Επισκέπτης
Επειδή γενικεύω , έχω να πω για να κλείσω ότι στα αρχίδια μου τι θέλει ή τι περιμένει η κάθε αμόρφωτη πατσαβούρα που φοβάμαι να της μιλήσω για τον David Gilmour γιατί η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της ήταν τα μπαλέτα του Πετρέλη στο Απόλλων.. το μόνο που αρκεί να ξέρει είναι αυτό : "Girl I am gonna make you sweat, sweat till you can't sweat no more, and if you cry out, I'm gonna push it push it some more!!!!!!!!!!!!!!"
Αχχχ τι ειπες τωρα.... Που ημουνα ακομα ανατριχιασμενος απο τον Waters στο TerraVibe και εκει που πιανω συζητηση για την πιο κ@υλα εμπειρια της μεχρι τωρα ζωης μου, πεταγονται οι ψωλες και λενε "αχ τωρα που ειπες για συναυλια πηγαμε στο Βερτη τις προαλλες..." ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ? Πως να τους εξηγησεις οτι ειναι ελαττωμα στον εγκεφαλο να συνδεεις τη συναυλια του Waters με το βερτη??
Btw δεν εχετε μονο εσεις τα "γεροντια"
Και για να το συνδεσω και λιγο με το θεμα η μουνοδουλεια εξαπλωνεται δυστυχως ...Μουνοδουλεια ειναι και να ακους Βερτη και Κιαμο μονο και μονο γιατι ειναι in και must αν θες η γκομενα να σε κοιταξει ... αλλιως εισαι παλιομοδιτης, στον κοσμο σου, και ζεις σε αλλη εποχη...Γενικα βασικο ειναι να κανεις αυτο που γουσταρεις ΕΣΥ και στα @@ σου τι νομιζει η γκομενα . Ετσι θα κρατησεις και την αξιοπρεπεια σου και θα συγκρατηθεις απο το να πεσεις στα ποδια της πιστευω... Τα κεφαλια ψηλα ρε υπαρχουν κι αλλα πραγματα εκτος απο αυτες...