Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδια εγω πιστευω οτι φταιει ητηλεοραση ετσι οπωσ εχουν γινει οι γιναικεσ!

Επισκέπτης
ο φιντελ δεν ειναι πραγματικο τατουαζ!!επεξεργασια σε υπολογιστη ειναι!!

Killer82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, για να επανέλθουμε και στο θέμα, έχω μια ιστορία μου, που μπορώ να πω ήταν γλυκόπικρη. Πικρή γιατί έχασα το γαμήσι, γλυκιά γιατί μάλλον ήταν η μόνη φορά στην ζωή μου που θαύμασα τόσο τον εαυτό μου.

Η τύπισσα είναι στην ηλικία μου και την παρακαλάω για βδομάδες να βγούμε. Με γράφει χαρακτηριστικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εγώ έχω φάει κόλλημα γιατί ήταν πολύ ωραία γκόμενα και ήξερα ότι ήταν ελεύθερη. Έτρωγα τις πίτες συνέχεια και ερχόμουν στα ίσια μου. Κάθε φορά που την ψιλοξέχναγα, τσουπ να την πετιόταν και ενώ έλεγα "τώρα θα κρατήσω τον χαρακτήρα μου" χωρίς πολλή σκέψη της κόλλαγα και έτρωγα την συνηθισμένη μου πίτα.

Με τα πολλά και μετά από πολύ καιρό βγαίνουμε. Στο τέλος της βραδιάς η γκόμενα μου λέει ότι έκανε λάθος που τόσο καιρό με έκλανε γιατί δεν με είχε γνωρίσει καλά. Πάμε σπίτι μου και αρχίζουμε τα φιλιά. Γδύνεται και περιμένει. Οπότε σηκώνομαι και με βλέμμα απόλυτης απαξίωσης της λέω: "Δεν ντύνεσαι, να πηγαίνεις σιγά σιγά; Ό,τι ήθελα να δω, το είδα"!

Εννοείται ότι η γκόμενα όποτε με βλέπει αλλάζει δρόμο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει νικητής - χαμένος στην όλη φάση. Μάλλον στα ίσια είμαστε, αφού εγώ έφαγα πολλές πίτες, αλλά έχει χαβαλέ η όλη ιστορία.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Φίλε μου,

την έδιωξες με το που ισορρόπησες τον αγώνα, αλλά πριν το σκορ να ανοίξει. Αν σου φτάνει το Χ καλά έκανες. Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα (ιδιαίτερα αφού σου είχε κάνει τα @@δια ομελέτα).

Πάντως αν κατά λάθος εξ επίτηδες την έχυνες στη μάπα και την έδιωχνες μετά, ίσως να είχε περισσότερο χαβαλέ!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
μάγκα μου καλά τις έκανες δίοτι μερίκες την έχουν δει και πολύ γκόμενες  :jerking: :idiot: και γενικά η γυναίκες θέλουν να τις γράφεις στα @@ σου  ;)

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
[quote author=Killer82]
Γδύνεται και περιμένει. Οπότε σηκώνομαι και με βλέμμα απόλυτης απαξίωσης της λέω: "Δεν ντύνεσαι, να πηγαίνεις σιγά σιγά; Ό,τι ήθελα να δω, το είδα"![/quote]

Την έσφαξες κυριολεκτικά. Χωρίς να θέλω να φανώ μισογύνης γιατι δεν ειμαι κιολας, έκανες την καλύτερη δουλειά. Δεν την κοροϊδεψες να την ριξεις στο κρεβάτι και να την διώξεις μετα, της το χάλασες στο καλύτερο. Τωρα αν το άξιζε μονο εσύ ξερεις. Μπορει και όχι, δεν την ξερω την κοπέλα για να βγάλω συμπέρασμα. Υπάρχουν ομως πολλες που ξερω που θαθελαν ενα σοκ μπας και ξυπνήσει το καρβουδιστιρι τους.

Να σταθω λίγο στο ψυχολογικό μέρος της υπόθεσης. Αν νομίζεις οτι ξεμπέρδεψες μαζί της πλανάσαι. Η τύπισσα έπαθε οτι χειρότερο μπορει να πάθει μια γυναίκα, την απέρριψες ενω ήταν ετοιμη να σου δωθεί. Σαν να γδυνόσουν εσυ και να σου έλεγε "εισαι μικροτσούτσουνος". Ειμαι σίγουρος οτι δε ξεκολλάει αυτη η σκηνη απο το μυαλό της ειδικα αν ειναι μαθημένη να το παίζει ντίβα. Γιατι μπορει νασαι ο ΜΟΝΟΣ που την εστειλες σπίτι. Μπορει να σε "μισισει" απο μια πλευρα αλλα δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Για μένα είσαι κερδισμένος! Οι γυναίκες δεν κρατάνε μεσα τους τίποτα, σε κάποια φίλη θα εξιστορίσει την νύλα της και τοτε θα δεις τις μετοχές σου να ανεβαίνουν κατακόρυφα ;)  Αν παρατηρήσεις περίεργα βλέμματα απο άτομα του κύκλου της να ξέρεις τον λόγο, οχι για να μην ψάχνεσαι.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ενα τεραστιο μπραβο απο μενα ρε μαγκα!!!λιγοι θα το εκαναν αυτο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε μου,

την έδιωξες με το που ισορρόπησες τον αγώνα, αλλά πριν το σκορ να ανοίξει. Αν σου φτάνει το Χ καλά έκανες. Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα (ιδιαίτερα αφού σου είχε κάνει τα @@δια ομελέτα).

Πάντως αν κατά λάθος εξ επίτηδες την έχυνες στη μάπα και την έδιωχνες μετά, ίσως να είχε περισσότερο χαβαλέ!
εισαι οντως ειδημων φιλε μου!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο κολλητος μου ειχε κανει αντιστοιχο........ειχε μπλεξει με ενα τσοκαρο το οποιο εξ αρχης τριβοτανε και σε εναν αλλο φιλο της παρεας μας.......εν τω μεταξυ τα δυο αγορακια δεν ειχαν ιδεα τι κανει αυτη και με τους δυο μονο εγω το γνωριζα και αυτο απο ατυχημα.......τες παν αρχιζει με τον εναν τον κολλητο και υποτιθεται εχουν σχεση.........τον επιασε απο την πρωτη βδομαδα στα "μωρο μου" "πιγκουινακι μου' "ερωτα της ζωης μου" και τα τοιαυτα ενω παραλληλα τριβοτανε στον αλλον.....θεατης εγω βρεθηκα στο διλλημα τι να κανω.....να μιλησω ή οχι? η θεση μου επιβαρυνθηκε οταν ο κολλητος αρχισε να εχει προβληματα γιατι θεωρουσε ο δυσμοιρος οτι την εκμεταλλευεται και αυτη εχει "τοσα αισθηματα" γιαυτον (γιατι αυτος δεν ειχε παθει και καμια ιδιαιτερη πλακα μαζι της)......φτανοντας στο θεμα σεξ του κανε και εκει νουμερα......α εγω αυτο δεν το κανω......δε γλυφω, δεν κανω δε ρανω.... τον ειχε στο περιμενε.......τες παν να μην πολυλογω ο φιλος μου τα χε παρει κρανιο απο τη μια απο την αλλη σκεφτοτανε τι να κανει για να μην την πληγωσει την κακομοιρα αθωα κορασιδα.......ε οποτε δεν αντεξα και τα ξερασα ολα για πρωτη φορα στη ζωη μου.......αλλα δεν γουσταρα την κοροιδια ρε πστη μου......τες παν εφοσον τα ηξερε πλεον ολα αυτα με αλλο ματι πλεον εκανε το εξης: πηγανε σπιτι της, την τρελλανε τελειως την ειχε φτιαξει παρα πολυ μα παρα πολυ λεμε.......κανανε διαφορα προκαταρκτικα οχι σεξ ομως και οταν αυτη και καλα πηγε να κανει "ενα ντουσακι" αυτος σηκωθηκε κι εφυγε και εξαφανιστηκε τελειως :cheesy:

(εγω ειχα προτεινει να την δεσει στο κρεβατι επι τω εργω και να τραβηξει μερικες φωτογραφιες αλλα δε με ακουσε....λολολολ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεγαλη........να με προσεχεις.......λοοοοοοοοολ

δεν ειμαι κακια μωρε.........αλλα αφου αυτη ηταν τσοκαρο εγω φταιω???????? νουμερο του κερατα ηταν η πυργιωτισσα......κριμας που δεν τραβηξε φωτος παντως.....θα χαμε να τις βλεπουμε τωρα μετα απο 3 χρονια να γελαμε.....λολολολ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απο πυργο;;;;;αμαν!!!!απο τους αγιους τοπους ε;χα χα χα χα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ναι..........κοιτα  ο γκομενος της κολλητης μου που ειναι πυργιωτης πρωτος πρωτος λεει οτι "ο καλυτερος πυργιωτης εχει σφαξει τη μανα του" οποτε και γω τι να κανω? τον πιστευω :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ναι ναι..........κοιτα  ο γκομενος της κολλητης μου που ειναι πυργιωτης πρωτος πρωτος λεει οτι "ο καλυτερος πυργιωτης εχει σφαξει τη μανα του" οποτε και γω τι να κανω? τον πιστευω :grin:

και ο χειρότερος την έχει σφάξει αφού πρώτα την γάμησε..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αντε τωρα να μπει κανενας πυργιωτης να μας μπινελικωσει!!!!χα χα χα και καλα αυτο μην μας ξεκολιασει κιολας!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σιγά τα ωά με τους πυργιώτες.. λεβεντοπούσταροι είναι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λεβεντοπουσταροι??????? :grin: να αλλη μια λεξη που δεν ηξερα.........αχχααχαχααχαααχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36

Και μια κυρία πυργιώτισσα που ξέρω (γειτόνισσα) λέει: "Η πυργιώτισσα ή τσατσά είναι ή πουτάνα". Εγώ (προσωπικά) δηλώνω άγνοια. ("Ντούκου!").

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Και μια κυρία πυργιώτισσα που ξέρω (γειτόνισσα) λέει: "Η πυργιώτισσα ή τσατσά είναι ή πουτάνα". Εγώ (προσωπικά) δηλώνω άγνοια. ("Ντούκου!").

"πυργιώτισσα αγάμητη φάρμακο για καρκίνο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom