You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οι μαμαδες φταινε που κανανε κομπλεξικα κοριτσακια και φλωρους γιους που στα τριαντασαραντα τους μενουν με τη μαμα και το μπαμπα και τα βρισκουν ολα μαγειρεμενα, σιδερωμενα και πλυμμενα.....γιατι αν οι μαμαδες δημιουργησανε ανοργασμικες ελληνιδες και κομπλεξικες (δεν διαφωνω) δημιουργησανε παραλληλα και την αντιστοιχη παστα αντρων που θα τις τρωει στη μουρη αδιαμαρτυρητα ή διαμαρτυρομενα (αναλογως) εκτος αν ολοι αυτοι οι αντρες προερχονται απο αλλες οικογενειες.....οχι...ολοι απο τις ιδιες μανουλες και οικογενειες (περιπου) προερχομαστε....
για να τελειωσω........για ολα φταιει η περιβοητη τζενερεισιον εξ που υποτιθεται θα εκπολιτιζαν την ψωροκωσταινα......κωστοπουλοι και σια που πηραν τον αντρα και τον εκαναν τρεντι αδερφη να κοπτεται για την μαρκα ρουχου που θα βαλει και την ενυδατικη κρεμουλα προσωπου και πηραν την γυναικα και την εκαναν νταλικιερη που σε λιγα χρονια θα νομιζει οτι μπορει να κανει παιδια μονη της.......εντ οφ στορι.....
και κατι τελευταιο προς ολους.......ειναι πολυ ευκολο να το παιζουμε ολοι ευρωπαιοι και να μας "βρωμαει" η συμπεριφορα του ταδε ή του δεινα (αντρα ή γυναικα).....κατα την αποψη μου ομως θα ειμαστε για πολλα πολλα ακομα χρονια οι φτωχοι συγγενεις νεοπλουτοι νεοβλαχοι νεοελληνες που νομιζουν οτι κατι εχουν κανει και θα κυκλοφορουν με την ιδια νοοτροπια της διαφημισουλας τοτε "παπουτσακι? εισαγωμενο"....ποσο μα ποσο μεσα εχει πεσει η συγκεκριμενη διαφημιση....στα λογια ειμαστε ολοι πρωτοι........τον αντρα ή τη γυναικα μας ομως τελικα τον θελουμε οσο κομπλεξικα μας εχει μεγαλωσει αυτη η κομπλεξικη κοινωνια και οσο κομπλεξικα συμπεριφερομαστε οι ιδιοι πουλωντας "μουρη" και "εξευρωπαισμενη" συμπεριφορα ενω ειμαστε πιο βλαχοι και απο τους βλαχους....
για να τελειωσω........για ολα φταιει η περιβοητη τζενερεισιον εξ που υποτιθεται θα εκπολιτιζαν την ψωροκωσταινα......κωστοπουλοι και σια που πηραν τον αντρα και τον εκαναν τρεντι αδερφη να κοπτεται για την μαρκα ρουχου που θα βαλει και την ενυδατικη κρεμουλα προσωπου και πηραν την γυναικα και την εκαναν νταλικιερη που σε λιγα χρονια θα νομιζει οτι μπορει να κανει παιδια μονη της.......εντ οφ στορι.....
και κατι τελευταιο προς ολους.......ειναι πολυ ευκολο να το παιζουμε ολοι ευρωπαιοι και να μας "βρωμαει" η συμπεριφορα του ταδε ή του δεινα (αντρα ή γυναικα).....κατα την αποψη μου ομως θα ειμαστε για πολλα πολλα ακομα χρονια οι φτωχοι συγγενεις νεοπλουτοι νεοβλαχοι νεοελληνες που νομιζουν οτι κατι εχουν κανει και θα κυκλοφορουν με την ιδια νοοτροπια της διαφημισουλας τοτε "παπουτσακι? εισαγωμενο"....ποσο μα ποσο μεσα εχει πεσει η συγκεκριμενη διαφημιση....στα λογια ειμαστε ολοι πρωτοι........τον αντρα ή τη γυναικα μας ομως τελικα τον θελουμε οσο κομπλεξικα μας εχει μεγαλωσει αυτη η κομπλεξικη κοινωνια και οσο κομπλεξικα συμπεριφερομαστε οι ιδιοι πουλωντας "μουρη" και "εξευρωπαισμενη" συμπεριφορα ενω ειμαστε πιο βλαχοι και απο τους βλαχους....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν ειμαστε βλαχοι μουνιτσα, ανατολιτες ειμαστε.. ανατολιτες που μας φυτευουν στο κεφαλι σιγα σιγα οτι ειμαστε ευρω-πέη, το οποιο σε συνδυασμο με τη μηδενικη καλλιεργεια της ψυχης και του πνευματος εχει τα αποτελεσματα που αναφερεις. γι αυτο λοιπον μην εκνευριζεσαι οταν καποια παληκαρια αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες..
ομοιως δεν γουσταρουν και τη νοοτροπια των ελληνων.
ομοιως δεν γουσταρουν και τη νοοτροπια των ελληνων.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Την κραταω την τελευταια σου προταση και ελπιζω οτι ισχυει.....γιατι αυτο που βλεπω ειναι μια γκλαμουρ ευρωπαικη συμπεριφορα που κατηγορει τον αποδιοπομπαιο τραγο......και ποιος ειπε οτι αυτη η βλαχογκλαμουρια η ευρωπαικη ειναι θελγητρο? και ποιος ειπε οτι αυτο ειναι κατι καλο?
οι συγκεκριμενες φολες τις οποιες περιγραφουν ολα τα αγορακια εδω μεσα (και δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα τους) προφανως βρισκουν την αναλογη συμπεριφορα και τα κανουν.....η κομπλεξικια φλωρογκομενα με τον κομπλεξικο τρεντι νεοπλουτο φλωρογκομενο......
μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι ετσι και να συνειδητοποιουσαν οτι μουσακας και παστιτσιο με λαχανακια βρυξελλων και φιλε μινιον δεν κολλανε και ας χτυπανε τον κωλο τους κατω
οι συγκεκριμενες φολες τις οποιες περιγραφουν ολα τα αγορακια εδω μεσα (και δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα τους) προφανως βρισκουν την αναλογη συμπεριφορα και τα κανουν.....η κομπλεξικια φλωρογκομενα με τον κομπλεξικο τρεντι νεοπλουτο φλωρογκομενο......
μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι ετσι και να συνειδητοποιουσαν οτι μουσακας και παστιτσιο με λαχανακια βρυξελλων και φιλε μινιον δεν κολλανε και ας χτυπανε τον κωλο τους κατω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το ξερεις καλα οτι ισχυει η τελευταια μου προταση, αλλωστε ημουν ισως απο τους πρωτους στο φορουμ που μιλησα για τους ''αντρες-λουκουμαδες''..
μην κολλας ομως στην τελευταια μου προταση, αυτη εχει ισχυ μεσα στο ολο πακετο.
μην κολλας ομως στην τελευταια μου προταση, αυτη εχει ισχυ μεσα στο ολο πακετο.
Οι μαμαδες φταινε που κανανε κομπλεξικα κοριτσακια και φλωρους γιους που στα τριαντασαραντα τους μενουν με τη μαμα και το μπαμπα και τα βρισκουν ολα μαγειρεμενα, σιδερωμενα και πλυμμενα.....γιατι αν οι μαμαδες δημιουργησανε ανοργασμικες ελληνιδες και κομπλεξικες (δεν διαφωνω) δημιουργησανε παραλληλα και την αντιστοιχη παστα αντρων που θα τις τρωει στη μουρη αδιαμαρτυρητα ή διαμαρτυρομενα (αναλογως) εκτος αν ολοι αυτοι οι αντρες προερχονται απο αλλες οικογενειες.....οχι...ολοι απο τις ιδιες μανουλες και οικογενειες (περιπου) προερχομαστε....
Πολύ σωστά όλα mounitsa + 400 χρόνια Τουρκοκρατία
Οι μαμαδες φταινε που κανανε κομπλεξικα κοριτσακια και φλωρους γιους που στα τριαντασαραντα τους μενουν με τη μαμα και το μπαμπα και τα βρισκουν ολα μαγειρεμενα, σιδερωμενα και πλυμμενα.....
δεν διαφωνω με αυτα που λες κατα βαση, αλλα οταν εχεις κατσει 5 χρονια πανεπιστημιο και βγαινεις στην αγορα εργασιας και σου δινουν 1000-1200 ευρα, πως θα πας να μεινεις μονος σου? η μονη λυση ειναι να βρεις συγκατοικο αλλα στην Ελλαδα δεν ξερω γιατι δεν παιζει πολυ αυτο το συστημα.
Να σημειωσω οτι εγω ξενιτευτικα γι αυτο τον λογο, γιατι δεν υπηρχε πιθανοτητα να τα καταφερω να πιασω σπιτι μονος δεδομενων των οικονομικων συνθηκων στην Ελλαδα. Ντρεπομουνα λιγο να ειμαι 27 και να μενω ακομα με την μαμα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν διαφωνω με αυτα που λες κατα βαση, αλλα οταν εχεις κατσει 5 χρονια πανεπιστημιο και βγαινεις στην αγορα εργασιας και σου δινουν 1000-1200 ευρα, πως θα πας να μεινεις μονος σου? η μονη λυση ειναι να βρεις συγκατοικο αλλα στην Ελλαδα δεν ξερω γιατι δεν παιζει πολυ αυτο το συστημα.
υπαρχει και αλλη λυση που ομως ο νεοελληνας δεν θελει ουτε να την σκεφτεται. να δουλευεις περισοτερο απ τους αλλους και απ το συνηθισμενο (διοτι παρεπιπτοντως προκοπη διαφορετικα δεν γινεται). βεβαια αυτο δεν μπορει να το δεχτει, ουτε καν να το καταλαβει ο ανθρωπος των 20-22-26-28 ετων ο οποιος τον ξυπναει στις 11 το πρωι ο μπαμπας ή η μαμα του για να πιει την φρεσκοστυμενη πορτοκαλαδα του και να συνεχισει τον υπνακο του.
Να σημειωσω οτι εγω ξενιτευτικα γι αυτο τον λογο, γιατι δεν υπηρχε πιθανοτητα να τα καταφερω να πιασω σπιτι μονος δεδομενων των οικονομικων συνθηκων στην Ελλαδα. Ντρεπομουνα λιγο να ειμαι 27 και να μενω ακομα με την μαμα.
Ρε φίλε σοβαρά μιλάς ότι με 1200 ? δε ν μπορείς να μείνεις μόνος σου. Έμένα μόνος μου ακόμα κι όταν ήμουνα 29 και έβγαζα 700.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιαυτο λεω και ξαναλεω οτι η ελλαδα ειναι η ψωροκωσταινα οπου ολοι το παιζουν μαγκες γκλαμουρατοι μοδατοι και τρεντι με τα λεφτα των αλλων, χωρις να εχουν την δικια τους αυτονομια και ουσιαστικα εξαρτωμενοι απο το τι θα πει η οικογενεια, οι φιλοι, οι γνωστοι ΑΣΧΕΤΩΣ που το παιζουν και καλα ανεξαρτητοι.......ολοι γνωριζουν ποιος ειναι ο Hugo Boss αλλα ολοι περιμενουν να φτασουν τα 30 για να βγαλουν το πρωτο φραγκο.....στο εξωτερικο τα παιδια 18 χρονων φευγουν απο το σπιτι και δουλευουν παραλληλα με τις σπουδες......στην ελλαδα σε τι ποσοστο γινεται αυτο? ολοι εχουν ή θελουν το αμαξι το φτιαγμενο με τις χοανες, τα προβολακια, τα ηχοσυστηματα, τα σεα τα μεα αλλα κατα ταλλα μενουν με τη μαμα και το μπαμπα.....οχι φιλε μου να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι, να μην πας για καφε στην "πλατεια" και να μην πας στα μπουζουκια αλλα να απογαλακτηστεις και να μεινεις μονος σου να αναλαβεις τις ευθυνες σου........ολοι γουσταρουν τις παρτουζες, το τριο, το κερατο, τις πτανες, τις ανωμαλιες, τα βιτσια, το red district light και τον "ευρωπαισμο" και την "ανεση" των ευρωπαιων αλλα με τραγικη ειρωνια θελουν την κοπελα τους τυπο και υπογραμμο, πιστη φυσικα,οσο το δυνατον απειρη (ισως και παρθενα), νοικοκυρα και το μονο τριο που δεχονται ειναι με αλλη μια γυναικα (και φυσικα οχι οταν εχουν σοβαρη σχεση με καποια) κτλ κτλ κτλ........οταν ολοι κατα ταλλα ζηλευουν τα swingers parties...ποσοι ομως εχουν το στομαχι να δουν τη γυναικα τους να πηδιεται με ενα σωτο ασχετους?οχι φιλε μου......αντι να συμπεριφερεσαι σα λιγουρης ή σαν κομπλεξικος να πας να δεις πως συμπεριφερεται ο αντιστοιχος ευρωπαιος γκομενος που εχει την αντιστοιχη ευρωπαια γκομενα τη οποια εσυ λιγουρευεσαι καθε καλοκαιρι...ε οχι ρε παιδια.....αυτο ειναι κοροιδια μες τα μουτρα μας δηλαδη.......για να ξεκαβαλλαμε ενας ενας το καλαμι....το αυτο ισχυει για ολα τα φυλα και ολες τις ηλικιες....
και για αλλη μια φορα καταρα στον κωστοπουλο και τους ομοιους του........
mounitsa πολύ ωραία τα λες σήμερα(?)
Κι εγώ για ιδιωτικούς/ελ επαγγελαματίες μιλάω και να μην παραθέσω ωράρια
Έχω την εντύπωση όμως giorgospapa ότι εμείς που δουλεύουμε παραπάνω για το κάτι παραπάνω(...) - και από ότι έχω καταλάβει είναι αρκετοί στο fotum + σοβαρά σκεπτόμενοι - τα καταναλώνουμε με τις κυρίες, για να στανιάρουμε κόντρα σε όλη αυτή την απαξίωση.
σορρυ φιλε αλλα δεν μιλαω για δημοσιους υπαληλους. ξερεις περιπου τι ωραρια παιζουν στις ιδιωτικες εταιριες η σε ελευθερους επαγγελματιες?
Υπαρχει και πολυς κσοσμος που δουλευει και ΣΚ.
Κι εγώ για ιδιωτικούς/ελ επαγγελαματίες μιλάω και να μην παραθέσω ωράρια
υπαρχει και αλλη λυση που ομως ο νεοελληνας δεν θελει ουτε να την σκεφτεται. να δουλευεις περισοτερο απ τους αλλους και απ το συνηθισμενο (διοτι παρεπιπτοντως προκοπη διαφορετικα δεν γινεται). βεβαια αυτο δεν μπορει να το δεχτει, ουτε καν να το καταλαβει ο ανθρωπος των 20-22-26-28 ετων ο οποιος τον ξυπναει στις 11 το πρωι ο μπαμπας ή η μαμα του για να πιει την φρεσκοστυμενη πορτοκαλαδα του και να συνεχισει τον υπνακο του.
Έχω την εντύπωση όμως giorgospapa ότι εμείς που δουλεύουμε παραπάνω για το κάτι παραπάνω(...) - και από ότι έχω καταλάβει είναι αρκετοί στο fotum + σοβαρά σκεπτόμενοι - τα καταναλώνουμε με τις κυρίες, για να στανιάρουμε κόντρα σε όλη αυτή την απαξίωση.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Θα συμφωνησω-Εμενα Βουδαπεστη και εκει ολες οι κοπελες βριζαν τα αγορια(φλωροι-μικρα παιδια-δεν κανουν καμακι-δεν γαμανε)και γουσταραν Ελληνες.Οσον αφορα τον τουριστα δεχεται να του πηδανε τη γκομενα(καποιοι)Ο Ελληνας εχει πολυ εγωισμο και δεν τα σηκωνει αυτα-Για αυτο τραβαμε οτι τραβαμε-Απο υπερμετρη δηομκρατια και αναρχια.Περηφανια που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της.Και μετα ερχονται κατηγορια προδοτων Ελληναραιων(Ευαγγελατε μουνοπανο εσυ και η κατινα σου)που τα κανουν σκατα στην πλατη ολων των αλλωνΓιαυτο λεω και ξαναλεω οτι η ελλαδα ειναι η ψωροκωσταινα οπου ολοι το παιζουν μαγκες γκλαμουρατοι μοδατοι και τρεντι με τα λεφτα των αλλων, χωρις να εχουν την δικια τους αυτονομια και ουσιαστικα εξαρτωμενοι απο το τι θα πει η οικογενεια, οι φιλοι, οι γνωστοι ΑΣΧΕΤΩΣ που το παιζουν και καλα ανεξαρτητοι.......ολοι γνωριζουν ποιος ειναι ο Hugo Boss αλλα ολοι περιμενουν να φτασουν τα 30 για να βγαλουν το πρωτο φραγκο.....στο εξωτερικο τα παιδια 18 χρονων φευγουν απο το σπιτι και δουλευουν παραλληλα με τις σπουδες......στην ελλαδα σε τι ποσοστο γινεται αυτο? ολοι εχουν ή θελουν το αμαξι το φτιαγμενο με τις χοανες, τα προβολακια, τα ηχοσυστηματα, τα σεα τα μεα αλλα κατα ταλλα μενουν με τη μαμα και το μπαμπα.....οχι φιλε μου να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι, να μην πας για καφε στην "πλατεια" και να μην πας στα μπουζουκια αλλα να απογαλακτηστεις και να μεινεις μονος σου να αναλαβεις τις ευθυνες σου........ολοι γουσταρουν τις παρτουζες, το τριο, το κερατο, τις πτανες, τις ανωμαλιες, τα βιτσια, το red district light και τον "ευρωπαισμο" και την "ανεση" των ευρωπαιων αλλα με τραγικη ειρωνια θελουν την κοπελα τους τυπο και υπογραμμο, πιστη φυσικα,οσο το δυνατον απειρη (ισως και παρθενα), νοικοκυρα και το μονο τριο που δεχονται ειναι με αλλη μια γυναικα (και φυσικα οχι οταν εχουν σοβαρη σχεση με καποια) κτλ κτλ κτλ........οταν ολοι κατα ταλλα ζηλευουν τα swingers parties...ποσοι ομως εχουν το στομαχι να δουν τη γυναικα τους να πηδιεται με ενα σωτο ασχετους?οχι φιλε μου......αντι να συμπεριφερεσαι σα λιγουρης ή σαν κομπλεξικος να πας να δεις πως συμπεριφερεται ο αντιστοιχος ευρωπαιος γκομενος που εχει την αντιστοιχη ευρωπαια γκομενα τη οποια εσυ λιγουρευεσαι καθε καλοκαιρι...ε οχι ρε παιδια.....αυτο ειναι κοροιδια μες τα μουτρα μας δηλαδη.......για να ξεκαβαλλαμε ενας ενας το καλαμι....το αυτο ισχυει για ολα τα φυλα και ολες τις ηλικιες....
σορρυ αλλα με 700 κανεις τι? 150-200 νοικι - 200 φαγητο - 100 λογαρισμους (κινητο-φως-νερο). Μια χαρα ως εδω. Σου μενουν 200 για να βγεις να ξεσκασεις λιγο 2-3 φορες το μηνα (και οχι σπαταλες), να πληρωσεις γιατρους (αν χρειαστει και μακρυα απο μας), και μετα δεν συζηταμε αν εχεις αυτοκινητο η εστω μηχανη. Βεβαια δεν μενει και τιποτα αν θες να κανεις ενα δωρακι μικρο σε κανα φιλο η στην οικογενεια, να αγορασεις κανα ρουχο οχι για φιγουρα αλλα απο αναγκη κτλ κτλ. Βεβαια δεν συζηταμε για πολυτελειες οπως διακοπες στο χωριο του μπαμπα η της μαμας που ειναι παντα πιο φθηνα.
peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω παντως θα γουσταρα να με περιμενει η πορτοκαλαδιτσα καθε πρωι ετοιμη, να μην εχω να πληρωνω καθε μηνα ενοικιο-δανειο,καθε ενα-δυο μηνες ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ,ΣΧΟΛΕΙΟ,ΚΑΡΤΕΣ,ΕΠΑ,ΚΛΠ.Και να τρωω με τις γκομενες λιγα περισοτερα απο αυτα που βγαζω γιατι οταν ζοριστω θα <δανειστω> απο τους γονεηδες τους καλυτερους αιμοδοτες της οικουμενης.ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ.
μουνίτσα συμφωνώ μαζί σου. Προχωράς ένα στάδιο παραπέρα αυτό που ορισμένοι από εμάς είχαν αναφέρει λέγοντας "φταίνε και οι έλληνες άντρες για την κατάσταση".
Δε φταίει ο κωστόπουλος αν βρήκε κοινό πρόθυμο να ακολουθήσει κατα γράμμα όσες μαλακείες έλεγαν οι διάφοροι υπάλληλοί του μέσα από τα έντυπά του. Φταίει η έλλειψη παιδείας, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, το κόμπλεξ που έχουμε σα λαός που μας θέλει πιο έξυπνους, πιο όμορφους, πιο μάγκες. Και έχουμε καταλήξει καρπαζοεισπράκτορες πιστεύοντας ότι αυτό γίνεται γιατί μας...ζηλεύουν.
Το έχει πει ο Νίκος Δήμου - ο έλληνας κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει πάντα το μεγαλέξανδρο. ποτέ τον καραγκιόζη.
Ψώνια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Φτάσαμε όμως στο σημείο πια να αισθάνεσαι πολύ μόνος ή παράξενος αν δεν είσαι και εσύ μια ρέπλικα των ηλιθίων που παρελαύνουν καθημερινά από την τηλεόραση. Το να ξεφεύγεις από το καλούπι των αδερφίστικων πρότυπων, της ελάχιστης προσπάθειας (ντάξει μωρέεε) και του ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ κοινού παρονομαστή θεωρείται σχεδόν κάτι παρα φύσει.
Οι ελληνίδες έχουν τους έλληνες που τους αξίζει, και το αντίστροφο.
Όποιος και όποια ξεφεύγει από τον κανόνα της χαζοχαρούμενης μετριότητας που μας έχει πλημμυρίσει έχει 2 επιλογές - να μονάσει ή να στραφεί σε άλλες αγορές.
Δε φταίει ο κωστόπουλος αν βρήκε κοινό πρόθυμο να ακολουθήσει κατα γράμμα όσες μαλακείες έλεγαν οι διάφοροι υπάλληλοί του μέσα από τα έντυπά του. Φταίει η έλλειψη παιδείας, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, το κόμπλεξ που έχουμε σα λαός που μας θέλει πιο έξυπνους, πιο όμορφους, πιο μάγκες. Και έχουμε καταλήξει καρπαζοεισπράκτορες πιστεύοντας ότι αυτό γίνεται γιατί μας...ζηλεύουν.
Το έχει πει ο Νίκος Δήμου - ο έλληνας κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει πάντα το μεγαλέξανδρο. ποτέ τον καραγκιόζη.
Ψώνια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Φτάσαμε όμως στο σημείο πια να αισθάνεσαι πολύ μόνος ή παράξενος αν δεν είσαι και εσύ μια ρέπλικα των ηλιθίων που παρελαύνουν καθημερινά από την τηλεόραση. Το να ξεφεύγεις από το καλούπι των αδερφίστικων πρότυπων, της ελάχιστης προσπάθειας (ντάξει μωρέεε) και του ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ κοινού παρονομαστή θεωρείται σχεδόν κάτι παρα φύσει.
Οι ελληνίδες έχουν τους έλληνες που τους αξίζει, και το αντίστροφο.
Όποιος και όποια ξεφεύγει από τον κανόνα της χαζοχαρούμενης μετριότητας που μας έχει πλημμυρίσει έχει 2 επιλογές - να μονάσει ή να στραφεί σε άλλες αγορές.
μαλλον κανεις (οχι εσυ - γενικα λεμε) ασκητικη ζωη γιατι το "χαλαρα" δυσκολευομαι λιγο να το φανταστω. Τι να σου πω δεν ξερω ο καθενας οπως μπορει αν και εγω νομιζα οτι ειμαι ολιγαρκης
Οσο για τα 700 πριν χρονια φυσικα και φταναν μη σου πω οτι ησουν και βασιλιαςςςςςςς (οπως λεει και η Σμαραγδα)
Οι υπολοιποι τι λετε?
Οσο για τα 700 πριν χρονια φυσικα και φταναν μη σου πω οτι ησουν και βασιλιαςςςςςςς (οπως λεει και η Σμαραγδα)
Οι υπολοιποι τι λετε?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Στο εξωτερικο μπορεις να βαλεις ακομα και οικογενεια σπιτι σου(αν το σπιτι ειναι δικο σου)και να παιρνεις το νοικι.Στο Μιλανο ειχα συναντησει μια τετοια περιπτωση απο 2 αδερφια απο το Περου που νοικιαζανε το δωματιο τους(μια τρυπα-ατομικο δωματιο)για οικογενεια απο την Ουκρανια?(πατερας-μανα-μωρο παιδι).Καντο εδω αν μπορεις και στα ''φρυδια'' σου μετα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις