Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Παραθέτω αντίστοιχο post που έκανα στο παλιό forum, έτσι για να το δουν οι νεώτεροι και να το θυμηθούν οι παλιότεροι ώστε να προβληματιστούμε όλοι μαζί. Ρε μάγκες έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω (ευτυχώς που υπάρχει αντιγραφή και  επικόλληση)

Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί

Η γυναίκα επιλέγει γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)

Πολλές λένε την μαλακία "ΑΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΤΡΕΣ". [glow=red,2,300]Παπαριές[/glow]. Δεν είναι σε θέση να το λεν αυτό διότι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο αντρισμός. Αντρισμός δεν είναι ο τύπος ο φουσκωτός που ξημεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια και το παίζει ο γαμάω ενώ στην πραγματικά γουστάρει τον Σάκη τον υδραυλικό. Ούτε αυτός που έχει την BMW του daddy και ξημεροβραδιάζεται στα μπουζουκλερί και δεν ξέρει τι πάει να πει προσπάθεια και αγώνας σε αυτήν την ζωή. Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου, παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα. Οι πιο πολλές έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος (αυτό που τους λείπει το έχουν στο κεφάλι)
Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μαύρο φίδι που τον έφαγε. Μία, δύο, τρεις φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις του
Θα το πω και αλλιώς: Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και παπαριά να πεις θα πηδηχτεί. Αν η άλλη σε γουστάρει ότι και μαλακία να πεις προσεγγίζοντας την θα γυρίσει στην φίλη της και θα πει: ΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ; Αντίθετα και το πιο ρομαντικό πράγμα να πεις που θα μπορόυσε να αγγίξει και την παραμικρή ευαισθησία της αν δεν σε γουστάρει θα σκεφτείΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ; ΓΕΛΟΙΕ!
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα σκεφτείΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.
Το μεγάλο μας λάθος. Είμαστε πολύ εκφραστικοί. Ακόμη και την μπουρούχα την γκόμενα σαν μαλάκες γυρίζουμε και την κοιτάμε. Και την ανεβάζουμε. Γιατί; Αφού ξέρουμε ότι είναι μπουρούχα γιατί το κάνουμε; Για να το παίζει μετά μέχρι και η κωλόχοντρη σπυριάρα ιστορία; Δυστυχώς το έχω δει και αυτό! Βλέπεις στα μπουζουκλερί κάτι θεόχοντρες στα τραπέζια πάνω και εσύ να αναρωτιέσαι "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..."αλλά σαν μαλάκας κάθεσαι και χτυπάς παλαμάκια, και χορεύεις με την προοπτική μπας και ρίξεις έναν πούτσο στο τέλος της βραδιάς.
Να γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Σωστός φίλε Vazel!

Ενώ είμαστε φτιαγμένοι για αγρίμια, αυτές μας θέλουν κατοικίδια: πρόβατα, βόδια κλπ ζώα για εκμετάλλευση ή για σφάξιμο.

Στη γλώσσα τους: δεν υπάρχουν άνδρες
Στη γλώσσα μας: δεν βρίσκουν κορόιδα

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Συνειδητοποιειστε    επιτελους      οτι      αυτες    μας    εχουν    αναγκη  ,  αυτες    ειναι    που    δεν    εχουν    εναλλακτικες    λυσεις......

Υπάρχει όμως μια διαφορά: Αυτές μπορούν να γαμηθούν σε ένα βράδυ με εκατό, εμείς μπορούμε να γαμήσουμε σε ένα βράδυ εκατό γυναίκες;Και μην το παίρνεις μόνο ως προς την φυσική κατάσταση αλλά δές το και αλλιώς. Τόσοι μαλάκες μουνόδουλοι υπάρχουν ανάμεσα μας λες να μην μπορούν να βρουν έναν μαλάκα να γαμηθούν;Μπορούν και πολύ πιο εύκολα από εμάς κάτι που εξηγώ στο παραπάνω post μου...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Καταρχάς να πω ότι γουστάρω τα τόπικ αυτά, έχουμε καταλάβει πως γίνονται πετυχημένα και τα επαναλαμβάνουμε με θαυμαστή ακρίβεια.
Συνταγή : Ένα θέμα "άντρες κατά γυναικών" όπου όσο πιο πολύ μπορεί να υπερβάλλει κανείς τόσο το καλύτερο, μεγάλη ευκαιρία εισόδου στα ποστ (το πιο απλό είναι να γράψει κανείς "ναι δεν γαμιούνται οι καριόλες"!!), ένας ή δύο καυγάδες για γούστο, μία γυναίκα που θα βγεί την κατάλληλη στιγμή (σαν απομηχανής θεός ένα πράγμα, από την εξέδρα στη μέση του φόρουμ :cheesy:) να ανάψει τα πνεύματα, δύο-τρεις σημαντικές επισημάνσεις, και κατά προτίμηση κανά αστείο στο τέλος για να κλείσουμε το μαγαζί.

Στα του θέματος πιστεύω ότι όλοι έχουν δίκιο, γιατί πολύ απλά ο καθένας ορίζει για τον εαυτό του τί θέλει ρε μάγκες και πως θα το κυνηγήσει. Τί είδους γκόμενα και πως θέλει να έχει δίπλα του (ή από κάτω του :grin:) και ΚΥΡΙΩΣ, για μένα πάντα, πόσο αξιολογεί το μουνί.
Γιατί μάγκες βιολογικά και κοινωνικά έχουμε το πάνω χέρι. Όχι όσο το είχαμε σε παλαιότερες δεκαετίες, αλλά εξακολουθούμε.

Ναι, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Αυτό τί σημαίνει, φοβόμαστε τον ανταγωνισμό και την αλλαγή?? ΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ... Π Ο Τ Ε!!
Σίγουρα είναι σημαντικό κανείς κάποια στιγμή να φάει την πρώτη πετριά για να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και να δει την αλήθεια.. ότι υπάρχουν άπειρα ψάρια στην θάλασσα.. και στην τελική επειδή οι Ελληνίδες αποφάσισαν να το παίξουν γκόμενες επειδή διέγνωσαν την αξία του μουνιού, εμείς θα ακολουθήσουμε σαν χαζοί επενδυτές..?? Λες ένα άντε μωρή πατσαβούρα και πας για άλλα!

Επειδή γενικεύω , έχω να πω για να κλείσω ότι στα αρχίδια μου τι θέλει ή τι περιμένει η κάθε αμόρφωτη πατσαβούρα που φοβάμαι να της μιλήσω για τον David Gilmour γιατί η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της ήταν τα μπαλέτα του Πετρέλη στο Απόλλων.. το μόνο που αρκεί να ξέρει είναι αυτό : "Girl I am gonna make you sweat, sweat till you can't sweat no more, and if you cry out, I'm gonna push it push it some more!!!!!!!!!!!!!!"

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για μενα το παν ειναι να μην εισαι μαλακας, εννοωντας κυριολεκτικα να μην... παιζεις το πουλι σου. Προσωπικα αυτο ειναι που θα με εκανε να ντρεπομαι.

Αν καταφερεις και κοψεις τη μαλακια και εχεις μια τακτικη σεξουαλικη ζωη εστω και με πουτανες, μετα δεν εχεις προβλημα και να πεσεις χαμηλα για μια γυναικα που θα γουσταρεις πολυ. Γιατι ξερεις οτι και να μη σου κατσει αυτη, παλι θα γαμησεις.

Το παν ειναι να εχεις την οικονομικη ανεση ωστε να μην εξαρτασαι απο τις ορεξεις της καθε γκομενας εξω. Εξασφαλιζεις πρωτα το σεξ και μετα ψαχνεις και το κατι παραπανω, που ειναι η σχεση.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
που φοβάμαι να της μιλήσω για τον David Gilmour γιατί η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της ήταν τα μπαλέτα του Πετρέλη στο Απόλλων..

Τι ηλικία έχεις, άρχοντα? Εγώ είμαι κοντά στα 40, και μιλώντας με κάποια πιτσιρίκια ώρες ώρες πιστεύω ότι με πήραν πριν από καμιά δεκαριά χρόνια από τον πλανήτη που ζούσα και με ρίξανε σε κάποιον άλλο! :) Το '89 είδα στο ΟΑΚΑ ένα βράδυ ένα τεράστιο ροζ γουρούνι να κατεβαίνει από το συρματόσκοινο ανάμεσα στους δύο πυλώνες, τη στιγμή που οι Floyd έπαιζαν τις πρώτες νότες απ'το Animals. Οι πιτσιρίκες που κυκλοφορούν στην πιάτσα άντε να'χουν δει καμιά Βανδή... Ψάχνεις να βρεις κοινούς κώδικες με τα παιδάκια? Ρώτα τους περισσότερους των 35+ εδω μέσα, και πιστεύω ότι θα σου πουν το ίδιο: δε γίνεται! 8)

Οι πιτσιρίκες θέλουν καλό γαμήσι, χλίδα, και άντε γεια. Αλλά αν δεν έχεις αράξει στο Αγκίστρι βράδυ, με το κασετόφωνο να παίζει Eric απ' το Slow Ηand δεν ξέρεις τι είναι καλό γαμήσι, κι αν δεν έχεις νιώσει την τρέλα του πρώτου δικού σου μεροκάματου στην τσέπη από καλοκαιρινή αφισσοκόλληση δεν ξέρεις τι είναι χλίδα.

Προσωπικά, πίνω το ποτάκι μου στα μπαράκια που σύχναζα και έχω τα φιλαράκια γύρω - αυτή η Βερολινέζα σερβιτόρα του Swing στα Εξάρχεια πού χάθηκε, ρε γαμώτο?! :( - και αν γουστάρει, ας έρθει. Στο φινάλε, αν γουστάρει κυνηγούς, ας μην είναι κότα. Εγώ από μπεκάτσα και πάνω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε θυμάμαι μπαλέτα όταν είχα πάει στου Πετρέλη αλλά για την Ηλιάδη, ναι, το ομολογώ, θα γινόμουν μουνοείλωτας....

Μάγκες, δύο πράγματα: 1ον, όπως είπε ο Βανζέλ, είναι άμα γουστάρει η γκόμενα..2ον, δεν υπάρχουν συνταγές ούτε και αξιοκρατικά κριτήρια...
Και μεταξύ μας μάγκες, όταν δεν γαμάμε μην το αποδίδουμε στο ότι είμαστε οι σκληροί άνδρες που δεν ικανοποιούν τις παράλογες γυναικείες απαιτήσεις, πληρώνοντας με αγαμία τη διαφύλαξη της "αξιοπρέπειάς" μας και ότι γαμάνε μόνο οι μουνόδουλοι λουκουμάδες...Αδικούμε τους άλλους και κυρίως τους εαυτούς μας...

Προσωπική νότα: Μέχρι τα 21+ όταν έβγαινα ή όταν απλά μιλούσα με γκόμενα είχα την αγωνία αν θα της αρέσουν αυτά που έλεγα, πώς θα με έβλεπε, τί εντύπωση θα σχημάτιζε κτλ...Και φυσικά όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά (το συνηθέστερο ! ) το έφερα βαρέως και έψαχνα να βρω τί έκανα λάθος και η άλλη δεν πέρασε καλα...
Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας (λιγο...) κατάλαβα ότι δεν ορίζει το ποιός είσαι ούτε πόσες γκόμενες πηδάς ούτε τί γνώμη θα έχει το ξόανο με το οποίο βγήκες και στο μυαλό σου το έχεις αναγάγει σε θεά λόγω δικής σου χαμηλής αυτοεκτίμησης..Ούτε και αν δε σου κάτσει η γκόμενα φταις εσύ ή έκανες κάτι λάθος...Κάθε άλλο.
Αποτέλεσμα: Μπορεί η ερωτική μου ζωή να μη βελτιώθηκε ιδιαίτερα αλλά περνάω πολύ καλύτερα, γαμήσω δε γαμήσω σε ραντεβού και νιώθω πολύ καλυτερα για τον εαυτό μου διότι αν κρίνω με ποιούς κατέληξε η γκόμενα, μάλλον αυτή έχασε (στο 70% των περιπτώσεων) όχι εγώ ....

Βγαίνουμε είτε με γκόμενα είτε με φίλους για να περάσουμε ΕΜΕΙΣ καλά, όχι για να ψυχαγωγήσουμε δίκην εκπαιδευμένης μαϊμους τύπου τσίτα (btw γκόμενα που διάλεξε όνομα αρσενικής μαϊμούς που έπαιζε τη θηλυκή μαϊμού δ σας βάζει σε υποψίες για καταστάσεις τύπου βάγγος γνωστό και ως αφροδίτη ; ) την κάθε μαλάκω...
Και κάτι τελευταίο: Αν μάγκες προβάλετε τα λεφτά σας ως βασικό προσόν τα λεφτά σας (με διαρκή κεράσματα, δώρα κτλ) και να σας κάτσει η γκόμενα μην περιμένετε να σας πάρει ποτέ στα σόβαρα..Αρπαχτή θα κάνει και κανείς δεν πρέπει να την κατηγορήσει γι' αυτό..Ο "κεραστής" φταίει, όχι αυτή.

P.S.: Γιατί σας πείραξε τόσο το κέρασμα ενός καφέ ή ενός ποτού; Εδώ ένας αείμνηστος άσπονδος φίλος που έκανε θεαματική αποχώρηση έλεγε ότι πλήρωνε κομμωτήρια!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου μας χωρίζουν αρκετά χρόνια, αλλά η μουσική αυτή είναι που ενώνει τους ανθρώπους.. όταν έχεις ακούσει τέτοια τραγούδια τί να σου πει η οποιαδήποτε γκόμενα και το οποιοδήποτε ναρκωτικό..

Αγγίζεις μια ευαίσθητη χορδή μιλώντας για αυτήν τη συναυλία, εγώ προσωπικά θα πουλούσα την ψυχή μου στο διάολο για να είχα δει τη συναυλία των Floyd στο Earl's Court το 94.. αλλά ήμουν και τότε πολύ μικρός. Περιορίστηκα στον Walters φέτος, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο το όλο θέαμα... χωρίς Gilmour δεν υπάρχουν Floyd, και άρα και τα τραγούδια τους το ίδιο..

Όσο για αυτά που λες, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.. έγραψες.. (Στο φινάλε, αν γουστάρει κυνηγούς, ας μην είναι κότα. Εγώ από μπεκάτσα και πάνω... )

Μόνο αυτό έχω να πω :

"And I am not frightened of dying, any time will do, I
don't mind. Why should I be frightened of dying?
There's no reason for it, you've gotta go sometime."

"If you can hear this whispering you are dying."

"I never said I was frightened of dying."

........

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για μενα το παν ειναι να μην εισαι μαλακας, εννοωντας κυριολεκτικα να μην... παιζεις το πουλι σου. Προσωπικα αυτο ειναι που θα με εκανε να ντρεπομαι.

Αν καταφερεις και κοψεις τη μαλακια και εχεις μια τακτικη σεξουαλικη ζωη εστω και με πουτανες, μετα δεν εχεις προβλημα και να πεσεις χαμηλα για μια γυναικα που θα γουσταρεις πολυ. Γιατι ξερεις οτι και να μη σου κατσει αυτη, παλι θα γαμησεις.

Το παν ειναι να εχεις την οικονομικη ανεση ωστε να μην εξαρτασαι απο τις ορεξεις της καθε γκομενας εξω. Εξασφαλιζεις πρωτα το σεξ και μετα ψαχνεις και το κατι παραπανω, που ειναι η σχεση.

1ον Άμα με δεις ποτέ στο δρόμο μη μου σφίξεις το χέρι έχω κάλους

2ον Έχεις δίκιο ρε φίλε πραγματικά... τι μαλάκες είναι όλοι αυτοί που μαστιγώνουν το δελφίνι αντί απλά να ρίξουν ένα στην αδελφή τους να στανιάρουν οι άνθρωποι!! Και μετά ψάχνουν και για σχέση...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το παν ειναι να εχεις την οικονομικη ανεση ωστε να μην εξαρτασαι απο τις ορεξεις της καθε γκομενας εξω.

Γαμώ την 'οικονομική άνεση', γαμώ! >:( Δηλαδή, αν δεν έχεις φράγκα, πρέπει να το ρίξεις στη μαλακία ή στην ξεφτίλα στην κάθε μπαζογκόμενα?... Κι αν κάτι πάει στραβά, ρε φίλε? Αν, π.χ., ενώ την έχεις βγάλει έξω και την έχεις έτοιμη για στίβο μάχης ξεχάσεις το PIN, τι γίνεται? Που πάς να τη σφουρίξεις, ρε μεγάλε, χωρις το PIN?!!!  :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έτσι απο περιέργεια θα μου εξηγήσει κάποιος τι κάνουν γυναίκες σε αυτό το forum????

Προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι κάνουμε καλά και τις αποφεύγουμε και τις φτύνουμε και που προτιμάμε τις πουτάνες.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
πολλες.....Συνειδητοποιειστε    επιτελους      οτι      αυτες    μας    εχουν    αναγκη  ,   αυτες    ειναι    που    δεν    εχουν    εναλλακτικες    λυσεις......

Άσχετο, αλλά πάντα είχα την εντύπωση ότι οι δονητές ήταν καλύτερη υλοποίηση υποκατάστατου από τα πλαστικά μουνιά.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Άσχετο, αλλά πάντα είχα την εντύπωση ότι οι δονητές ήταν καλύτερη υλοποίηση υποκατάστατου από τα πλαστικά μουνιά.

Ναι, αλλά η παλάμη είναι καλύτερη υλοποίηση υποκατάστατου από το δάχτυλο! Και, επειδή δεν είναι πλαστική, δε βλάπτει και το στρώμα του όζοντος! Mother Nature rules!!!  ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι πιτσιρίκες θέλουν να απολαμβάνουν την επίδραση του μουνιού τους στους "άντρες", οι μεγάλες θέλουν να προλάβουν να κάνουν παιδί και να στεφανωθούν  ;)

Σαν πιτσιρίκες βρίσκουν τους άντρες καψούρηδες και μαλάκες που γίνονται σκυλάκια, σαν σιτεμένες βρίσκουν τους άντρες δειλά γουρούνια που φοβούνται τη δέσμευση με μία ώριμη κοπέλα  :cheesy:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το '89 είδα στο ΟΑΚΑ ένα βράδυ ένα τεράστιο ροζ γουρούνι να κατεβαίνει από το συρματόσκοινο ανάμεσα στους δύο πυλώνες, τη στιγμή που οι Floyd έπαιζαν τις πρώτες νότες απ'το Animals. 

Ε ρε τα γεροντια, μαζευτηκαμε. Για να μην μιλησω για εξωτερικο, διαφορα που εχουμε μοιραστει στην Ελλαδιτσα. O springsteen στην σκηνη να στελνει κυματα ενεργειας πρωτογνορα για την Ελλαδα, ρομποτ να περικυκλωνουν τον Gabriel, αγχωμενες εκκλήσεις  στον Gallagher να σταματησει το χοροπηδημα στις κερκιδες της Φιλαδελφειας, Οι Stones ν αφηνουν την μεγαλη σκηνη και τους επιπλεον κιθαριστες και λοιπα περιττά και να παιζουν στην μεση του σταδίου rock'n'roll όπως την πρωτη μερα που βρεθηκαν σ ενα δωματιο στο Λονδίνο, και άλλες πολλές στιγμές.

Στην ουσια τωρα, αν θελεις να τα μοιραστεις αυτα υπαρχουν συναδελφοι  πολλες παντρεμενες και χωρισμενες που γαμιουνται μια χαρα, εχουν περασει το κομπλεξ του γαμου και γενικα μαζι τους περνας υπεροχα. Προσφατα γνωρισα μια τετοια με την οποια οταν δεν πηδιομαστε, μιλαμε για  θεματα οπως την επιδραση των Marquee/CBGB στην εξελιξη του Rock, ή αν πρεπει να απορριψουμε συνολικα τον Νeil Young λόγω της συντηρητκης  ιδεολογικης στροφης για καποιο διαστημα.

Ε, για τραγανα προθυμα κωλαρακια ας ειναι καλα τα EURO.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Όταν ήμουν μικρότερος έκανα τέτοιες μαλακίες. Θυμάμαι που μια γκόμενα που μου άρεσε την είχα πρήξει για να βγουμε και αυτή πάντα έβρισκε δικαιολογίες. Και εγώ ο μαλάκας συνέχιζα επειδή νόμιζα ότι θέλει να δεί πόσο θα επειμέινω. Βέβαια και αυτή η φλόμπα έφταιγε γιατί δέν μου είπε ξεκάθαρα οτι δέν θέλει να βγούμε επειδή έχει γκόμενο η έχω εγω το μαυρό μου το χάλι.

πάντως τώρα ρωτάω καμια-δύο φορές και μετα άντε γεία. Άν γουστάρει ας με βρεί αυτη..

plithos

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παραθέτω αντίστοιχο post που έκανα στο παλιό forum, έτσι για να το δουν οι νεώτεροι και να το θυμηθούν οι παλιότεροι ώστε να προβληματιστούμε όλοι μαζί. Ρε μάγκες έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω (ευτυχώς που υπάρχει αντιγραφή και  επικόλληση)

Αν μια γυναίκα θέλει να γαμηθεί θα γαμηθεί

Η γυναίκα επιλέγει γιατί κατάλαβε τη δύναμη της (το μουνί σέρνει καράβι)

Πολλές λένε την μαλακία "ΑΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΝΤΡΕΣ". [glow=red,2,300]Παπαριές[/glow]. Δεν είναι σε θέση να το λεν αυτό διότι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο αντρισμός. Αντρισμός δεν είναι ο τύπος ο φουσκωτός που ξημεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια και το παίζει ο γαμάω ενώ στην πραγματικά γουστάρει τον Σάκη τον υδραυλικό. Ούτε αυτός που έχει την BMW του daddy και ξημεροβραδιάζεται στα μπουζουκλερί και δεν ξέρει τι πάει να πει προσπάθεια και αγώνας σε αυτήν την ζωή. Αντρισμός είναι να είσαι κύριος, σωστός με σταθερή άποψη και στάση απέναντι στην οικογένεια και τους φίλους σου, παραγωγικός, να φροντίζεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Και τώρα ρωτάω: ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ; Καμία γιατί σαφώς στο μυαλό τους δεν έχουν ένα τέτοιο μοντέλο άντρα. Οι πιο πολλές έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος (αυτό που τους λείπει το έχουν στο κεφάλι)
Πολλές φορές λένε την μαλακία "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ε;" Ξεχνάνε όμως να μας πούνε ότι ναι μεν θέλουν ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα αλλά ΠΟΙΟΣ άντρας. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ. Διότι αν δεν τον γουστάρουν και ο καημένος κάνει το πρώτο βήμα...μαύρο φίδι που τον έφαγε. Μία, δύο, τρεις φυσικό και επόμενο είναι μετά να προσέχει τις κινήσεις του
Θα το πω και αλλιώς: Αν μια γκόμενα θέλει να πηδηχτεί μαζί σου, προσεγγίζοντας την ότι και παπαριά να πεις θα πηδηχτεί. Αν η άλλη σε γουστάρει ότι και μαλακία να πεις προσεγγίζοντας την θα γυρίσει στην φίλη της και θα πει: ΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ; Αντίθετα και το πιο ρομαντικό πράγμα να πεις που θα μπορόυσε να αγγίξει και την παραμικρή ευαισθησία της αν δεν σε γουστάρει θα σκεφτείΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ; ΓΕΛΟΙΕ!
Βέβαια αν θέλει να ικανοποιήσει στο έπακρο την ματαιοδοξία της θα σκεφτείΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, θα σου μοιράζει απλόχερα υποσχέσεις αλλά αγάπη με φειδώ. Θα σε ανασταίνει και θα σε σκοτώνει την ίδια στιγμή. Και επειδή υπάρχει αυτή η υψηλή πιθανότητα να γιατί εμείς οι άντρες φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.
Το μεγάλο μας λάθος. Είμαστε πολύ εκφραστικοί. Ακόμη και την μπουρούχα την γκόμενα σαν μαλάκες γυρίζουμε και την κοιτάμε. Και την ανεβάζουμε. Γιατί; Αφού ξέρουμε ότι είναι μπουρούχα γιατί το κάνουμε; Για να το παίζει μετά μέχρι και η κωλόχοντρη σπυριάρα ιστορία; Δυστυχώς το έχω δει και αυτό! Βλέπεις στα μπουζουκλερί κάτι θεόχοντρες στα τραπέζια πάνω και εσύ να αναρωτιέσαι "ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ..."αλλά σαν μαλάκας κάθεσαι και χτυπάς παλαμάκια, και χορεύεις με την προοπτική μπας και ρίξεις έναν πούτσο στο τέλος της βραδιάς.
Να γιατί φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε...

Πολυ σωστος φιλε και εχω και πολυ προσφατο δικο μου παραδειγμα απλα εκεινη την ωρα  οπως λεει και το ασμα <<...Εχω ματια και βλεπω οσα θελω να δω...>> . Το κακο είναι οτι αυτη φτιαχνεται και την βλεπει  θεα ενω εσυ για τον εαυτο σου τη  βλεπεις και γαμω τους μαλακες  που εισαι(εκεινη την ωρα)

Επισκέπτης
εγω παντως καραγκιοζης δεν γινομαι!!ουτε σε μπουζουκια πηγαινω και αρχιζω να κερναω τη καθε μαλακισμενη σαμπανια,ουτε αποτριχωση στο σωμα μου κανω,ουτε οδηγω αυτοκινητο 30000 ευρω μονο και μονο για μοστρα!!αυτα ειναι καραγκιοζιλικα!ειμαι ο εαυτος μου και οποια γουσταρει!αλλιως τα κουβαδακια της και σε αλλη παραλια!!εχω βαρεθει να βλεπω αντρες να κανουν ολα αυτα μονο και μονο για να φτασουν στα στανταρ που βαζει η καθε μαλακισμενη!!και εποπλεον εγω δεν κοιταζω την ομορφια τοσο,οσο το να ειναι γοητευτικη η γυναικα!!να μην  ειναι ψωνιο,και να μπορει να μιλησει !!!οχι σαν κατι ζωα που φοαρανε μια ζωνη για φουστα και το ονειρο τους ειναι σε ποιο μαγαζι θα πανε το βραδυ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom