εχεται πατωσει εδω παντως πρεπει να βγαλει βυζακι η κοπελια σου να ανεβει λιγο το ποσοστο βλεπε αλτεκ
Το το έχει μόνο για μένα ρε...
εχεται πατωσει εδω παντως πρεπει να βγαλει βυζακι η κοπελια σου να ανεβει λιγο το ποσοστο βλεπε αλτεκ
μπαρος ειπαμε δεν ειαμι βαρος
Εδώ έβαλε εμένα με την σιλβα αντί με καμιά ερι η κανα λαλακεμ, μπαίνουν για ένα μήνα και νομίζουν ότι πάλιωσαν.
νουμπάδες πφφφφφφφφφφφφφτττ
Κάνει καλό λέει ο ντόκτορ Ασκητής!!!Άλλη μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της μαλακίας..
τα σκουληκια να απομακρυνθουν απο το παρον θρεντ
Βαρος και πολυ σου ειναι!
το εσβησα ειπαμε μιλαμε με ντοκουμενταΕδώ έβαλε εμένα με την σιλβα αντί με καμιά ερι η κανα λαλακ
ο νεος ειναι ωραιος και πολυοργασμικοςεδώ δεν έβαλε παπαζολ-λουκ και αλι-εκτόρ, ρε πάτε καλά ρε?
τζιελ γαμιέσαι, τους νουμπάδες δεν είναι να τους συμβουλεύεις, απόσκατα τα κάνουν, δεν τους συμμαζεύεις
Πόσες να προλάβω να ικανοποιήσω ο χριστιανός,δεν προλαβαίνωωωω!!!εδώ δεν έβαλε παπαζολ-λουκ και αλι-εκτόρ, ρε πάτε καλά ρε?
δυο γνωστα γυναικεια νικ παντως ανηκουν στην ιδια τυπισσα. ψαχτειτε μονοι δε λεω αλλο.
τα γαμησε εντελως λεμε....εμενα με βαλε με καμια;εχασα κανα επεισοδιο;ειναι ικανος να με βαλει ζευγαρι με τον παπαζολ .......εδώ δεν έβαλε παπαζολ-λουκ και αλι-εκτόρ, ρε πάτε καλά ρε?
τζιελ γαμιέσαι, τους νουμπάδες δεν είναι να τους συμβουλεύεις, απόσκατα τα κάνουν, δεν τους συμμαζεύεις
Μμμμ λίγη σου πέφτω!!!τα γαμησε εντελως λεμε....εμενα με βαλε με καμια;εχασα κανα επεισοδιο;ειναι ικανος να με βαλει ζευγαρι με τον παπαζολ .......
πες μου που γαμησα και τι εγω δεν καταλαβα τιποτατα γαμησε εντελως λεμε....εμενα με βαλε με καμια;εχασα κανα επεισοδιο;ειναι ικανος να με βαλει ζευγαρι με τον παπαζολ .......
ναι ναι κερδιζεις ενα μιξερ......στοιχηματιζω bad indian.
εισαι?
Δεν την δίνουμε όπου κι όπου την Μπούμπι.Θα πρέπει να αυξήσεις τα ποστ σου να δούμε τι ρόλο βαράς ,να μας πεις οικονομική κατάσταση,πόσο την έχεις,την άποψη σου για τις Ελλεεινίδες και την απόχρωση σου και το ξανασυζητάμε.ομολογω δημοσια οτι ειχα ξετρελλαθει με την μπουμπα αλλα μ απερριψε.........
Ανοργανωτο σε βρισκω........Δεν εχειs τα αρχεια στο pc????πες μου που γαμησα και τι εγω δεν καταλαβα τιποτα
τωρα ψιλο οργανωνομαι σε λιγο θα σας εχω φακελομενους ολουςΑνοργανωτο σε βρισκω........Δεν εχειs τα αρχεια στο pc????
Δεν την δίνουμε όπου κι όπου την Μπούμπι.Θα πρέπει να αυξήσεις τα ποστ σου να δούμε τι ρόλο βαράς ,να μας πεις οικονομική κατάσταση,πόσο την έχεις,την άποψη σου για τις Ελλεεινίδες και την απόχρωση σου και το ξανασυζητάμε.
να μας πει η διοικηση σε ποιον ανηκει το θρεντ που τα συγχωνευσε....οριστε μας.....εγω εκανα την εναλλακτικη βερσιον και βρεθηκα στην απεξω;υπαρχει κατι εδω που μας ξεφυγε για πειτε