Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πυργος και αμαλιαδα γαμησαν την ελλαδα!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι σας έκανε ο Πύργος??? Όλα τα μωρά από Πυργιώτες νταβατζήδες ήρθαν Αθήνα... Καλά παιδιά έχει(όλοι πρεζάκια) αλλά καλά παιδιά... Και για όλα τα καλά της κοινωνίας(πουτ...ς, ναρκωτικά κλπ) ένας Πυργιώτης θα σε βοηθήσει...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οι γυναίκες έχουν πάρει είδηση ότι μπορούν να σέρνουν καράβι και το εκμεταλεύονται... γιατί υπάρχουν άντρες χωρίς αξιοπρέπεια.

Επίσης έχουν την εντύπωση ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για κείνες θα τρώει την απόρριψη και θα επιμένει, οπότε κάνουν καψόνια και μετά τα λένε στις φίλες τους και γελάνε με τα "κορόιδα" και καμαρώνουν πόσο γκόμενες είναι. Όσοι έχετε ακούσει γυναίκες να μιλάνε μεταξύ τους (μιλάμε για γκομενάκια, όχι σιτεμένες που κλαίνε που δεν τις πλησιάζει κανένας) θα ξέρετε για τι μιλάμε.

Και τελικά δεν καταλήγουν και με κανέναν άντρα της προκοπής. Με κάτι ξόμπλια και γύφτουλες καταλήγουν που τις ξεφτιλίζουν και τις παρατάνε και μετά αυτές κλαίνε ότι δεν υπάρχουν άντρες.

Παρατήστε τις να κλαίνε το μουνί τους με τις κολλητές τους όσο εσείς θα γαμάτε κοπέλες τις επιλογής σας στα "σπίτια" και μετά από αρκετά χρόνια θα στρώσουν οι καριόλες.
Σωστότατος, μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε κορόϊδα και σκλάβοι του μουνιού.
Μετά θα παρακαλάνε αυτές και όχι εμείς.

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες ρεζιλια παντα θα υπαρχουν..το θεμα ειναι εσυ να εισαι σωστος και να στεκεσαι στο υψος σου..αλλωστε δεν μπορεις να τους κανεις και κατι..(αν και θα πρεπε να χαρακτηρισθει ποινικο αδικημα η μουνοδουλεια σε καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις που εχω δει)
Αν κρατας χαρακτηρα στο συγκεκριμενο θεμα μακροπροθεσμα εισαι κερδισμενος 100%..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αχχχ τι ειπες τωρα.... Που ημουνα ακομα ανατριχιασμενος απο τον Waters στο TerraVibe και εκει που πιανω συζητηση για την πιο κ@υλα εμπειρια της μεχρι τωρα ζωης μου, πεταγονται οι ψωλες και λενε "αχ τωρα που ειπες για συναυλια πηγαμε στο Βερτη τις προαλλες..." ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ? Πως να τους εξηγησεις οτι ειναι ελαττωμα στον εγκεφαλο να συνδεεις τη συναυλια του Waters με το βερτη??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελεος ελεος  :grin: :grin: :grin: :grin:
Και για να το συνδεσω και λιγο με το θεμα η μουνοδουλεια εξαπλωνεται δυστυχως ...Μουνοδουλεια ειναι και να ακους Βερτη και Κιαμο μονο και μονο γιατι ειναι in και must αν θες η γκομενα να σε κοιταξει ... αλλιως εισαι παλιομοδιτης, στον κοσμο σου, και ζεις σε αλλη εποχη...Γ

ναι συμφωνω... αλλα ρε παιδια ειλικρινα τωρα.. που πατε και βρισκετε τετοιες γκομενες? :grin:
και περιττον να πω οτι οταν καποιος γνωρισει μια γκομενα... και προσπαθει να κανει οτι της αρεσει, γινεται αβουλος για χαρη της, ακουει οτι μουσικη ακουει αυτη, γινεται μνδουλος με αλλα λογια... πιο ευκολα θα φαει το φτυσιμο
μπι γιουρσελφ και σε οποιαν αρεσει...

(ναι ναι ξερω... γραφτηκε πριν 2 μηνες αυτο το ποστ αλλα μ αρεσε  :cheesy:)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
ʼμα σε ξεκωλιάσω εδώ που είσαι τι θα λες μετά ρε;

Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν ρε φίλε....
Δεν έχω πρόβλημα τι θα του κάνεις, αλλά μετα απο 2 μήνες θυμήθηκες να κάνεις την επίθεση;;
Και να αρχίσει σε ένα ακόμα τόπικ ο καταιγισμός ''ευγενών χαρακτηρισμών'' εκατέρωθεν ;;
Αντε μαζευτείτε λίγο !

Κι οι υπόλοιποι ξεκολλάτε με τον Πύργο....παντού υπάρχουν και καλοί, και κακοί, ακόμα και στην Αλβανία, απλώς αλλάζουν λίγο οι αναλογίες, ανάλογα με τα βιώματα του λαού στον κάθε τόπο.....
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε ιντερνετόμαγκες που κρυμμένοι πίσω απο την οθονίτσα τους μας γ****νε κάθε θέμα συζήτησης.........

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Χαλαρωστε....  Προδωπικα δεν εχω γνωρισει καμια γυναικα ως τωρα που να μην ειναι μεσα στο dna της χαραγμενο πως ειναι "κατωτερη" απο τον αντρα. Δεν εχω δει καμια, μα καμια που πανω απ' ολα να μην ειναι γυναικα. Εχω βγει, γνωρισει, μαμησει -κατα το παρελθον- καποιες διασημες (ιδιαιτερα απο τις βιντεταινιες των 80s) ημιδιασημες ηθποιους, μοντελες, σταρ κατι... που τις ειχα δει & το πρωι οταν ξυπνουσαν & αφτιαχτες & στην καθημερινοτητα τους & τις ανασφαλειες τους, κλπ... ολες μα ολες ειναι σαν την καθε ανα καιρους γκομενα που ειχαμε: με τα σπαστικα της, με τις ατελειες της, με τις αναγκες της & ΠΑΝΤΑ με τις ανασφαλειες της που ελπιζε να τις της καλυψει καποιος. Ποιος?? Μα ενας Αντρας (με Α-κεφαλαιο-) Συμπερασμα: Μη μασατε, μη παρακαλατε, μην ειστε αγροικοι, μη ψαρωνετε αν η αλλη που σας εκατσε ειναι οτι καλυτερο σας ετυχε. Στο χερι μας ειναι παιδια. & το πιστευω ακραδαντα αυτο!!!

arouris

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλή χρονιά ! και πάντα μόνο με καλά μουνιά !! , τα Χριστούγεννα πήγα στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους , πρώτη φορά βρέθηκα εκτός Αθήνας τέτοια εποχή και σαν οπαδός των μπαρ και του καμακώματος  έχω να σας  πω με λίγα λόγια την γνώμη μου για την μαλασμένη κατάσταση που επικρατεί εκεί .Οι πιο πολλές  από εμφάνιση είναι σαν δεινόσαυροι παλαιοντολογικής εποχής ,και  όμορφες γυναίκες υπάρχουν , είναι ντυμένες στην τρίχα αλλά είναι απλησίαστες , η συμπεριφορά τους είναι άθλια και προσβλητική , πιστεύουν ότι τους μιλάς , μόνο και  μόνο για να το παίξεις άνδρας.
Για παράδειγμα μιλάω σε δυο κορίτσια  που καθόντουσαν στο μπαρ μονές , της χαιρετίζω και η απάντηση που παίρνω είναι ότι , φίλε δεν ψάχνουμε γκόμενο !!!
ʼλλες ήταν τελείως ψυχρές και όλες καμαρώνανε σαν τα κοκόρια .
Έχω κάνει πολύ καμάκι στην ζωή μου , τέτοια αγένεια δεν έχω ξαναδεί , δεν ξερώ για πιο λόγω και ούτε που θέλω να μάθω. ʼλλωστε δεν είναι τυχαίο που το νησί  είναι τίγκα στο αλλοδαπό μουνί .
Δεν πειράζει κορίτσια καλό τρίψιμο !!!    :jerking:
Χαιρετισμούς στον Μανωλιό που μου έδειξε τα  κατατόπια  και πέρασα καλά .

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δοκίμασε Ηράκλειο ή Ρέθυμνο την άλλη φορά!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω απόλυτα για τις χανιώτισσες. Έτσι ακριβώς όπως τα λένε οι προηγούμενοι.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Φίλε arouris η κατάσταση στα Χανιά είναι γνωστό ότι είναι έτσι, έχει βγει και τραγούδι που  κράζει τις Χανιότισσες:

Δεν βλέπω και στις άλλες πόλεις τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα...  ;)

Μην μας πουν και αντιχανιώτες δηλαδή....  :sunglasses:

Το κομματάκι: απλά ΑΨΟΓΟ!  :dancing:    :dancing:    :dancing:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Κοίτα ποιος μιλάει για ιντερνετομαγκες. Εδώ γελάνε. Τράβα καμια μαλακία αγόρι μου να στανιάρεις και οι συμβουλές σου αλλού. Και γράφω όποτε θέλω δεν έχω υπογράψει κανα συμβόλαιο. Αν όντος ήθελες να απαντήσεις σοβαρά θα είχες κόψει αυτή τη συζήτηση πριν απαντήσω εγώ. Τι φοβάσε μη κάνω το site μπουρδέλο; Δε θέλει και πολύ. ʼντε και καλή χρονιά.

Για να καταλάβεις το επίπεδο σου ρε γελοίε τύπε, ψάξε να βρείς το πόστ σου στο οποίο σου απάντησα....μάλλον και οι υπεύθυνοι του σάιτ συμφωνούν μαζί μου ότι δεν έχει θέση εδω μέσα !
Φαίνεται πως σύμφωνα με την ψευτομάγκικη λογική σου, πρέπει ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ....
Εγω κι αν είπα κάτι που δεν σου άρεσε, ποτε δεν χρησιμοποίησα τους χαρακτηρισμούς σου !
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....
Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι του σάιτ που και γνώση έχουν και μπορούν να κρίνουν ποιός γράφει κρατώντας ένα επίπεδο συζήτησης, και για πόσο καιρό, (αλήθεια , πόσα μυνήματα έχεις ανταλλάξει στο σάιτ πέρα από αυτό που έστειλες για να βρίσεις;;;) όπως και τα υπόλοιπα μέλη, έχουν ματάκια και βλέπουν.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με το βλακώδες ποστάρισμα σου, ήταν για να μην γ****ται απο κάτι νούμερα σαν και σένα, κάθε θέμα που συζητάμε....

Υ.Γ. Θα σου ταίριαζε να κάνεις το νικ σου  Mpoufos13...
Μιλάμε θα ταίριαζε απόλυτα !!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....φιλε τζονυμαξ, το παληκαρι οταν εγραφε μαλλον ηταν ντιρλα.... :dancing: :dancing:

Mpafos13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για να καταλάβεις το επίπεδο σου ρε γελοίε τύπε, ψάξε να βρείς το πόστ σου στο οποίο σου απάντησα....μάλλον και οι υπεύθυνοι του σάιτ συμφωνούν μαζί μου ότι δεν έχει θέση εδω μέσα !
Φαίνεται πως σύμφωνα με την ψευτομάγκικη λογική σου, πρέπει ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ....
Εγω κι αν είπα κάτι που δεν σου άρεσε, ποτε δεν χρησιμοποίησα τους χαρακτηρισμούς σου !
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ....
Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι του σάιτ που και γνώση έχουν και μπορούν να κρίνουν ποιός γράφει κρατώντας ένα επίπεδο συζήτησης, και για πόσο καιρό, (αλήθεια , πόσα μυνήματα έχεις ανταλλάξει στο σάιτ πέρα από αυτό που έστειλες για να βρίσεις;;;) όπως και τα υπόλοιπα μέλη, έχουν ματάκια και βλέπουν.
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με το βλακώδες ποστάρισμα σου, ήταν για να μην γ****ται απο κάτι νούμερα σαν και σένα, κάθε θέμα που συζητάμε....

Υ.Γ. Θα σου ταίριαζε να κάνεις το νικ σου  Mpoufos13...
Μιλάμε θα ταίριαζε απόλυτα !!!!!!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον JOHNNYDMAX. Παραφέρθηκα είναι η αλήθεια. Έριξα κατά λάθος το επίπεδο το δικό μου και του site. Δε θα επαναληφθεί. Απλά όπως είπε και ο giorgospapa είχα πιεί λόγο ρεβεγιόν όμως τώρα είμαι καλά και τα βλέπω όλα ξεκάθαρα. Επίσης πρέπει να πω πως μου άρεσε και το άλλο που είπες με το mpafos και mpoufos. Ήταν πολύ έξυπνο και δείχνει να έγινε από έναν έξυπνο και μορφωμένο άνθρωπο. Πραγματικά πέφτω στα πόδια σου και σε παρακαλώ να ξανασχοληθείς μαζί μου. Αν δεν το κάνεις δεν πειράζει θα καταλάβω πως έχεις τους λόγους σου. Πάντως εγώ απάντησα στο δικό σου ποστ αφού αρχικά εσύ μίλησες για ιντερνετόμαγκες και όχι εγώ. Επίσης και το πρώτο μου ποστ ήταν ως απάντηση που έγινε σε όσα έγραψε ο teras1956 δηλαδή ¨σιγά τα ωά με τους πυργιώτες.. λεβεντοπούσ ταροι είναι...¨. Οπότε ίσως να έπρεπε αρχικά να απαντήσεις εκεί. Αφού λοιπόν οι υπεύθυνοι βλέπουν θα κάνουν αυτό που πρέπει. Ελπίζω να μη λειτουργήσουν με την τακτική του καλού πελάτη. Καθώς όντως εγώ δεν έχω πολλά ποστ εδώ ενώ εσύ έχεις αρκετά παραπάνω και είναι λογικό να έχεις υποστήριξη. Αν και πάλι πιστεύεις πως εγώ ρίχνω το επίπεδο δικαίωμά σου αλλά πραγματικά είσαι λάθος.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....μαντης ειμαι ρε πουστη μου ???????  :2funny: :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον JOHNNYDMAX. Παραφέρθηκα είναι η αλήθεια. Έριξα κατά λάθος το επίπεδο το δικό μου και του site. Δε θα επαναληφθεί. Απλά όπως είπε και ο giorgospapa είχα πιεί λόγο ρεβεγιόν όμως τώρα είμαι καλά και τα βλέπω όλα ξεκάθαρα. Επίσης πρέπει να πω πως μου άρεσε και το άλλο που είπες με το mpafos και mpoufos. Ήταν πολύ έξυπνο και δείχνει να έγινε από έναν έξυπνο και μορφωμένο άνθρωπο. Πραγματικά πέφτω στα πόδια σου και σε παρακαλώ να ξανασχοληθείς μαζί μου. Αν δεν το κάνεις δεν πειράζει θα καταλάβω πως έχεις τους λόγους σου. Πάντως εγώ απάντησα στο δικό σου ποστ αφού αρχικά εσύ μίλησες για ιντερνετόμαγκες και όχι εγώ. Επίσης και το πρώτο μου ποστ ήταν ως απάντηση που έγινε σε όσα έγραψε ο teras1956 δηλαδή ¨σιγά τα ωά με τους πυργιώτες.. λεβεντοπούσ ταροι είναι...¨. Οπότε ίσως να έπρεπε αρχικά να απαντήσεις εκεί. Αφού λοιπόν οι υπεύθυνοι βλέπουν θα κάνουν αυτό που πρέπει. Ελπίζω να μη λειτουργήσουν με την τακτική του καλού πελάτη. Καθώς όντως εγώ δεν έχω πολλά ποστ εδώ ενώ εσύ έχεις αρκετά παραπάνω και είναι λογικό να έχεις υποστήριξη. Αν και πάλι πιστεύεις πως εγώ ρίχνω το επίπεδο δικαίωμά σου αλλά πραγματικά είσαι λάθος.

Φίλε, ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου.
Δεν σε ξέρω, και άρα σε κρίνω (όπως και κρίνομαι ) απο τα γραφόμενα σου...
Ξέχασε το. Περιστατικό λήξαν, κι όπως βλέπεις ασχολούμαι με το να σου απαντήσω...
Για τα τελευταία σχόλια σου όμως, θα σου πω το εξής :

1. Δεν έχω παραπάνω υποστήριξη, πίστεψε το αυτό. Η υποστήριξη απο τα άλλα μέλη ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ-ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΤ.  Εγώ το ανέφερα σαν δείγμα του ότι όσο καιρό είμαι στο σάιτ, προσπαθώ να κρατάω ένα καλό επίπεδο συζήτησης. Και γω ο ίδιος θα σε υπερασπιζόμουν, αν κάποιος σου την έλεγε προσωπικά και χωρίς λόγο, ας είχες μισό ποστ κι όχι ένα που είχες...Το χω ξανακάνει και γι άλλους.

2. Ο λόγος που απάντησα στο δικό σου ποστ , κι όχι στο αρχικό  του teras, είναι μόνο και μόνο  γιατί ο teras είπε κάτι γενικό, (γενικά για τους Πυργιώτες) και απλά χρησιμοποίησε μια αργκό έκφραση (λεβεντοπούσταροι). Ίσως γι αυτό σβήστηκε το δικό σου ποστ, ενώ το δικό του όχι...Δεν είναι λοιπόν θέμα πελατειακών σχέσεων.  Ενώ εσύ του επιτέθηκες ( όπως και σε μένα άλλωστε ) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Παρ όλα αυτά σου θυμίζω ότι  δεν είπα μόνο σε σένα, είπα και στους άλλους να ξεκολλήσουν με τους Πυργιώτες....απλά οι άλλοι δεν έβριζαν προσωπικά, όπως εσύ.

Mpafos13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οκ σε κάποια πράγματα έχεις δίκιο σε κάποια διαφωνώ όπως στο γενικό που μίλησε ο teras. Το οτι μίλησε γενικά δε σημαίνει οτι δεν μίλησε. Δεν γίνεται να συμφωνούμε στα πάντα και αυτό το σέβομαι. Το θέμα έλιξε και τώρα ειλικρινά ζητώ συγνώμη έκανα μαλακία. Έκανα λάθος μπάσιμο στο σαιτ και αυτό το αναγνωρίζω. Μην το λάβεται ως υποχώρηση αυτό γιατί στις υπόλοιπες θέσεις μου δεν υποχωρώ. Μόνο στον τρόπο που εκφράστηκα είμαι λάθος και επειδή το γαμήσαμε το τοπικ τέρμα εδώ.

Επισκέπτης
Μιας και μιλάτε για τις Χανιώτισσες. Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κατακρίνει τον τόπο του, εφόσον τον γνωρίζει.

Ένας από τους προπαππούδες μου ήταν από τα Χανιά. Είχα την ατυχία να έχω σπίτι εκεί. Τα καλοκαίρια ως μαθητής πήγαινα για βδομάδες στα Χανιά. Είναι ο χειρότερος μπακουρότοπος που είχα δει. Η χειρότερη πουτσοθύελλα. Και οι πιο μαλακισμένες και κοπλεξικές γκόμενες. Οι Χανιώτες δε τα χειρότερα ληγούρια που είχα δει. Ήταν διατεθειμένοι να κερνούν την κάθε Ελληνίδα τουρίστρια σε μόνιμη βάση με την ελπίδα ότι μπορεί να την πηδήξουν. ʼσε που την έπεφταν και σε καβατζωμένες γκόμενες. Αν πήγαινες με γκόμενα και βρισκόσουν μαζί της σε μαγαζί, έπρεπε να την πάρεις μαζί σου έτσι και πήγαινες για κατούρημα. Διαφορετικά θα της έδιναν 2-3 τηλέφωνα μέχρι να κατουρήσεις.

Παρόμοια γνώμη είχα και για τους άνδρες της Πάρου. Ληγούρικη συμπεριφορά του κερατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom