baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.637
- Πόντοι
- 5.097
εδω θελουμε νεες καταστασεις τι να τα κανουμε τα παλιαΕτσι ετσι....τα παλια ζευγαρια στα αζητητα, μαζι με τουs μισθουs
Παλι με χρονια με καιρουs.....
εδω θελουμε νεες καταστασεις τι να τα κανουμε τα παλιαΕτσι ετσι....τα παλια ζευγαρια στα αζητητα, μαζι με τουs μισθουs
:'( :'( :'( :'( :'(Ετσι ετσι....τα παλια ζευγαρια στα αζητητα, μαζι με τουs μισθουs
ΕΚΤΟΡΑ ΜΕ ΣΙΛΒΑ
η σιλβα εχει κρυφτει γιατι αραγεBF 7% λεμενεεεεεεεεε
(δε πιστευω να μου βγει μπαλουρδου η αλλη ε...ξερεις τπτ? )
Σωστα!!!!!!! Σκοτωνουνε τα αλογα οταν γερασουνεδω θελουμε νεες καταστασεις τι να τα κανουμε τα παλια
Σιλβαρα Εγγύηση λέμεεεεεεεεBF 7% λεμενεεεεεεεεε
(δε πιστευω να μου βγει μπαλουρδου η αλλη ε...ξερεις τπτ? )
γιατι μπαινει με το αλλο της νικ ρεη σιλβα εχει κρυφτει γιατι αραγε
ας μπει και με το κανονικο μηπως φοβαται τον εκτοραγιατι μπαινει με το αλλο της νικ ρε
Διπλοθεσιτεs και στο μπου?????Αυτα μαs φαγανε....ας μπει και με το κανονικο μηπως φοβαται τον εκτορα
εβαλα αλλο ενα ζευγαρακι και του χαρισα και 6 ψηφους επειδη ειμαι καλο παιδι σιλβα-κουαρ - 6 (12.8%
γι'αυτο σ'αγαπαω ξεφτιλησε με κι αλλο ριξε με χαμηλατο εχεις ξεφτυλισει...
Ρε μλκ με την ερι πάω μόνο εγώ ........εβαλα αλλο ενα ζευγαρακι και του χαρισα και 6 ψηφους επειδη ειμαι καλο παιδι σιλβα-κουαρ - 6 (12.8%
αφου λες σιλβαρα και λιωνει το στομα σουΡε μλκ με την ερι πάω μόνο εγώ ........
Είσαι πολύυυυυυυυ νέος αγαπητέ δεν τα ξέρεις σωστά
αφου λες σιλβαρα και λιωνει το στομα σου
Ρε μλκ με την ερι πάω μόνο εγώ ........
Είσαι πολύυυυυυυυ νέος αγαπητέ δεν τα ξέρεις σωστά
οκ θα διαγραφει τοτε παραπληροφορησηεμενα κανει κερκιδα ρε
ειπαμε μιλαμε με ντοκουμεντα και γι'αυτο θα βγαλω την κουαρ επειδη δεν εχω πλεον ντοκουμενταΜα δεν τον βλέπεις που με εβαλε με τον παπαζολ; Και δυο ατομα το θεωρουν και νορμαλ; Εχω εξοργιστει.. Ποιοι βλακες ειναι αυτοι
να γαμηθει ρε ο αρης ρε!
εμενα κανει κερκιδα ρε
Μα δεν τον βλέπεις που με εβαλε με τον παπαζολ; Και δυο ατομα το θεωρουν και νορμαλ; Εχω εξοργιστει.. Ποιοι βλακες ειναι αυτοι
να γαμηθει ρε ο αρης ρε!
: το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;
μπουμπ- ινδιανος - 1 (2.1%)