Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Έγραψες  :dancing: Οι ελλεηνίδες ελκύονται απ'τα σκατά για να νιώθουν σημαντικές και ανώτερες. Τώρα αυτά που λένε οτι θέλουν καλλιεργημένους και μορφωμένους άνδρες, ειναι  :jerking: :jerking: Τους ζηλεύουν και ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μαζί τους. Θέλουν να νιώθουν κυρίαρχες (σε μια στρατια τυφλών ηγείται ο μονόφθαλμος). :2funny:

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι οι Ελληνίδες, έλκονται άπο ένα συνηθισμένο μοντέλο άντρα που έχουν στο μυαλό τους. Οτιδήποτε άλλο τους φάινεται τόσο περίεργο που δεν μπορούν να το δούν ερωτικά. Γιαυτό βλέπουμε τον κάθε κουράδα και έχει γκόμενα... :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πωωωωωωωωωωωωωω!!!!! Έγραψες  :dancing: Οι ελλεηνίδες ελκύονται απ'τα σκατά για να νιώθουν σημαντικές και ανώτερες. Τώρα αυτά που λένε οτι θέλουν καλλιεργημένους και μορφωμένους άνδρες, ειναι  :jerking: :jerking: Τους ζηλεύουν και ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν κάτι μαζί τους. Θέλουν να νιώθουν κυρίαρχες (σε μια στρατια τυφλών ηγείται ο μονόφθαλμος). :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι οι Ελληνίδες, έλκονται άπο ένα συνηθισμένο μοντέλο άντρα που έχουν στο μυαλό τους. Οτιδήποτε άλλο τους φάινεται τόσο περίεργο που δεν μπορούν να το δούν ερωτικά. Γιαυτό βλέπουμε τον κάθε κουράδα και έχει γκόμενα... :headbang:
εχεις σκεφτει ποτε φιλε μου οτι αυτοι οι κουραδες που λες εχουν εναν αυτοσεβασμο και ειναι σωστοι μη απατωντας την γυναικα,γκομενα τους?εχουμε καταντησει να πιστευουμε οτι η γυναικα θεωρει περιεργο τον αντρα που τις απαταει με πορνες και οτι αλλο βρεθει μπροστα του,και τις αποκαλουμε και ελλεινιδες.που στην ουσια οι ελλεινοι ειμαστε εμεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχεις σκεφτει ποτε φιλε μου οτι αυτοι οι κουραδες που λες εχουν εναν αυτοσεβασμο και ειναι σωστοι μη απατωντας την γυναικα,γκομενα τους?εχουμε καταντησει να πιστευουμε οτι η γυναικα θεωρει περιεργο τον αντρα που τις απαταει με πορνες και οτι αλλο βρεθει μπροστα του,και τις αποκαλουμε και ελλεινιδες.που στην ουσια οι ελλεινοι ειμαστε εμεις.
τι ειπες τωρα .....το σκεφτηκες καλα; :think: :think:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Στις ελλεηνιδες του γκρουπ 20-30 η κατασταση χεσε μεσα.Τα καλα τα καβαλακια πουλανε πολυ μουρη και πρεπει να μπαινεις και συ σε αυτο το ζουρνα.Κοινως να γινεσαι καραγκιοζης.Και με πιθανοτητες επιτυχιες παλι εξαρχης μειωμενες.Αλλα και με πιο μετριας εμφανισης κοπελες παλι πολλες εχουν καβαλησει το καλαμι και σε καποιες αλλες που ειναι πιο μυξοπαρθενες πρεπει να ξυπνησει ο Βουτσας και ο Κωστανταρας μεσα σου.Που να εισα ο εαυτος σου? .Αν τις πεις κιολας οτι γουσταρεις και τις πουτανες τοτε χεσε μεσα θα γινουνε Σπυρος Λουης  :rockon: :rockon: :rockon:.Στα 30 με 40 παλι χεσε μεσα εκει ψαχνουν να παντρευτουν να βρουν την καλη. Πιστευω οτι η καλυτερη κατηγορια ειναι οι θειτσες 45+ οσες απο αυτες ειναι ακομα εν ενεργεια και ζωηρες .Γιατι αν μια θειτσα που ειανι 45-50αρα και το λεει ακομα το σπηλαιο της δεν θα την νοιαξουνε ουτε ο μουρατος ουτε θα εχει ενδοιασμους και θα κολλαει στο αν πας και στις πουτανες ουτε θα την ενδιαφερου γενικως τυποι και λοιπα ουτε θα σε την νοιαζει να σε παρουσιασει στις φιλες της και τι αυτες θα πουνε.Βεβαια δεν μου παει η καβλα σε αυτη την ηλικια να ψαχνω θειες αλλα πιστευω οτι οταν θα ειμαι μεσηλικας θα γαμαω πιο πολυ διοτι σε αυτες τις ηλικιες φευγουν οι αλλοι παραγοντες που εμποδιζουν ενα απλο γαμησι.Και το αλλο αρνητικο συνηθως ολες ειναι παντρεμμενες αρα μπαινει και εδω το ρισκο.Αυτα τα λεω εξ εμπειριας αν και πιτσιρικας εχω πετυχει πολλες φορες να κοιταξω καμια 40αρα και αυτη οχι μονο να μην παρεξηγηθει να δειχνει οτι το γουσταρει και ο ανδρας της πριν λιγο μπορει να ηταν εκει.Ενω οι νεες βγαινουν δυστυχως σαν ξεκωλα και κανουν διαγωνισμο ποια απο την παρεα θα τραβηξει τα περισσοτερα βλεμματα και εχουν υφος 1000 καρδιναλιων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επίσης, πολύ μεγάλο ρόλο, παίζει να είσαι ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ (προς χάλια) εμφανισιακά, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως....
Από όσες ωραίες εμφανισιακά γνωρίζω καμία (μα ΚΑΜΙΑ) δεν έχει δεσμό που να βλέπεται έστω, ούτε όμως είναι και τίποτα σπουδαίο σε άλλους τομείς, προσωπικότητα, λεφτά και άλλα τέτοια :uglystupid:
Νομίζω πως είναι επιλογές καθαρά κομπλεξικές, μια και η μετριότητα τις "καθησυχάζει", ότι είναι πιστός και τέτοια...
Που να ξέρανε ότι τα μπάζα τους δεν έχουν αφήσει μασατζήδικο για μασατζήδικο, και το λέω με σιγουριά, γιατί το συζητάμε πολλές φορές με τους τύπους και είναι γνώστες :2funny: :2funny: :2funny:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
:kissass:Εγω πιστευω οτι το επι χρημασι πηδημα δεν θα επρεπε να το θεωρουν απιστια. Η καρδια μας θα τους ανηκει παντα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:kissass:Εγω πιστευω οτι το επι χρημασι πηδημα δεν θα επρεπε να το θεωρουν απιστια. Η καρδια μας θα τους ανηκει παντα....

....Kαι το πορτοφολι μαs!!!!
Τελικα ειναι μεγαλο διλημμα........
""Να βγω εξω και να βλεπω αυτεs που δεν μπορω να πηδηξω???
η....να κατσω μεσα και να πηδηξω , αυτην που δεν μπορω να βλεπω??""

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εμενα ξερετε τι με θλιβει? οτι αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι εχει χαθει αυτο που καποτε λεγανε φλερτ. Δηλαδη ολα εχουνε γινει μια καλη διαπραγματευση? Ενα καλο ζυγισμα επιλογων? Και με θλιβει διοτι ειμαι κατω των 30 και δεν εχω προλαβει καλα καλα αυτο που λεγεται "παιχνιδι"

Τελος Παντων το SEX and THE CITY φταει για ολα και το COSMOPOLITAN ΑΛΛΑ φταιει κι ο Κωστοπουλος με τον Θεμο που εχουν κανει κατι τσωλια οπως η Σασα Μπαστα Νο1 γκομενες στην Ελλαδα

ΗΜΑΡΤΟΝ ρε μαγκες.....

και πειτε με και γραφικο και ρομαντικο και αδαη και οτι θελετε...

Συμφωνω παντως με οσους λενε παπουτσι ΟΧΙ απο τον τοπο σου αντε με τις ξεκωλιαρες

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
....Kαι το πορτοφολι μαs!!!!
Τελικα ειναι μεγαλο διλημμα........
""Να βγω εξω και να βλεπω αυτεs που δεν μπορω να πηδηξω???
η....να κατσω μεσα και να πηδηξω , αυτην που δεν μπορω να βλεπω??""

οντως γαμω τα διλληματα.... :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το SEX and THE CITY φταει για ολα και το COSMOPOLITAN ΑΛΛΑ φταιει κι ο Κωστοπουλος με τον Θεμο που εχουν κανει κατι τσωλια οπως η Σασα Μπαστα Νο1 γκομενες στην Ελλαδα

ναι σε όλα

Συμφωνω παντως με οσους λενε παπουτσι ΟΧΙ απο τον τοπο σου αντε με τις ξεκωλιαρες

Σωστό

θα προσέθετα: χωριάτισσες που νομίζουν ότι επειδή ήρθαν στην Aθηνα έχουν πιάσει τον παπα από τ αρχιδια

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πέρασα πρόσφατα από Ιστανμπούλ για να πάω Ουκρανία και καράφλιασα με τη συμπεριφορά από τις Τουρκάλες.Σαν Ελληνίδες παλαιάς κοπής.Αυστηρό βλέμμα,ρουχισμός παντού και κάθε κουβέντα να κόβεται ως προδιάθεση καμακιού.Ενώ μιλάμε για υπαλλήλους τους αεροδρομίου που απλώς έπρεπε να μου δώσουν μια πληροφορία.Από δίπλα κάτι αρχιμαλάκες Τούρκοι να έχουν απλώσει τα αρχίδια και να συζητάνε χυμένοι σε καρέκλες εν ώρα εργασίας ενώ ο ένας έφερνε σε κάποιον τον καφέ με στάση πλήρους δουλοπρέπειας.
Αμάν,τι χώρα μαλακίας είναι αυτή.
Αυτομάτως ένιωσα ευγνώμων στους γίγαντες προγόνους μας τσολιάδες που μας απήλαξαν από αυτούς τους οπισθοδρομικούς μαλάκες.Πραγματικά μου ήρθε στην Ιστανμπούλ να απλώσω στο τραπέζι της υπαλλήλου την πούτσα του τσολιά αντί ευχαριστίας για τη φοβερή εξυπηρέτηση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πέρασα πρόσφατα από Ιστανμπούλ για να πάω Ουκρανία και καράφλιασα με τη συμπεριφορά από τις Τουρκάλες.Σαν Ελληνίδες παλαιάς κοπής.Αυστηρό βλέμμα,ρουχισμός παντού και κάθε κουβέντα να κόβεται ως προδιάθεση καμακιού.Ενώ μιλάμε για υπαλλήλους τους αεροδρομίου που απλώς έπρεπε να μου δώσουν μια πληροφορία.Από δίπλα κάτι αρχιμαλάκες Τούρκοι να έχουν απλώσει τα αρχίδια και να συζητάνε χυμένοι σε καρέκλες εν ώρα εργασίας ενώ ο ένας έφερνε σε κάποιον τον καφέ με στάση πλήρους δουλοπρέπειας.
Αυτομάτως ένιωσα ευγνώμων στους γίγαντες προγόνους μας τσολιάδες που μας απήλαξαν από αυτούς τους οπισθοδρομικούς μαλάκες.Πραγματικά μου ήρθε στην Ιστανμπούλ να απλώσω στο τραπέζι της υπαλλήλου την πούτσα του τσολιά αντί ευχαριστίας για τη φοβερή εξυπηρέτηση.
δοξα και τιμη στον κολοκοτρωνη και λοιπους...αν μας απαλασσαν και απο τις ελλεηνιδες και εκαναν εισαγωγη απο τοτε θα μασταν αλλιως τωρα...ευρωπη :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Επρεπε τοτε ο Βενιζελοs να τουs ειχε εξαφανισει απο προσωπου γηs....αλλα αs οψεται!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
(Το θέμα το έψαξα αν υπήρχε, δεν βρήκα κάτι και το άνοιξα. Σε περίπτωση που υπάρχει ή οτιδήποτε άλλο, συγχωνεύστε το ή ας το φάει η μαρμάγκα!)

Από τον τίτλο ακόμα πιστεύω να κατατοπιστήκατε....
Τα αρσενικά που για την «αγάπη» μιας γυναίκας είναι πρόθυμοι να δώσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, να πληρώσουν σχεδόν οποιοδήποτε τίμημα για να ναι  μαζι της....
Τι πιστεύετε για αυτούς? Εχετε προσωπικές εμπειρίες  (ακόμα και με εσάς στο ρόλο του πρωταγωνιστή)? Πως τους αντιμετωπίζετε?

Ανοιξα το θρεντ αυτό από προσωπική εμειρία. Δεν μου είχε ξανατύχει και ομολογώ ότι με ξάφνιασε...και εξηγούμαι:
Ξέρω τον  «μουνόδουλο» 20 Χρόνια!!!!! Από το δημοτικό. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε ως παρέα όλα αυτά που κάνουν τα αγόρια, οι έφηβοι, οι ενήλικες...
Μαζί πήγαμε τις πρώτες βόλτες, μαζί παίζαμε μπάσκετ, μαζί πήραμε το πρώτο μας τσοντοπεριοδικό, μαζί πήγαμε τις πρώτες μπουρδελότσαρκες και πολλά από αυτά που «ορίζουν» έναν άντρα και τα θυμάται στην μετέπειτα ζωή του!
Πάντα δεν ήταν και ο πιο ισχυρός και ακεραιος χαρακτήρας αλλά πάντα στο τέλος ήταν σωστός, μαγκάκι και κρατούσε τις ισορροπίες. Πέρυσι πήγε φαντάρος, κάπου κατά τα περασμένα Χριστούγεννα ήρθε με άδεια. Στο διάστημα αυτό ξαναβρέθηκε με μια παλιά γνωστή του και τα τακιμιάσανε! Από τότε μιλάμε χάθηκε από τον χάρτη, μιλάμε δεν τον βρίσκει ούτε ο χάρος!!!! Ο τύπος απολύθηκε τον Αυγουστο που μας πέρασε και φυσικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σους 10 περίου αυτούς μήνες να τον είδαμε και 6 φορές. Μάλιστα του μιλήσαμε για την κατάσταση αυτή αλλά το ριξε στην τρελή και άκρη φυσικά δεν βγήκε...
Το αποτέλεσμα ήταν να «απολυθεί» από την παρέα και μάλιστα την τελευταία φορά με «επισοδιακό» λεκτικό καυγά ανάμεσα σε μένα και αυτόν...
20 χρόνια είναι ολόκληρη ζωή μάγκες, δε μιλάμε για λυκοφιλίες και μαλακίες!
Ενιωσα υπερβολικά ευάλωτος! Ξαφνικά από το πουθενά σκάει μύτη μια καργιόλα και  ο άλλος ο μαλάκας κάνει delete 20 χρόνια ζωής με απίστευτη ευκολία, λες και δεν έγιναν ποτέ!! Δεν πάει να χεις φάει ψωμί και αλάτι με τον άλλο, δεν πάει να ρίχνεις στη καργιόλα 2 κεφάλια και 50 κιλά...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!! Παλεύεται???

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πω ρε φιλε...τι ηττα ειναι αυτη;;; καλοπιοτο...[ αστειευομαι..δεν παιζω με τον πονο σου ]

Να προσθεσω κι εγω το στορι μου..

Σε μια εκδρομη γνωρισα τυχαια την Ελενα..παιχτηκε φαση και το εμαθε ο κολλητος μου..δεν το ειχα κρυφο βεβαια..εγω του το ειπα για την ακριβεια..τεςπα..μου λεει οτι ηταν ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ..μενω μλκας και για να μην "χεστουμε" τον πηρα στο ψιλο..ως μουνοδουλος φιλος μου πλεον δεν μου μιλαει..δεν ξερω για ποιον λογο αλλα υποψιαζομαι οτι, μετα απο ενα ραντεβου που ειχε με την Ελενα προχθες, πρεπει να ειπε καμια μλκ το ξεκωλο και ετσι ο φιλος μου αποφασισε να μην με κανει παρεα πλεον..αυτα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μπορει μουνακιας να μην ειναι με την εννοια οτι κανει ο,τι του πει η γκομενα
αλλωστε και ο δικος σου εξαφανιστηκε απ την παρεα για να ειναι εκει που περναει καλυτερα, τουτ εστιν στο μουνι της
αυτο δεν ειναι κακο κατ αναγκη και επρεπε να τον αφησεις να ζησει στα μελια να τα χαρει και να χορτασει

εμενα οι φιλοι μου οταν περνανε αυτη τη φαση εξαφανιζονται, στελνουν κανα μηνυμα να μου πουν ποσο καλα περνανε, κι εγω κατανοω και χαιρομαι γι αυτους

μετα τους περναει αυτη η φαση και ξαναπαιρνουν τηλ να δουμε καναν αγωνα στην τιβι

και ξαναλεγω: η φιλια δεν εξαρταται απο το χρονο και απο το χωρο, αυτα ειναι για τους συμβατικους

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
μπορει μουνακιας να μην ειναι με την εννοια οτι κανει ο,τι του πει η γκομενα
αλλωστε και ο δικος σου εξαφανιστηκε απ την παρεα για να ειναι εκει που περναει καλυτερα, τουτ εστιν στο μουνι της
αυτο δεν ειναι κακο κατ αναγκη και επρεπε να τον αφησεις να ζησει στα μελια να τα χαρει και να χορτασει

εμενα οι φιλοι μου οταν περνανε αυτη τη φαση εξαφανιζονται, στελνουν κανα μηνυμα να μου πουν ποσο καλα περνανε, κι εγω κατανοω και χαιρομαι γι αυτους

μετα τους περναει αυτη η φαση και ξαναπαιρνουν τηλ να δουμε καναν αγωνα στην τιβι

και ξαναλεγω: η φιλια δεν εξαρταται απο το χρονο και απο το χωρο, αυτα ειναι για τους συμβατικους

μεγάλε αυτό είναι καβάτζα, δεν είναι φιλία! Δηλαδή μια μπάλα τις Τρίτες/Τετάρτες ή μια Κυριακή δεν μπορούσαμε να την δούμε??? Δε σε βρίσκω σωστό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom