Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κουφό. Ποτέ δεν έχει ακουστεί ότι έχουμε μοναδικό DNA στα θηλυκά μας. Εδώ σε χρόνο dt με συνοπτικές λατρευτικές διαδικασίες γίνεται η Ρώσα, Φασόλα. Στεγνά κοινωνικό το θέμα.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Αντίθετα, η Ελληνίδα χωρίς κοινωνική πίεση είναι φωτιά. Εκ πείρας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στον σκιντου πες το... xaxa
οσο για τις ρωσιδες κλπ... μια χαρα καλες ειναι ωσπου να παντρευτουν... :P

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Για τις Ρωσίδες έχω ακούσει πολλά απο τους έξω απο το χορό. Προσβάσιμες είναι, και μακρυά απο το χωριό τους, δεν είναι άνετες. Έχουν λέμε μια ουρά τεράστια έτσι και δέσουν γάϊδαρο. Πολύ καλύτερες οι Πολωνές και οι Τσέχες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
για τις ρωσιδες εχω ακουσει τα καλυτερα... απο διαφορους που πανε κ ερχονται ρωσια... αλλα ειναι ετσι ωσπου να αποκατασταθουν.
προσωπικη εμπειρια τετοια δεν ειχα χαχαχα μονο φιλες ρωσιδες ειχα :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντίθετα, η Ελληνίδα χωρίς κοινωνική πίεση είναι φωτιά. Εκ πείρας.

Φίλε η δήθεν κοινωνική πίεση που προβάλεται είναι μύθος. Η Ελλάδα είναι πολύ λιγότερο συντηρητική χώρα σε πολλά θέματα από άλλες. Γενικά ο Έλληνας κάθε άλλο παρά συντηριτικός είναι- ίσα ίσα είναι επαναστάτης και "ρέμπελος".

Δε σου κάνει εντύπωση που σε αυτό μόνο το θέμα βγαίνει "συντηρητισμός" και "κοινωνική πίεση"? Μήπως δεν είναι τελικά κοινωνική πίεση?

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Φίλε σαφώς έχουμε άλλη εικόνα για την Ελληνική κοινωνία. Η απελευθέρωση δεν είναι το γεγονός ότι οι εφημερίδες μοιράζουν τσόντες κατ εμέ. Εφόσον υπάρχει ανασφάλεια οικονομική στο λαό θα υπάρχει πάντα κονφορμισμός (όλοι ίδια πρότυπα) στη γυναίκα για να προκρηθεί απο επιλογή, όπως και στον άνδρα. Η κοινωνική πίεση δεν είναι πλέον άμεση αλλά έμμεση και ύπουλη. Είναι πλύση εγκεφάλου. Μπορείς να φανταστείς ερωτικό εγκέφαλο που συνηστούν 29 κατασκευαστές πληντυρίων;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ το πάω στο ότι γενικά ο Έλληνας είναι ευέλικτος και πρακτικός και κοινωνικούς θεσμούς, ταμπού κλπ μαλακίες τα έχει γενικώς γραμμένα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδιά είστε λάθος πιστεύω όταν λέτε ότι για αυτή την κατάσταση φταίνε είτε οι άντρες είτε οι μαμάδες είτε η κοινωνία κλπ. Και εγώ το έκανα αυτό το λάθος παλιότερα αλλά τώρα κατάλαβα καλύτερα.

Ξέρεται που είναι το λάθος? Ανάγεται τον υλιστικό παράγοντα σε κοινωνικούς . Ενώ αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι το αντίστροφο.

Δηλαδή η συμπεριφορά αυτή οφείλεται στο ότι οι γυναίκες εδώ οι ελληνίδες για κάποιο λόγο ( βιολογικό? κλιματικό?) είναι ανοργσμικές και ανέραστες. Και έτσι εκδηλώνονται όλα αυτά τα κοινωνικά.

Εάν ήταν τίποτα σέξυ και καβλιάρες γυναίκες τότε κανένα κοινωνικό ταμπού ή καμιά κοινωνική ρύθμιση δε θα εμπόδιζε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Η κοινωνία θα ήταν φτιαγμένη αναλόγως.
Όμως αυτή η ανοργαμσικότητα και η ανικανότητα που προφανώς έχουν βγαίνει σε αυτό που εμείς ονομάζουμε είτε συντηριτισμό, είτε κόμπλεξ είτε ότι άλλο θέλετε. Δεν είναι κοινωνικό το θέμα, είναι απλά πιστεύω βιολογικό, και θέμα φυσιολογίας. Χαμηλή διάθεση για σεξ και υψηλή ανοργαμσικότητα.

μου φαινεται οτι η γνωμη που ειχες παλιοτερα πιο κοντα στην πραγματικοτητα την σημερινη θα ειναι απο αυτην που μας ανεπτυξες.....για ξανασκεψου το!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε σαφώς έχουμε άλλη εικόνα για την Ελληνική κοινωνία. Η απελευθέρωση δεν είναι το γεγονός ότι οι εφημερίδες μοιράζουν τσόντες κατ εμέ. Εφόσον υπάρχει ανασφάλεια οικονομική στο λαό θα υπάρχει πάντα κονφορμισμός (όλοι ίδια πρότυπα) στη γυναίκα για να προκρηθεί απο επιλογή, όπως και στον άνδρα. Η κοινωνική πίεση δεν είναι πλέον άμεση αλλά έμμεση και ύπουλη. Είναι πλύση εγκεφάλου. Μπορείς να φανταστείς ερωτικό εγκέφαλο που συνηστούν 29 κατασκευαστές πληντυρίων;

οταν λες να προκριθει απο επιλογη η γυναικα και ο αντρας τί εννοεις ακριβως?για καντο πιο λιανα!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ το πάω στο ότι γενικά ο Έλληνας είναι ευέλικτος και πρακτικός και κοινωνικούς θεσμούς, ταμπού κλπ μαλακίες τα έχει γενικώς γραμμένα.

Χμμμ....διαλέγω να παραμείνω επιφυλακτικός ως προς τον απελευθερωμένο Έλληνα. Νομίζω αλλάζει εύκολα ρόλους για να προσαρμοστεί σε νέους θεσμούς; Μήπως είναι ο γνωστός Μανωλιός που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Λόγω της ανασφάλειας που ανέφερα. Αλλά άστο είναι θέμα καθαρά βοιωματικό η αποψή μου. Προσθέτεις και άλλη γωνία στο θρέντ. Δεκτή.
οταν λες να προκριθει απο επιλογη η γυναικα και ο αντρας τί εννοεις ακριβως?για καντο πιο λιανα!

Εννοώ έχει το άγχος του προτύπου για να επιλεγεί κάτω απο κριτήρια εικόνας ανωτέρου κοινωνικά στρώματος η αλλαζονικής παρέας. Και όχι ίσος προς ίσο. Εξού και ο σνομπισμός προς τους ίσους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδιά όλα τα παραπάνω που αναφέρετε έγιναν μετά το 1985. Πριν - και όσοι έχουν μνήμες κοινωνικής συμπεριφορας >35 δλδ, μπορούν να το επιβεβεβαιώσουν - και τα αγόρια και τα κορίτσια είχαν νορμάλ συμπεριφορά. Η αλλαζονία ένθεν και ένθεν ξεκίνησε όταν πέσαν τα τσάμπα λεφτά και η μούφα αρχισε να πηγαίνει σύννεφο - και ακόμα συνεχίζεται από την αδράνεια όμως. Λόγω του ότι όπου να ναι θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, ελπίζω - εξ' ανάγκης - ότι τα πράγματα και οι σχέσεις θα εκλογικευθούν. Ούτε το DNA φταίει ούτε η κοινωνία καθαυτή. Ιστορικές και κοινωνικές συγκυρίες που δώσαν ξαφνικά λεφτά σε ένα κάτα κύριο λόγο πεινασμένο, κουτοπόνηρο και βλάχο κόσμο που έχασε τη μπάλα. Ex: Πήρα ένα taxi τις προάλλες. Ο άνθρωπος ήταν 60-65. Πιάσαμε κουβέντα και μου λέει πως όταν κατέβηκε όπως οι περισσότεροι από το χωριό το '70 - εκεί περί νοοτροπίας - πλένονταν όλοι σε μια στέρνα γιατί δεν υπήρχαν λουτρά. Μετά από 15 - 20 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι, που τότε το ψυγείο ήταν θαλαμηγός, είχαν έγχρωμη τηλεόραση, video, 2ο αμάξι και στελναν τα παιδιά τους διακοπές στη Μύκονο. Πώς να μη τους σαλέψει γενικώς όταν εδώ έγινε σε 20 χρόνια ότι έγινε στην Ευρώπη σε 200, προσπαθώντας να κρατήσουν και την ίδια νοοτροπία;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μεγαλη........να με προσεχεις.......λοοοοοοοοολ

δεν ειμαι κακια μωρε.........αλλα αφου αυτη ηταν τσοκαρο εγω φταιω???????? νουμερο του κερατα ηταν η πυργιωτισσα......κριμας που δεν τραβηξε φωτος παντως.....θα χαμε να τις βλεπουμε τωρα μετα απο 3 χρονια να γελαμε.....λολολολ
ετσι καπως την πατησα και γω με μια πυργιωτισα.....με μενα τριβοτανε με αλλον πηδηχτηκε...(μαλακια μου που δεν την πηδηξα οταν μπορουσα)....δεν πειραζει ομως καριολαρα ητανε...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Γεια σας..!!λοιπον..Τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα..!χμμ πολυ αντικειμενικο και πολλυ ενδιαφερον θεματακι...κατα την γνωμη μου τα πραγματα εχουνε αλλαξει παρα πολλυ...δυστυχως δεν ειναι οπως μια φορα και εναν καιρο..πραγματικα συμφωνω με τις αποψεις πολλων συναδελφων εδω μεσα,αλλα παιδες δεν φταινε μονο οι γυναικες..ποτε παντοτε δεν φταιει μονο η μια πλευρα..αυτο εξαρταται πως βλεπει ο καθενας το ποτηρι..αλλος μισογεματο και αλλος μισοαδειο..το αποτελεσμα το ειναι το ιδιο..δυστυχως εχουνε καλομαθει καπιες κυριες με χρημα πλουτη  εξουσια και καλα αυτοκινιτα..οκ πασσο και γω εντυπωσιαοζομαι οταν ερχεται ενα φιλαρακι μου και με περνει με bmw cabrio ποσο μαλλον μια γκομενα..!!αλλα το θεμα εχει παραγινει...στη σημερον ημερα δεν ειναι και οτι ποιο ευκολο να ριξεις μια γυναικα...(θα ηθελα να κατηγορησω καπιους που αναφερθηκανε στο κερασμα ποτων και σφηνακιων στα club)...δηλ πως θα μπορουσαμε να πλησιασουμε μια κοπελα ομορφα ωρεα και ευγενικα για να μας παρει και με καλλο ματι οτι και καλλα εχουμε καλο σκοπο και οτι δεν ειμαστε οι λυγουριδες που θελουν να την πηδηξουν κατευθειαν....???πιστευω οτι ο μονος ευκολος τροπος για να ριξεις γυναικα σημερα ειναι να υπαρχει καπιος γνωστος απο καπια παρεα κ ετσι..αλλιως λιγο δυσκολο...ειδα καπου οτι λεγανε για τις γυναικες του εξωτερικου και συγκεκριμενα του ανατολικου blok..η αληθεια ειναι οτι αν βγεις εξω και εισαι λιγο αλανι και ωρεος γκομενες εχεις ριξει αλλα οχι σαν καποτε..μια φορα και εναν καιρο που υπηρχε πεινα και ακουγανε τον ελληνα σαν σωτηρια(οτι θα της παντρευτει και δρομο ελλαδα)..τα σωστα τα μουνια επειδη τυνχανει να ειμαι φοιτητης στο ανατολικο μπλοκ, βγαινουνε με εμφανησιμους μαφιοζους λεφταδες κλπ...ποια πετυχημενη θα αφησει την καριερα της και την δουλεια της για να φυγει σε αλλη χωρα...οι περισσοτεροι που παντρευονται ρουμανες ρωσιδες βουλγαρες κλπ ειναι καμενοι απ οτι εχω δει..για να λεμε ομως τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ....το φαινομενο αυτο που εχουνε παρει τα μυαλα τους αερα δεν υπαρχει στο σημειο που υπαρχει στην ελλαδα,τουλαχιστον εδω ειναι θηληκα και ξερουν τι θελεις και στο δινουν και σε κανουν να νιωθεις αντρακλας του στυλ γυναικα παντουφλες...!!!
Θα ηθελα να προσθεσω και κατι αλλο...μου την σπανε  πολλυ οι γκομενες οταν στο παιζουν ιστορια κ ετσι...την εχω πει πολλυ ασχημα σε αρκετες γκομενες και σε μερικες χρησιμοποιωντας διακριτικο τροπο..εχω προσβαλει γκομενακι που με γουσταρε ωρεο (λογω δεσμευσης δεν μπορουσα να κανω τπτ) μπροστα σε 15 ατομα και στο τελος το γυρισα σε χαβαλε  και ειμαι ευχαριστημενος γιατι κερδισα τον σεβασμο της και οποτε με βλεπει ερχεται με φιλαει και με χερεταει..!!
οπως αλλη μια καγκουρια που εχω κανει ηταν οταν ειχα φερει σπιτι μου γκομενα αργα το βραδυ και εκει που ειμασταν στο κρεβατι και στα φιλακια μου την εσαπσε και την εδιωξα στα ισια (με παρακαλεσε να την παω και μεχρι τον κεντρικο δρομο να παρει ταχι...) και το αστειο της ιστοριας ειναι οτι ειπε στις φιλες την επομενη μερα οτι με παρακαλουσε να τη παω μεχρι τα ταχι και δεν την πηγαινα..ΠΟΥΤΑΝΕΣ...!!!
Παντως φιλοι μου ΠΡΟΣΟΧΗ..!!αν βρεθει ενα καλο κοριτσι και αξιζει ο κοπος καλο θα ηταν και το παρακαλετο λιγο και λιγη ευγενια μεχρι ενα σημειο παντοτε και οχι υπερβολες μην ξεχνατε οτι εμεις ειμαστε οι κυνηγοι και αυτες τα θηραματα..
ΟΛΕΣ εχουν το καταληλο κουμπι... ο νοων νοειτο!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παιδιά όλα τα παραπάνω που αναφέρετε έγιναν μετά το 1985. Πριν - και όσοι έχουν μνήμες κοινωνικής συμπεριφορας >35 δλδ, μπορούν να το επιβεβεβαιώσουν - και τα αγόρια και τα κορίτσια είχαν νορμάλ συμπεριφορά. Η αλλαζονία ένθεν και ένθεν ξεκίνησε όταν πέσαν τα τσάμπα λεφτά και η μούφα αρχισε να πηγαίνει σύννεφο - και ακόμα συνεχίζεται από την αδράνεια όμως. Λόγω του ότι όπου να ναι θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, ελπίζω - εξ' ανάγκης - ότι τα πράγματα και οι σχέσεις θα εκλογικευθούν. Ούτε το DNA φταίει ούτε η κοινωνία καθαυτή. Ιστορικές και κοινωνικές συγκυρίες που δώσαν ξαφνικά λεφτά σε ένα κάτα κύριο λόγο πεινασμένο, κουτοπόνηρο και βλάχο κόσμο που έχασε τη μπάλα. Ex: Πήρα ένα taxi τις προάλλες. Ο άνθρωπος ήταν 60-65. Πιάσαμε κουβέντα και μου λέει πως όταν κατέβηκε όπως οι περισσότεροι από το χωριό το '70 - εκεί περί νοοτροπίας - πλένονταν όλοι σε μια στέρνα γιατί δεν υπήρχαν λουτρά. Μετά από 15 - 20 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι, που τότε το ψυγείο ήταν θαλαμηγός, είχαν έγχρωμη τηλεόραση, video, 2ο αμάξι και στελναν τα παιδιά τους διακοπές στη Μύκονο. Πώς να μη τους σαλέψει γενικώς όταν εδώ έγινε σε 20 χρόνια ότι έγινε στην Ευρώπη σε 200, προσπαθώντας να κρατήσουν και την ίδια νοοτροπία;

Είσαι μέσα στο μυαλό μου...Συγκρατώ επίσης, και τη φράση του ροπ,  περί σνομπισμού απότους ομοίους, είναι κάτι που βιώνω και, με τη σειρά μου, ανταποδίδω...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αγαπητοι φιλοι
σκεφτηκατε ποτε οτι την δεκαετια του 1960,μια δεκαετια ανατροπης των τοτε κοινωνικων δεδομενωνπ.χ.Μαης 1968 το ειδωλο της καθε ελληνιδας ηταν η εθνικη μας σταρ,που στο 90% των ταινιων,το θεμα ηταν το πως να τυλιξει τον πλουσιο γαμπρο?πως λοιπον αυτη η νοοτροπια να μη δωθει απο τη μανα στην κορη?το θεμα ειναι απλο.οι κυριες σηκωσαν ψηλα τη μυτη?εμπαργκο.αν εμεις οι ελληνες αντιδρουσαμε βαση της λογικης και οχι βαση του τι θα σκεφτει η μαμα μας,η γειτονια και ο 25ος θειος να βλεπατε πως θα αλλαζαν τα πραματα.αλλα επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν τα κοτσια να χτυπηθουν με την πουριτανικη ελληνικη κοινωνια για εναν καλυτερο τροπο ζωης,απλα ριχνουν νερο στον μυλο και το κακο διαιωνιζεται.αγαπητοι φιλοι η μαγικη λεξη ειναι μια.εμπαργκο.σε καθε αντιθετη περιπτωση τα οσα θα σας συμβουν θα ειναι απειρως λιγοτερα απο αυτα που φανταζεστε.
και να θυμαστε οτι ο γορδιος δεσμος λυθηκε με το ξιφος.ουτε με παρακαλια,ουτε με ευχολογια,ουτε με προσμονες.και το ξιφος ειναι στα χερια μας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αγαπητοι φιλοι
σκεφτηκατε ποτε οτι την δεκαετια του 1960,μια δεκαετια ανατροπης των τοτε κοινωνικων δεδομενωνπ.χ.Μαης 1968 το ειδωλο της καθε ελληνιδας ηταν η εθνικη μας σταρ,που στο 90% των ταινιων,το θεμα ηταν το πως να τυλιξει τον πλουσιο γαμπρο?πως λοιπον αυτη η νοοτροπια να μη δωθει απο τη μανα στην κορη?το θεμα ειναι απλο.οι κυριες σηκωσαν ψηλα τη μυτη?εμπαργκο.αν εμεις οι ελληνες αντιδρουσαμε βαση της λογικης και οχι βαση του τι θα σκεφτει η μαμα μας,η γειτονια και ο 25ος θειος να βλεπατε πως θα αλλαζαν τα πραματα.αλλα επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν τα κοτσια να χτυπηθουν με την πουριτανικη ελληνικη κοινωνια για εναν καλυτερο τροπο ζωης,απλα ριχνουν νερο στον μυλο και το κακο διαιωνιζετε.αγαπητοι φιλοι η μαγικη λεξη ειναι μια.εμπαργκο.σε καθε αντιθετη περιπτωση τα οσα θα σας συμβουν θα ειναι απειρως λιγοτερα απο αυτα που φανταζεστε.
και να θυμαστε οτι ο γορδιος δεσμος λυθηκε με το ξιφος.ουτε με παρακαλια,ουτε με ευχολογια,ουτε με προσμονες.και το ξιφος ειναι στα χερια μας

Σωστός, δεν υπάρχουν θύματα των γυναικών υπάρχουν θύματα της κοινωνίας και βλαμμέων αντιλήψεων

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οι μανες , οι μανες οι μανες φταινε.
Και για να μην τα ριχνουμε ολα στις γυναικες φταινε και οι πατεραδες που αντι να μαζευουν τις γυναικες τους , τελικα χαιρονται και αυτοι την προπαγανδα του πριγκιππα που διδασκουν οι μανες στις κορες τους...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
To 67-74 στην χώρα μας ήταν τραγική αποχή απο τις νεολαιες στη δύση λόγω ασθενούς δεμένου δια την εγχείρησην. Βαθιά νυχτωμένοι προχωρήσαμε εις την απελευθέρωσην μεσω cellphone στας προσεχάς δεκαετίας. Η μαμα και ο μπαμπας δεν έχουν concept ούτε και κανείς. Απλά κουκουρούκου και όπου βγει. Που να τα σκεφτούν αυτά. Με τι προσόντα. O Λεονορο το έθεσε σωστα με απλή αριθμητική. 200χρόνια στην συσκευασία των 20. Βλέπω διαυγεια συναδελφικη σημερα. Καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom