Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επειδή γενικεύω , έχω να πω για να κλείσω ότι στα αρχίδια μου τι θέλει ή τι περιμένει η κάθε αμόρφωτη πατσαβούρα που φοβάμαι να της μιλήσω για τον David Gilmour γιατί η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της ήταν τα μπαλέτα του Πετρέλη στο Απόλλων.. το μόνο που αρκεί να ξέρει είναι αυτό : "Girl I am gonna make you sweat, sweat till you can't sweat no more, and if you cry out, I'm gonna push it push it some more!!!!!!!!!!!!!!"

Αχχχ τι ειπες τωρα.... Που ημουνα ακομα ανατριχιασμενος απο τον Waters στο TerraVibe και εκει που πιανω συζητηση για την πιο κ@υλα εμπειρια της μεχρι τωρα ζωης μου, πεταγονται οι ψωλες και λενε "αχ τωρα που ειπες για συναυλια πηγαμε στο Βερτη τις προαλλες..." ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ? Πως να τους εξηγησεις οτι ειναι ελαττωμα στον εγκεφαλο να συνδεεις τη συναυλια του Waters με το βερτη??
Btw δεν εχετε μονο εσεις τα "γεροντια"  :cheesy: αυτο το κοινο...υπαρχουν και μακρυμαλληδες 18χρονοι γυμνασμενοι και ομορφοι (σαν εμενα δηλαδη) που ξερουν να αναγνωριζουν την ποιοτικη μουσικη παρα τις σαβουρες που μας σερβιρουν.

Και για να το συνδεσω και λιγο με το θεμα η μουνοδουλεια εξαπλωνεται δυστυχως ...Μουνοδουλεια ειναι και να ακους Βερτη και Κιαμο μονο και μονο γιατι ειναι in και must αν θες η γκομενα να σε κοιταξει ... αλλιως εισαι παλιομοδιτης, στον κοσμο σου, και ζεις σε αλλη εποχη...Γενικα βασικο ειναι να κανεις αυτο που γουσταρεις ΕΣΥ και στα @@ σου τι νομιζει η γκομενα . Ετσι θα κρατησεις και την αξιοπρεπεια σου και θα συγκρατηθεις απο το να πεσεις στα ποδια της πιστευω... Τα κεφαλια ψηλα ρε υπαρχουν κι αλλα πραγματα εκτος απο αυτες...

Επισκέπτης
αμαν πια με αυτες τι μπουζουκουβιες!!με σκυλια δεν συνηθιζω να μιλαω!!μιλαγα προχτες σε μια παρεα και καναμε μια κουβεντα  για την δεκαετια 1970,led zeppelin,blue ouster cult,thin lizzy, κτλ και πεταγεται μια μαλακισμενοι και λεει οτι θα παει το βραδυ πετρελη και αν θελουμε να παμε!!αν ειναι δυνατον!!!!!!  ???!!μιλαγαμε για συγκροτηματα κολλουσους και η πατσαβουρα το χαβα της!!ρε ουστ απο εδω με τις σκυλουδες!!

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε warhol άσχετο αλλά τώρα που είπες Thin Lizzy ακούω το Emerald !!! Τι κιθάρες ρε γαμώτο μου ! όσο για τις μπουζουκόβιες, γράψτε της παίδες. Κατά τη γνώμη μου περνά καλά αυτός που είναι ο εαυτός του και δεν χρειάζεται να γίνουμε και χαμαιλέοντες αλλάζοντας γούστα και θρησκείες για να πηδήξουμε..... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ γι'΄αυτό υπάρχουν και τα cg, ct και άλλα με c μπροστά !!

Επισκέπτης
τι τραγουδιστξς ρε φιλε!!!μεγαλο αλανι ο phill!!!ας ακουνε βερτη οι μαλακισμενες!!!υπαρχουν και γκομενες σαν αυτες που θελω!!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Όταν τολμά ο Σφακιανάκης να 'εκτελέσει' Σαββόπουλο με τις γλαστρούλες γύρω του να κάνουν background vocals :o ... έχουμε χάσει κάθε όριο.  >:(

μιλαγα προχτες σε μια παρεα και καναμε μια κουβεντα  για την δεκαετια 1970,led zeppelin,blue ouster cult,thin lizzy, κτλ και πεταγεται μια μαλακισμενοι και λεει οτι θα παει το βραδυ πετρελη και αν θελουμε να παμε!!

Εκεί πας στο κοντινότερο φαρμακείο, παίρνεις δύο σωληνάρια ξυλοκαϊνη (υπάρχει σχετικό thread), τη βάζεις να τα μασήσει για να βγάλει το σκασμό, τη δένεις στην καρέκλα, και την υποχρεώνεις να παρακολουθήσει την τελετουργική αποτέφρωση των εξής:

- ό,τι CD Fame Story έχει ο Αφρικανός που γυρίζει στο μπαρ εκείνη τη στιγμή
- το κινητό της με wallpaper Σάκη
- τα ψηλοτάκουνά της - τι θέλεις τα τακούνια, ρε τσόκαρο!...

Στο τέλος, της χύνεις και μια γκαζόζα Έψα στο μαλλί, να καταστραφεί το κομμωτήριο.  >:( >:( >:(

Και όσον αφορά τα μπουζούκια. 'Μου εστήσανε καρτέρι να μου πάρουν το μπεγλέρι, μα επέσανε στην μπλόφα: το μπεγλέρι μου δεν τό'χα'. Κι αυτό μπουζούκι είναι, αλλά...  ;)

Επισκέπτης
εχω καλυτερη ιδεα!!!την δενεις εκει στην καρεκλα!!βαζεις σιντι με ροκιες και της χτυπαω τατουαζ ενα μουνι να το γλυφει μια γλωσσα!!!ειμαι καφρος ε?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μπα... Αν ζωγραφίσεις ένα ψάρι (γλώσσα), να της γλύφει το μουνί?  :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Μπα... Αν ζωγραφίσεις ένα ψάρι (γλώσσα), να της γλύφει το μουνί?  :)

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

Όπως είπε και ο Τζιμάκος (ο Πανούσης, για τους νεώτερους) στην προ παράσταση στου Γκύζη "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ" (γύρω στα 17-18 χρόνια πριν) μυρίζουν και το ίδιο......

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ή, πάλι, δοκίμασε σύνθετα τατουάζ. Λόγω χάρη, στη δουλειά φτιάξαμε μια αφισσούλα κούκλα. Δείχνει ένα καλό πισωκολλητό, με τη φάτσα του Χριστόδουλου (ένας είναι ο Χριστόδουλος  ;) ) από πάνω, και στη βάση έχει το εξής τετράστιχο:
'Σε είδα το ξημέρωμα, έξω απ'το παρεκκλήσι
τα κωλομέρια σού'πιασα, κι άρχισε το γαμήσι...
Πέρναγε κιο Χριστόδουλος, μ' είδε να σε γαμάω
και μου φωνάζει δυνατά: Σε πάω, ρε, σε πάω!!!"

Γιατί δε δοκιμάζεις τέτοια τατουάζ, φιλε warhol?  :cheesy:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Άλλο ποιηματάκι για τατουάζ (και μάλιστα καλοκαιρινό):

Σαν τη πάπια πλάτσα πλούτσα
περπατά στη Λούτσα
κι΄από τα μάτια φαίνεται
πως αγαπά την πούτσα

(....εντάξει ο γ' στιχος ξεφεύγει, κάθε βοήθεια παραπάνω από αποδεκτή)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Άλλο ποιηματάκι για τατουάζ (και μάλιστα καλοκαιρινό):

περπατά στη Λούτσα
κι΄από τα μάτια φαίνεται
πως αγαπά την πούτσα

(....εντάξει ο γ' στιχος ξεφεύγει, κάθε βοήθεια παραπάνω από αποδεκτή)

περπατά καταμεσής στη Λούτσα
κι΄από τα μάτια φαίνεται η "μούσα"
πως αγαπά την πούτσα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Thanx φίλε Vanzel!

Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά!

Και εις ανώτερα!

Επισκέπτης
πλακα πλακα αν σχεδιασω κατι τετοια ολο και καποιος θα θελει να του το χτυπησω!! :cheesy:!

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
the mother of tatoos
http://[URL unfurl="true"]www.jpg.gr/images/img_84215.gif[/img[/URL]]

have fun
[img]http://[URL unfurl="true"]www.jpg.gr/images/img_54674.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.jpg.gr/images/img_97739.gif[/img[/URL]]

zaxar_ta_lemonia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Διαβασα ολες τις απαντησεις σας, και γνωριζω περιστατικα οπως τα περιγραφετε. Δεν υπαρχουν ομως και φυσιολογικες ελληνιδες? δλδ εγω που δεν φερομαι ετσι και ειμαι ελληνιδα ειμαι μειονοτητα και περιεργη??

Επισκέπτης
ωραιο αλλα κοιτα που πηγε και το εκανε η μαλακισμενη  :cussing:!!εγω εχω τατουαζ τον τσε στο μπρατσο!

GeorgeNorth

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απιστευτη φαντασια εχουν μερικα ατομα.... κοιτα τατουαζ!

Επισκέπτης
η τεχνη δεν εχει ορια δυστυχως δεν εχει και η μαλακια!!τοσο ωραια τατουαζ και κοιτα η μαλακισμενη σε ποιο σημειο του σωματος της πηγε και το εκανε  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom