή το πρότυπο. Έλεος! Διαφοροποιηθείται! Οι καλύτερες γνωριμίες γίνονται μέσα από παρέες ή σε μικρά μέρη. Δοκιμάστε το...   

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω παλι γι αυτο τα βλεπω με πιο απαισιοδοξο ματι, διοτι οσο πιο πολυ σφιγγει το χρημα (γιατι θα σφιγγει ολοενα και περισοτερο, δεν υπαρχει αμφιβολια νομιζω σ αυτο), τοσο ο κοσμος θα ψαχνει την αρπαχτη χωρις να βλεπει τιποτε αλλο μπροστα του.

+1, και όλο και θα αυξάνει ο συνωστισμός γύρω από τους έχοντες...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
mounitsa διαφωνώ με δύο πράγματα που έχεις αναφέρει.

Παιδιά άλλο το ΟΜΟΡΦΕΣ και άλλο το ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ. Δηλαδή να έχουν διάθεση. Οι Ελληνίδες φαίνονται όμορφες ( δεν είναι όμως, απλά έχουν χρήματα και φτιάχνονται) αλλά απλά δεν έχουν διάθεση για σεξουαλικά. Βιολογικά. Τελείωσε. Ίσως φταίει ο μόλυνση της Αθήνας ( για Αθήνα) ίσως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το κλίμα δε ξέρω τι σκατά. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δε γουστάρουνε ρε παιδί μου. Απορείται καμιά φορά με τη συμπεριφορά τους και λέτε " καλά αυτές δε θέλουν να περάσουν καλά?γιατί είναι έτσι κλπ?" ε όχι δε θέλουν. Απλό δεν είναι?

+1...Όσο για την ομορφιά, πενιχρά πράγματα. Μπορεί βέβαια να τα τελευταία χρόνια να βάφονται, να αρωματίζονται και να...ξυρίζονται (έχουν και τριχοφυία οι μεσογειακές :)), αλλά τα αναθεματισμένα τα γονίδια δεν αλλάζουν σε 10-15 χρόνια... :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom