You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η μαλακία στο κεφάλι φέρνει την λιγούρα...
H αγαμία φέρνει τη μαλακία στο κεφάλι..
Αλλά και η μαλακία στο κεφάλι φέρνει αγαμία
Σωστοοοοοοοός!
Ανεξάρτητα από πόλη.
Αν και εξ ορισμού εξαιρούνται Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καλό είναι οι συναγωνιστές να αναφέρουν τις πόλεις που ΔΕΝ διαπίστωσαν οξεία λιγουρίαση. Δεν νομίζω ότι είναι και πολλές (τα τελικά συμπεράσματα μετά τη διασταύρωση των στοιχείων...). Έχω περάσει από όλες τις πρωτεύουσες νομών, πλην Καρπενησίου, Κιλκίς (οι μόνοι 2 νομοί που δεν έχω καν "πατήσει" είναι Ευρυτανίας και Κιλκίς), Αργοστολίου, Ξάνθης, Κομοτηνής.
Αρχίζω δηλώνοντας Πάτρα. Δεν μου αρέσει, αλλά λιγούρια δεν είναι οι μινάρες. Κάθε αντίρρηση (εννοείται) δεκτή! ;)
Ανεξάρτητα από πόλη.
Αν και εξ ορισμού εξαιρούνται Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καλό είναι οι συναγωνιστές να αναφέρουν τις πόλεις που ΔΕΝ διαπίστωσαν οξεία λιγουρίαση. Δεν νομίζω ότι είναι και πολλές (τα τελικά συμπεράσματα μετά τη διασταύρωση των στοιχείων...). Έχω περάσει από όλες τις πρωτεύουσες νομών, πλην Καρπενησίου, Κιλκίς (οι μόνοι 2 νομοί που δεν έχω καν "πατήσει" είναι Ευρυτανίας και Κιλκίς), Αργοστολίου, Ξάνθης, Κομοτηνής.
Αρχίζω δηλώνοντας Πάτρα. Δεν μου αρέσει, αλλά λιγούρια δεν είναι οι μινάρες. Κάθε αντίρρηση (εννοείται) δεκτή! ;)
Τι έπρεπε να ακούσει το άτομο για να καταλάβει πως ό,τι κι αν κεράσει τη συγκεκριμένη γκόμενα, δεν πρόκειται να φάει ποτέ (από αυτή) και με τίποτε ;;;;;
Γιατί πέφτουν τόσο χαμηλά μερικοί και χαλάνε την πιάτσα;
Ακουγεται σαν κλασικη περιπτωση σαβουρογαμια που θεωρει τον εαυτο του Μπραντ Πιτ και δεν ξερει τι σημαινει οχι
Σωστοοοοοοοός!
Ανεξάρτητα από πόλη.
λιγούρηδες υπάρχουνε παντού. Είδα στη στεφανίδου ένα ρεπορτάζ όπου είχε "μεινει" το αυτοκίνητο μιας γκομενάρας. Το τλιγούρηδες σταμάτησαν, το τί δώρα της έκανα. Κ όλα αυτά στη μέση του δρόμου, μέσα σε μιά ώρα. Ο ένας προσφερόταν να τις κάνει τραπέζι, ο άλλος της έφερε δώρο ένα cd. ʼσε τοκακό έχειπαραγίνει με δαύτους.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Το ίδιο είχε κάνει και ο Ευαγγελάτος παλιότερα.Όταν στο σταματημένο αμάξι περίμενε καμιά μέτρια γκόμενα, δε σταματούσε κανείς. Όταν στο "προβληματικό" αυτοκίνητο περίμενε κανένα μοντέλο οι τύποι γύριζαν γ΄θρω-γύρω σα μ...ψειρες.Σταματούσαν, και καλά, για να βοηθήσουν και μετά από λίγο, όλως τυχαίως, άρχιζαν οι πεφτικές. Φυσικά όλα αυτά δε χρειάζεται να μας τα πει κανένα ρεπορτάζ για να τα γνωρίζουμε.
παιδια εγω απο προσωπικη εμπειρια προσφατη εχω να πω οτι μια κοπελια την παρακαλουσα σχεδον για ενα χρονο.καποια στιγμη χαλαρωσε το ενδιαφερον μου κ μια βραδια που τυχαια βγηκαμε για ενα ποτο το παιξα λιγο
αδιαφοροσ κ πολυ ανετος με αποτελεσμα να καταληξουμε στο κρεββατι μετα απο την εξοδο.δυστυχωσ για μενα επαληθευτηκε το ρητο παρακαλετο μουνι-ξυνο γαμησι.ειπλεον εχω να συμπληρωσω το κοινοτυπο πλεον αλλα διαχρονικο γνωμικο με τα γραμματοσημα...οσο φτυνεισ τοσο κολλαει.επιπλεον εχω να πω σε ολουσ τουσ φοιτητες fan του site που ασχολουνται - κ καλα κανουν- με συμφοιτητριες,οτι πολλες απ αυτες συχνα πανε στη "γραμματεια" οχι για βεβαιωση αλλα για ε π ι β ε β α ι ω σ η....ο νοων νοειτο...........καλη εξεταστικη σε ολους ευχομαι,κ ελπιζω ολοι οσοι αποφασισουν να "ριξουν" τα μουτρα τουσ να αξιζει τον κοπο.....
αδιαφοροσ κ πολυ ανετος με αποτελεσμα να καταληξουμε στο κρεββατι μετα απο την εξοδο.δυστυχωσ για μενα επαληθευτηκε το ρητο παρακαλετο μουνι-ξυνο γαμησι.ειπλεον εχω να συμπληρωσω το κοινοτυπο πλεον αλλα διαχρονικο γνωμικο με τα γραμματοσημα...οσο φτυνεισ τοσο κολλαει.επιπλεον εχω να πω σε ολουσ τουσ φοιτητες fan του site που ασχολουνται - κ καλα κανουν- με συμφοιτητριες,οτι πολλες απ αυτες συχνα πανε στη "γραμματεια" οχι για βεβαιωση αλλα για ε π ι β ε β α ι ω σ η....ο νοων νοειτο...........καλη εξεταστικη σε ολους ευχομαι,κ ελπιζω ολοι οσοι αποφασισουν να "ριξουν" τα μουτρα τουσ να αξιζει τον κοπο.....
επειδη ειμαι νεος σχετικα στο site,κ δεν ξερω πωσ να δημοσιευσω ενα καινουργιο αρθρο,καποιος που ξερει δεν θα ηταν ωραιο να δημοσιευσει ενα σχετικο με ατακες που αφορουν το σεξ,γνωμικα,αστειες καταστασεις κτλ?ετσι για να γελασουμε κ να μοιραστουμε εμπειριες.ευχαριστω
+1 Αλλα προτιμώ το "ζεστό κρύο" σαν τεχνική!Για τις γυναικες ισχυει το εξης:
Με θελει? Ειναι λιγος...
Δεν με θελει? Μπορει να εχει και καλυτερες απο εμενα...
ΚΑΙ ποια γυναικα δεχετε οτι υπαρχουν ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ απο αυτη??????
Μαγκες παιξτε το. ΑΞΙΖΕΙ...
+1 Αλλα προτιμώ το "ζεστό κρύο" σαν τεχνική!
+1 ΣΥΜΦΩΝΩ
Οπως εγραψα σε αλλο τθρεντ μοιαζεις σωστος τυπος...
Tο θέμα δέν ειναι ρε φιλε οτι υπάρχουν ρεζίλια που χαλανε την πιάτσα - το θεμα ειναι οτι όι γκομενες γουστάρουν που υπάρχουν οι ρεζιλιδες που χαλανε την πιάτσα,με τους οποιους επιδιωκουν να κυκλοφορουν κιολας (αφου τις βοηθάνε να μην τους την πέφτει κανεις στο club ωστε να ¨"κοψουν" με την ησυχία τους το επομενο κοροιδο) - Αποχή απο τις ψωναροελληνιδες - το ξενο νιμου ειναι το καλυτερο!!!!
ρε μάγκες λέμε για τις άσχημες γκόμενες, για τα μπάζα κλπ. και κυνηγάμε - σαν άντρες - τα ωραία γκομενάκια έχοντας φυσικά και αποτυχίες...ομως.. αυτοί που γίνονται ρόμπα, επιμένουν σε βαθμό εξευτιλιστικό και τελικά ξενερώνουν και απο πάνω με την συμπεριφορά μιας γκόμενας έχουν κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη; τι είναι όλοι έλληνες θεοί; ...ας κοιτάμε και τα μούτρα μας που και που... μετά ας δούμε αν είμαστε ~in~ ατομάκια παίζει και αυτό ρόλο. το χιουμορ που το πας; αν είσαι ξενέρωτος καράβλαχος περιμένεις να βγάλεις γκόμενα; και αν βγάλεις κανα παρτάλι σαν και εσένα θα ναι....
ψυχραιμία λοιπόν, σωστή αυτοκριτική και καλή στρατηγική. οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να μυξοκλαίνε σαν γκόμενες ή να το παίζουν και πολυ περήφανοι.
κατα τ'αλλα φοβερό φορουμ το ανακάλυψα τυχαία και ομολογώ πως έριξα τρελό γέλιο με μερικά ποστς. να μαι λοιπόν κι εγώ στην παρέα αν και δεν επισκέφτομαι τα μέρη που συζητάμε με ενδιαφέρει το άθλημα και ιδίως τα CG... ;) keep up the good work
T-bone
ψυχραιμία λοιπόν, σωστή αυτοκριτική και καλή στρατηγική. οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να μυξοκλαίνε σαν γκόμενες ή να το παίζουν και πολυ περήφανοι.
κατα τ'αλλα φοβερό φορουμ το ανακάλυψα τυχαία και ομολογώ πως έριξα τρελό γέλιο με μερικά ποστς. να μαι λοιπόν κι εγώ στην παρέα αν και δεν επισκέφτομαι τα μέρη που συζητάμε με ενδιαφέρει το άθλημα και ιδίως τα CG... ;) keep up the good work
T-bone
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σωστος
Mefedlos συμφωνώ μαζί σου.Οι ελληνίδες πρέπει να είναι η τελευταία μας επιλογή.(Υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Φίλε είναι τόσο ανοργασμικές και αντικοινωνικές που μόλις προσπαθείς να τις γνωρίσεις σου μιλάνε με αγένεια,απάθεια και αφ'υψηλού.
Το καμάκι στις Ελληνίδες όμως δε το σταματάω.Το κάνω πλέον από χόμπι για να γελάω με την περίεργη και απρόοπτη συμπεριφορά τους.
Υπάρχει ένα ρητό <<Η ευγένεια δε κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα>>.
Μόλις παρατηρούν ότι παρ'οτι την άξεστη συμπεριφορά τους, παραμένεις ευγενικός και ήρεμος, τρελένονται, δεν ξέρουν πως νά αντιδρασουν.
Εχω ρίξει πολύ γέλιο με τις Ελληνίδες.Απίστευτη συμπεριφορά.
Γιάυτό αν έχετε τις μαύρες σας βγείτε για καμάκι σε Ελληνίδες.
Πολύ γέλιο.
Χρησιμοποιήστε τες για να γελάτε όχι για να γαμάτε.
Γαμήστε μετά με χαμόγελο και καλή διάθεση μια Ρωσιδούλα π.χ.
Φίλε είναι τόσο ανοργασμικές και αντικοινωνικές που μόλις προσπαθείς να τις γνωρίσεις σου μιλάνε με αγένεια,απάθεια και αφ'υψηλού.
Το καμάκι στις Ελληνίδες όμως δε το σταματάω.Το κάνω πλέον από χόμπι για να γελάω με την περίεργη και απρόοπτη συμπεριφορά τους.
Υπάρχει ένα ρητό <<Η ευγένεια δε κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα>>.
Μόλις παρατηρούν ότι παρ'οτι την άξεστη συμπεριφορά τους, παραμένεις ευγενικός και ήρεμος, τρελένονται, δεν ξέρουν πως νά αντιδρασουν.
Εχω ρίξει πολύ γέλιο με τις Ελληνίδες.Απίστευτη συμπεριφορά.
Γιάυτό αν έχετε τις μαύρες σας βγείτε για καμάκι σε Ελληνίδες.
Πολύ γέλιο.
Χρησιμοποιήστε τες για να γελάτε όχι για να γαμάτε.
Γαμήστε μετά με χαμόγελο και καλή διάθεση μια Ρωσιδούλα π.χ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις