gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οι ρωσιδες στη Ρωσια το ιδιο κανουν, εδω χαλανε
τυπε μην μου πεις οτι τον στελνει και λαικη το σαββατο?εννοείται. Απλά ωρες, ώρες μου γυρίζει τα εντόσθια. Κανονίζουμε να βγούμε και τελευταία στιγμή μου λέει οτι δεν θα έρθει γιατι η δικιά του θα τον τραβάει σε ένα πάρτυ μιας φίλης της η κάτι τέτοιο. Κρατιέμαι να μήν πώ κάτι για το οποίο θα το μετανιώσω...
και τον βαζει να καθαριζει και τις φακες....τυπε μην μου πεις οτι τον στελνει και λαικη το σαββατο?
Λαουρα απο Δροσοπουλου 95οπα για μισό. Και πού μπορώ να βρώ εδώ στο Ελλάντα, Ρωσσιδούλα; Κατα προτίμηση απο το Βλαδιβοστόκ.
τοτε δεν ειναι απλως λακηςκαι τον βαζει να καθαριζει και τις φακες....
αρα να στειλουμε και τις δικες μας στο εκατερινενμπουργκ για γαμπρους...οι ρωσιδες στη Ρωσια το ιδιο κανουν, εδω χαλανε
και ζωστηρα....α ρε bbwlover που σας χρειαζεται
δεν θ'αντεξουν πολυ κρυο εκειαρα να στειλουμε και τις δικες μας στο εκατερινενμπουργκ για γαμπρους...
δεν εχουν αναγκη εχουν πολυ λιπος....δεν θ'αντεξουν πολυ κρυο εκει
τυπε μουυυυυυυυκαι ζωστηρα....
Eίδες που μαλακίζεσαι ιντερνετικώς ?
Ξεκίνα το γαμήσι...ακόμη κ με emoticons...θα δεις τη διαφορά...;)
Ιδού το ποιόν της τυπικής ελλεεινίδας
Παιδιά όσο και δύσκολο να είναι να εφαρμοστεί, πρώτα έρχεται η οικογένεια και οι φίλοι, και μετά οι γκόμενες. Ποτέ σας μην πληγώστε συγγενικά σας πρόσωπα και κολλητούς για οποιαδήποτε (η οποία μπορεί και να μη σας κάτσει στην τελική ή να σας αφήσει μετά από κάποιον καιρό). Αυτή θα φύγει, οι φίλοι θα μείνουν για πάντα ;)
Μη γλύφεσαι τα ίδια και πιο σκατά αναπαράγετε κι εσεις
δεν εχουν αναγκη εχουν πολυ λιπος....
υγ αμα κατεβω αθηνα θα σου ρθω απο κοντα για σπεσιαλ ποδολαγνεια....
Eίδες που μαλακίζεσαι ιντερνετικώς ?
Ξεκίνα το γαμήσι...ακόμη κ με emoticons...θα δεις τη διαφορά...;)