Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτήν προσπαθώ να καταλάβω...

Έχεις γκαφρά ή τσου ?

ή πιο απλά...(κατά τη θεωρία σου)

Γαμάς ή δε γαμάς ?

Δεν καταλαβαινω πιο το νοημα στην ερωτηση σου.

Περιεγραψα ενα κοινωνικο φαινομενο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιστεψε με εχω χασει αρκετες φιλεναδες οταν μπλεξανε με αγαπες και ιστοριες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γιατι τι κανατε βλεπατε μαζι τσαμπιονσλιγκ,πηγαινατε μαζι καφενειο,μπαρακια ή μπουρδελοτσαρκες;αλλη η φαση της αντρικης φιλιας και παρεας...εσεις αντε να πιειτε καναν καφε και να πατε σε κανα μαγαζι με ρουχα και παπουτσια,πραγμα που κανετε και μετα αφου πιασετε γκομενους...αρα τι αλλαζει;ασε που οι πιο πολλες επιβαλλετε  στους αντρες και τις φιλες σας να μπαστακωνονται στο σπιτι ή στις παρεες πραγμα που δεν μπορει επουδενι να ισχυσει με μας και τους δικους μας φιλους....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και εγώ το βλέπω αυτό. Εχω φιλαράκι απο το σχολείο που τα έχει με μία εδώ και χρόνια. Πάντα όμως ήταν ΟΚ στην συμπεριφορά του αλλα τον τελευταίο χρόνο δεν παλευεται. Πλέον τον βλέπουμε μια φορά την βδομάδα και αν. Βέβαια αν ψιλοχαθεί για κάποιον καιρό παίρνει τηλέφονο για κανα καφέ αλλα δεν είναι το ίδιο. Η γκόμενα, με την οικογενειακή της υποστήριξη τον έχει σπιτόσει για τα καλά και κανονίζει εξόδους και διακοπές  :headbang: ενώ ο άλλος ακολουθεί χωρίς να μιλάει. Οκ το καταλαβαίνω ότι όσο μεγαλώνουμε κάποια πράγματα μπαίνουν μπροστά στις προταιρεότητες μας οπότε δεν του έχω πεί τίποτα, γιατι δεν θέλω να τον στεναχωρήσω, αλλα ξέρω οτι κάποια στιγμή εκείνη θα τον παρατήσει (αφού τον βαρεθεί) ή εκείνος δεν θα αντέξει την καταπίεση και θα κυρίξει επανάσταση. Τότε βέβαια δεν ξέρω αν θα έχει πλέον φίλους για να σταθούν δίπλα του... :-

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι τι κανατε βλεπατε μαζι τσαμπιονσλιγκ,πηγαινατε μαζι καφενειο,μπαρακια ή μπουρδελοτσαρκες;αλλη η φαση της αντρικης φιλιας και παρεας...εσεις αντε να πιειτε καναν καφε και να πατε σε κανα μαγαζι με ρουχα και παπουτσια,πραγμα που κανετε και μετα αφου πιασετε γκομενους...αρα τι αλλαζει;ασε που οι πιο πολλες επιβαλλετε  στους αντρες και τις φιλες σας να μπαστακωνονται στο σπιτι ή στις παρεες πραγμα που δεν μπορει επουδενι να ισχυσει με μας και τους δικους μας φιλους....
αλλαζουν πολλα πραγματα... για εσας ειναι τσεμπιονσλιγκ, για εμας ειναι αλλα πραγματα που κανουμε μαζι οταν ειμαι ελευθερες... οταν μια γυναικα πιανει γκομενο χανεται και αυτη απ'ολες τις παρεες, θελει να ειναι μονο μαζι του και η χαζη κανει οτι τις λεει αυτος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ιδικα στο χορο μας οι μαλακισμενες βρησκουν κατι μαλακες που τους βαρανε και δεν συνονουνται να φυγουν γιατι "βρηκανε την πραγματικη αγαπη" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλαζουν πολλα πραγματα... για εσας ειναι τσεμπιονσλιγκ, για εμας ειναι αλλα πραγματα που κανουμε μαζι οταν ειμαι ελευθερες... οταν μια γυναικα πιανει γκομενο χανεται και αυτη απ'ολες τις παρεες, θελει να ειναι μονο μαζι του και η χαζη κανει οτι τις λεει αυτος... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ποσο μικρη και αθωα (και ρωσιδα ...εισαι)....δεν γνωρισες καμια δικη μας μαλλον....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Παιδιά όσο και δύσκολο να είναι να εφαρμοστεί, πρώτα έρχεται η οικογένεια και οι φίλοι, και μετά οι γκόμενες. Ποτέ σας μην πληγώστε συγγενικά σας πρόσωπα και κολλητούς για οποιαδήποτε (η οποία μπορεί και να μη σας κάτσει στην τελική ή να σας αφήσει μετά από κάποιον καιρό). Αυτή θα φύγει, οι φίλοι θα μείνουν για πάντα ;)

Το νόημα είναι απλό...

ΔΕ ΓΑΜΑΣ...γι'αυτο βλέπεις τα φαινόμενα...

Αμα καλο-γαμούσες...τότε δε θα σε χαλούσε τίποτα...

Μη γλύφεσαι τα ίδια και πιο σκατά αναπαράγετε κι εσεις  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εγώ το βλέπω αυτό. Εχω φιλαράκι απο το σχολείο που τα έχει με μία εδώ και χρόνια. Πάντα όμως ήταν ΟΚ στην συμπεριφορά του αλλα τον τελευταίο χρόνο δεν παλευεται. Πλέον τον βλέπουμε μια φορά την βδομάδα και αν. Βέβαια αν ψιλοχαθεί για κάποιον καιρό παίρνει τηλέφονο για κανα καφέ αλλα δεν είναι το ίδιο. Η γκόμενα, με την οικογενειακή της υποστήριξη τον έχει σπιτόσει για τα καλά και κανονίζει εξόδους και διακοπές  :headbang: ενώ ο άλλος ακολουθεί χωρίς να μιλάει. Οκ το καταλαβαίνω ότι όσο μεγαλώνουμε κάποια πράγματα μπαίνουν μπροστά στις προταιρεότητες μας οπότε δεν του έχω πεί τίποτα, γιατι δεν θέλω να τον στεναχωρήσω, αλλα ξέρω οτι κάποια στιγμή εκείνη θα τον παρατήσει (αφού τον βαρεθεί) ή εκείνος δεν θα αντέξει την καταπίεση και θα κυρίξει επανάσταση. Τότε βέβαια δεν ξέρω αν θα έχει πλέον φίλους για να σταθούν δίπλα του... :-
τυπε να του κανεις την εξης ερωτηση,
εσυ ποσο λακης εισαι?

Συνημμένα

• lakis.jpg
    lakis.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • lakis_o_glikoulis.jpg
    lakis_o_glikoulis.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 31

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

τοτε πρεπει να εισαι διπλα του....
το οτι εμπλεξε και εκανε καμμια μαλακια δεν μπορει να αναιρεσει τηνμακροχρονια φιλια σας.
για μια εξαφανιση θα τον αφησεις μονο του στα δυσκολα?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ιδικα στο χορο μας οι μαλακισμενες βρησκουν κατι μαλακες που τους βαρανε και δεν συνονουνται να φυγουν γιατι "βρηκανε την πραγματικη αγαπη" :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

συγνώμη αυτά τα κάνουν οι Ρωσσίδες; Γιατι στο Ελλάντα, γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Η Ελληνίδα μαζί με τον μεγάλο δάσκαλο της την μαμά, και παρέα όλο το σόι της παίρνουν τον γαμπρό και τον δένουν χειροπόδαρα... :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
τοτε πρεπει να εισαι διπλα του....
το οτι εμπλεξε και εκανε καμμια μαλακια δεν μπορει να αναιρεσει τηνμακροχρονια φιλια σας.
για μια εξαφανιση θα τον αφησεις μονο του στα δυσκολα?

εννοείται. Απλά ωρες, ώρες μου γυρίζει τα εντόσθια. Κανονίζουμε να βγούμε και τελευταία στιγμή μου λέει οτι δεν θα έρθει γιατι η δικιά του θα τον τραβάει σε ένα πάρτυ μιας φίλης της η κάτι τέτοιο. Κρατιέμαι να μήν πώ κάτι για το οποίο θα το μετανιώσω...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συγνώμη αυτά τα κάνουν οι Ρωσσίδες; Γιατι στο Ελλάντα, γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Η Ελληνίδα μαζί με τον μεγάλο δάσκαλο της την μαμά, και παρέα όλο το σόι της παίρνουν τον γαμπρό και τον δένουν χειροπόδαρα... :grin:
οι ρωσιδες στη Ρωσια το ιδιο κανουν, εδω χαλανε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom