Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ ποτέ μου δεν μπορούσα να καταλάβω και ακόμα δεν μπορώ γιατί πρέπει να μοιάσουμε σε κάποιους.
ʼσχημα είμαστε στην Ελλαδάρα μας. Με τα νησάκια μας, τα βουνάκια μας, την φετούλα μας το ουζάκι μας κλπ. μια χαρά.
ʼσε που είμαστε και στα αρχίδια μας γενικότερα.
Έχουμε βαλθεί να κάνουμε τα παιδιά μας ρομποτάκια για να μοιάσουμε στους ευρωπαίους η στους αμερικάνους. Ποτέ μην σώσουμε.  
Γιατί δηλαδή τι έχουν οι βλάχοι? Μια χαρά.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως μια χαρά αισθάνομαι πού είμαι Έλληνας και έχω την δυνατότητα να μιλάω την ίδια γλώσσα με τις απίστευτα καυλιάρες Ελληνίδες.  

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η επιθεση και η αποβλακωση ενος λαου εν ετη 2007 ξεκιναει και τελειωνει στις κωλοτρυπιδες που τιναζουν τις ψειρρες τους σε καναπεδες Σεμινας Διγενη χορευοντας οριενταλ-κουτσομπολευοντας και μαγειρευοντας αρχιδια ταυρου και μυαλα Ευαγγελατου-Το σερβιρουν ωραια και οι βλακες(δοξα τω θεω )το τρωνε-Οταν χωνεψει αυτα τα σκατα του δινουν αλλα-Και βομβαρδιζεται και παθαινει μαλακυνση(Ειδικα αν ειναι χαμηλου σκεπτικιστικου επιπεδου οντοτητα)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Η επιθεση και η αποβλακωση ενος λαου εν ετη 2007 ξεκιναει και τελειωνει στις κωλοτρυπιδες που τιναζουν τις ψειρρες τους σε καναπεδες Σεμινας Διγενη χορευοντας οριενταλ-κουτσομπολευοντας και μαγειρευοντας αρχιδια ταυρου και μυαλα Ευαγγελατου-Το σερβιρουν ωραια και οι βλακες(δοξα τω θεω )το τρωνε-Οταν χωνεψει αυτα τα σκατα του δινουν αλλα-Και βομβαρδιζεται και παθαινει μαλακυνση(Ειδικα αν ειναι χαμηλου σκεπτικιστικου επιπεδου οντοτητα)

Δε θα χρησιμοποιούσα τρίτο πρόσωπο αλλά πρώτο.

Επίσης, δεν ξεκινάνε από εκεί όλα αλλά απο την παιδεία.

Σκέψου το την επόμενη φορά που θα ψηφίσεις τον επόμενο "σωτήρα του έθνους"

Έχουμε ξεφύγει από το θέμα

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
+10000000000000000000000000

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως μια χαρά αισθάνομαι πού είμαι Έλληνας και έχω την δυνατότητα να μιλάω την ίδια γλώσσα με τις απίστευτα καυλιάρες Ελληνίδες.  
μαλλον ρωσιδες ηταν αυτες που αναφερεσαι.
Ληγμενα πρεπει να περνεις για να χαρακτηριζεις τις Ελληνιδες καυλιαρες. Εκτος απο μερικες εξαιρεσεις οι υπολοιπες δεν ειναι καν αξιες αναφορας.
Και κατα τ' αλλα κανεις δεν ζητησε απο τους Ελληνες να μοιασουν στους ξενους. Αυτο που λεγεται ειναι να σταματησουν να προσπαθουν να γινουν μια κακη απομιμηση των ξενων. 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Δε θα χρησιμοποιούσα τρίτο πρόσωπο αλλά πρώτο.

Επίσης, δεν ξεκινάνε από εκεί όλα αλλά απο την παιδεία.

Σκέψου το την επόμενη φορά που θα ψηφίσεις τον επόμενο "σωτήρα του έθνους"

Έχουμε ξεφύγει από το θέμα
Ποτε δεν ψηφισα 9 φορες(δημοτικες-εθνικες)κανενα μουνοπανο

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
μαλλον ρωσιδες ηταν αυτες που αναφερεσαι.
Ληγμενα πρεπει να περνεις για να χαρακτηριζεις τις Ελληνιδες καυλιαρες. Εκτος απο μερικες εξαιρεσεις οι υπολοιπες δεν ειναι καν αξιες αναφορας.
Και κατα τ' αλλα κανεις δεν ζητησε απο τους Ελληνες να μοιασουν στους ξενους. Αυτο που λεγεται ειναι να σταματησουν να προσπαθουν να γινουν μια κακη απομιμηση των ξενων. 

μάλλον πρέπει να ψάξεις λίγο καλύτερα. Οχι δεν αναφέρομαι στις ρωσίδες στις Ελληνήδες αναφέρομαι.

Ρε συ λές να παίρνω ληγμένα?
Για να το λές κάτι θα ξέρεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πολλές Ελληνίδες μπορεί να είναι καυλιάρες και η χώρα μας μπορεί να είναι υπέροχη αλλά στους ευρωπαίους πρέπει να μοιάσουμε στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την οικονομική τους κατάσταση και το κοινωνικό τους γίγνεσθαι γενικότερα γιατί έτσι και αλλιώς αυτό επίτασει η σημερινή πραγματικότητα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Έχω την εντύπωση όμως giorgospapa ότι εμείς που δουλεύουμε παραπάνω για το κάτι παραπάνω(...) - και από ότι έχω καταλάβει είναι αρκετοί στο fotum + σοβαρά σκεπτόμενοι - τα καταναλώνουμε με τις κυρίες, για να στανιάρουμε κόντρα σε όλη αυτή την απαξίωση.

νομιζω οτι δεν τα καταναλωνουμε με τις κυριες, τα καταναλωνουμε ΚΑΙ με τις κυριες και δεν βλεπω που ειναι το κακο.. για ολους μας το να εχεις γενηθει στην ελλαδα ειναι μια ''προικα''. για καποιους ειναι η καλλιτερη, για καποιους αλλους ανατριχιαζουν και μονο στη σκεψη. προσωπικα, απο τοτε που βγηκα εξω απ την ελλαδα, δεν θεωρω οτι ειναι η καλλιτερη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
νομιζω οτι δεν τα καταναλωνουμε με τις κυριες, τα καταναλωνουμε ΚΑΙ με τις κυριες και δεν βλεπω που ειναι το κακο.. για ολους μας το να εχεις γενηθει στην ελλαδα ειναι μια ''προικα''. για καποιους ειναι η καλλιτερη, για καποιους αλλους ανατριχιαζουν και μονο στη σκεψη. προσωπικα, απο τοτε που βγηκα εξω απ την ελλαδα, δεν θεωρω οτι ειναι η καλλιτερη.

Εχώ την εντύπωση ότι σε μια ποιο εκλογικευμένη κοινωνία πολλοί θα χαλούσαν λιγότερα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Εχώ την εντύπωση ότι σε μια ποιο εκλογικευμένη κοινωνία πολλοί θα χαλούσαν λιγότερα

εγω θα το ελεγα με σιγουρια, για τον απλουστατο λογο του οτι, οταν  μπορεις να παιρνεις ολοκληρο το πακετο που σε καλυπτει γιατι να παιρνεις το υποκαταστατο ????

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πολλές Ελληνίδες μπορεί να είναι καυλιάρες και η χώρα μας μπορεί να είναι υπέροχη αλλά στους ευρωπαίους πρέπει να μοιάσουμε στον τρόπο που αντιμετωπίζουν την οικονομική τους κατάσταση και το κοινωνικό τους γίγνεσθαι γενικότερα γιατί έτσι και αλλιώς αυτό επίτασει η σημερινή πραγματικότητα.

Εγώ παλι πιστεύω οτι δεν πρέπει να τους μοιάσουμε σε τίποτα.
Αλλωστε την "πραγματικότητα" την φτιάχνουμε μόνοι μας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα με ενοχλει η μαγκια του φραπε.......δεν πρεπει να τους μοιασουμε, δεν θελουμε να τους μοιασουμε, δε γουσταρουμε στην τελικη να τους μοιασουμε και τελικα μαγκια κλανια ολα......ο κλασικος ελληναρας uber alles, ο πιο εξυπνος, ο πιο πονηρος που εκμεταλλευεται τους ευρωπαιους και θεωρει οτι παιρνει μονο τα θετικα τους στοιχεια ενω παραλληλα μπορει και διατηρει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που τον εκαναν ενα φεγγαρι ξεχωριστο.....φευ....γιαυτο γεμισαμε φλωρους και κομπλεξες.....εγω παντως το δηλωνω γραπτως ρητως και δια της νοηματικης.......δεν ειμαι ευρωπαια, απεχω μακραν απο ευρωπαια, δε γουσταρω να γινω ευρωπαια και ειλικρινα λυπαμαι οσους θαυμαζουν τη δυση με αξιολυπητο τροπο καθως και οσους απορριπτουν την ελλαδα με κομπλεξικο ξενομανιακο τροπο.....το να προσπαθησεις να αλλαξεις πεντε πραγματα στον τοπο σου ειναι τελειως διαφορετικο απο το να θεοποιεις οτιδηποτε δυτικο και να αποποιησαι οτιδηποτε ανατολιτικο και απλα το βλεπω αστειο οταν προσπαθεις να αλλαξεις απο το πουθενα τη φυση σου....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγω θα το ελεγα με σιγουρια, για τον απλουστατο λογο του οτι, οταν  μπορεις να παιρνεις ολοκληρο το πακετο που σε καλυπτει γιατι να παιρνεις το υποκαταστατο ????

Ακριβώς, για αυτό είμαι αισιόδοξος, ότι λόγω δυσάρεστων οικονομολογικών συγκυριών θα δούμε καλύτερες μέρες κοινωνικά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τυχεροι μεσα στην ατυχιας μας? :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
με τις απίστευτα καυλιάρες Ελληνίδες. 

Ρε φίλε από ποιόν πλανήτη κατέβηκες;Ελάχιστες Ελληνίδες έχουν παραμείνει πραγματικά γυναίκες, εκτός αν καβλώνεις με ... νιαουρίσματα τύπου Καλομοίρας, οπότε... πάσο :idiot:

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εμενα με ενοχλει η μαγκια του φραπε.......δεν πρεπει να τους μοιασουμε, δεν θελουμε να τους μοιασουμε, δε γουσταρουμε στην τελικη να τους μοιασουμε και τελικα μαγκια κλανια ολα......ο κλασικος ελληναρας uber alles, ο πιο εξυπνος, ο πιο πονηρος που εκμεταλλευεται τους ευρωπαιους και θεωρει οτι παιρνει μονο τα θετικα τους στοιχεια ενω παραλληλα μπορει και διατηρει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που τον εκαναν ενα φεγγαρι ξεχωριστο.....φευ....γιαυτο γεμισαμε φλωρους και κομπλεξες.....εγω παντως το δηλωνω γραπτως ρητως και δια της νοηματικης.......δεν ειμαι ευρωπαια, απεχω μακραν απο ευρωπαια, δε γουσταρω να γινω ευρωπαια και ειλικρινα λυπαμαι οσους θαυμαζουν τη δυση με αξιολυπητο τροπο καθως και οσους απορριπτουν την ελλαδα με κομπλεξικο ξενομανιακο τροπο.....το να προσπαθησεις να αλλαξεις πεντε πραγματα στον τοπο σου ειναι τελειως διαφορετικο απο το να θεοποιεις οτιδηποτε δυτικο και να αποποιησαι οτιδηποτε ανατολιτικο και απλα το βλεπω αστειο οταν προσπαθεις να αλλαξεις απο το πουθενα τη φυση σου....
Αυτο το .....φευ....με εφτιαξε τρελλά

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακριβώς, για αυτό είμαι αισιόδοξος, ότι λόγω δυσάρεστων οικονομολογικών συγκυριών θα δούμε καλύτερες μέρες κοινωνικά.

Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια, φίλε leonoro, μέχρι να τελειώσουν τα έτοιμα, και να σφίξουν πραγματικά οι κώλοι...

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ρε φίλε από ποιόν πλανήτη κατέβηκες;Ελάχιστες Ελληνίδες έχουν παραμείνει πραγματικά γυναίκες, εκτός αν καβλώνεις με ... νιαουρίσματα τύπου Καλομοίρας, οπότε... πάσο :idiot:

Η καλομοίρα δεν ειναι ελληνίδα φίλε...
Αντίθετα η Βίκυ Καγιά , η Βάνα Μπάρμπα, η Έλλη Κοκκίνου, κλπ. ειναι Ελληνίδες.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom