Νέα

Τα γαμήσια που δεν κάναμε (ηθελημένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Ακολούθησε ο παρακατω  διαλογος.

ΕΓΩ: Με έκανες να γελάω για ώρα...
ΑΥΤΗ:Χαιρομαι γι αυτο το χω συχνα κανω τους αλλους να χαμογελανε εσενα ομως γιατι σε εκανα?
ΕΓΩ:Γιατί αφού καταβάθος όλες οι γυναίκες εκείνο που πραγματικά θέλετε ειναι να γαμηθείτε με έναν πραγματικό άντρα κάθεστε και γράφετε τέτοια πράγματα και μετά απο όλο αυτά, λέτε ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί άντρες; 
ΑΥΤΗ:Εγω δεν ειμαι απ αυτες που λενε οτι δεν υπαρχουν πραγματικοι αντρες απο εκει κ περα ο συγκεκριμενος τυπος οντως ειχε πολυ διαπεραστικο βλεμμα απ αυτα που δεν συναντας ευκολα....το αν θα μου εβγαζε να πηδηχτω μαζι του δεν το ξερω σιγουρα ομως θα διεθετα χρονο μαζι του να πιουμε ενα καφε κ να μιλησουμε ....τωρα αφου εσυ ξερεις ολες της γυναικες μπραβο σου θα πρεπει μα γραφτεις στο βιβλιο γκινες
ΕΓΩ:Εχεις καποιον αριθμο viber ωστε να μιλησουμε σαν ανθρωποι;
ΑΥΤΗ:Καλησπερα ο αριθμος viber ειναι 6981.....

υπαρχει αριθμος viber ?  :S :think:

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Μερικες ακόμα παρατηρήσεις:

Φυσικά και δεν έστειλα μόνο σε αυτην.
Εστειλα σε καμια δεκαρια και μου απάντησαν όλες. Ολες. (τουλάχιστον στο αρχικο μου μήνυμα.)
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό όταν καθεμιά απο αυτες δεχεται καμια 50ρια μηνύματα την μερα; Και δεν απαντάει ούτε στο 10%;
Οτι κάτι σωστό έκανα, ότι κάποιον κάλο πάτησα. Ότι την ώρα που αυτες ματαια ψάχνουν τον μουσατο χιπτερ ή τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, καποιες άλλες γαμιούνται και γαμιούνται καλά....
Αυτό.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36

Εστειλα σε καμια δεκαρια και μου απάντησαν όλες. Ολες. (τουλάχιστον στο αρχικο μου μήνυμα.)
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό όταν καθεμιά απο αυτες δεχεται καμια 50ρια μηνύματα την μερα; Και δεν απαντάει ούτε στο 10%;
Οτι κάτι σωστό έκανα, ότι κάποιον κάλο πάτησα. Ότι την ώρα που αυτες ματαια ψάχνουν τον μουσατο χιπτερ ή τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, καποιες άλλες γαμιούνται και γαμιούνται καλά....
Αυτό.

τυπε εισαι κι εσυ πολυ σκληρος χυστης σαν τον τυπο σαββιδη    :S :S :S

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21

Αυτό.

1) Ναι κάποιες γαμιούνται και γαμιούνται πολύ, συνήθως είναι αυτές που δεν το περιμένεις. Κάτι μέτριες ή girl next door ενώ άλλες που τις βλέπεις στο δρόμο και λες "Αυτή παίζει να έχει διαφορετικό κάθε βδομάδα" έχουν να κάνουν σεξ 6μηνο+.

2) Το ότι πήρες τηλ δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ... Αν  έχεις ένα conversion rate των τηλεφώνων σε σεξ πάνω από 10% είσαι καλά. Άλλες δίνουν ψεύτικο αριθμό,άλλες δεν απαντούν και άλλες απλά δεν βγαίνουν μαζί σου ή αν βγουν δεν προχωρούν. Γι αυτό δίνω εγώ πάντα το τηλέφωνο μου. Αν η άλλη ενδιαφέρεται θα μου στείλει και θα βγούμε standard, αλλιώς επόμενη  ;)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Όλες.
Όλες συγκατατέθηκαν να μου ανοίξουν τα πόδια τους απ' την πρώτη στιγμή, γιατί όταν "παίζω", δεν παίζω.
Βέβαια προϋπήρχε μια ανταπόκριση κι απ' την άλλη πλευρά, δεν είμαι καρατέκα να σπάω τοίχους με κουτουλιές.

Αυτά σχετικά με τις περιπτώσεις όπου ενεργοποιήθηκε η βούλησή μου, γιατί υπήρξαν και περιπτώσεις που έπαιξα χωρίς πραγματική βούληση κι έκανα μια τρύπα στο νερό.

Η βούληση, γράφει ο Σπινόζα, δεν ταυτίζεται με την όρεξη, το ορέγεσθαι, αλλά με την αντίληψη, το σντιλαμβάνεσθαι, το οποίο και θεώρησε άπειρο σε αντίθεση με την καρτεσιανή φιλοσοφία που απέδωσε το κατηγόρημα του απείρου στην υπαγόμενη στην όρεξη βούληση. Η βούληση, ισχυρίζεται περαιτέρω, δεν είναι τίποτα άλλο απ' την ικανότητα να καταφάσκουμε τα πράγματα. Διότι τι άλλο κάνουμε όταν φανταζόμαστε έναν καρχαρία με φτερά, απ' το να καταφάσκουμε φτερά για έναν καρχαρία;

Μπροστά στην ισχυρή βούληση κατ' αυτή την έννοια, μπροστά σ' αυτή την ολοκληρωτική κατάφαση που μπορεί ν' αντιληφθεί οποιαδήποτε γυναίκα στον άντρα που τη διεκδικεί, παραδίδονται όλες αμαχητί.

Γιατί η γυναίκα έχει φτιαχτεί για να λέει μόνο ναι.
Δεν είναι μίζερες σαν τους άντρες.

Η πατριαρχία τις κάνει μίζερες, στο βαθμό που αφομοιώνουν χιλιετηρίδες καταπίεσης και την αναπαράγουν εφιαλτικά.
ΤΥΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ & ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΛΙΓΟ..
ΛΙΤΟΣ-ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ..
ΑΛΦΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ..
ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ..
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt Κ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ & ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ..
ΟΙ ΨΩΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΚΟΝΤΑΙ(ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥ Η ΕΝΤΟΛΗ)ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ(ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Κ ΠΑΛΙ)ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ-ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ..
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
Ακολούθησε ο παρακατω  διαλογος.

ΕΓΩ: Με έκανες να γελάω για ώρα...
ΑΥΤΗ:Χαιρομαι γι αυτο το χω συχνα κανω τους αλλους να χαμογελανε εσενα ομως γιατι σε εκανα?
ΕΓΩ:Γιατί αφού καταβάθος όλες οι γυναίκες εκείνο που πραγματικά θέλετε ειναι να γαμηθείτε με έναν πραγματικό άντρα κάθεστε και γράφετε τέτοια πράγματα και μετά απο όλο αυτά, λέτε ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί άντρες; 
ΑΥΤΗ:Εγω δεν ειμαι απ αυτες που λενε οτι δεν υπαρχουν πραγματικοι αντρες απο εκει κ περα ο συγκεκριμενος τυπος οντως ειχε πολυ διαπεραστικο βλεμμα απ αυτα που δεν συναντας ευκολα....το αν θα μου εβγαζε να πηδηχτω μαζι του δεν το ξερω σιγουρα ομως θα διεθετα χρονο μαζι του να πιουμε ενα καφε κ να μιλησουμε ....τωρα αφου εσυ ξερεις ολες της γυναικες μπραβο σου θα πρεπει μα γραφτεις στο βιβλιο γκινες
ΕΓΩ:Εχεις καποιον αριθμο viber ωστε να μιλησουμε σαν ανθρωποι;
ΑΥΤΗ:Καλησπερα ο αριθμος viber ειναι 6981.....
Οοο υυεεααα

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
ΤΥΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ & ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΛΙΓΟ..
ΛΙΤΟΣ-ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ..
ΑΛΦΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ..
ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ..
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt Κ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ & ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΗΤΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ..
ΟΙ ΨΩΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΚΟΝΤΑΙ(ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥ Η ΕΝΤΟΛΗ)ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ(ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Κ ΠΑΛΙ)ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ-ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ..
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ..
Δεν έχεις άδικο. Περίμενα και άλλες ιστορίες αλλά αυτό δεν έγινε. Μάλλον εγώ φταίω. Και για αυτό σταματάω.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
τυπε εισαι κι εσυ πολυ σκληρος χυστης σαν τον τυπο σαββιδη    :S :S :S

Μπα εγώ «πετάω χαρταετό όλη μέρα», ο Σαββίδης είναι αυθεντικός και παρότι διαφωνώ σε πολλά τον προτιμώ από κάποιους άλλους...

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μπα εγώ «πετάω χαρταετό όλη μέρα», ο Σαββίδης είναι αυθεντικός και παρότι διαφωνώ σε πολλά τον προτιμώ από κάποιους άλλους...

Τώρα θυμήθηκα αυτό που είχε πει η Μαλβίνα Κάραλη στον Τσιτσάνη για να εκφράσει τον άμετρο θαυμασμό της: μου αρέσετε γιατί είστε αυθεντικός - για να της απαντήσει ο Τσιτσάνης: - κοπέλα μου το αυθεντικός δεν λέει κάτι, και μια πορδή είναι αυθεντική...

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μην παρεξηγηθώ δεν υπονοώ κάτι για τον Σαββίδη, αλλά για τον χαρακτηρισμό του αυθεντικού όπου κι αν αποδίδεται.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τώρα θυμήθηκα αυτό που είχε πει η Μαλβίνα Κάραλη στον Τσιτσάνη για να εκφράσει τον άμετρο θαυμασμό της: μου αρέσετε γιατί είστε αυθεντικός - για να της απαντήσει ο Τσιτσάνης: - κοπέλα μου το αυθεντικός δεν λέει κάτι, και μια πορδή είναι αυθεντική...

Ο Τσιτσάνης μάλλον ψάρευε κοπλιμέντα...

Καμιά φορά μια βροντερή πορδή είναι καλύτερη από κάποιους/ες που κυκλοφορούν χεσμένοι και δεν σφυρίζουν αδιάφορα - και γι αυτό προτιμητέα.

Γι αυτό ίσως και ο Νιλ Στράους στο βιβλίο του «Το παιχνίδι» έγραφε ότι δεν έχει και πολύ σημασία το τι θα πεις σε μια γκόμενα όταν την πρωτογνωρίζεις.

Έτσι κι αλλιώς έγραφε, οι γκόμενες μυρίζονται από χιλιόμετρα μακριά τις προθέσεις σου. Επομένως από το να πει κάποιος «γεια σου, τι κάνεις» που το ακούνε χίλιες φορές τη μέρα - από τύπους που εκείνο που θέλουν πραγματικά να πουν (αλλά δεν τολμάν) είναι: «για σου θέλω να σε γαμήσω»,- ακόμα και μια πορδή είναι προτιμότερη!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ο Τσιτσάνης μάλλον ψάρευε κοπλιμέντα...

Καμιά φορά μια βροντερή πορδή είναι καλύτερη από κάποιους/ες που κυκλοφορούν χεσμένοι και δεν σφυρίζουν αδιάφορα - και γι αυτό προτιμητέα.

Γι αυτό ίσως και ο Νιλ Στράους στο βιβλίο του «Το παιχνίδι» έγραφε ότι δεν έχει και πολύ σημασία το τι θα πεις σε μια γκόμενα όταν την πρωτογνωρίζεις.

Έτσι κι αλλιώς έγραφε, οι γκόμενες μυρίζονται από χιλιόμετρα μακριά τις προθέσεις σου. Επομένως από το να πει κάποιος «γεια σου, τι κάνεις» που το ακούνε χίλιες φορές τη μέρα - από τύπους που εκείνο που θέλουν πραγματικά να πουν (αλλά δεν τολμάν) είναι: «για σου θέλω να σε γαμήσω»,- ακόμα και μια πορδή είναι προτιμότερη!

Ρε συ malcolm πες τη γνώμη σου ελεύθερα.
Τη δική σου γνώμη.

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Όλα τα παιδιά γεννιούνται «άγρια» και «εκπαιδεύονται» να γίνουν «ήμερα». Επιπροσθέτως στην Ελλάδα με το μητριαρχικό μοντέλο να κυριαρχεί τα αγόρια από παιδιά, «εκπαιδεύονται» να γίνουν αύριο ευνουχισμένοι άντρες.
Όσοι -λίγοι είναι η αλήθεια- καταφέρνουν και ξεφεύγουν από αυτό το πρότυπο καταφέρνουν τελικά να γίνουν πολύ επιθυμητοί στις πραγματικές γυναίκες - αν και τρώνε άπειρο μπούλινγκ από τις μέτριες, χοντρές, κομπλεξικές κλπ που στην χώρα μας αφθονούν, γιατί πολύ απλά τους χαλάει η «σούπα» που βγαίνει έξω από το πρότυπο του: Πατρίς - θρησκεία - οικογένεια. Κάθε πραγματικός άντρας πρέπει από μικρός να είναι όσο γίνεται πιο ανεξάρτητος και να απαρνηθεί μια σειρά από «προνόμια» που μόνο προνόμια δεν είναι , βλέπε: Το χαρτζιλίκι της μαμάς για να είναι «κάλο παιδί» (δεν υπάρχουν καλά -κακά παιδιά υπάρχουν μόνο καλές και κακές συμπεριφορές), την συνταξούλα της γιαγιάς σήμερα και της μαμάς αύριο για να την γηροκομήσουν (sic), μια νύφη (μαζι με την πρήκα της βεβαίως - βεβαίως) αρεστή έτσι όπως προτάσσει ο στενός οικογενειακός κύκλος και άλλα πολλά....
Έτσι βγαίνουν κομπλεξικά άτομα, που με την σειρά τους θα κάνουν άλλα άτομα στερημένα και ο κύκλος συνεχίζεται αέναα. Και βέβαια όλοι αυτοί που είναι και η πλειοψηφία 70-80% με την σειρά τους ψηφίζουν και πολιτικούς που τους εκφράζουν βλέπε: Τζάμπα μάγκες Τσιπριδες ,Κωνσταντοπούληδες ή άλλους που πουλάνε ιδέες του γνωστού στιλ Πατρις - θρησκεία- οικογένεια (και δέκα γκόμενες -ή αγοράκια για να μην ξεχνιόμαστε...-να τους περιμένουν στην γωνία γιατί ως γνωστό η εξουσία είναι αφροδισιακή. Όσοι τελικά ξεφεύγουν, μεγαλώνοντας βλέποντας αυτό το μαύρο χάλι, ή παίρνουν τον οματιών τους και φεύγουν στο εξωτερικό ή μένουν εδώ υποφέροντας μεχρι να αποχτήσουν απεριόριστο χιούμορ και να γελάνε με τα χάλια μας όλη μέρα και όλη νύχτα!

1) Τι σχέση έχει ο τίτλος με αυτά που έχεις γράψει;

2) Πήγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σε δει ένας ψυχίατρος! Φιλικά το λέω, όχι με άσχημο τρόπο!

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
1) Τι σχέση έχει ο τίτλος με αυτά που έχεις γράψει;

2) Πήγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σε δει ένας ψυχίατρος! Φιλικά το λέω, όχι με άσχημο τρόπο!

Καμία. Απολύτως. Αν έκανες ένα κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα θα καταλάβαίνες.

Αντιγράφω:

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ - Για κάποιο λόγο έχουν συμπτυχθεί τα νήματα. Από δύο σε ένα.

Το αρχικό κείμενο:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;»
Είναι το παρακάτω:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;

Σπεύδω να διευκρινίσω -πριν παρεξηγηθώ- ότι όταν λέω «τσαμπουκά» δεν εννοώ φυσικά την χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας. Ούτε διεκδίκηση της γκόμενας με «τσαμπουκά» από άλλο αρσενικό.
Εννοώ με την συμπεριφορά σας εκείνη, που σας άνοιξε τα πόδια η γκόμενα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και  χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ. Πού «βάλατε γκολ από τα αποδυτήρια».
Διαφορετικά: Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει χωρίς πολλά – πολλά; Και με πιο τρόπο;
Εγώ θυμάμαι δύο τουλάχιστον χαρακτηριστικές περιπτώσεις – και οι δύο με Ελληνίδες.
Έχετε να αναφέρεται κάποια σχετικά παραδείγματα;
Περιμένω τα σχόλια σας.»

Υ.Γ>
Θα πήγαινα πολύ ευχαρίστως, αλλά που να ψάχνεις τώρα!
Μήπως έχεις πρόχειρο να μου δώσεις το τηλέφωνο του δικού σου ψυχιάτρου;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.969
Πόντοι
3.506
Ρε συ malcolm πες τη γνώμη σου ελεύθερα.
Τη δική σου γνώμη.

Ποιά δικιά του γνώμη;;;... αφού κάνει copy/paste κείμενα (συγκαλυμμένου μισογυνισμού) τρίτων από ένα forum αφιερωμένο στο πληρωμένο σεξ, για να γαμήσει...

Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα...

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Πλούτος και ηθική.
Ζούμε σε μία καταναλωτική κοινωνία - σε μια κοινωνία που μετράει ο πλούτος.
Εκτός όμως από τον υλικό πλούτο πόσο πλούσιος είναι ο συναισθηματικός μας κόσμος;
Εδώ θα αναφέρουμε τα γαμήσια που ΔΕΝ κάναμε.
Είτε γιατί ήταν ανήθικα - άτιμα ή δεν θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την περίσταση, είτε γιατί πήγαιναν ενάντια στον δικό μας κώδικα ηθικής.
Το μετανιώσαμε ποτέ;
Κρίνοντας από τα προσωπικά μου βιώματα, για κάθε γαμήσι που (ηθελημένα) έχασα, ένα μικρό μέρος του εαυτού μου πάντα θα μετανιώνει, ένα άλλο μέρος όμως με κάνει και αισθάνομαι υπερήφανος, που φέρθηκα σαν άνθρωπος και που από αυτό το -μη- γαμήσι, βγήκε κάτι καλό...

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Μπορείτε να γράψετε αν θέλετε εδώ και τις δικές σας ιστορίες αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα σχόλιο. Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom