Νέα

Τα γαμήσια που δεν κάναμε (ηθελημένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715

έχω διάφορες φάσεις που με δική μου πλήρη γνώση αποφάσισα να το 'κόψω' πριν γίνει μαχαίρι και μας πληγώσει και τους δύο. Πρώτον γιατί η παρτεναίρ στην αθωότητά της θα γινόταν ένα με το υπέδαφος άνευ συνέχειας, δεύτερον γιατί θα έπρεπε να ζήσω με το ματωμένο αυτό μαχαίρι κι αυτό γνώριζα ότι θα είναι ένα βάρος που θα με στοιχειώνει για πάντα.

Δε θέλω να σκάψω και να βγάλω λεπτομέρειες από τους τάφους της μνήμης, εκεί ανήκουν.
Ίσως για μία περίπτωση να μετανιώνω, όμως όλα μα όλα γίνονται για να οδηγήσουν σε καραμπόλες που χρειάζονται στη ροή του πεπρωμένου. Η ερώτηση ''κι αν γινόταν αλλιώς'' δεν μπορεί να απαντηθεί εκτός κι αν υποβάλλω τον εαυτό μου στο μαρτύριο αμφισβήτησης του παρόντος. Κάτι που δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τη συναισθηματική κεφαλαιακή πολυτέλεια να κάνω.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Είναι το δεύτερο θέμα που συμπτυχθηκε,  ξέρει κανείς γιατί αυτό συμβαίνει;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.352
Πόντοι
6.056
τυπε δεν προλαβα να σου πω να προσεχεις μη φας μπαν     :S :S :S
επρεπε να τον προστατεψεις μαν
ο τυπος νομιζε οτι τα θρεντ του συγχωνευονται απο συμπτωση και ανοιγε αβερτα αλλα  :-

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
επρεπε να τον προστατεψεις μαν
ο τυπος νομιζε οτι τα θρεντ του συγχωνευονται απο συμπτωση και ανοιγε αβερτα αλλα  :-

ο τυπος δεν το περιμενε να του συμβει αυτο τυπε     :S :S :S

giphy.gif

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Αντιγράφω:

«ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΙΛΟΥ.»

Κάποτε βρέθηκα σε μία παρέα παιδιών που ως νέος φοιτητής με βοήθησαν πολύ στην αρχή.
Με όλα τα παιδιά κρατήσαμε επαφή και στην συνέχεια και με ένα από αυτά, βρεθήκαμε τυχαία κάποια μεταγενέστερη περίοδο να διαμένουμε στην ίδια πολυκατοικία.
Φυσικά το πήγαινε - έλα απο τις φοιτητοπαρέες έδινε και έπαιρνε.
Ο φίλος μου (αν και όχι κολλητός) ερχόταν πυκνά - συχνά στο διαμέρισμα μου για καφέ. Κάποια στιγμή αυτός γνώρισε μια γκόμενα και αφού συγκατοίκησαν άρχισαν να έρχονται και μαζί παρέα. Ήταν μία ψηλή μελαχρινή κοπέλα σε στιλ Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Εκτός ότι ήταν πολύ μορφωμένη, ήταν και καταπληκτική μαγείρισσα - τα καλύτερα μπουρεκάκια στην ζωή μου τα έχω φάει από αυτήν.
Εγώ τότε είχα μια γκόμενα και κάποια ανύποπτη στιγμή που αυτή είχε έρθει στο σπίτι μου, η γκόμενα του φίλου μου μαζί με μία φίλη της, είχαν έρθει για να την «τσεκάρουν». Δεν το χάναμε με τίποτα μου είπαν. Γυναικεία περιέργεια, απάντησα εγώ.
Έτσι οι μέρες περνούσαν ευχάριστα και ανέμελα μέχρι που...

Μέχρι που ο φίλος μου ανακοίνωσε ότι φεύγει αιφνιδίως για το χωριό του. Επειδή η κοπέλα και ο φίλος μου ερχόντουσαν πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση στο σπίτι μου τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνα.
Οκ, του είπα,να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ μας και θα θα σου προσέχω την Μ....
Αυτός τότε γέλασε πονηρά (μετά κατάλαβα γιατί) και μου είπε: είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ σας.Τα μάτια του έλαμπαν καθώς το έλεγε.
Ο φίλος έφυγε και η κοπέλα συνέχιζε να έρχεται μόνη της πλέον. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται επικίνδυνα. Κάθε φορά που ερχόταν έφερνε και ένα πιάτο σπιτικό φαγητό ή μπουρεκάκια ή κάτι παρόμοιο που είχε φτιάξει. (Τα καλύτερα σπιτικά εδέσματα στην ζωή μου, εκεί τα έχω φάει εκεί). Όμως εγώ καταλάβαινα πώς είτε από ανασφάλεια και μοναξιά είτε από κάτι άλλο τα πράγματα είχαν αρχίσει να θερμαίνονται. Μύριζε μπαρούτι. Καταλάβαινα ότι η γκόμενα γούσταρε αλλά εγώ εκεί βράχος, πετούσα χαρταετό όλη μέρα.
Την προηγούμενη μέρα που είχε φέρει κάτι που είχε φτιάξει που είχε πει ότι να μην το πω στο φίλο μου γιατί σε αυτόν δεν είχε φτιάξει ποτέ το «τάδε» έδεσμα.
Σε κάποια ανύποπτη στιγμή ένας κοινός γνωστός μου πρότεινε να βγούμε μαζί έξω σε ένα κλάμπ. Πάρε και την φίλη σου, αν θέλει να έρθει μου είπε.
Όταν τις πρότεινα να βγούμε η κοπέλα χάρηκε πολύ και δέχτηκε απευθείας γιατί από τότε που είχε φύγει ο φίλος μου, δεν είχε βγει έξω βράδυ. Ντύθηκε, στολίστηκε (πολύ όμορφη) και βγήκαμε να διασκεδάσουμε. Στο γυρισμό μου αποκάλυψε ότι ο γνωστός μου, της την είχε πέσει  και ότι αυτή είχε αρνηθεί.
(πράγμα που με χάλασε όταν το έμαθα γιατί αυτός δεν μου είχε πει ότι την γούσταρε και εκ τον υστέρων κατάλαβα τον πονηρό σκοπό που μας προσκάλεσε.)
Η επισκέψεις της στο σπίτι μου συνεχίστηκαν καθημερινά. Έλειπε και η δικιά μου σε ταξίδι. Οπότε υπήρχε ελεύθερο το πεδίο.
Κάποια στιγμή, είπαμε να δούμε μια τανία μαζί. Στην αρχή καθόμαστε δίπλα σε ένα καναπέ και μετά σιγά – σιγά χαλαρώσαμε και αυτή ξάπλωσε στο κάτω μέρος του.
Η ατμόσφαιρα άρχισε να ηλεκτρίζεται απότομα. Σε κάποια στιγμή του έργου παίχτηκε μια σοφτ ερωτική στιγμή. Αυτή τότε είπε αναστατωμένη : «Ούφ… δεν μπορώ άλλο… καλύτερα να φύγω…»
Με κοίταξε, την κοίταξα, δεν έκανα καμία κίνηση και ούτε της απάντησα. Συνέχυσα να πετάω «χαρταετό.»
Το κορίτσι σηκώθηκε και έφυγε.  Μετά από αυτό οι επισκέψεις αραίωσαν.
Μέτα από  λίγο καιρό ήρθε και ο φίλος.
Μου είπε εμπιστευτικά τον λόγο που έφυγε βιαστικά. Είχε πάει στο χωριό του να αρραβωνιαστεί μία κοπέλα που του είχε βρει ο πατέρας του μέσο προξενιού!
Με παρακάλεσε να μην το πω στην Μ… Δεν της το είπα. Μετά από λίγο έμαθα ότι χώρισαν και η κοπέλα πήγε αλλού να μείνει.
Καθώς δεν έβγαινε συχνά και σπουδάζαμε σε διαφορετικά πανεπιστήμια, δεν έτυχε να την ξαναδώ. Ούτε και το επιδίωξα.
Τέλος ιστορίας.

Τι θα έπρεπε να έχω κάνει; Τίποτα απολύτως. Το «ποτέ» σημαίνει «ποτέ».
Το αν φέρθηκε ο φίλος σαν μαλάκας και η κοπέλα γούσταρε εμένα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εξάλλου τότε που παιζόντουσαν όλα αυτά ,εγώ δεν τα ήξερα και ούτε και θα μπορούσα να τα ξέρω.
Υ.Γ.
Τα καλύτερα γαμήσια είναι αυτά που δεν έγιναν και οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έμειναν στην χειραψία. Νόμος.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
«Ποτέ με παρθένα για ons»

Την ίδια περίπου χρονική περίοδο και ενώ η γκόμενα μου -μια κοντούλα ξανθιά ,γλυκιά και εμφανίσιμη  και προπάντων όπως αποδείχτηκε καλή  νοικοκυρά και μαγείρισσα- έλειπε σε ταξίδι, γνώρισα μία άλλη νεαρή κοπέλα -λεπτούλα με  σπαστό μαύρο μαλί- στο δρόμο καθώς προχωρούσα με το αμάξι μου.
Μετά από μικρό χρονικό διάστημα κανόνισα να την φέρω σπίτι μου για τα περεταίρω. Ήμουν ενθουσιασμένος. Πριν φύγει η κοπέλα μου, μου είχε πει ότι εάν ήθελα –και εφόσον αυτή θα έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα  ότι θα μπορούσα να έχω και άλλη κοπέλα – αρκεί να μην το μάθαινε αυτή. Έτσι μου είχε πει. Την ρώτησα τι θα γίνει άμα το μάθει και που είπε κάπως διστακτικά, αφού το σκέφτηκε λίγο: «Τότε θα χωρίσουμε». Αν και δεν με έπεισε – κατάλαβα ότι στην άλλη πόλη που πήγαινε μάλλον θα έπαιζε κανένας παλιός γκομενάκος (ποτέ δεν έμαθα εάν η υπόθεση μου αυτή είχε λογική βάση ή όχι).

Πάντως η κοπέλα μου τότε ήταν μια κοντούλα ξανθιά ,γλυκιά και εμφανίσιμη  και προπάντων νοικοκυρά και καλή μαγείρισσα όπως αποδείχτηκε.
Το διαμέρισμα μου ήταν στον πρώτο όροφο μια πολυκατοικίας. Καθώς ανεβαίναμε τα σκαλιά του ισογείου, για να μπούμε στο διαμέρισμα βλέπω έκπληκτος έξω από την είσοδο του σπιτιού να με περιμένει η κοπέλα μου!

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
«Δεν είναι αυτό που νομίζεις.» Μου ήρθε να της πω αυθόρμητα. Αλλά αντί γι'α αυτό ακολούθησε ο εξής διάλογος:
ΕΓΩ
- Τι κάνεις εδω;
ΑΥΤΗ
-Σήμερα γύρισα και ήρθα να σε δω δεν σε βρήκα και σε περίμενα.
(Σημείωση: Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ακόμα τα κινητά).

Χωρίς άλλες κουβέντες -και χωρίς να κάνω συστάσεις- άνοιξα την πόρτα και εντελώς άνετος (έτσι τουλάχιστον έδειχνα εξωτερικά - αλλά όχι ότι φοβόμουν κιόλας, περισσότερο προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου - ένοιωθα περισσότερο σαν ένα  παιδί που το έπιασαν στα πράσα να τρώει το γλυκό) περάσαμε και οι τρεις στα ενδότερα του διαμερίσματος.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω τις συστάσεις είπα: Από εδώ η κοπέλα μου (για την ξανθιά) και από εδώ η φίλη μου (για την μελαχρινή). Κοιτάχτηκαν ζυγιάζοντας η μία την άλλη.
Καθίστε είπα σχεδόν ευγενικά στις κοπέλες. Αυτές αλληλοκοιτάχτηκαν σαστισμένες και κάθισαν στον καναπέ.
Θα φτιάξω καφέ περιμένετε κι έρχομαι είπα, θέλετε; Μου κούνησαν το κεφάλι καταφατικά.
Δεν είπα τίποτα άλλο και πήγα στην κουζίνα. Καθώς έφτιαχνα τους καφέδες (φραπέδες για την ακρίβεια) έριξα μία κλεφτή ματιά από την πόρτα την κουζίνας να δω τι κάνουν. Αυτές καθόντουσαν η μία δίπλα στην άλλη, χωρίς να έχουν βγάλει τα ρούχα τους (ούτε καν τα μπουφάν) εντελώς αμίλητες – όπως όταν καθόμαστε στην υποδοχή κάποιου οδοντιατρειου.
Έπρεπε κάτι να σκεφτώ. Ευτυχώς το (σταθερό) τηλέφωνο το είχα εφοδιάσει με αρκετά μέτρα καλώδιο (τότε δεν θυμάμαι καν αν υπήρχαν φορητά – μπορεί και να υπήρχαν πάντως εγώ δε είχα) και πήρα το τηλέφωνο μαζί μου στην κουζίνα, για να μην ακούν οι κοπέλες.
Αμέσως κάλεσα έναν φίλο μου που ήταν ενήμερος ότι θα έφερνα την μαυρομάλλα σπίτι.
- Τι έγινε την κατάφερες; Με ρώτησε ο φίλος.
- Την έχω τώρα εδώ. του απάντησα εγώ.
- Μπράβο αγόρι μου , είπε αυτός και τώρα τι θες γιατί με πήρες;

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
- Σε παίρνω του λέω, γιατί στην εξώπορτα καθώς πηγαίναμε στο διαμέρισμα, με περίμενε η άλλη.
- Να μαλάκα! Μου απάντησε αυτός. Και τι θα κάνεις τώρα;
- -Ρε μαλάκα έλα από δω σε παρακαλώ να την απασχολήσεις λίγο να πάω την καινούρια στο σπίτι της.
- - Καλά έρχομαι είπε γελώντας. (ευτυχώς έμενε σχετικά κοντά.)
- Μόνο κάνε γρήγορα, του είπα … και έκλεισα το τηλέφωνο.
Οι καφέδες πρέπει να ετοιμαζόντουσαν κανένα τέταρτο, καθυστερούσα όπως μπορούσα την κατάσταση μέχρι να έρθει ο φίλος. Κάποια στιγμή πήγα τους καφέδες στις κοπέλες. Η αμηχανία ήταν εμφανής. Είναι καλός ο καφές; Άρχισα να ρωτάω εγώ πρώτα την μία και μετά την άλλη. Δεν είχα και πολλά να πω. Αυτές αφού δοκίμασαν λίγο κούνησαν το κεφάλι τους θετικά (η αλήθεια είναι ότι φτιάχνω πολύ καλό φραπέ – ειδικά τότε που τον έφτιαχνα με το σέικερ) και παρέμεναν αμίλητες.
Από την αμηχανία μετά από μερικά λεπτά ήρθε να μας βγάλει το χτύπημα του κουδουνιού. Είχε έρθει –επιτέλους- ο φίλος.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός μπήκε μέσα χαμογελαστός - χαμογελαστός, Έλα ρε φίλε μου λέει τι νέα;
Ααα καλώς τον! Είπα εγώ, σαν να μην τον περίμενα, σαν να μην ήμουν εγώ ο ίδιος που τον είχα καλέσει. Κάτσε ρε φίλε λίγο του λέω να κάνεις παρέα στην δικιά μου (την ξανθια) για να πάω την κοπέλα σπίτι (την μαυρομάλλα).

(σας χάλασα τώρα - το ξέρω…)

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Με τα πολλά έφυγα ανακουφισμένος και πήγαμε στο αυτοκίνητο. Πήγα την μαυρομάλλα σπίτι της που βρισκόταν μερικά χιλιόμετρα παρακάτω. Καθ ‘ όλη την διάρκεια της διαδρομής αυτή παρέμενε αμίλητη. όταν φτάσαμε λίγο πρίν βγει γυρισα προς το μέρος της την κοιταξα στα μάτια και της είπα:
Και τώρα θες να μάθεις τι σήμαιναν όλα αυτά ε;
Ναι…. μου αποκρίθηκε αυτή θλιμμένα, με βλέμμα γεμάτο απορία.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Τότε άρχισα να της λέω μία φανταστική ιστορία που είχα πλάσει μόλις με  το μυαλό μου.
Η κοπέλα που είδες, ξεκίνησα να της λέω όπως θα κατάλαβες είναι η κοπέλα μου. Όμως πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι έχει άλλο γκόμενο και ήθελα να την χωρίσω, αυτή δεν ξέρει, ότι εγώ ξέρω για τον άλλο. Αλλά δεν πρόλαβα να της το πω, γιατί όπως είδες μας περίμενε τυχαία στην πόρτα. δεν ήθελε να σε φέρω σε δύσκολή θεση και γι αυτό δεν της είπα κάτι όσο είμαστε μαζί, καλά δεν έκανα; Αυτή, με επικρότησε κουνώντας καταφατικά το κεφάλι. Ενοιωσα το βλέμμα της να με λυπάται και να με συμπονάει κιόλας.
Τώρα που θα γυρίσω θα της πω αμέσως είπα, γιατί θέλω εσύ να είσαι η κοπέλα μου και όχι κάποια που με απατάει. Θέλεις;
Ναι, είπε αμέσως αυτή. Τότε την φίλησα στο στόμα και την μπαλαμουτιασα (σημειωτέων δεν είχα κάνει τίποτα μέχρι τότε.)
Την αποχαιρέτησα αφού της υποσχέθηκα  ότι θα την πάρω τηλέφωνο την άλλη μέρα και έφυγα. Έπρεπε να γυρίσω πίσω στο σπίτι.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Στο σπίτι, η κατάσταση ήταν ήρεμη, ο φίλος μου μιλούσε με την κοπέλα μου περί ανέμων και υδάτων. Τον ευχαρίστησα – μου χρωστάς χάρη μου είπε- και έφυγε. 
Έμεινα μόνος με την κοπέλα μου (ξανθιά).
Άρχισα την κουβέντα για άσχετο θέμα. Πως τα πέρασες στο ταξίδι, πότε ήρθες ακριβώς κλπ. Μου απάντησε δύστροπα, φαινόταν ότι την είχε πειράξει. Την είπα τότε:
- Ξέρω ότι θα αναρωτιέσαι πια είναι αυτή που έφερα στο διαμέρισμα, αλλά άμα παρατήρησες, όταν έκανα τις συστάσεις, είπα από εδώ η κοπέλα μου, για σένα και από εδώ η φίλη μου, για την άλλη. Ε τι δηλ. δεν μπορώ να έχω φίλες; Την ρώτησα.
-Μπορείς… μου είπε αυτή, αφού το σκέφτηκε λίγο.
Έλα εδώ τότε και μου έχεις λείψει και πέσαμε στο κρεβάτι… το σεξ ήταν το καλύτερο που είχα κάνει μαζί της μέχρι τότε.
Την επόμενη μέρα θα έφερνα το σπίτι την μελαχρινή…

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
(θα διαβάσω τα σχόλια σας και αργότερα η σύντομη συνέχεια...)

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα σχόλιο μέχρι τώρα - προφανώς αυτά που γράφω δεν άρεσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom