Νέα

Τα ειδύλλια του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το καλυτερο ειδυλλιο του σαιτ;

• μπαιτ -αβραμης ολντ ταιμ κλασικ

Ψήφοι: 12 20,0%
  • μπακ- σεξουλα

Ψήφοι: 2 3,3%
  • απολυτος- πορνοπαπος

Ψήφοι: 6 10,0%
  • velvy- mac

Ψήφοι: 3 5,0%
  • μπουμπ- ινδιανος

• αλιντισσα -αλτεκ21

Ψήφοι: 7 11,7%
  • λουκρητια-καυτος

• εριναλ- παπαζολ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μεμοσαν- λουκριτια

Ψήφοι: 3 5,0%
  • εκτορ λοπεζ-σιλβα

• ιβλις-εριναλ(ολους τους εχεις παρει μωρη εκτος απο μενα)

Ψήφοι: 1 1,7%
  • on the road-δημητρηςςς

• μπαρος-οποια μου κατσει

Ψήφοι: 5 8,3%
  • ροχαλα-γκαστεζ

Ψήφοι: 4 6,7%
  • σταμ_90-λουστ(κοινος νωντας)

Ψήφοι: 9 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τωρα ψιλο οργανωνομαι σε λιγο θα σας εχω φακελομενους ολους :2funny: :2funny: :2funny:

Eτσι...ετσι..........Να φτιαξειs και πινακεs με στατιστικα στοιχεια
Η Ελλαδα απ την αρχη ξανα, οι ερωτεs απ το μηδεν....Κτισε γερεs βασειs :rockon: :rockon:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
να μας πει η διοικηση σε ποιον ανηκει το θρεντ που τα συγχωνευσε....οριστε μας.....εγω εκανα την εναλλακτικη βερσιον και βρεθηκα στην απεξω; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω και γω μετοχες εδω.....
τι να κανουμε ειχα το πλεοψηφικο πακετο 66,6% ωχ σατανικο ειναι αυτο :2funny: :2funny: :2funny:και την αρχικη ιδεα :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν την δίνουμε όπου κι όπου την Μπούμπι.Θα πρέπει να αυξήσεις τα ποστ σου να δούμε τι ρόλο βαράς ,να μας πεις οικονομική κατάσταση,πόσο την έχεις,την άποψη σου για τις Ελλεεινίδες και την απόχρωση σου και το ξανασυζητάμε.

βρε φιλινάδα, την απόχρωση μόνο και βλέπουμε  :2funny: :2funny:

για πες, ποιες λες να είναι οι δύο τσούπες που είναι μία, που λέει ο εκτόρ?  :coffee:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν την δίνουμε όπου κι όπου την Μπούμπι.Θα πρέπει να αυξήσεις τα ποστ σου να δούμε τι ρόλο βαράς ,να μας πεις οικονομική κατάσταση,πόσο την έχεις,την άποψη σου για τις Ελλεεινίδες και την απόχρωση σου και το ξανασυζητάμε.
ωραια βυζια ρε συ,

απο που τα αγορασες?

αχαχαχαχαχχαχα

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
ωραια βυζια ρε συ,

απο που τα αγορασες?

αχαχαχαχαχχαχα
επειδη μου την κανατε βυζοσυζητηση θα ανοιξω αλλο θρεντ για τα καλυτερα βυζια του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ασε gl ανοιξε το εσυ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επειδη μου την κανατε βυζοσυζητηση θα ανοιξω αλλο θρεντ για τα καλυτερα βυζια του σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ασε gl ανοιξε το εσυ
το χουμε ανοιξει ρε αυτο....καλα τα ιδια θα κανουμε;θα σε περασουν για κλωνο μου..... :sunglasses:

ειδα κι επαθα να απαλλαγω απο τον μαλακα τον θεσσαλο.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
το χουμε ανοιξει ρε αυτο....καλα τα ιδια θα κανουμε;θα σε περασουν για κλωνο μου..... :sunglasses:

ειδα κι επαθα να απαλλαγω απο τον μαλακα τον θεσσαλο.... :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αλλα η αλιντισσα εχει νεους βυζους και θελω να τους τιμησω :2funny: :2funny:ε οχι και κλωνος σου εσυ εισαι ωραιο παιδι απ'οτι εχω μαθει :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βρε φιλινάδα, την απόχρωση μόνο και βλέπουμε  :2funny: :2funny:

για πες, ποιες λες να είναι οι δύο τσούπες που είναι μία, που λέει ο εκτόρ?  :coffee:
Κουλό μου φαίνεται,δεν το πιστευω.(εγώ και η Λουκριτιτσα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
ωραια βυζια ρε συ,

απο που τα αγορασες?

αχαχαχαχαχχαχα
Eχουν περάσει πολλοί επιστήμονες χρυσό μου πάνω απο αυτά τα βυζιά.Ο πρώτος ήταν Ελληνας άχρηστος και πολύ διάσημος ,ο δευτερος Βραζιλιάνος και μέτριος και ο τρίτος Βραζιλιάνος πάλι αλλα  μεγάλο  αστερι!
Μα καλά που ζεις?Το συγκεκριμένο τόπικ είχε κάνει πάταγο και το είχε ανοίξει ο GL.
Η σεξουλα μας πήρε και τα στρινγκ θυμαμαι!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
ναι αλλα τωρα εχεις νεα σουπερ οπλα στην κατοχη σου :kissass:ζηταμε επαναληψη της ψηφοφοριας :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Eχουν περάσει πολλοί επιστήμονες χρυσό μου πάνω απο αυτά τα βυζιά.Ο πρώτος ήταν Ελληνας άχρηστος και πολύ διάσημος ,ο δευτερος Βραζιλιάνος και μέτριος και ο τρίτος Βραζιλιάνος πάλι αλλα  μεγάλο  αστερι!

Την επομενη φορα να κανεις και κανα παγκοσμιο συνεδριο βυζολογιας ναρθουν ειδικοι απο ολο τον κοσμο να ασχοληθουν με τα βυζια σου!

Αποτι φαινεται, και λεφτα και χρονο για πεταμα διαθετεις αφθονα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω "πεσανε"  επιστημονεs κι επιστημονεs στο βωμο για την αναταξη, :tits: απ οτι βλεπω.....Αραγε  πωs θα τα ξεχρεωσει ολα αυτα???? Με ποιο τροπο υποθηκευσε το παρον και το μελλον τηs??? Τι προσδοκα????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδώ δεν έβαλε παπαζολ-λουκ και αλι-εκτόρ, ρε πάτε καλά ρε?  :uglystupid:

τζιελ γαμιέσαι, τους νουμπάδες δεν είναι να τους συμβουλεύεις, απόσκατα τα κάνουν, δεν τους συμμαζεύεις  :s&m_3:

δε μπορουσα να μπω με την αλιντισσα, πρεπει να υπαρχει ηλικιακα ικανο κορμι που να αντεχει το σφυρι και το αμονι  :rockon:

εντιτ. αντε και η κουαντριν σαν εναλλακτικη, λογω φυσικης καταστασης  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom