Σε δυο μέρες θα ξανάστείλω κάτι του στυλ:
Παρεξηγήθηκες ;
Στα @@ μου
Ποτέ θα γαμηθουμε ;
...εάν βρω το κουράγιο
Αν ήταν ο Σαβ. Θα έγραφε: Αν δεν ήσουν τόσο μαλακισμένη θα σε γαμούσα από όλες τις τρύπες! Και θα το εννοούσε. Και αυτή θα καταλάβαινε...
Αλλά το αν καθόταν κιόλας είναι άλλη υπόθεση.
Μην απογοητεύεσαι πάντως μια μαύρη (όχι εργαζόμενη, απλά φοιτήτρια με λεφτά) όταν με ξενέρωσε της έστειλα ένα μήνυμα του στίλ -θελω να προχωρήσουμε δηλ. να κάνουμε σεξ αλλά με ξενέρωσες και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Άλλως - όταν μια γυναικά μου λέει όχι έχω μάθει να το σέβομαι αλλά ξενερώνω κιόλας. δεν της ξαναμίλησα , δεν μου ξαναστειλε, δεν της ξαναστειλα. Γι κάποιο περίεργο λόγο δεν έσβησα το τηλ. της (συνήθως απο την τσαντίλα μου τα σβήνω για να μην έχω ψυχολογική φθορά) .Μέτα απο τρεις μήνες κοιτώντας τις επαφές μου την ξαναθυμήθηκα. Της τηλεφώνησα με τελείως άλλη ψυχολογία (αδιάφορη).Με θυμήθηκε. Βρεθήκαμε κοντά στο σπίτι της. Της έπιασα το χέρι - είπαμε να πάμε για καφε- δεν πήγαμε ποτε.
Περπατήσαμε έτσι χερι χέρι μεχρι το διαμέρισμα της σαν ζευγαράκι. Το διαμέρισμα ήταν κρύο, το αερόθερμο, που είχε μου ζέσταινε τα πόδια, αλλά ένοιωθα κρύος απο την πλάτη και πάνω. Αλλάξει στάση τα ίδια σκατά. Πίο κρύο γαμήσι - όχι η γκόμενα μιλάμε για χαμηλές θερμοκρασίες- δεν έχω ξανακάνει.
Αυτή έχυσε. Εγώ δεν θυμάμαι τι έκανα- θυμάμαι όμως οτι με δύο κουβέρτες και κρύωνα! Γι κάποιο μυστήριο λόγο στην πολυκατοικία δεν άνοιγαν καλορηφερ μου είπε αυτή.
Είσαι ο πρώτος παντρεμένος και ο πρώτος είκοσι χρόνια μεγαλύτερος μου είπε αυτή, ξεφυσώντας τον καπνό από το τσιγάρο της.
Τέλος για σήμερα, κουράστηκα - όχι να γράφω, να θυμάμαι.