Νέα

Τα γαμήσια που δεν κάναμε (ηθελημένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ - Για κάποιο λόγο έχουν συμπτυχθεί τα νήματα. Από δύο σε ένα.

Το αρχικό κείμενο:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;»
Είναι το παρακάτω:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;

Σπεύδω να διευκρινίσω -πριν παρεξηγηθώ- ότι όταν λέω «τσαμπουκά» δεν εννοώ φυσικά την χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας. Ούτε διεκδίκηση της γκόμενας με «τσαμπουκά» από άλλο αρσενικό.
Εννοώ με την συμπεριφορά σας εκείνη, που σας άνοιξε τα πόδια η γκόμενα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και  χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ. Πού «βάλατε γκολ από τα αποδυτήρια».
Διαφορετικά: Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει χωρίς πολλά – πολλά; Και με πιο τρόπο;
Εγώ θυμάμαι δύο τουλάχιστον χαρακτηριστικές περιπτώσεις – και οι δύο με Ελληνίδες.
Έχετε να αναφέρεται κάποια σχετικά παραδείγματα;
Περιμένω τα σχόλια σας.»

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.447
Πόντοι
17.885
με τον τσαμπουκά μας????  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι γυναίκες πηδιόνται όταν...
1) θέλουν να καλύψουν τις σωματικές ανάγκες τους που δεν συμβαίνει συχνά
2) απλά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο εκεί γύρω πέρα από σένα
3) να καλύψουν τα σπονσοριλίκια τους
4) να δέσουν τον γάιδαρό τους!
5) ο άντρας (εκτός και αν βιάσει με κάποιο τρόπο) είναι καταδικασμένος να κάνει "προσφορές"/χτυπάει πόρτες στις θυληκιές και απλά να ελπίζει να γίνει αποδεκτός
6) μέχρι τότε σ έχουν μυριστεί/δει/κόψει από χιλιόμετρα και εσύ νομίζεις πως τις έριξες, απλά να χεις και συ την ικανοποίηση του ότι είσαι γαμιάς ωραίος/μοιραίος

α για την ιστορία εγώ με την "μαγκιά" μου έχω ρίξει 3 πηδήξει 2

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
με τον τσαμπουκά μας????  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι γυναίκες πηδιόνται όταν...
1) θέλουν να καλύψουν τις σωματικές ανάγκες τους που δεν συμβαίνει συχνά
2) απλά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο εκεί γύρω πέρα από σένα
3) να καλύψουν τα σπονσοριλίκια τους
4) να δέσουν τον γάιδαρό τους!
5) ο άντρας (εκτός και αν βιάσει με κάποιο τρόπο) είναι καταδικασμένος να κάνει "προσφορές"/χτυπάει πόρτες στις θυληκιές και απλά να ελπίζει να γίνει αποδεκτός
6) μέχρι τότε σ έχουν μυριστεί/δει/κόψει από χιλιόμετρα και εσύ νομίζεις πως τις έριξες, απλά να χεις και συ την ικανοποίηση του ότι είσαι γαμιάς ωραίος/μοιραίος

α για την ιστορία εγώ με την "μαγκιά" μου έχω ρίξει 3 πηδήξει 2

Εχει γίνει λάθος - διάβασε παραπάνω τι γραφω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.447
Πόντοι
17.885
Εχει γίνει λάθος - διάβασε παραπάνω τι γραφω.

αν κατάλαβα καλά τουλάχιστον τότε απαντάω αυτό...
ο καθένας παίρνει τη ζωή όπως του έρχεται, παθαίνει/μαθαίνει, μετά θέτει όρια. Κάποιοι τα σέβονται κάποιοι τα φοβούνται κάποιοι τα προσπερνάνε. Ξανά παθαίνεις μαθαίνεις, ξανά βάζεις όρια και κάπως έτσι μαθαίνεις τη θέση σου στη τροφική αλυσίδα, ε συγνώμη στην σύγχρονη κοινωνία. Με 2 λέξεις...πόσο σεβασμό εμπνέεις πόσο σεβασμό επιβάλεις

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Όλες.
Όλες συγκατατέθηκαν να μου ανοίξουν τα πόδια τους απ' την πρώτη στιγμή, γιατί όταν "παίζω", δεν παίζω.
Βέβαια προϋπήρχε μια ανταπόκριση κι απ' την άλλη πλευρά, δεν είμαι καρατέκα να σπάω τοίχους με κουτουλιές.

Αυτά σχετικά με τις περιπτώσεις όπου ενεργοποιήθηκε η βούλησή μου, γιατί υπήρξαν και περιπτώσεις που έπαιξα χωρίς πραγματική βούληση κι έκανα μια τρύπα στο νερό.

Η βούληση, γράφει ο Σπινόζα, δεν ταυτίζεται με την όρεξη, το ορέγεσθαι, αλλά με την αντίληψη, το σντιλαμβάνεσθαι, το οποίο και θεώρησε άπειρο σε αντίθεση με την καρτεσιανή φιλοσοφία που απέδωσε το κατηγόρημα του απείρου στην υπαγόμενη στην όρεξη βούληση. Η βούληση, ισχυρίζεται περαιτέρω, δεν είναι τίποτα άλλο απ' την ικανότητα να καταφάσκουμε τα πράγματα. Διότι τι άλλο κάνουμε όταν φανταζόμαστε έναν καρχαρία με φτερά, απ' το να καταφάσκουμε φτερά για έναν καρχαρία;

Μπροστά στην ισχυρή βούληση κατ' αυτή την έννοια, μπροστά σ' αυτή την ολοκληρωτική κατάφαση που μπορεί ν' αντιληφθεί οποιαδήποτε γυναίκα στον άντρα που τη διεκδικεί, παραδίδονται όλες αμαχητί.

Γιατί η γυναίκα έχει φτιαχτεί για να λέει μόνο ναι.
Δεν είναι μίζερες σαν τους άντρες.

Η πατριαρχία τις κάνει μίζερες, στο βαθμό που αφομοιώνουν χιλιετηρίδες καταπίεσης και την αναπαράγουν εφιαλτικά.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Ένα παραδείγματα για να γίνω πιο κατανοητός.

(Εύκολη;) γκόμενα χορεύει αισθησιακά πάνω στην μπάρα επαρχιακού μπαρ. Είναι η μόνη μου χορεύει.

Εγώ και άλλοι θαμώνες βρισκόμαστε από κάτω.

Αφού κόβω λίγο φάση, καταλαβαίνω ότι δεν είναι γκόμενα κανενός  και  το πιθανότερο είναι να της κερνάνε κάνα πότο από το μπαρ για να κάνει αυτό που κάνει, μια και στα επαρχιακά μπαράκια οι γκόμενες συνήθως δεν χορεύουν αλλά κάθονται ξενέρωτες με ένα πότο.

Οπότε την προσεγγίζω και κάποια στιγμή που θέλει να κατεβεί της δίνω το χέρι μου. Με το που κατεβαίνει πάει να αποτραβηχτεί σφίγγω το χέρι της, την κοιτάω  ευθεία μέσα στα μάτια σοβαρός και με «τσαμπουκά» και της λέω: «Έχεις πρόβλημα;»

Με κοιτάει και αυτή, σαν κάτι να σκέπτεται στιγμιαία, σαν κάποια εξυπνάδα να θέλει  να πει, την κοιτάω ακόμα ποιο «άγρια» χαμηλώνει το βλέμμα «όχι» μου λέει τελικά.

Η όλη φάση διήρκεσε δεκαπέντε δευτερόλεπτα.

Την γάμησα το ίδιο βράδυ μες το αμάξι.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ένα παραδείγματα για να γίνω πιο κατανοητός.

(Εύκολη;) γκόμενα χορεύει αισθησιακά πάνω στην μπάρα επαρχιακού μπαρ. Είναι η μόνη μου χορεύει.

Εγώ και άλλοι θαμώνες βρισκόμαστε από κάτω.

Αφού κόβω λίγο φάση, καταλαβαίνω ότι δεν είναι γκόμενα κανενός  και  το πιθανότερο είναι να της κερνάνε κάνα πότο από το μπαρ για να κάνει αυτό που κάνει, μια και στα επαρχιακά μπαράκια οι γκόμενες συνήθως δεν χορεύουν αλλά κάθονται ξενέρωτες με ένα πότο.

Οπότε την προσεγγίζω και κάποια στιγμή που θέλει να κατεβεί της δίνω το χέρι μου. Με το που κατεβαίνει πάει να αποτραβηχτεί σφίγγω το χέρι της, την κοιτάω  ευθεία μέσα στα μάτια σοβαρός και με «τσαμπουκά» και της λέω: «Έχεις πρόβλημα;»

Με κοιτάει και αυτή, σαν κάτι να σκέπτεται στιγμιαία, σαν κάποια εξυπνάδα να θέλει  να πει, την κοιτάω ακόμα ποιο «άγρια» χαμηλώνει το βλέμμα «όχι» μου λέει τελικά.

Η όλη φάση διήρκεσε δεκαπέντε δευτερόλεπτα.

Την γάμησα το ίδιο βράδυ μες το αμάξι.

Ε την γάμησες με τσαμπουκά με την κακή έννοια.
Άλλη φορά θα στο εξηγήσω.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Η ιστορία αυτή έγινε πριν πολλά - πολλά χρόνια. Όταν ήμουν ακόμα φοιτητής. Την θυμάμαι ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Όταν φύγαμε μου πρότεινε αν ήθελα να πάμε στο σπίτι που της είχε «παραχωρήσει» (για ευνόητους λόγους...) ένας 40ρης και που εκεινη την περίοδο έλειπε απο την πολη της.
Δεν ήθελα να μπλέξω παραπάνω και το κάναμε στο αμάξι.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η ιστορία αυτή έγινε πριν πολλά - πολλά χρόνια. Όταν ήμουν ακόμα φοιτητής. Την θυμάμαι ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Όταν φύγαμε μου πρότεινε αν ήθελα να πάμε στο σπίτι που της είχε «παραχωρήσει» (για ευνόητους λόγους...) ένας 40ρης και που εκεινη την περίοδο έλειπε απο την πολη της.

Γάμησες μια χορεύτρια επαρχιακού μπαρ που μένει σε σπίτια που της παραχωρούν σαραντάρηδες.

Ήδη καταλάβαμε.

Πιστεύεις οτι το σφίξιμο στο χέρι έκανε την διαφορά;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Όλες.
Όλες συγκατατέθηκαν να μου ανοίξουν τα πόδια τους απ' την πρώτη στιγμή, γιατί όταν "παίζω", δεν παίζω.
Βέβαια προϋπήρχε μια ανταπόκριση κι απ' την άλλη πλευρά, δεν είμαι καρατέκα να σπάω τοίχους με κουτουλιές.

Αυτά σχετικά με τις περιπτώσεις όπου ενεργοποιήθηκε η βούλησή μου, γιατί υπήρξαν και περιπτώσεις που έπαιξα χωρίς πραγματική βούληση κι έκανα μια τρύπα στο νερό.

Η βούληση, γράφει ο Σπινόζα, δεν ταυτίζεται με την όρεξη, το ορέγεσθαι, αλλά με την αντίληψη, το σντιλαμβάνεσθαι, το οποίο και θεώρησε άπειρο σε αντίθεση με την καρτεσιανή φιλοσοφία που απέδωσε το κατηγόρημα του απείρου στην υπαγόμενη στην όρεξη βούληση. Η βούληση, ισχυρίζεται περαιτέρω, δεν είναι τίποτα άλλο απ' την ικανότητα να καταφάσκουμε τα πράγματα. Διότι τι άλλο κάνουμε όταν φανταζόμαστε έναν καρχαρία με φτερά, απ' το να καταφάσκουμε φτερά για έναν καρχαρία;

Μπροστά στην ισχυρή βούληση κατ' αυτή την έννοια, μπροστά σ' αυτή την ολοκληρωτική κατάφαση που μπορεί ν' αντιληφθεί οποιαδήποτε γυναίκα στον άντρα που τη διεκδικεί, παραδίδονται όλες αμαχητί.

Γιατί η γυναίκα έχει φτιαχτεί για να λέει μόνο ναι.
Δεν είναι μίζερες σαν τους άντρες.

Η πατριαρχία τις κάνει μίζερες, στο βαθμό που αφομοιώνουν χιλιετηρίδες καταπίεσης και την αναπαράγουν εφιαλτικά.

Το αρχικό κείμενο:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;»
Είναι το παρακάτω:

«Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει με τον «τσαμπουκά» σας;

Σπεύδω να διευκρινίσω -πριν παρεξηγηθώ- ότι όταν λέω «τσαμπουκά» δεν εννοώ φυσικά την χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας. Ούτε διεκδίκηση της γκόμενας με «τσαμπουκά» από άλλο αρσενικό.
Εννοώ με την συμπεριφορά σας εκείνη, που σας άνοιξε τα πόδια η γκόμενα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και  χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσετε πολύ. Πού «βάλατε γκολ από τα αποδυτήρια».
Διαφορετικά: Πόσες γκόμενες έχετε γαμήσει χωρίς πολλά – πολλά; Και με πιο τρόπο;
Εγώ θυμάμαι δύο τουλάχιστον χαρακτηριστικές περιπτώσεις – και οι δύο με Ελληνίδες.
Έχετε να αναφέρεται κάποια σχετικά παραδείγματα;
Περιμένω τα σχόλια σας.»

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846

Σκληρος  γαμιας  τυπε  Μαλκομ  ...   μαζι  με  την  καυλα που  μου  φτιαξες    μου   φυγανε   και   μερικα  τσισα  με το   ποστ   σου  που    διαβασα   :S :S :s&m_2:

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1

Το «σφίξιμο» στο χέρι μαζί με το αυστηρό βλέμμα ήταν σημάδι ενδιαφέροντος (από την πλευρά μου) και άμεσο ξεκαθάρισμα προθέσεων.

Τύπου:
«θες» - «δεν θες».

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Γάμησες μια χορεύτρια επαρχιακού μπαρ που μένει σε σπίτια που της παραχωρούν σαραντάρηδες.

Ήδη καταλάβαμε.

Ναι, πιθανόν να θυμήθηκε τον αλκοολικό πατέρα της που την έσφιγγε κάθε φορά που μεθυσμένος γύρναγε στο σπίτι.
Η μπορεί να θυμήθηκε τους άλλους πελάτες καθώς πήγαινε να διαφύγει, που την έσφιγγαν από το χέρι,  δίνοντας της να καταλάβει  ότι θα γαμηθεί απόψε, δεν το γλυτώνει.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Κάθε μέρα Κυριακή και οι γαμιάδες στο μαντρί

Π

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Παράδειγμα δεύτερο:

Μιλούσα με μία (Ρωσίδα, Ουκρανέζα δεν θυμάμαι ακριβώς, γύρω στα 28,  7ρακι) αυτό γινόταν κάμποσες μέρες μέσω ΦΒ.
Της είπα ότι έχω δεσμό εξαρχής.
Με τα πολλά (κοινώς αφού μου πριξε τα αρχίδια γιατί μια μου απαντούσε αμέσως μια όχι) κάποια στιγμή μου είπε να περάσω -αν θέλω- από την καφετέρια που δούλευέ να ιδωθούμε.
Πέρασα, την είδα τελικά πίσω από ένα πάγκο να δουλεύει. Η καφετέρια ήτα αχανής...
Την κοίταξα, με κοίταξε και... έφυγα!
Μετά δώσαμε (πάλι ιντερνετικά - δηλ. χωρίς ανταλλαγή τηλεφώνων) ραντεβού για «καφέ».
Της πρότεινα να βρεθούμε στο μετρό στάση: «μεταξουργείο
Έφτασα πρώτος. Όταν ανταμώσαμε την έπιασα άνετος απο το χεράκι σαν να ήταν γκόμενά μου και της ειπα:« Εδώ παρακάτω έχει μια καφετέρια, πάμε να περπατήσουμε λίγο;»
Προχωρήσαμε 2-3 στενά (αριστερά είχα τσεκάρει ότι όντως είχε μια καφετέρια) αλλά εγώ αντίθετα την οδήγησα σε ενα γνωστό χοτελ ημιδιαμονης( «πριβε» το έλεγαν νομίζω ή κατι τέτοιο.)

Με το που φτάσαμε εξω απο το χοτελ ήρθε η ώρα της κρίσης. Αυτή έκανε πάλι να αποτραβηχτεί λέγοντας «εγώ δεν πάω σε τέτοια» ή κάτι παρόμοιο.
Της είπα ότι το μόνο που θέλω είναι να μιλήσουμε ήρεμα χωρίς να μας ενοχλούν και ότι δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σεξ.
Ανεβήκαμε πάνω. (υπήρχε κάποια αναμενόμενη αμηχανία περιμένοντας στην αναμονή.)
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Όσο αυτή μου μίλαγε, εγω την μπαλαμούτιαζα και της έβγαζα τα ρούχα. Αν και δεν ήταν καθόλου παχιά, διαπίστωσα ότι σώμα είχε πολύ πλαδαρό για την ηλικία της.
Κάναμε σεξ (χωρίς προφυλακτικό - βλακεία μου μεγάλη!).
«Σου δόθηκα πολύ εύκολα, τώρα δεν θα σε ξαναδώ μου είπε.»

Τι θα έκανα αν αντιδρούσε άσχημα στην ιδέα του χοτελ;
Απλά θα έκανα μεταβολή και θα την πήγαινα στην καφετέρια που είχε εκει κοντα.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Αυτά τα ολίγα  είχα να πω εγώ.
Περιμένω και τις δικές σας ιστορίες.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ευκολα και γρηγορα γαμας γκομενες που σε γουσταρουν και στο δειχνουν.τοσο απλα.οταν κυνηγας και κανεις και ρανεις χανεις χρονο και το αποτελεσμα αμφιβολο πολυ.τουλαχιστον ετσι παει σε εμενα :grin: :grin: :grin:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
πώς τις πετσόκοψες έτσι ρε Malcom X τα σκαμπώ μου και τα αρχίδια μου γαμώ;

και μόνο που ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση είναι επειδή το να γαμήσεις με τον τσαμπουκά (αυτοπεποίθηση) δεν συμβαίνει συχνά. Δεν συμβαίνει συχνά γιατί οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν ωριμάζουν. Θέλουν να ζήσουν ένα έρωτα όπως τον βλέπουν στην τηλεόραση. Να γνωρίσουν ένα ρεμάλι τελειωμένο που αφού θα του κάτσουν με την πρώτη μετά θα τον βάλουν στον ίσιο δρόμο και θα γίνει φλώρος, να γνωρίσουν τον πλούσιο με σπίτι στη Μύκονο που κατά βάθος είναι ευαίσθητος και θα την παίρνει από το meeting στη Νέα Υόρκη να της λέει ότι είχε ανάγκη να ακούσει τη φωνή της έστω και για λίγο και τέτοιες πίπες. Δείτε τι μουσική ακούνε οι Ελληνίδες και θα καταλάβετε.

Αν ο άντρας έχει εμπειρία και δεν τον πειράζει να υποκρίνεται μπορεί να παίξει το παιχνίδι και να γαμήσει.

Παραθέτω διάλογο από το tinder:"

ΕΚΕΙΝΗ: Τι ψάχνεις στο tinder ; (μετά απο ατελείωτη μαλακία στο τσατάρισμα χωρίς συνάντηση)
ΕΓΩ: Γιατί όλες κάνετε αυτή την ερώτηση; Δεν καταλαβαίνεις ότι μου είναι πολύ εύκολο να σου πω αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά να μην το εννοώ;
ΕΚΕΙΝΗ: Εντάξει αλλά η πλειοψηφία των αντρών που γνωρίζω είναι πάντα ειλικρινείς.

και εκεί κόπηκε η συζήτηση. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Όταν ήμουν 18 ήθελα οτιδήποτε φορούσε φούστα πάνω από το γόνατο και ας με έκανε να τρέχω και να μη φτάνω. Τώρα στα 40 δεν κάνω φιλοσοφικές συζητήσεις, αν η γυναίκα δεν έχει ιδέα πως είναι ο κόσμος που ζει, αυτό είναι δικό της πρόβλημα όχι δικό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom