Νέα

Τα γαμήσια που δεν κάναμε (ηθελημένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
παίρνοντας θάρρος από αυτά που γράφεις, μόλις έκανα πυρφοροπέσιμο σε ένα καβλάκι.

Τι λες τύπε;

Διδάσκεις ηθική!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Της έγραψα :

Γιατί δεν απαντάς αφού το ξέρεις ότι σου αρέσω κ απάντησε...

Ορίστε; Λοιπόν καληνύχτα

Το γύρισα στην πλάκα

Δεν θα απαντήσει ( έχω το κινητό της)

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Ήθελα να γράψω:

Γιατί το παίζεις δύσκολη, αφού στο τέλος θα μου κάτσεις

...αλλά δεν...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
:headbang: Σε δυο μέρες θα ξανάστείλω κάτι του στυλ:

Παρεξηγήθηκες ;

Στα @@ μου

Ποτέ θα γαμηθουμε ;

...εάν βρω το κουράγιο

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Που είχαμε μείνει;
Α, ναι εκεί που έκανα το καλύτερο μέχρι τότε πήδημα γεμάτο πάθος με την γκόμενα μου. Έτσι και οι δύο μείναμε ευχαριστημένοι. Αυτή (με θέλει ακόμα - ίσως και περισσότερο) και εγώ (είμαι ο γαμάω και οργώνω...)

Την άλλη ή την παραλή μέρα δεν θυμάμαι ακριβώς τηλεφώνησα στην μελαχρινή. Και αφού κανονίσαμε ήρθε σπίτι μου. Σχεδόν αμέσως άρχισε το χαμούρεμα. Η γκόμενα άνετη το ίδιο και εγώ. Σβήνω τα φώτα και την βάζω στον καναπέ.Το γαμήσι πλέον ήταν κάτι περισσότερο από σίγουρο. Και ενώ ήταν όλα καλά αρχίζω να την γδύνω πάω να φιλήσω λαιμό και...μπλιααααχ! Τι σκατά πούδρα έχει βάλει στο λαιμό σκέφτηκα, τι είναι αυτό μεικ απ ή άλλο δεν μου είχε ξανατύχει. Προσπαθώ να το αγνοήσω αλλά μετά από λίγο πλέον ο λαιμός μου έχει αποχτήσει την γεύση όπως αμα έχεις καπνίσει πέντε πακέτα τσιγάρα μονοκοπανιά - κι ακόμα χειρότερα. Νιώθω ότι έχω τάσεις για εμετό.Τι σκατά είχε βάλει ποτέ δεν έμαθα.
Συγνώμη λίγο λέω και πάω στο μπάνιο.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Ανάβω το φως του μπάνιου και κοιτάω την γλώσσα μου. Τίποτα. Φαίνεται φυσιολογική. Κάνω μερικές γαργάρες με νερό και η αίσθηση του εμετού σαν να είχα γλύψει ένα πικρό αρχίδι ξέρω ‘γω, αρχίζει να υποχωρεί. Αλλά μια μικρή πικρίλα παραμένει στο στόμα. Γυρίζω πίσω μάχιμος – ότι και να συμβεί αυτό το γαμίσι δεν το χάνω – το κέρδισα επάξια.

Ξαναμπαίνω στο δωμάτιο και ξεκινάω από κει που τελείωσα, φιλί δεν φχαριστιέμαι πλέον από την πικρή γευση στο στόμα το κάνω μόνο για να την καυλώσω και να την γαμίσω. Ανάμεσα στα γαλλικά φιλία, της βγάζω την μπλούζα, ανοίγω ένα κουπί στο νζιν παντελόνι που φορούσε, δύο κουμπιά, βάζω χέρι μέσα και της το χαϊδεύω πάνω από το εσώρουχο. Η γκόμενα χαλαρή γουστάρει, δεν αντιστέκεται. Της βγάζω το και σουτιέν…είχε έρθει η ώρα της μεγάλης αλήθειας. (Συνήθως δεν γράφω τόσες λεπτομέρειες αλλά θέλω να σας βάλω στο όσο μπορώ στο κλίμα).

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.856
Πόντοι
6.030
Ρε να δεις που μου θυμιζεις ενα αγορι απ τα παλια εσυ.....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Μην μας ξενερώσεις...

..αν κ το ότι γράφεις στο θέμα γαμησια που δεν κάναμε με πονηρεύει.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Σε κάθε άντρα υπάρχει η μεγάλη στιγμή.
Η στιγμή που κάνεις οφείλει να διαλέξει ανάμεσα στο μεγάλο ΝΑΙ η στο μεγάλο ΟΧΙ που λέει και ο καβάφης.

Για μένα αυτή η στιγμή – αν ποτέ υπήρξε- είχε παρέλκει προ πολλού. Δεν ξέρω ποια είναι η ερώτηση αλλά το σεξ είναι η απάντηση! – τονίζει ο Γούντι Αλεν.
Έτσι λοιπόν της βγάζω τελείως το ντίν. Μένει με το βαρκάκι της (άσπρο - ακόμα το θυμάμαι). Βγάζω και εγώ τα ρούχα μου μένω μόνο με το μποξεράκι όλα είναι τέλεια ούτε καν η μικρή πλέον πικρίλα στο λαιμό δεν μπορεί να μου το χαλάσει.
Νιώθω της φλέβες μου να χτυπούν δυνατά. Της βάζω χέρι μέσα από το σλιπ, την ακούω να αγκομαχάει και τότε ακούω μία κουβέντα που ο κάθε άντρας ελπίζει να ακούσει από μια νέα γυναίκα…

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Έχεις προφυλακτικό ;  :coolcondom:

Είμαι παρθένα ;  :tits2:

Θέλω πρώτα από τον κώλο ;  :pipa3:

Τα νεύρα μου.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  

Τι έγινε τελοσπάντων;  :huh:

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Ο κάθε άντρας στην σωστή και για τους δύο στιγμή. Αλλά όχι εγώ και όχι σε αυτή την στιγμή.
-Είμαι παρθένα - μου λέει αυτή σχεδόν αδιάφορα.
Ντιιιιν , η φράση κουδούνισε στο μυαλό μου σαν τα μεγάφωνα που διατάζουν άσκηση στο στρατό, φωνάζοντας «έγερση».
Τινάχτηκα επάνω, σαν ελατήριο. Σχεδόν τρέχοντας άνοιξα το φως. Την κοίταξα έτσι γυμνή όπως ήταν με το σεντόνι έως την μέση της και τα λευκά στήθια της να προεξέχουν και να με κοιτά με μικρή (ευτυχώς μόνο μικρή)  σαστιμάρα. έκλεισα την μουσική. Πήγα κοντά της και την πήρα αγκαλιά.
-Δεν θα ήθελα να είμαι ο πρώτος της είπα. Την φύλλισα στο κούτελο πατρικά. Αφού συζητήσαμε λίγο περί ανέμων και υδάτων η κοπέλα ντύθηκε σηκώθηκε και πήγε προς την πόρτα. Δεν ήταν θυμωμένη. την αποχαιρέτησα πάλι με ένα πεταχτό φίλη και έφυγε. Ήξερα ότι δεν θα την ξανάβλεπα.
Ντουπ , η πόρτα έκλεισε και στηρίχτηκα με την πλατη μου  πάνω της βράζοντας έναν ξεφυσήτο.

Έκανα καλά, έκανα άσχημα; Ο χρόνος θα δείξει… μονολόγησα – και ακόμα μονολογώ μες την αμφιθυμία μου.

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

«Αν νιώθεις ότι χάνεις την ψυχή σου και το καταλαβαίνεις, τότε έχεις αρκετή ψυχή για να χάσεις ακόμα».
Λόγια του Τσαρλς Μουκόφσκι

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: Σε δυο μέρες θα ξανάστείλω κάτι του στυλ:

Παρεξηγήθηκες ;

Στα @@ μου

Ποτέ θα γαμηθουμε ;

...εάν βρω το κουράγιο

Αν ήταν ο Σαβ. Θα έγραφε: Αν δεν ήσουν τόσο μαλακισμένη θα σε γαμούσα από όλες τις τρύπες! Και θα το εννοούσε. Και αυτή θα καταλάβαινε...

Αλλά το αν καθόταν κιόλας είναι άλλη υπόθεση.

Μην απογοητεύεσαι πάντως μια μαύρη (όχι εργαζόμενη, απλά φοιτήτρια με λεφτά) όταν με ξενέρωσε της έστειλα ένα μήνυμα του στίλ -θελω να προχωρήσουμε δηλ. να κάνουμε σεξ αλλά με ξενέρωσες και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Άλλως  - όταν μια γυναικά μου λέει όχι έχω μάθει να το σέβομαι αλλά ξενερώνω κιόλας. δεν της ξαναμίλησα , δεν μου ξαναστειλε, δεν της ξαναστειλα.  Γι κάποιο περίεργο λόγο δεν έσβησα το τηλ. της (συνήθως απο την τσαντίλα μου τα σβήνω για να μην έχω ψυχολογική φθορά) .Μέτα απο τρεις μήνες κοιτώντας τις επαφές μου την ξαναθυμήθηκα. Της τηλεφώνησα με τελείως άλλη ψυχολογία (αδιάφορη).Με θυμήθηκε. Βρεθήκαμε κοντά στο σπίτι της. Της έπιασα το χέρι - είπαμε να πάμε για καφε- δεν πήγαμε ποτε.

Περπατήσαμε έτσι χερι χέρι μεχρι το διαμέρισμα της σαν ζευγαράκι. Το διαμέρισμα ήταν κρύο, το αερόθερμο, που είχε μου ζέσταινε τα πόδια, αλλά ένοιωθα κρύος απο την πλάτη και πάνω. Αλλάξει στάση τα ίδια σκατά. Πίο κρύο γαμήσι - όχι η γκόμενα μιλάμε για χαμηλές θερμοκρασίες- δεν έχω ξανακάνει.
Αυτή έχυσε. Εγώ δεν θυμάμαι τι έκανα- θυμάμαι όμως οτι με δύο κουβέρτες και κρύωνα! Γι κάποιο μυστήριο λόγο στην πολυκατοικία δεν άνοιγαν καλορηφερ μου είπε αυτή.

Είσαι ο πρώτος παντρεμένος και ο πρώτος είκοσι χρόνια μεγαλύτερος μου είπε αυτή, ξεφυσώντας τον καπνό από το τσιγάρο της.
Τέλος για σήμερα, κουράστηκα - όχι να γράφω, να θυμάμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom