Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λέω ότι είμαι σοφός, αλλά εσύ ειρωνική απέναντι σε άλλους για την ορθογραφία τους, ενώ είσαι τεκμηριωμένα άσχετη από Αγγλικά. Η Τσίτα του ταρζάν είναι cheeta. Περαστικά

.

Εξαρτάται που το ψάχνεις:
"After the expedition is captured by a tribe of violent dwarfs, Jane sends Cheetah to bring Tarzan to rescue them..." ()

Και παρεμπιπτόντως: δεν είναι το ίδιο να μην ξέρεις τη ΓΛΩΣΣΑ σου (τα ελληνικά) και το αν είμαι ή όχι (όχι προφανώς) άσχετη απο αγγλικά :Ρ

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
ΠΟΥΤΑΝΕΣ αγορι μου σταθερη αξια!!!!!!!!!!

DrJack

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
11
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές! Παραθέτω ένα κείμενο του Νίκου Δήμου για όσους δεν το έχουν διαβάσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φαλλοκράτες όλου του κόσμου ενωθείτε!

1. Είμαστε το "ισχυρό φύλο". Και ζούμε - σε μέσο όρο - επτά χρόνια λιγότερο από το "ασθενές".

2. Σκεφθείτε: επτά ολόκληρα χρόνια ζωής. Η επαχθέστερη φυλετική διάκριση που έγινε ποτέ.

3. Και μόνο τα επτά χρόνια αρκούν για να καταρρεύσει ο μύθος της καταπίεσης. Που ακούστηκε οι καταπιεζόμενοι να ζουν περισσότερο από τους καταπιεστές;

4. Φαινομενικά μοιάζει να σας καταπιέζουμε - εξωτερικά. Αυτό όμως, κυρίες μου, είναι δική σας επινόηση. Όπως οι τρομοκράτες προκαλούν τις δικτατορίες που τους βοηθάνε να καταλήξουν κάποτε στη λαϊκή κυριαρχία, έτσι κι εσείς μας εγκαταστήσατε "κυρίαρχους", για να δημιουργήσετε την τρομοκρατία της ενοχής.

5. Και ισχυρότερη καταπίεση από αυτή της ενοχής δεν υπάρχει.

6. 'Aντρας σημαίνει ένοχος. Για όλα.

7. Αρχίζετε τη μαζική παραγωγή και διανομή ενοχής σαν μητέρες. Και συνεχίζετε σαν αδελφές, ερωμένες, σύζυγοι . . .

8. Από όλα τα πολυεθνικά μονοπώλια το πιο αλλοτριωτικό είναι το μονοπώλιο της ενοχής. Και το έχετε εσείς!

9. Η ενοχή είναι που μας κόβει επτά χρόνια. Η ενοχή φέρνει τα εμφράγματα και τα έλκη.

10. Χάρη σε σας νιώθουμε πάντα ένοχοι. Από τη στιγμή που δεν θα βάλουμε το πουλόβερ μας (Γιαννάκη, θα με πεθάνεις!) ως τη στιγμή που πεθαίνουμε (Γιάννη μου, που με αφήνεις!) Έτσι που του έρχεται του Γιάννη να ζητήσει συγγνώμη...

11. Ένοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε). Όταν δεν σας αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε). Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη ζωή μου για σένα!). Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ;). Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!) κι όταν - οϊμέ! - δεν σας παντρευόμαστε (το αυτό, πιο δραματικά). Όταν σας πηδ**ε (με πλάνεψες, με ζάλισες, με παρέσυρες!) κι όταν δεν σας πηδ**ε (κατάλαβα - δεν μπορείς!). Όταν είμαστε ευγενείς (τοιούτος είναι;) κι όταν δεν είμαστε (τι αγροίκος!). Κι αλίμονο αν στην ευγενή πράξη της συνουσίας δε δεήσει να σας επισκεφθεί ο οργασμός. Ένοχοι εμείς και για αυτό. Αποκλειστικά. (Δεν τα καταφέρνεις, χρυσέ μου!).

12. Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...

13. Η ενοχή μας αγκαλιάζει τα πάντα: φταιμε για τον πληθωρισμό, για τους
πολέμους, για την ενεργειακή κρίση - ακόμα και για τον καιρό.

14. Στην πραγματικότητα η μητριαρχία ουδέποτε έληξε. 'Aλλαξε μόνο μορφή. Από την ωμή δικτατορία του ρόπαλου, έγινε η εξευγενισμένη τυραννία των πλεγμάτων.

15. "Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα υπάρχει μια γυναίκα".  Ίσως. Αλλά
οπωσδήποτε πίσω από κάθε νευρωτικό, μαμμόθρεφτο, αναποφάσιστο, ευνουχισμένο, κακομοίρη άντρα υπάρχει σίγουρα μια γυναίκα.

16. Η κοινωνιολογική έρευνα έχει αποδείξει πως το 85% των αποφάσεων της οικογένειας παίρνονται άμεσα ή έμμεσα από τις γυναίκες (κυρίως έμμεσα).

17. Αριστουργήματα μακιαβελικής πολιτικής. Μας υποβάλλετε την απόφασή σας και μετά (αν τα πράγματα δεν πάνε καλά) μας θεωρείτε υπεύθυνους για
αυτή.

18. Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...

19. Η φεμινιστική προπαγάνδα μας έχει ζαλίσει με την εικόνα της γυναίκας
σκλάβας - που τρωει τα χέρια της στη μπουγάδα...

20. Και η εικόνα του άντρα υποζυγίου (του κουβαλητή) που δουλεύει για να
χάνει η κυρία του στο κουμ-καν?

21. Φανερό είναι πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες που δε σκοτώνονται για το νοικοκυριό. Ίσως να υπάρχουν κι άλλες που δεν παίζουν κουμ-καν. Αλλά άντρες μη κουβαλητές δεν υπάρχουν.

22. Και δε φτάνει που ζείτε επτά χρόνια περισσότερο από μας, είστε και προνομιούχες στον έρωτα.

23. Οι γυναίκες είναι ικανές για απεριόριστο αριθμό οργασμών την ημέρα -
εσείς, κύριε, μπορείτε τρίπαξ?

24. Και με τη νέα σεξουαλική επανάσταση έχουν κατορθώσει να μας περάσουν όλη την ευθύνη για την ικανοποίησή τους.

25. Έτσι, αν η κυρία είναι βραδυφλεγής, είσαι υποχρεωμένος να δουλεύεις δύο ώρες σαν χαμάλης - χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές του AlexComfort, των Masters και Johnson της Καμασούτρα και του Σουκιγιάκι για να χτυπήσουν
κάποτε οι καμπάνες.

26. Αν δεν χτυπήσουν φταίει ο κωδωνοκρούστης. Ποτέ ο κώδων.

27. Και το τραγικότερο προνόμιο; Μια γυναίκα δεν είναι ποτέ ανίκανη (ή και αν κάποτε έτσι νιώσει - δεν φαίνεται).

28. Α! Η τρομακτική τρωτότης του γυμνού άντρα - όπου μπορείτε με μια ματιά να προσμετρήσετε την ψυχική του κατάσταση!

29. Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...

30. Λένε πως το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο είναι να κάνεις το κέφι σου και να σε πληρώνουν για αυτό.

31. Υπάρχει πιο μεγάλο κέφι από τον έρωτα;

32. Αλλά ποιον πληρώνουν για αυτό; Όχι βέβαια τους άντρες . . .

33. Οι μεγάλες εταίρες είναι η κορυφαία στιγμή της γυναικείας παντοδυναμίας.

34. Γοήτευαν, γλεντούσαν, κυβερνούσαν, διάλεγαν τους εραστές τους και αποσπούσαν περιουσίες για να δίνουν αυτό που η φύση χαρίζει δωρεάν σε όλους.

35. Σαν να τιμολογούμε τον ήλιο ή το οξυγόνο.

36. Αλλά και οι ταπεινές πόρνες είναι απόδειξη δύναμης. Γιατί - ποιος πληρώνει ποιον; Αυτός που έχει ανάγκη.

37. Κι εσείς, κυρίες μου, δεν είχατε ποτέ ανάγκη. Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης πάντα μεροληπτούσε για σας.

38. Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα...

39.Οι γυναίκες καταναλώνουν τετραπλάσιο εισόδημα από αυτό που παράγουν (μαζί με τα οικιακά).Κατ' επέκταση οι άντρες απολαμβάνουν το ένα τέταρτο της δουλειάς τους (πού είσαι Μαρξ με την υπεραξία σου... Να δεις ποιος δουλεύει... ή μάλλον ποιος δουλεύει ποιον!!)

40. Δύο πράγματα μισούσα στη ζωή μου - το στρατιωτικό και την εργασία. Και μ' έπιανε ζάλη όταν σκεφτόμουν πως το ωραίο φύλο - αυτονόητα - δεν είχε υποχρέωση ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο.

41. Οι γυναίκες παραπονιούνται πως δεν πληρώνονται σαν άντρες. Έχετε δει όμως πολλές γυναίκες να εργάζονται "σαν άντρες";

42. Μια στατιστική αναφέρει πως οι γυναίκες απατούν τους άντρες σε μικρότερο ποσοστό (35% έναντι 48%).

43. Μια άλλη στατιστική όμως λέει πως οι γυναίκες λένε ψέματα σε μεγαλύτερο ποσοστό (58% έναντι 22%).

44.'Aρα η πρώτη στατιστική είναι ψευδής κατά 58%. 'Aρα οι γυναίκες απατούν τους άντρες τους σε μεγαλύτερο ποσοστό.

45.'Aλλωστε απάτη δεν είναι να κοιμάσαι με κάποιον άλλο - απάτη είναι να λες ψέματα.

46. Παρατηρήστε τα ζευγάρια σε μια λουτρόπολη. Όσο περνάνε τα χρόνια ο
μέσος άντρας ολισθαίνει βαθμιαία στο ρόλο του ταλαιπωρημένου, ηλικιωμένου, καρτερικού συνταξιούχου. Είναι γεμάτος παραίτηση, εγκαρτέρηση και υποταγή.

47. Ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η μέση γυναίκα μεταμορφώνεται σε μέγαιρα. Απαιτητική, φωνακλού, υστερική, αυταρχική, καταπιεστική... πεθερά.

48. Όσο περνούν τα χρόνια το κάθε φύλο δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
49. Και το δικό μας πρόσωπο θέλει και καθημερινό ξύρισμα!

50. Αφού όμως οι γυναίκες είναι το ισχυρό φύλο, τότε τι χρειάζεται η
απελευθέρωση της γυναίκας;

51. Η απελευθέρωση της γυναίκας είναι για τις γυναίκες η μεγαλύτερη παγίδα- και για μας η τελευταία ελπίδα.

52.Έτσι και ολοκληρωθεί, σωθήκαμε! Τι είναι το να πλύνεις τρία πιάτα, μπροστά στο να κουβαλάς όλες τις ευθύνες (και την ενοχή) του κόσμου?
53. Φαινομενικά η απελευθέρωση της γυναίκας θέλει να καταρρίψει την εξωτερική καταπίεση - ελπίζοντας πως θα συντηρήσει την εσωτερική.

54. Αλλά αυτό είναι λάθος. Το δίχτυ της ενοχής είναι αποκλειστικό όπλο του υποτιθέμενου αδύναμου. Μόλις δυναμώσουν θα το χάσουν. Και θα λυθούν τα
νήματα που μας κινούν (ή μας δένουν).

55. Έτσι η "απελευθέρωση" της γυναίκας θα γίνει η απελευθέρωση του άντρα.

56. (Και θα πάψω επιτέλους να ανοίγω τις πόρτες και να κρατάω
παλτά. Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί.)

57. Ζήτω λοιπόν η απελευθέρωση της γυναίκας! Μια δεκαετία αφού ολοκληρωθεί, θα δείτε ποιος θα ζει επτά χρόνια παραπάνω.

58. Θα δείτε ποιος θα αισθάνεται ένοχος όταν (και οπότε) δεν υφίσταται
ερωτική διέγερση.

59. Θα δείτε ποιος θα βγάζει χαρτζιλίκι κάνοντας το (κατά εξοχήν) κέφι του...

60. Φαλλοκράτες όλου του κόσμου ενωθείτε. Κρατήστε λίγο ακόμα τους φαλλούς σας (ξέρω πόσο δύσκολο είναι).

61. Αφήστε τις γυναίκες να μαίνονται κατά των φαλλών. Θα τους κάνουν έτσι
είδος "ουσιώδες εν ανεπαρκεία".

62. Μόνον τότε οι φαλλοί πραγματικά θα κυβερνήσουν τον κόσμο!

63. Κι έχουμε και το καθημερινό ξύρισμα !

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
"After the expedition is captured by a tribe of violent dwarfs, Jane sends Cheetah to bring Tarzan to rescue them..." ()

Και παρεμπιπτόντως: δεν είναι το ίδιο να μην ξέρεις τη ΓΛΩΣΣΑ σου (τα ελληνικά) και το αν είμαι ή όχι (όχι προφανώς) άσχετη απο αγγλικά :Ρ

Επίσης: στο 'casting' αναφέρεται ο 'ηθοποιός'  Cheeta να παίζει το ρόλο Cheetah ()

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
.

Θα περίμενα μια γυναίκα να θεωρείται ανάλογη αιλουροειδούς και όχι μαϊμούς, αλλα περί ορέξεως...

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
χααχχχαχαχχαχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχα θεος!!!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Το είδος γυναίκα ορίζεται γενικά με ελαστικά κριτήρια.

Μια κανονική γυναίκα δεν θα έμπαινε σε μάλλον αντρικό site για να πουλήσει πνεύμα, εκτός αν είναι από εκείνο το στυλ το όμορφο με αξύριστα πόδια, άβγαλτα φρύδια, γλωσσα πριονοκορδέλα, ρούχα από παλιατζίδικο και την  κατασκευή βαρελιού που γεμίζει την Λέσβο το καλοκαίρι.

Και πολύ ασχοληθήκατε μάγκες. Εξάλλου "Η τσίτα" του Ταρζαν είναι αρσενικός bonobo (Pan paniscus) και όχι chimpanzee ((Pan troglodytes). Αυτό φαίνεται και από το αγγλικό κείμενο το φίλου andreug (νομίζω) σε προηγούμενη σελίδα.

Απλά για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.830
Πόντοι
216
1o.εισαι ηλιθιος κ φαινεται μην το διατυμπανιζεις...οταν κανεις επιθεση σε καποιον μαθε να μην τον χαρακτηριζεις η οταν το κανεις απηυθυνε του το λογο κ μη μιλας αοριστα!!!
2ο.εγω δν μιλησα για εξωπραγματικες καταστασεις με αλυσοπριονα κλπ που ονειρευεσαι...δν γουσταρω ΜΟΝΟ εκεινη την ωρα...αλλα παντα ΘΕΛΩ κ παρακαλαω τη συγκεκριμενη στην οποια αναφερομαι!
3ο.Εσυ λοιπον που δν παρακαλας εισαι πολυ αντρας...BRAVO...η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να εχεις εγωισμο για να θιχτει,αν δν εχεις δν το συζηταμε καν...
4ο.Ηρθες να καταρριψεις κ τα Ρητα??? Ο επιμενων νικα οπως γνωριζεις ειναι κ δν θ'αλλαξει...
5ο.Το να παρακαλεσω μια γκομενα ειναι χασιμο αξιοπρεπειας/σεβασμου η οτιδηποτε αλλο???Αν απαντας ναι-σε ποιον ρε μαγκα???μηπως σε σενα???Αν χανω κ καλα την αξιοπρεπεια μου η οτιδηποτε αλλο μπροστα στον εαυτο μου,εχω να δωσω λογαριασμο σε μενα κ σε κανεναν αλλο ΒΑΡΒΑΤΟ αντρα!!!!

1-Ηλιθιος-ξε-ηλιθιος,μια φορα καμμια δεν παρακαλεσα για τιποτα.Τωρα οσον αφορα την "επιθεση",την κανω αοριστα για απευθυνομενους σε οσους θελουν να το διαβαζουν.Δεν θ ασχοληθω με τον καθε μουνοδουλο προσωπικα.

2-Παρακαλα οσο θες,οποιον θες,αμα γουσταρεις "μαγκια σου" να ξεφτιλιζεσαι εμενα ποσως με ενδιαφερει."μαγκια σου" ομως δεν ειναι ν αρπαζεσαι σαν κομπλεξικος.Ειχες την μυγα και μυγιαστηκες.

3-Ακομα και ο πιο ταπεινος ανθρωπος,κρυβει εστω καποιο μικρο δειγμα εγωισμου μεσα του.Απλα δεν το καταλαβαινει,μεχρι να θιχτει απο εξωτερικο παραγοντα.
π.χ. ενας καμμενος ζητιανος ειναι ρακενδυτος και χεστηκε.Αν ομως παει καποιος και του πει "ρε μαλακα ζητιανε πως εισαι ετσι?" τοτε ειναι που θα θιχτει-δλδ οταν προσβληθει ευθεως και ετσι αναβουν τα λαμπακια

4-Ο επιμενων νικα...οντως?Αμα εγω επιμεινω τον περιπτερα μου να μου δωσει 50 κουτες τσιγαρα πχ,θα μου τις δωσει επειδη επιμενω?Οταν επιμενεις σε κατι με το δικιο σου και το πιστευεις,εκει αναφερεται η παροιμια.Οχι σε ο,τι βαζει ο καθενας στο μυαλο του.

5-Ειναι ελλειψη αυτοσεβασμου οχι σε μενα η στον μπαμπη η την μαρια,αλλα το κυριωτερο¨-στον εαυτο σου!
Απλα καποιοα πραγματα καλο θαναι να τα καταλαβαινουμε και να εχουμε λιγη συναισθηση τι γινεται στον κοσμο.Και οχι ν αρπαζομαστε επειδη αμεσως βρηκαμε "τον εαυτουλη" μας σε καποιο απτα γραπτα εδω.ΕΛΕΟΣ!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Επιτρέψτε μου να παραθέσω μερικές σκέψεις.

1. Όλες οι γυναίκες μακροπρόθεσμα είναι ίδιες ασχέτως εθνικότητας. Έχουν μικροδιαφορές στην αρχή, στην βασική προσέγγιση. Οι Ελληνίδες όπως όλοι εδώ παραδέχονται σου κάνουν χάρη που σου μιλάνε -αν σου μιλήσουν. Οι πρώην σοβιετικές είναι πιο φιλικές προς τον χρήστη στην πρώτη επαφή. Οι Αμερικάνες π.χ στο καμάκι αντιδρούν όπως οι Ελληνίδες, ενώ είναι πολύ φιλικές στην καθημερινή επαφή (δουλειά κλπ). Bottom line: Οι Ελληνίδες θεωρούν κάθε προσέγγιση εν δυνάμει καμάκι γι' αυτό ποτέ δεν χαλαρώνουν.

2. Κάτι για τις πρώην σοβιετικές. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση ή γάμο και αποφασίσουν να σας κάνουν την ζωή κόλαση για τους δικούς τους λόγους, καμμία δεν τις ανταγωνίζεται σε αυτό.

3. Κέρασμα. Πιστεύω ότι εδώ είναι θέμα αρχών του κάθε άνδρα. Κάποιοι θεωρούν ως αρχή ότι πρέπει να πληρώνουν και δεν δέχονται κουβέντα. Κάποιοι άλλοι εξαναγκάζονται να το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ρίξουν την γκόμενα και από μέσα τους γκρινιάζουν. Προσωπικά δεν με τσαντίζει η γυναίκα που δεν κάνει καμμία κίνηση προς το πορτοφόλι της. Με τσαντίζει η γυναίκα που, ενώ δεν σε βλέπει ερωτικά, ποτέ δεν προσφέρεται να ανταποδώσει με ένα δικό της κέρασμα μια άλλη φορά ή ένα δωράκι. Έτσι για να σου δώσει και το μήνυμα ότι δεν τρέχει τίποτα.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όσον αφορά την Ψυχοσύνθεση των Ελληνίδων την πιο σοφή κουβέντα την έχω ακούσει  από ένα πιτσιρικά 15αχρονό Σουιδό που τον φιλοξενούσε ο ξάδερφος μου.Σας το παραθέτω στα αγγλικά όπως το είπε.

-The prob with Greek Chicks is one.They think they have the Global European Modern woman rights but they DO EXPECT their mate to have the Muslim obligations but not the rights since they limit the womans freedom.So they do want to be idependant and so like the rest EU girls but still need a man as a sponsor in their independance in case they do fail...

Μετάφραση τώρα.ΤΟ πρόβλημα είναι ότι αυτές θέλουν να σκέφτονται και να τις αντιμετωπίζουμε ως Ευρωπαίες αλλά ο Άντρας του να είναι μουσουλμάνος με κάθε υποχρέωση να την συντηρεί αλλά χωρίς τις αξιώσεις των μουσουλμάνων καθώς δεν τους αρέσει ο ρόλος της γυναίκας εκεί παρά μόνο του άντρα.Δεν θέλουν γκόμενο αλλά ένα σπόνσορα για να μπορούν να το παίζουν ελεύθερες και δυναμικές αλλά να έχουν την πλάτη για όταν τα κάνουν σκατά...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ νομίζω πως μας ρίξανε στο ζύγι....

H όλη συζήτηση ξεκίνησε γιατί ο μπόμπιρας του φαινόταν αδιανόητο το να πρέπει να κερνάς σόνυ και καλά.Στα μέρη του πρέπει να το προσέξεις πάρα πολυ γιατί πολλές κοπέλλες προσβάλονται αν είστε στα πρώτα ραντεβού γιατί λέει δεν έιναι πουτάνες????

Στο παλιό φόρουμ είχε γίνει μία τεράστια συζήτηση σχετικά με σχέσεις των φύλων στην Ελλάδα. Είχε εντοπιστεί και αναλυθεί ο παραλληλισμός και η ακροβασία μεταξύ μεσανατολίζουσας παράδοσης και δυτικών παροχών σε βάρος των Ελλήνων ανδρών. Φανερά εύκολα εντοπίσημο και απο το μάτι της ''Ουπσάλα''.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
3. Κέρασμα. Πιστεύω ότι εδώ είναι θέμα αρχών του κάθε άνδρα. Κάποιοι θεωρούν ως αρχή ότι πρέπει να πληρώνουν και δεν δέχονται κουβέντα. Κάποιοι άλλοι εξαναγκάζονται να το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ρίξουν την γκόμενα και από μέσα τους γκρινιάζουν.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς να το κάνει για θέμα αρχών.
Όσους βλέπω εξαναγκαστηκά το κάνουνε ......... είναι τα γνωστά λιγούρια.

Προσωπικά δεν με τσαντίζει η γυναίκα που δεν κάνει καμμία κίνηση προς το πορτοφόλι της. Με τσαντίζει η γυναίκα που, ενώ δεν σε βλέπει ερωτικά, ποτέ δεν προσφέρεται να ανταποδώσει με ένα δικό της κέρασμα μια άλλη φορά ή ένα δωράκι. Έτσι για να σου δώσει και το μήνυμα ότι δεν τρέχει τίποτα.

Άν και δεν μου έχει τύχη να μην κάνει την κίνηση άν δεν την έκανε και ακόμα χειρότερα δεν είχε χρήματα θα την άφηνα έτσι να γινότανε ρόμπα στο μαγαζί!
Θα τσαντιζόμουνα πάρα πολύ.  >:(

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
JohnKal Από ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι 18 χρονών. Εγώ είμαι 43. Έχεις πολλά να δεις ακόμα. Σε βεβαιώ ότι υπάρχουν άνδρες που θεωρούν ότι όταν βγαίνουν ραντεβού πρέπει να πληρώνουν.  Όταν φυσικά είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. Και εγώ στην ηλικία σου θεωρούσα την μέγιστη μαλακία να μοιράζομαι το χαρτζηλίκι μου ή τα λίγα λεφτουδάκια που έβγαζα από παρτ ταιμ δουλειές με μια κοπέλλα. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί μου.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
JohnKal Από ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι 18 χρονών. Εγώ είμαι 43. Έχεις πολλά να δεις ακόμα. Σε βεβαιώ ότι υπάρχουν άνδρες που θεωρούν ότι όταν βγαίνουν ραντεβού πρέπει να πληρώνουν.  Όταν φυσικά είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. Και εγώ στην ηλικία σου θεωρούσα την μέγιστη μαλακία να μοιράζομαι το χαρτζηλίκι μου ή τα λίγα λεφτουδάκια που έβγαζα από παρτ ταιμ δουλειές με μια κοπέλλα. Το ίδιο και όλοι οι γνωστοί μου.

Άν μιλάς για ηλικίες άνω των 30 ίσως. Δεν γνωρίζω.

Πάντως ίσως επειδή ήταν και διαφορετικά τα πράγματα τότε στην γεννιά σου και ήταν δεδομένο πως ο άντρας πρέπει να πληρώσει.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είπα ότι και εγώ στην ηλικία σου την ίδια πρακτική και λογική είχαμε. Συνολικά συμφωνούμε.

Στα late 70s early 80s αντιθέτως δεν ήταν καθόλου δεδομένο ότι ο άνδρας πρέπει να πληρώσει. Κυρίως λόγω του αριστερού - φεμινιστικού κλίματος της μεταπολίτευσης. Έχω φίλο που έχει τα λεφτά τώρα, αλλά που είναι επηρεασμένος ακόμα από το τότε κλίμα, και άφησε σύξυλη παλιά σταρ Ελλάς που συνόδευε σε εστιατόριο πριν 5 χρόνια. Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια περίπου όταν αυτός ήταν 42-43.

Στην δική του οικονομική κατάσταση και ηλικία σήμερα μάλλον είναι εξαίρεση.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Προχτες     ειχα    βγει   με    ενα   φιλο   μου     και    2    γκομενες    σε   ενα   club .  Οι   γκομενες    εμφανισιμες    αλλα   με    στυλακι    ακριβως     αυτο     που    περιγραφουν    οι    προλαλησαντες .  Με    το   που    διακρινω    κατι    τετοιο    αρχιζω    και    τις     γραφω    στα     αρχιδια    μου   χωρις    να   ειμαι    αγενης . Ο   ρομαντικος    φιλος      μου   ομως    που    δεν     γουσταρει    πουτανες ,  cg etc etc  και    περιμενει   να    γαμησει    νεοελληνιδα     αρχισε    τις    λιγουρες    και   τα    γλειψιματα . Μετα   απο    λιγο   καταλαβαινετε   νομιζω    σε    ποιον   κολλουσαν   οι   γκομενες    και   ποιος    βγηκε    με    κατεστραμμενο   immage.....ολοι    θα   εχετε   γινει     μαρτυρες    τετοιων    περιστατικων ... οσο    τις    φτυνεις   τοσο    σε   παρακαλανε ,  μαθηματικο   αξιωμα   αυτο...και    ξερετε   γιατι ? Γιατι    ειμαι    ανεξαρτητος ... αν   γουσταρω   να   γαμησω   εχω    εναλλακτικες   λυσεις   και    αυτο     το    site     μου   εχει     δειξει   πολλες.....Συνειδητοποιειστε    επιτελους      οτι      αυτες    μας    εχουν    αναγκη  ,  αυτες    ειναι    που    δεν    εχουν    εναλλακτικες    λυσεις......

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Παρασκευή βραδυ με φιλο σε club. Πήγαμε οι δυο μας σε τραπεζι και αργοτερα θα ερχοταν βιζιτου για μενα. Μπροστα μας 2 γυναικοπαρέες. Παίζαμε μαζί τους και οσο ήμασταν μόνοι είχαν το γνωστό ξυνισμένο ύφος. Οταν ήρθε η βιζιτού που μόνο που δεν με γάμησε στον καναπέ, αρχίσαν τα χαμόγελα και το παιχνίδι με τα μάτια, μία μάλιστα ήρθε και κάθησε στο τραπέζι. Πες τε μου εσεις τι συμπεριφορά είναι αυτή. Ο φίλος μου αηδιασμένος, εγώ απλά επιβεβαιωμένος οσον αφορα τα σκατα που εχουν αντι για μυαλό.

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
H ζημια γινεται και επαναλαμβανω γιατι οι αντρες δεν ξερουν τι αξια εχει το εργαλειο τους...να μου πεις εδω αλλοι πανε και το κοβουν!
Μαγκες παρτε χαμπαρι,οι γυναικες ειναι ατελοι οργανισμοι.Μεχρι και η θρησκεια μας το παραδεχεται...ο θεος εκοψε μια πλευρα απο τον αδαμ και εκανε την ευα.Οταν πας στο χασαπη και του πεις θελω ενα κομματι απο βοδι,θα σου δωσει ενα κομματι για παραδειγμα.οταν πας σπιτι σου τι θα πεις πηρα ολο το βοδι?Οχι αλλα πηρα ενα μερος του βοδιου!Ή με αλλα λογια ο αντρας μπορει να κανει οτι μια γυναικα συν παρα πολλα που δεν μπορει να κανει αυτη.Δεν ειναι τυχαιο οτι στην ιστορια εχουν γραφτει (για οποιαδηποτε λογο)πολυ λιγοτερες γυναικες παρα αντρες.
Την πιατσα οντως την χαλαμε μονοι μας (μας βαζω ολους μεσα)δεν ειναι δυνατον για καθε αντρα να αντιστοιχει μια γυναικα και αν βαλεις μεσα τα πουστρονια ισως και πολυ παραπανω και οι περισσοτεροι να ειναι ζητουλες!!!Κανονικα επρεπε η γυναικα να μας παρακαλει με τετοια αναλογια και μονο...οποτε σκεφτειτε απλα τι αξια εχει αυτο αναμεσα στα σκελια σας μην γινεστε ρε μουνοδουλοι...στο φιναλε γαματε μονο τις πουτανες να δειτε πως θα στρωσουνε και θα παρακαλενε .Με ντουρα πουτσα και μαρουλι στην τσεπη επρεπε να  παρακαλανε μην χαλαμε τη πιατσα...ντροπη...

p.s.Ενας φιλος γυρισε πριν μερικες μερες απο Βραζιλια και Παναμα ηταν εκει 2 χρονια για δουλειες...Οποιος εχει παει ή εχει γνωστο ας το επιβεβειωσει...οι βραζιλιανες πως βγαινουν οι δικες μας για καφε...εκει βγαινουν αυτες για γαμιση...κυριολεκτικα ομως...αντι να πουμε παμε για καφε ή ποτο λενε παμε για γαμιση!Οσο για παναμα δεν σας λεω τιποτα γιατι θα στεναχωρηθητε που ζειτε στην Ελλαδα.Α και φυσικα οι Βραζιλιανες δεν αρκουνται οπως τα δικα μαας μπαζακια με ενα μολυβι και ενα κραγιον εκει η σιλικονη και η πλαστικη παει συνεφο ετσι?...Μodels κυριοι οχι επαναλαμβανω σαν τα δικα μας τα ΜΠΑΖΑ που το παιζουν και ιστοριες!!!
Οσο για το παραδειγμα για το βοδι το καταλαβατε δεν διαφερουμε και οι περισσοτεροι...μμμμμμμ βοδια

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά πρόκειτε να αλλάξει κάτι?  :grin:
Ξανά και ξανά θα υπάρχουνε οι μαλάκες και πάλι όλο το ίδιο θα γίνεται.

ΥΓ Γιατί δεν γίνεται sticky το topic?  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και εγω που τις γραφω στα αρχιδια μου γιατι δεν γαμαω ρε μαγκες ? :cheesy:

Παντως εγω το εχω πει, χιλιες φορες να ειμαι ολη μερα στα μπουρδελα παρα να παρακαλω το καθε γκομενακι που το παιζει καπως επειδη εβαλε μισο κιλο make up στην μαπα της!

Η μαλακια ειναι οτι δεν υπαρχουν και πολλες ξενες εδω γυρω να κανεις παιχνιδι, και αναγκαζεσαι να βλεπεις ολες τις ξινομουνες τις ελληνιδες που μονο που τις κοιτας τα αρχιδια σου πρηζονται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom